Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ah, inteleg problema.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da un telefon la operator, poate a ramas ceva aiurea pe partea lor.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(marksman @ 3 May 2019, 11:27) https://support.apple.com/ro-ro/HT209044 ![]() QUOTE(marksman @ 3 May 2019, 13:11) Am incercat si a mers pana a trebuit sa sun in USA de pe telefonul personal,ca ala de lucru era acasa. Skype cu ieșire prin număr de fix? Sau Circuit? N-aveți acolo la secție? This post has been edited by AR-18-MOS: 3 May 2019, 17:22 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O fi fraier sa arunce o caruta de bani pe aifonx
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Socrul meu avea un android la care nu mergea sms. Nu se stia cand nu a mai mers, cert e ca a functionat in trecut.
Dupa ce m.am luptat cu refacut setari l.am trimis la vodafone. Se pare ca in serverul lor era o problema si au corectat.o pe loc. Eu i.am banuit de foul play, adica "ia sa vedem noi cine foloseste numarul pe bune sau il tine pt varii motive. Daca se sesizeaza clar ii trebuie. Daca nu, ete fleosc" This post has been edited by psychoo: 3 May 2019, 18:22 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]() ![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 May 2019, 18:19) Too late. QUOTE(AR-18-MOS @ 3 May 2019, 18:19) Eram pe teren atunci. Exista mai demult un server SIP fain, avea iesire cam prin ce tara doreai si ti se aloca un numar pe care nu-l puteai apela inapoi, era doar iesire de centrala. Preferatul meu era cel de Venezuela. Dupa ceva timp l-au decomisionat, probabil prea multi il foloseau in scopuri non-business. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cum se numeste tratamentul chimic care se aplica pe otel pentru a forma strat decorativ de rugina?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Galvanizare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
patina? se da cu niste acid clorhidric, dar ca sa fie decorativ, ai nevoie de otel corten
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da, da. Parca s-a discutat si aici pe forum la un moment dat, nu e vorba de galvanizare. E un soi de tratament care se aplica pe suprafata, tratamentul ala formeaza un strat superficial de rugina care de fapt izoleaza baza metalului si deci nu mai patrunde rugina.
|
--------------------
-
-
|
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
Oare "pasivare" sa fie termenul pe care il cauti?
![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pasivizarea nu mere la otel din ce stiu, adica doar la corten. la aluminiu merge, la zinc merge....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
pasivarea, după cum s-a mai spus, este formarea unui strat subțire de oxid la suprafața metalului ce îi conferă acestuia o protecție la mediul înconjurător
uzual e întâlnită la Al, Zn, PB și parcă Ti La oteluri oxidul format, rugina, conține și o grupare (cred) OH ce îi conferă o structură mai afînată și este impropriu protecției de suprafață Oțelurile se aliază, anozi de Zi ce pe baza activități chimice este primul ce va fi corodat, acoperiri cu pelicule, vopsele, plastic, cromare ... ps. din aduceri aminte ![]() This post has been edited by Cosstel: 15 May 2019, 12:51 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
MuciX |
![]()
|
Am inteles. Am retinut aiurea, se pare. Multumesc de explicatii.
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
stratul de oxid trebuie sa fie aderent, ala de fier nu e... intra apa sub el. Ca daca era, dadeau faliment astia cu vopseluri, sau vedeai nave nevopsite
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
feruginolul reactioneaza cu rugina si se formeaza un strat protector impermeabil verificat acum ani pe o aripa sudata si lasata in ploaie
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.047 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu am dat cu nigrin stop rust
Pare să fie un acid fluorhidric sau ceva asemănător. La culoare seama cu CocaCola. La gust n am incercat Am dat de proba pe ceva face un strat negru , dar în timp strat e spălat de apă și procesul se reia. Am mai văzut ceva la spray expoxy brunox, dar e mai scump. N am incercat. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
e bun si ala, ca are si epoxy in el si il poti lasa asa, nu se mai spala.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 29 Apr 2019, 10:43) Si eu, dar iti spun ca waze saracul e coplesit de diminetile bucurestene, de obicei iese cu 10-15 minute mai mult decat iti spune el. Nu uita ca acum sunt copiii in vacanta. O sa iti spuna altceva peste o luna. Ai partea cu 2 benzi pe sens, dar de la afumati incepe baiul. Abia dupa cernica se mai elibereaza putin, dar se face iar naspa in cativa kmp unde se inteapa A3. Si dupa aia oricum ai cosmarul de la splai si intrarea in Popesti. Ma rog, eu m-am lecuit de centura. Aia e buna noaptea. Daca stii unde sunt gropile:) Până la urmă după două săptămâni de experiență pe traseul respectiv, in general centura este varianta cea mai ok, dimineata am mers mereu pe ea, plecat la 7:15 din Tunari și ajung la Popești pe la 7:55-8:05. Seara la 16-17 mi s-a întâmplat de vreo două ori să mă direcționeze și prin oraș dar ca timp nu cred că am sărit de o ora decât o data când a plouat rău. Oricum abia aștept să termin treaba de aici și să revin in provincie. Prea mult timp irosit pe drum în cazul asta... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MuciX |
![]()
|
E binisor. Se pare ca m-am inselat eu, dar in avantajul tau.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ce sticla de vin tine aia?
Tare as bea si eu o tura... https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/diana-gure...=HotNews-4stiri |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.192 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Vineri+ploaie=rezultatul. N-ai fi scos timp mai bun pe nicaieri, stai linistit.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
Ruta aia e deja saga, de obicei trebuie sa ajungi un inel in într-un vulcan odată ajuns la destinație.
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
S-a stat neobisnuit de mult imediat acolo, la Soseaua Berceni. Apoi clasicul blocaj de la Domnesti. Si bonus, ala de pe A1 de la pod. Unde era coada de aproximativ 3km, si venisera niste politai sa dirijeze lumea sa foloseasca si banda de urgenta. Unii incepusera mult din timp sa depasasca coloanele pe acolo. Pe primul l-am ratat, dar pe al doilea, unul cu un X6 l-am vazut din timp in oglinda si m-am bagat si eu jumate pe banda aia doar sa ma uit la el in oglinda cum face spume. Adica noi stam juma de ora dar el sa treaca in 5 minute. Nu mersi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.611 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Caut in Bucuresti atelier care sa imi fac si mie cateva cute pe o tabla de aluminiu pentru intarirea ei (sunt niste role prin care o treci si ramane cu urme). Imi scapa cum se numeste procedeul acum.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:34 |