Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 2 Jun 2018, 11:06) eu folosesc office 2007, ca nu suport schimbarile. Doar daca-s la dna. ![]() Io nu va mai zic ce oriffice folosesc. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
2003, că altul nu merge pe XP.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sunt curios - cum stie un mecanic auto sa repare atatea masini diferite?
De ex., la fiecare masina bordul are suruburi ascunse prin alte locuri, fire trase prin alte locuri, fete de usi care se dau jos in feluri diferite... Daca mergi la un mecanic cu o masina pe care nu a mai vazut-o vreodata sau o reparatie pe care nu a mai facut-o vreodata cum de stie cum sa procedeze? Inteleg ca toate masinile au lucruri similare, dar nu imi pot imagina cum ai putea sti din experienta unde sunt ascunse suruburi la o masina pe care nu au mai vazut-o vreodata in viata ta, de ex... sau daca trebuie sa tragi intr-un anume fel ca sa iasa o componenta - gen in sus, apoi in stanga si doar apoi iese etc. Stiu ca exista manuale de service pt fiecare model de masina, dar nu imi imaginez ca fiecare mecanic are acces la asa ceva... sau au? This post has been edited by eXtenSion: 4 Jun 2018, 07:54 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Majoritatea trage de fata de usa / bord si vede unde opune rezistenta
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai asa te autorizeaza RArul pe marci de masini, dupa accesul la documentatie+ disponibilitate SDVuri. Daca mergi la un mecanic in fundul curtii poate nu are acces la asa ceva si invata pe masina ta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Cum cauti tu pe forumuri sau youtube asa cauta si ei.
Ma rog, cei care au putina minte. Aia fara pasare trag si de face poc, aia e. La o cunostinta i.au zgariat capacul airbag pe volan si nu au recunoscut ca ei au comis.o ca trebuiau sa cumpere alt airbag |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Voi cu ce va stergeti ochelarii? Utilizeaza cineva servetele de unica folosinta? Sau doar cu lavete de microfibra, cum mi-a zis mie madam doctora?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Fug la baie si ii spal . Ideal cu detergent de vase dar le nevoie si sapunul e ok. Am soricul gras asa ca mi se manjesc ochetii in 1/2 de ora.
Sunt ceva solutii la steclutze dar sunt puturos si nu o car cu mine. Bune sunt niste servetle dedicate.Dar baza e spalatul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca-s acasa cu un prosop textil, daca-s pe strada cu servetel nazal. Sa nu-mi povestesti ca se zgarie,e tc. Port ochelari de 41 de ani.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Se zgarie in draci dar tre sa fie f grav ca sa ma deranjeze.
BTW Ar fi cazul sa imi fac o pereche de ocheti noi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Folosesc si servetele de ochelari de la Lidl si lavete de microfibra.
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
poate ai de sticla. acasa sterg cu servetele de la lidl, au si degresant. la munca o microfibra
This post has been edited by einstein1984: 6 Jun 2018, 11:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Tocmai, ca fusai avertizat sa nu folosesc servetele de la Lidl.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru ca?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
N-am pricepu prea bine: ori ca zgaraie, ori ca afecteaza tratamentul suplimentar, ala pentru lumina albastra (computer).
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Egzapt. Si eu tot apa + sapun lichid sau detergent lichid de vase. Sapunul solid nu curata bine, ramane manjita lentila.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce de chiori.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
La varsta ta nu eram nici eu chior.
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sotia mea foloseste ceva solutie intr-un flacon spray si "cacârpă" foloseste o laveta dintr-un kit de curatat televizoare.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu îi schimb când se murdăresc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 6 Jun 2018, 13:00) ?? ESTI CHIOR? uNDE AM SCRIS IO DE HARTIE USCATA.mERGE DE AVRIE SI SERVETEL USCAT DAR SUFLI PE PALSTIC SA SE ABUREASCA. hARTIA USCATA E PENTRU CUR. PS AM NIMERIT ODATA LA UN HOTEL PIXDOS O HARTIE DE CUR DIN AIA IN SHPE STRATURI. A CURATAT LENTILELE SUPER. pRODUCEAM SI M-AM GANDIT SA FAC DOUA LUCRURI SIMULTAN. A FOST MISTO. REZOLVAT SI KKAREA SI OCHELARII. ![]() PS PS. PENTRU DESTEPTII FORUMULUI. INTAI STERGETI OCHELARII ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
AM CORECTAT, ERA CELALAT MOS CU FATA DE CAINE LA AVATAR. MEA CULPA
This post has been edited by einstein1984: 6 Jun 2018, 12:51 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Nea Bion, cand te hotarasti sa schimbi ochelarii, da un semn sa-ti fac o recomandare. Eu mi-am facut de vreo luna altii noi, inclusiv o pereche de soare cu dioptrii si am fost foarte multumit. Optometristul e si o persoana foarte relaxata si faina.
De sters cica cel mai bine umed. Eu apelez la apa cu detergent lichid si sterg cu prosop dupa. This post has been edited by Victorine: 6 Jun 2018, 12:55 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Io-s mai țăran, așa că scuip discret pe lentile și le șterg cu tricoul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
Io-s si mai țăran, le sterg cu tricoul nevestii.
|
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 21:34 |