Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La mine s-au smecherit astia. Le dau cu 70. Da-s oua frate. Nu jucarii.
DSC01630.JPG ( Size: 44.95k ) Number of downloads: 380 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
shush,ce n-ai inteles din 'orasenii'? am zis eu bucuresti? relax..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Feb 2012, 10:32) La mine s-au smecherit astia. Le dau cu 70. Da-s oua frate. Nu jucarii. DSC01630.JPG ( Size: 44.95k ) Number of downloads: 380 Sa-ti steie-n gat ![]() This post has been edited by ady77: 29 Feb 2012, 10:34 |
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
mi-ai facut pofta de ochiuri..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 29 Feb 2012, 10:33) Antonimul la provincial la noi este bucurestean ![]() Si tu ai spus ca provincialii au cate un vecin sau ceva pe aproape de unde pot cumpara oua "naturale". This post has been edited by Shush: 29 Feb 2012, 10:38 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
iulia_boris |
![]()
|
d-aia vor toti la capitala? no ofense..bucuresteni nu gasesti decat f rar..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 29 Feb 2012, 10:22) provincialii au bafta cu cate un vecin,ruda ,mai aproape, de unde se pot alimenta..da' noi,orasenii oropsiti,n-avem alternative..asteptam tirurile.. Exista si aici solutii. O faramita de teren cumparat pe la 15-30 km de oras. O cabanuta modesta si ieftina si-un vecin mai binevoitor. Pe langa faptul ca ai unde trage un gratar si-un sprit cu amicii, ai o ceapa verde-n curte, un patrunjel. Oua, branza, lapte cumperi de pe la vecini. Plus aerul curat, relaxarea si miscarea. Te rupi complet de nebuneala si porcareala in care se scalda acum Bucurestiul. Sau pur si simplu gasesti un sat prin apropierea bucurestiului unde te duci in uichend si-ti faci aprovizionarea cu tot ce trebuie. Pur si simplu poti lua totul de la tara. Inclusiv faina si malaiul. Toata viata am avut gradina la marginea orasului (Straulesti), cu vie, legume, pomi fructiferi, tot ce trebuie. Acum a ajuns cartier de vile. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu vreau niciunde, dar m-am saturat de chestiile astea ca toti din provincie sunt tarani, numai bucurestenii sunt oraseni.
Banuiesc ca exprimarea ta a fost o simpla folosire gresita a termenului provincial, dar nu suna deloc bine. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Io primu' animal pe care l-as baga in curtea mea ipotetica ar fi tocmai porcu'. Motivele sunt atat de evidente incat nici n-are sens sa le mai dezvolt aici.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
O faramita de teren cumparat pe la 15-30 km de oras.''....costa cam mult..noi ne-am luat pe la Corbii Mari,pe A1 km 56..ce cabanuta? se fura pe la sate in draci..
![]() 29 Feb 2012, 10:49: no,ca n-am nicio treaba cu oamenii din alte zone ale tarii..pt mine 'taranu' este inclusiv din bucuresti..comportamentul,limbajul,educatia ,etc.defineste o persoana nu zona sau locul de unde vine..probabil o fi sunat anapoda da' n-am nici un interes sa ma dau mareata ca-s din bucale..ca nu-s.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 29 Feb 2012, 10:49 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu m-as fi orientat spre munti, chiar daca mai departe. Cunosc bine Corbii Mari, ca-s la o aruncatura de bat de una dintre bunicile mele, si am stat cativa ani copil fiind p-acolo. Intr-adevar, se fura pe rupte, oamenii gospodari s-au dau dus din zonele astea. Plus ca e in camp asa, eu unul m-am saturat din copilarie probabil de camp. Prefer oricand o zona de deal, daca muntele-i prea departe si prea scump.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Feb 2012, 10:43) Din pacate, dupa migratia masiva catre Bucuresti numai de dragul de a-si lua somajul de aici si nu de unde au stat o viata, cam asa e. Sa te faca unu' bucurestean deja e de rau. Cand am terminat a XII-a, eram singurul bucurestean din clasa. Restul toti erau veniti. Apoi 90% din cunoscuti venisera de prin Ploiesti, Turnu Magurele, Pitesti, Brasov, Tulcea, Mangalia, Constanta, Bacau, Iasi... Nu faceau absolut nimic. Nu aveau bani pentru nimic, le trimiteau parintii bani de o chirie amarata, nu se puteau angaja pe nicaieri, frecau duda toata ziua, posteau o cola-n bar cate 3-4, dar stateau toti in bucuresti. Ma uit la var-miu. A plecat la facultate. O sa ramana in Bucuresti. In Bz a zis ca n-are ce sa faca. La fel toti colegii lui de clasa. Si erau doar 47. Daca ai nitica minte-n cap si-un cheag, poti face multe, oriunde. Dar de, mai bine sa faci foamea la Bucuresti decat s-o faci la Bz. Din pacate asta e realitatea. Si da, Bucurestiul a ajuns cosul de gunoi al tarii. Sa vedeti cum se uita descultii astia de copii ai vecinilor la mine ca am venit aici. Nu-si inchipuie cum am putut lasa Bucurestiul pentru Monteoru. Pai ia sa vedem. Io am aici tot ce-mi trebuie, inclusiv liniste si aer curat, plus o gramada de ganduri mari. Ei stau acolo pe capul unor rude, ba pe capul unor prieteni, n-au bani nici sa se pise-n centru, lucreza cu ziua pe unde apuca si daca apuca, da au plecat la capitala, frate. Capra dupa ce ca-i raioasa mai umbla si cu coada-n sus. This post has been edited by Victoras2001: 29 Feb 2012, 10:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 29 Feb 2012, 11:05) ce le ai cu geografia,nene.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by iulia_boris: 29 Feb 2012, 11:37 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ieuropa ,Planieta Moldova
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Shie ti miri brie. Am completat locatia data di bacauanu` shiela.
![]() Iracan di mini da rapidi ti`aprinzi di parca-i calcat in din ala die bucurestean ![]() La pretul ovulelor aviare ma gandesc sa ma mut io in cotet si sa bag cele doua gaini propietate in salon ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
sunt colerica de felu' meu..
![]() ![]() La pretul ovulelor aviare ma gandesc sa ma mut io in cotet si sa bag cele doua gaini propietate in salon'...asta da gand.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 29 Feb 2012, 11:56 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
ma baieti, mai bine va reorientati. ouale au un curs variabil, cu multe momente de depreciere rapida. laptele de capra are un curs mai stabil si mult mai mare.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
Amu dara bag di sama ca shie di crushi si sfinti si stuchituri si capacie la gura matali cand esti cu rienou
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
fara cele sfinte..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
@kxz. Basz meg a kecsket es kaps turot
![]() E o zicere ramasa de la daci ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
CAND TI-OI TRAJI DOUA CAPACE PISTI CAP PRISHIEPI TOT
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 29 Feb 2012, 10:29) Deci Bucurestenii sunt singurii oraseni din tara asta ? Restu astia din provincie suntem tarani ? (adica locuim la tara, ca tarani suntem aproape toti ![]() shushule diferenta intre bucuresti si restul muncipiilor capitala de judet este dezvoltarea imobiliara turbata. in jurul bucurestiului toti au vandut pamant pe bani frumosi, au fost facute cartiere rezidentiale si mai creste mama mare gaini, rate, capre, oi etc. bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 04:24 |