Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cand mi se ciordi portofelul cu actele am actionat si am avut totul ok cam in 10 zile.Pe baza de PCR Pile Cunostinte Relatii.Altfel cred ca dura cateva saptamani si timp piredut pe la cozi.Greu fu la CI. La talon si carnet a fct. in o singura zi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si eu le tin pe toate cu mine in principiu, si de vreo doua ori am tras sperieturi cand nu am mai gasit portofelul, dar s-a dovedit a fi uitat in masina, in cel mai rau caz. O sa fii dezamagit cand vei vedea ca nu au proceduri interne pentru asa ceva, pentru ca suntem in Romania.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intreb si eu... nu merge data o declaratie pe proprie raspundere inregistrata la vreo sectie de politie? Subsemnatu bla bla declar ca am pierdut urmatoarele si am nevoie sa fac un drum de x km bla bla bla?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ce? Trenurile nu circulă, sau ce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe vremea cand am pierdut eu CI se cerea si anunt in Monitorul si abia dupa o perioada de 30 de zile parca iti dadeau voie sa faci alta. Daca o declarai furata te lasau sa faci alta imediat.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cu atatea sarbautori inghesuite in peroada asta, probabil ca o sa mearga mai greu (de "imediat").
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Update (atentie, e text lung): borseta mea a facut o calatorie interesanta, ajungand in noroi printr-o localitate (Recea) care nu stiam ca exista in judet. Din noroi a fost luata de un cetatean necunoscut mie, care a crezut ca proprietarul a pierdut-o acolo. Cetateanul a constatat ca erau multe acte pe acelasi nume si a tras concluzia -corecta, dupa parerea mea - ca ala de le-a pierdut are viata lui Berila zilele astea, asa ca a dus borseta la postul de politie din catunul respectiv.
Politaiul a cercetat atent documentele si, vazand adresa de domiciliu a subsemnatului, a predat borseta, cu prima ocazie, la postul de politie locala Slatina. Localul din Slatina a mers la adresa din buletin, unde a constatat ca nu raspunde nimeni. Omul nu s-a lasat, a intrebat vecinii, care i-au zis ca persoana cautata nu mai sta de ani multi la adresa aia, ca s-a mutat la casa undeva, la Slatioara. Asa ca localul din Slatina a sunat la localul din Slatioara si i-a predat borseta, pe baza informatiilor neconfirmate de nimeni si fara ca localul de la Slatioara sa fi auzit vreodata de mine ![]() Localul de la Slatioara a incercat sa dea de oamenii din primarie, dar fiind zile libere, toata lumea era plecata cu zaibarul care incotro. Abia astazi a reusit vajnicul politist local sa afle, de la cineva din primarie, unde locuieste bolovanul neatent, dar acolo l-a gasit doar pe catelu-tampitelu', care a incercat sa-l linseze prin gard. Omul legii s-a salvat destul de usor si a aflat nr meu de telefon de la vecina, dupa care lucrurile au decurs simplu. Ce e interesant este ca borseta buclucasa a trecut prin toate stadiile doar pe vorbe, fara nici o inregistrare scrisa pe undeva. Nici macar eu n-am semnat nimic de primire. Pe urma am incercat sa le fac viata usoara celor de la Evidenta Populatiei, sa nu mai emita alt buletin, ca-s foarte fericit cu vechiul. In prima faza au zis ca nu se poate, dar dupa ce am sunat un prieten care a sunat un sef de acolo, s-a rezolvat. Me: happy. Multumesc frumos tuturor celor care au contribuit la aceasta aventura cu final fericit, cu exceptia aluia care a aruncat borseta gasita la Kaufland Slatina in noroiul de la dracu-n praznic. Totusi, chiar si lui ii multumesc ca n-a aruncat-o la tomberon. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părerea mea e că ți-a fost furată și hoțului i s-a făcut milă de tine.
Bine că ai scăpat de stres! Drum bun la Maramu'! This post has been edited by DragosP: 28 Dec 2018, 14:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Io, daca as fi hot si as fura o borseta plina de acte si carduri, dar fara nici un ban inauntru, m-as oftica...
Oricum, o sa pun un biletel cu nr de telefon pe langa toate celelalte acareturi. Sa fie acolo. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hotul meu era ofticat ca nu era nici un banut. Nu am gasit veac portofelul. Si cenzurat omv. Nu au vrut sa dea inregistrarea furtului. Madina era la alimentat la pompa.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Gata, pus biletel cu recompensa de 50 lei, plus orice suma cash gasita in el (adica nimic, niciodata)
![]() Taxele de 7 lei (CI) si 68 lei (permis conducere) banuiesc ca raman valabile, ca in 2024, respectiv 2021 trebuie sa le preschimb, ca expira. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Știu eu de Recea și nu știi tu?
![]() Garantat a fost furata, si probabil omu' a scăpat de ea pe unde a putut când a văzut ca nu e nimic de luat din ea... Aia e. Bine ca ai rezolvat! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Umfla rotile, spala parbrizele, făcea și el un ban...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DannyY @ 28 Dec 2018, 14:44) Io, daca as fi hot si as fura o borseta plina de acte si carduri, dar fara nici un ban inauntru, m-as oftica... Un hot mai dotat 'telectual s-ar putea gandi la un credit, o clonare de card, o plata online... |
--------------------
Dacia
1310
|
DannyY |
![]()
|
Pentru orice plata online trebuie sa bage SMS-ul pe care il primeste telefonul meu. Daca-mi fura si telefonul, trebuia sa treaca de PIN, recunoastere iris sau recunoastere amprenta. Plus ca-i punea si poza pe net in timp ce incerca treburile astea.
Singura chestie pe care ar fi putut sa o faca era o plata contactless de sub 100 lei la comercianti. Credit? Poate, dar in mod cert nu avea semnatura sau imputernicirea mea. Ar fi trebuit sa faca treaba asta in data de 24 decembrie, ca ieri aveam deja cererea de CI inregistrata. Totusi, ca sa faca credit cu buletinul meu, ar fi trebuit sa semene cat de cat cu mine, lucru destul de putin probabil. Io, daca as fi hot, nu as incerca chestii sofisticate la care exista cea mai mica probabilitate de esec. Iar sofisticatii nu fura borsete la Kaufland, stau mult mai bine in sparlament. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
Imaginatia borfasilor nu-i de neglijat, cand isi pun in cap ceva, si mai au parte si de ajutor, eventual de la unii notari.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 28 Dec 2018, 16:55) Toate ca toate, dar Slatioara nu figurează ca având înființat serviciu/birou de poliție locală. Are post de Poliție, dar aia nu e poliție locală. Confunzi mere cu pere, MAI cu primăria. Nu mi-ar fi trecut prin cap sa caut astfel de detalii incredibil de irelevante. Mere, pere, tot pe corcodus se altoiesc. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 28 Dec 2018, 16:01) Am incuiat ( inutil) troscoleta si am mers sa platesc cu un card. Cand am iesit borseta estem telefon este mportofel tzaptzarap.Eu as fi luat tot.Aia de la omv nu au vrut sa dea inregistarea nici la caralii. ii banuiesc ca stiau cam cine opereaza in zona. This post has been edited by bion: 28 Dec 2018, 19:35 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
Imi amintesti de anii '90 cand au intrat in Dacie sa fure un pistol de jucarie dar nu s-au sinchisit sa se uite cu atentie prin ea. Intr-o cutie de vaselina pusese taica-meu niste bani in caz ca i-ar fi disparut portofelul in circumstante de genu' asta.
Ciudat ca nu au vrut sa dea inregistrarea politiei, eu credeam ca nu prea e pe vrute, ci obligatoriu. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Merced @ 28 Dec 2018, 19:53) Ciudat ca nu au vrut sa dea inregistrarea politiei, eu credeam ca nu prea e pe vrute, ci obligatoriu. Evident că e, conform prevederilor art. 67 alin.(4) din HG 301/2012 actualizată: "beneficiarul subsistemului de televiziune cu circuit inchis are obligatia punerii la dispozitia organelor judiciare, la solicitarea scrisa a acestora, a inregistrarilor video si/sau audio in care este surprinsa savarsirea unor fapte de natura penala." In cazul lui Bion, l-au vazut puțin trecut și s-au gândit că-l lasă HDD-ul... This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Dec 2018, 20:43 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DragosP |
![]()
|
Chestia e că acolo nu e specificat termenul în care trebuie predată înregistrarea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
La prima strigare au zis ca trebuie avizul stapanirii omv. Ulterior probabil stiind ca militia e pasiva s-au tras si ei pe cur. Naspa e ca fara pile refacerea actelor e o golgota.
PS Aia u ce zice legea e din alta tara ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DannyY |
![]()
|
Treaba cu permisul ar fi fost complicata. Aia de la permise mi-au zis ca nu pot sa-mi dea dovada fara deschidere dosar de permis si dosarul nu se deschide fara CI. La rutiera (ca am fost si acolo) mi-a zis ala ca-mi da dovada doar daca-mi retine fizic permisul, altfel n-are ce sa inlocuiasca. Tehnic, aveau dreptate toti. Iar eu riscam sa devin un contribuabil mult mai prolific in lipsa permisului. Ba chiar vreun MOS mai scrofulos la datorie putea sa ma ia pe la sectie, ca lui nu-i place pasaportul...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Hai drum bun și la mulți ani!
Doamne ajută! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dă-i și ban! Pentru siguranță.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Confirm pozitiv! Merge si-un PeVeu așa de final de an...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 14:30 |