Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A facut si un caterham. Seria se numeste "A racing car is born". De asemenea a mai construit un elicopter si un avion, daca nu ma insel
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
astia zic si citez "Building a 7 is straightforward and, providing you have some basic mechanical knowledge, requires no special skills. The time taken to complete the car depends on many factors such as specification chosen and the space available to unpack the parts, but 70 to 90 man-hours is typical.
The chassis is supplied fully panelled and with safety critical items pre-installed at the factory, such as brake lines, loom, seatbelt mountings and instruments. A build manual is provided and help is available on the phone from our aftersales team." si inca ceva, dar e valabil pentru SU ale A : Complete kits start at $26,000 less engine & transmission eu ma intreb cum e cu omologarea and etc This post has been edited by andreig1982: 11 Mar 2012, 14:02 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 9 Mar 2012, 19:31) ba deci sa ne intelegem: firmele private de comert cu ridicata si amanuntul care au parcarile din asfalt sunt niste fraieri ca nu asculta de gasca vesela de la cafenea, care e de parere ca trebuie sa fie din beton elicopterizat. o sa ii umplu de respect pe aia ai lor de la tehnic si ii trimit sa le explice pictoraj ce si kum da sa il ia pe grecu transalator iar ca calauza pe container, sa fie siguri ca ajung la serata monteru prin galati sa vada minunea. bafta Nu știu de ce am impresia ca tu de fapt vrei să ne suge rezi ceva... ![]() Încerci să fii ghiduș? ![]() This post has been edited by kum: 11 Mar 2012, 19:43 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 11 Mar 2012, 07:59) La banii aia as cumpara una d-asta: evme-porsche-356-speedster.jpg ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
jbou, ca nici tu nu-ntelegi ce dracu' ai scris in ce ti-am citat eu!
Am rezolvat problema cu sincronizarea verticala, era de la TV. Are etaju' de receptie vutut pe RCAu' respectiv. AM bagat un scart si se vede brici! This post has been edited by Marty: 11 Mar 2012, 14:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 11 Mar 2012, 14:28) ba defectule... Tu ai citat propozitia asta: QUOTE Eu bine află că nu-ți iese! si ma intrebi QUOTE Tu ce maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????? Pai cand intrebi pe cineva asa ceva, se intelege ca te referi la o propozitie in care acel cineva a enuntat ceva la persoana I singular. Ori propozitia in cauza contine duar persoana a II-a singular. Acu' ezista doo esplicatii: 1. ori tu ej'biat si ai citat propozitia gresita 2. ori tu ej'biat si ai pus intrebarea gresita |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(kum @ 11 Mar 2012, 15:14) se stieeeeeeeee QUOTE(kum @ 11 Mar 2012, 13:11) sau ai vrut sa zici: QUOTE Ei bine află că nu-ți iese! ![]() ori sunt si eu beat ca pe mine m-ai pierdut la analiza textului:)) |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Textul era " Ei bine, afla ca nu-ti intra!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Mar 2012, 11:04) Pai nu stiu inca nici daca firma asta vinde kit-uri in Romania, din cauza omologarii. In UK un sasiu complet echipat pentru a putea circula pe strazi e cam 10.000 lire. Fără motor și transmisie. Iar astea se găsesc refurbished tot în UK, la preturi rezonabile. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cataline, intreb si eu, nu mai bine-ti iei o motocicleta? Te ploua la fel, plus ca are performante net superioare la preturi ridicole, fata de rablele astea.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am nevoie de un programel de proiectare 3D, ceva simplu, veau sa mut niste chestii prin casa si n-ar strica sa ma joc cu dimensiuni si aranjare. Ceva recomandari?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
TurboFloorPlan Home and Landscape Pro
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
Merci, o sa le caut dupa-amiaza. Am gasit pe net ceva recomandari pentru Pcon Planner. Din 3 unul tot o fi bun.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primul pus de Serje are si turbo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
Ar mai fi programul Ruleta.
00004105_large.jpg |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dane vezi ca pe site la ikea ai un program care contine toate pisele lor de mobilier, 3d, cu optine de camera si randare.
incaperea trebuie sa fie o forma mai simpla. alea puse de serje de obicei vin in inchi la dimensiuni, iar mobilierul e pe sistem american. vezi sa le treci pe mm. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
@Zanzie: fugi cu facaturile de aici, toata lumea stie ca ai de origine e marcata 3M!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Io stiam doar de 2:
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
N-ai planul casei, ala facut la intabulare? Ai cotele acolo.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Vezi cu archicad
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cdadan |
![]()
|
Da-l drac de plan. Am ruleta. Cu ea masor tot (incaperi, pat, mobila bla bla). Si pe urma-mi folosesc imaginatia pentru combinatii. In lipsa de imaginatie, caut un programel cu care sa inlocuiesc creionul si hartia.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
poti sa decupezi din bucatele de carton dimensiunile mobilierului la scara, desenezi pe o bucata de hartie planul camerei la aceiasi scara si apoi poti sa faci puzzle.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:55 |