Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Era masa la perete.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Serveai masa la perete?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Curiosu-le!
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.008 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Încearcă puțin cif cu pe o cârpă i freacă o porțiune mica cu mișcări circulare. Poate iese.
Daca iese ok o ștergi pe toată. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut chestiile astea la munte, in mai multe locuri. Arata ca niste cutii in interiorul carora e o tipla cu un burete (probabil) imbibat in ceva. La baza e un recipient e plastic.
E o momeala pentru insecte? Daca da, ce insecte? Daca nu, ce naiba sunt? Attached thumbnail(s) IMG_1225_res.jpg ( Size: 2.26mb ) Number of downloads: 691 IMG_1226_res.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 676 IMG_1227_res.jpg ( Size: 1.93mb ) Number of downloads: 659 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Jul 2017, 18:36) Încearcă puțin cif cu pe o cârpă i freacă o porțiune mica cu mișcări circulare. Poate iese. Daca iese ok o ștergi pe toată. Daca nu, QUOTE(iulia_boris @ 27 Jul 2017, 10:42) ![]() ![]() ![]() QUOTE(AR-18-MOS @ 27 Jul 2017, 14:11) Uneori masa nu este doar pentru servit masa...... ![]() Curio-sule si indiscretu-le care te afli pe persoana fizica ! ![]() This post has been edited by M.C.: 31 Jul 2017, 09:16 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La organ trebuie raportat totul.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vecine tu vorbesti cu plwa???
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Celalalt organ, care dimineata la 6 A.M. te chema la sectie, nu la buda.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
Pai de ala vorbesc. Plwa de militian. Tianul este unitate de prostie. Militianu e un submultiplu.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce parere aveti despre rulmentii FAG, cica Koreea?
Ideea este ca am comandat rulmenti fata pt Solenza SKF, dar in cutie erau de fapt, FAG. I-am luat, pt ca aveam nevoie urgenta de ei. Dar sa ma astept sa ii schimb in 8000 km? This post has been edited by Iulikk: 7 Aug 2017, 07:18 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ciudat, nu stiam ca SKF reambaleaza rulmenti, mai nou.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Alo galatenii. ce faceti oameni buni, parjoliti bibliotecile? Vin turcii, tatarii?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Uite un intelectual preocupat de patrimoniul neamului.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.008 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 7 Aug 2017, 08:17) Ce parere aveti despre rulmentii FAG, cica Koreea? Ideea este ca am comandat rulmenti fata pt Solenza SKF, dar in cutie erau de fapt, FAG. I-am luat, pt ca aveam nevoie urgenta de ei. Dar sa ma astept sa ii schimb in 8000 km? FAG sunt mai mult decat ok... prin multitudinea de chinezarii, orezarii etc. Ii folosesc de vreo 10 ani in industrie, au clase aparte pt vibratii, temperaturi inalte... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Am si eu o rugaminte plus o intrebare.
1. Are cineva o invitatie pt filelist? 2. Parintii mei au o centrala termica pe gaz. Daca setezi o anumita temperatura pt apa calda si dai drumul la robinet pe maxim, apa are acea temperatura. Daca dai drumul mai putin la robinet, apa vine incinsa. Deci centrala incalzeste apa cu aceiasi putere indiferent daca trece prin ea multa apa sau putina apa. Cand era noua, nu tin minte sa fi facut asa. Tin minte ca regla cat de tare incalzeste in functie de debit astfel incat apa de la robinet avea aceiasi temperatura indiferent de cat de tare ii dadeai drumul. Din cate imi dau seama ar trebui sa aiba un termometru inainte ca apa sa intre in schimbatorul termic (nu stiu care e denumirea - ma refer la partea unde e incalzita) si un alt termometru dupa ce iese. Cred ca termometrul de pe iesire e stricat, iar din cauza asta nu regleaza intensitatea incalzirii incat sa nu incalzeasca apa asa de tare daca debitul de apa e mai mic. Corect? Ai mei insista ca e normal sa fie asa si ca asa era dintotdeauna. Au dreptate? Asa fac toate?! Eu nu tin minte sa fi fost asa si as vrea sa chem pe cineva sa le-o repare, dar vreau sa ma asigur intai ca nu sunt toate asa. E posibil ca ei sa spun ca asa a fost dintotdeauna doar pt ca nu vor sa platesc pe cineva sa o repare. This post has been edited by eXtenSion: 13 Aug 2017, 10:44 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asa face toate. Centrala incalzeste "corect" un debit de maxim 10l/min parca. Daca ai deschis robinetul la maxim sari lejer de valoarea asta si temperatura apei scade. Cand micsorezi debitul ajungi la parametrii "optimi" si apa are valoarea reglata. Daca vrei sa probezi pune temperatura apei pe o valoare mica (35-40 de grade) si vezi/asculta flacara. Pe urma trece-o pe maxim (60 de grade probabil) si urmareste din nou flacara. La mine e o diferenta sesizabila.
PS: din cauza inertiei schimbatorului de caldura e normal ca pentru cateva secunde apa sa vina exagerat de fierbinte cand treci de la debit mare la debit mic sau aproape rece cand treci de la debit mic la debit mare. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Merci frumos. Eu credeam ca se schimba "flacara" si in functie de debit. Se pare ca m-am inselat.
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
marksman |
![]()
|
Exista vreo modalitate de a avea acces la prognoze meteo mai vechi, pre si post 89 pentru Romania si vecinii sai?
ANM-ul vad ca ofera ceva rezultate istorice ale masuratorilor de ploaie si temperatura, dar cam atat. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Memoriile lu' nea Bion sau nea Crintea.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Si pe Corbex cui il lasati?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 13 Aug 2017, 15:13) Nu te-ai inselat deloc. Flacara "creste" ori "se micsoreaza" functie de temperatura apei si de debit. Variatia flacarii din cate tin minte se numeste modulatie. La centralele putin mai destepte este variabil atat debitul de gaz, cat si debitul de aer, prin variatia turatiei ventilatorului. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
La statia meteo locala din cate stiu se pastreaza catastifele cu inregistrarile din 1900 vara.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
Cica alea mai vechi de 20 de ani is secrete de serviciu. In fine, nu-i problema mea pana la urma, eu am zis ca incerc sa ajut.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
axabrt |
![]()
|
Circulam in localitate unde am întâlnit o coloana de mașini care se mișcă cu viteză sub cea legală. Am procedat la depășirea coloanei de mașini pe dunga continua cu viteză dublul celei legale. De ce nu e bine sa faci asta ?
fiindcă în capu coloanei era o mașina de la pulitie rutiera. Shit. După aia mi a căzut fisa de ce mergeau aia așa încet...eu m am pus mândru exact in fata lor... This post has been edited by axabrt: 19 Aug 2017, 07:37 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai ai permis?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
@axa... postul tau se incadra mai bine in alt topic. No offence, ti-ai cautat-o cu lumanarea. Dubla linie continua, cred ca nu mai ai permis, in afara cazului in care politaii au fost extrem de intelegatori.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:35 |