Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Se exfoliaza, se vede ca-i imbatranit si rugos, iar sus, la acoperis, apare si-n poza: e copt de soare si expus total, nici nu mai are ce se exfolia acolo.
N-am acces la nimic, si ar fi culmea sa existe vreo evidenta cu ce acoperire au folosit. Nu ca ar conta, trebuie alta. Oricum, sub acoperis ori sub balconul ala din poza, unde n-au batut soarele si ploaia, inca arata bine. This post has been edited by Muttley: 25 Jul 2019, 10:52 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io n-as folosi un lac pe baza de apa, ci unul pe baza de solvent. Acuma care dintre ele, habar n-am. Singurele lemne pe care le-am tratat au fost niste rame de ferestre si usi, pe care le-am vopsit cu doua feluri de alb luate de la raft. Si am vazut ca vopseaua aia de 10 lei 750 de mililitri tine foarte bine, dar nu se aplica la ce vrei tu, pe cand o vopsea pe baza de apa a avut acoperire mai anevoioasa, si nu a protejat (in astia 5 ani de cand am dat-o) tocaraia la fel de bine ca parciul ala ieftin de vopsea. Asa ca de-aia iti zic, mai degraba unul pe baza de solvent. Si cu filtru UV, ca tre' sa tina si la ala.
Ce tre' sa-i faci inainte, daca e nevoie sau nu de ulei de impregnare, sau vreun grund habar n-am. EDIT: cand esti in Hornbach intreaba un gigel de la lacuri, aia parca-s mai darnici cu clientii in materie de sfaturi. PS: iti dai seama ca cea mai ieftina, nu? ![]() 25 Jul 2019, 11:04: Hai ca acum ti-am vazut si makita aia mica. Pai ce-ai facut, ai luat de-ala pentru dat jos lacul de pe usi? This post has been edited by tatabobu: 25 Jul 2019, 11:04 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.417 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu dai cu ulei de in inainte de lac/vopsea? Vorba lu tatabobu, intreaba mla hornbach, aia dau sfaturi ok.
Eu as zice un bait daca vrei inchis la culoare si lac de yacht. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mai adera lacul daca e imbibat lemnul cu ulei? intreb si eu.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
aderă, dar cel mai devreme anul viitor.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.417 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul de in e sfânt? Așa cred unii tâmplari, care sugerează ca lemnul să fie tratat cu acest ulei, înainte de a-l folosi pentru construcție. Uleiul de in împiedică lemnul să se umfle la umezeală sau să se crape. Tratarea cu ulei se face prin pensulare sau cu ajutorul bidinelei, în 3 sau 4 straturi, în funcție de puterea de absorbție a lemnulul, după care se aplică un lac de profunzime și se dă culoarea.
https://www.casa-gradina.ro/lacuirea-si-tra...nului-exterior/ zic astia trebuie timp intre sraturi si nu stiu daca isi pemrite colegu http://www.tratamente-lemn.ro/produse-c-23.aspx sau da un telefon la astia This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2019, 13:16 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nici eu n-o-nteleg p-aia cu uleiul, apoi vopseaua, indiferent de felul ei.
Nu, n-am timp. Mai ales ca-s niste zone cu un acces de genul stivuitor mare ridica stivuitor mic, pe care pun scara, pe care pun taburet. P-acolo trec cel mult o data. Daca trec... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
e lemn, nimic nu tine f mult. nici lac, nici vopsea, nici ulei. Toate trebuie refacute dupa o vreme (mai scurta sau mai lunga), lemnul lucreaza si crapa orice pelicula. bisericile alea maramuresene nu aveau nimic peste sita, si uita cum arata.
This post has been edited by einstein1984: 25 Jul 2019, 13:25 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 25 Jul 2019, 11:58) Hai ca acum ti-am vazut si makita aia mica. Pai ce-ai facut, ai luat de-ala pentru dat jos lacul de pe usi? Jijel de la Hornbach a zis ca-s 3 feluri: - cele mai anemice, alea cu oscilatie dup-o axa, de folosesc fasii dreptunghiulare de smirghel, fixate la capete cu niste lamele basculabile. Am folosit la barele de vereics si sunt destul de nasoale de lucrat cu ele; - medii - ce am loat eu. Am bagat una-n priza cand nu era Jijel atent, se-nvarte si oscileaza si se agita ca toti dracii. Si suportul discului de smirghel e flexibil, ceea ce e foarte important ma gandesc eu, se muleaza pe suprafete. Si e mica, usor de tinut in mana. - mari - cu banda de smirghel. Sunt niste hardughii mari si nu ma vad cu ele-n mana la 10m in aer, cand eu am rau de inaltime cand ma urc pe scaun sa schimb un bec. De lac Yacht mi-a mai zis cineva, tot ca ultim strat. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Un lemn bine impregnat în ulei nu pățește nimic.
Garajul ridicat de socrul meu acum mai bine de 40 de ani și gardul făcut de mine acum 15 ani, brad ambele, sunt în stare excepțională. Dar au "înghițit" o grămadă de ulei de in. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 25 Jul 2019, 14:11) https://www.casa-gradina.ro/lacuirea-si-tra...nului-exterior/ zic astia trebuie timp intre sraturi si nu stiu daca isi pemrite colegu Tanti asta insista ca grundul e cel mai important. Deci nu scap fara 2 straturi... Grund. Vopsea. Si cam atat... ![]() Desi e tentanta si partea cu uleiul de in, suna a vaselina data pe sub masina ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.054 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
De ex lac:
https://www.isomat.ro/product/varnish-pu-2k-2-ro/ Alte produse https://www.isomat.ro/products/vopsele-tenc...ectia-lemnului/ Sa faci filmulet cu orbitala pe lemnarie... ![]() Aia cu banda era mama lor, la lemn. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
aia cu banda e la treburi mari si plane, gen o usa. Nu la o grinda.... E buna aia a lu Muttley
Vopseaua de protectie impotriva intemperiilor este decorativa si are o rezistenta la intemperii de pana la 12 ani . sa ai bafta sa tina atata. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.694 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Orice vopsea cedeaza in acele conditii dupa max 5 ani.
In toamna voi face ca in poza atasata. E pvc maro in profunzime nu vopsit. Varianta de tabla e mai urata Attached thumbnail(s) images.jpeg ( Size: 6.12k ) Number of downloads: 237 65521.jpg ( Size: 57.43k ) Number of downloads: 244 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
gabize |
![]()
|
Am avut plastic, până anul trecut. Cam 15 ani. Înafară de faptul că s-au murdărit (erau albe), s-au păstrat ok. Dar nu-mi plăcea senzația de rece, așa că anul trecut le-am schimbat cu lemn.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.524 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Cu pvc am facut si eu la tata acasa. Numai ca trebuie sa cam lucrezi in doi, unul masoara, si ramane sus, unul taie. La colturi mai ales e migaleala mare. Au 10 ani si sunt impecabile.
Doar ca el mai are si fetele acelea de langa tigla, cum s-or numi, poate sarpanta?. Acolo nu poate sa puna pvc, ca va sta apa si va putrezi. Tot cu ceva vopsea trebuie sa trateze. Abia acolo va putea da din belsug ulei de in. This post has been edited by bgdrenault: 25 Jul 2019, 17:30 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.694 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Se poate si acolo, doar ca trebuie taiat pe lung.
Apa nu sta la modelele vazute de mine pt ca nu e etans. Are gaurele pt ventilatie, iar pe laterale are corniere sau profile u ca de lambriuri care sunt in panta. Eu nu cred ca ma bag la operatie. E mult prea inalt pentru o scara dpmdv. Voi chema mesteri care sa imi faca, poate isi aduc macara de UPCisti, nu imi bat capul. Iar nr 2 e portiunea de lemn a gardului. O voi preschimba la anul in fier. Am dat cu grunduri si uleiuri, respectat instructiunile pacii si tot degeaba. Kober ecolazure garantat 8 ani a tinut 3. Am dat cu oskar tot pe apa in toamna, deja are locuri unde a inceput exfolierea. Nu am dat peste cu lac yacht dar din spusele unor colegi, in bataia soarelui mai mult de 5 ani nu tine nici ala. Asa ca pun ce nu are moarte si mi.am luat de.o grija |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Muttley |
![]()
|
Numai voi puteati sa ma sfatuiti sa schimb un camion de lemne de pe casoaie cu peveceu
![]() A ajuns masina de tractat nacela, dar nu i-am facut poza. Pur si simplu nu merita ![]() Candva crec-am sa bricolez un carlig pentru Ignis. Maine, nacela. Instructaj, chestii... Cu aia am o poza veche de un an, e a vecinului. IMG_20190725_190141.jpg ( Size: 4.24mb ) Number of downloads: 192 In linii mari, ma bag intr-o complicaciune imensa. N-am tractat in veața mea, si trebuie sa strecor Mort Focus cu tot cu remorca prin niste spatii imposibile. Apoi sa urc intr-o cusca la 10m inaltime... Si cumva sa ajung si deasupra terasei, care e mare. O sa fie de ras. Rau... This post has been edited by Muttley: 25 Jul 2019, 18:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Parerea mea™ e sa stai linistit. Mult pericol si bataie de cap, pentru ce? Cand o putrezi si so darama, pui un bilka de ala din reclame la teve si ai terminat.
Daca nu ploua in casa, care e beneficiul? Stai cu banu in buzunar si spinarea dreapta. Sau da banu si uitate la altii cum se chinuie daca te roade noaptea la creer lemnul ala exfoliat, dar macar nu iti faci "concediu" de o luna pa modul salahor. Pe vremea asta mai ales, cu soarele in ceafa fix niste rumegus in nara mai mergea, eu am slefuit tot parchetul intr-un apartament, eu zic, ca suprafata nici macar jumate din ce ai acolo. Mai bine dai banu daca e un must... nu e de DIY This post has been edited by 4x4: 25 Jul 2019, 18:19 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
psychoo |
![]()
|
Nu trebuie dat jos lemnul. Pvc se pune peste fain de tot.
Pe partea de complicare am zis: nu m.as baga sa fac eu. De te dezechilibrezi si calci pe langa treapta nu e prea roz. Eu am pus niste lambriuri pe acolo sa astup grinzile ca se puneau pasari si faceau jeg apoi am mai dat un strat de vopsea cu pensula. Cu scara de 9 sau 11m de 3 segmente a trebuit sa fac prelungire pensulei pentru varf. Simti si cum adie vantul acolo. Eu am transpirat mai ceva ca la sauna si nu am de gand sa repet vreodata operatia. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
Muttley |
![]()
|
Am incercat sa ma urc cu o scara zdravana sa astup o tigla, ca erau niste vraghii tentate sa-si faca casa acolo. N-am reusit, m-a luat cu panica, s-a urcat un vecin.
Alta data, am montat niste extractoare de aer la baile de sus, 4-5m altitudine cred. Iuda asta de matza s-a urcat pe scara din urma mea si a inceput s-o zgaltaie. Oricat am blestemat-o si injurat-o, ea parca mai al dracu' misca scara. Mi-am vazut moartea cu ochii atunci... Dar ma gandesc ca nacela asta o fi mai safe si datatoare de incredere. 16, e regula autoimpusa din pacate - daca pot eu, fac eu. Pana acum mi-au intrat in casa 2 gospodari, unul ca sa faca gaura de hota cu carota, altu' ca sa-mi refaca... de fapt faca de la zero instalatia electrica in bucatarie. Adica chestii imposibile total pentru mine. Revin cu detalii. Daca supravietuiesc. Iar rupe Merced tastatura... ![]() This post has been edited by Muttley: 25 Jul 2019, 19:13 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(gabize @ 25 Jul 2019, 14:06) Uite cam cum a prins lazura peste ulei, la vreo doua saptamani dupa ce ii dadusem eu cu ulei. WhatsApp_Image_2019_07_16_at_18.28.28.jpeg ( Size: 369.24k ) Number of downloads: 287 Ce-i drept era scandura foarte uscata, zacea de 20+ ani in curte sub niste panouri de azbociment. Folosit ulei de in, un strat(desi pe partea de "balustrada" care este cea mai expusa, am mai revenit cu un strat la vreo doua zile), lazura Kober 3 in 1 extra(nu eco, din aia pe baza de solventi, cutie cu maro), o mana. La ulei am dat eu intr-o mare graba inainte de o furtuna cand aia abia terminasera, iar lazura a dat-o frate-meu cand a stat cateva zile pe acolo in concediu. Dar a gresit si a dat un strat gros, iar pe partea cu balustrada a facut "basici", care ulterior s-au lasat si arata ca niste chestii de care te cam agati cu mana. Acolo a gresit dar nu cred ca mai am cum sa mai corectez. In loc de o mana mai groasa, trebuiau mai degraba doua maini, la distanta de o zi una de alta. Pe casa am folosit acelasi produs, cu mentiune ca fusese data prin anii '90 cu vreo doua maini de acelasi ulei de in, si cam atat. Cam asa arata in 2013 pana sa ma mai apuc de renovat pe acolo: IMG_20131201_160727.jpg ( Size: 2.61mb ) Number of downloads: 287 Poza nu e prea clara, dar macar la partea de acoperis se vede clar ca alea nici nu cred ca fusesera date cu nimic, iar la balcon era lemnul mai rosiatic, de la uleiul de in care probabil avea si putin pigment in el. Cam asa arata sus la acoperis dupa ce i-am dat cu lazura: DSCF4337.JPG ( Size: 5.21mb ) Number of downloads: 161 In zonele care n-au fost expuse ploii mai deloc, s-a pastrat chiar ok lemnul si ani de zile mai tarziu a aderat respectivul Kober 3 in 1 foarte decent. Ar trebui sa fac o poza la pazie sa vedeti acolo cat de ok este, si ce bine a prins lazura. Ca au fost zone unde era deja innegrit lemnul si evident a ramas negru, eu n-am avut rabdare decat la gard sa il curat cu o jucarie din aia de nivel mic si am avut furnicaturi in maini zile intregi: gard.jpg ( Size: 110.92k ) Number of downloads: 160 La asta sincer, nu eram sigur cat de bine o sa prinda lazura si daca nu cumva o sa se exfolieze foarte repede asa ca am ales o vopsea maro, tot de la Kober, care inca se tine foarte ok si in ziua de azi. Astea-s operatiuni facute in 2014, cu exceptia balustradei mentionata mai intai. La ce ai acolo de facut, prima problema o vad la balustradele de la balcon care par sa aiba un model, vad multe linii orizontale pe ele. O sa-ti blestemi zilele sa cureti pe acolo, daca e modelul facut cum cred eu. Apoi eu zic ca daca este lemnul atat de uscat cum cred, ai putea fara probleme sa-i dai o mana de ulei de in. Chiar si acel grund din link-ul pus de tine e mai mult ca sigur bazat tot pe asa ceva. Practic asta e si considerat, grund pentru lemn. Fiind deja foarte uscat, si il mai slefuiesti si tu, o sa "traga" un rand de ulei foarte repede. Poti sa cureti doar putin undeva si sa faci un experiment, pe spatele unei scanduri de la balustrada balconului de exemplu. Cureti frumos, dai intr-o zi cu ulei, si a doua zi incerci cu lazura si vezi daca adera. Eu zic ca daca nu dai cu ulei ca inecatu', tre sa adere fara stres. Daca ar fi lemnul verde, pai nici uleiul nu prea prinde pe el, nu mai zic de lazura. Cat despre lac de yacht, unde nu ploua pe el, nu prea-i vad rostul. La balustrada cam asta e si ideea mea, sa dau un strat din ala peste lazura aia, ca o sa fie in bataia ploii. Dar pe sus pe la pazie e ok si fara. Eu unul sunt multumit de acel Kober, nu am vazut exfolieri. La mine s-a inchis destul de mult, am si poza cu usa casei de cand o dadusem initial si arata mult mai rosiatic, dar cu timpul s-a mai inchis culoarea. Dar sa vad ca se desface de undeva, asta n-am vazut si asta ar cam fi al cincelea an de cand am dat. Oricum am facut-o in primul rand pentru protectie, nu prea m-a interesat cum arata, aia a fost culoarea care mi-a placut si am mers pe ea in continuare. Balustrada de sus era absolut neagra de cata ploaie a mancat. I-am rugat pe aia de mi-au construit acum pe cea de jos, sa faca cumva sa o curete, si au bagat pe abric din nou scandurile ei. Urmeaza sa ma urc intr-un weekend sa incerc sa curat stalpii aia si sa o dau cu aceleasi chestii ca sa arate si ea cat de cat omeneste. This post has been edited by Merced: 25 Jul 2019, 19:22 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Muttley |
![]()
|
Ce drac e aia lazura?
![]() Da, scandurile au santuri orizontale. Evident ca-n alea nu curat, fac schiuri din ele. Doar la suprafata. Ca sa fie spus... Eu nu vreau sa arate frumos sau sa fie casa rupta din soare. Vreau doar sa nu putrezeasca. La fel ca la masini de altfel. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce lazura am folosit eu.
Au diverse nuante, te uiti pe paletar si iti alegi. Pentru asta pot sa bag mana in foc ca e cat de cat ok. Aia Eco, cu o cutie cu verde, cica nu prea. Mai exista si o varianta 2 in 1, din aia au folosit niste rude pe un gard, si pare sa fie ok si ala. Poti sa-i spui lac colorat, nu stiu. Ideea e ca mai vezi si lemnul prin ea, o vopsea din aia clasica acopera tot. Nu stiu ce intentionezi tu sa ii dai. Tot din considerente de rezistenta in timp am facut si eu treaba asta, de aspect mai putin, dar sa stii ca la final cand vezi schimbarea, te vei bucura si de asta. Nu mai stau sa caut poze cu gardul, ca nu cred ca am "before", dar after a iesit diferenta uriasa. Ce am observat ca s-a mai matuit pe casa, cel putin in locurile mai expuse. Daca ma uit de aproape in balcon, pe "tavanul" lui, zici ca am dat ieri, acolo nici lumina nu bate direct, apa nici atat. Dar pe lambriul ala lateral, s-a mai dus din luciu. Dar macar nu a disparut de tot. Plus in vreo doua locuri mi-au facut gauri proaspete ciocanitoarele. Nu stiu ce viermi or mai gasi ele intr-o scandura de aproape 30 de ani, dar nu se potolesc, chiar anu' asta m-a trezit una la 5 jumate dimineata. Tu intai ai de curatat. Tot. Iei masinuta aia, cureti cap-coada, apoi pune niste poze sa vedem si noi cam cum te-ai descurcat, daca ajungi la culoarea lemnului de brad ai optiuni sa faci chestii misto. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Anvelopa de rezerva (de acelasi tip cu celelalte, Debica a.s.) imbatraneste degeaba cu mustatile pe rizuri, e "nos", ca n-a fos nevoie pana acum sa o folosesc.
Celelalte 4 (ceva mai vechi fata de asta) par a avea uzura acceptabila uniforma si-s ok si-n rest; s-o montez (fata, clar, dar stanga sau dreapta? De ce?) sau.....? Ca parca n-as lasa-o sa moara de batranete, virgina. Frane am, fara discutie (confirmat si la itp si - mai important - in trafic). ![]() This post has been edited by maho: 26 Jul 2019, 10:17 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
daca faceai rotatia anevlopelor incepand de pela 10 000 era o treaba. Si eu am rezerva cu janta aliaj, dar la 30 000 e mare diferenta fata de celelalte pneuri, risc dezechilibru la franare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gabize |
![]()
|
Eu am circulat o singură dată cu o mașină pe care era montată rezerva... și am avut rezerve.
![]() Prefer pe o punte să am ambele gume identice, inclusiv ca grad de uzură. Sunt momente (ploaie, viteză, frână...) când și un dezechilibru mic poate să creeze probleme. Zic, așa, o părere. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
E corect ce ziceti. M-am uitat acum pe "oglinda", am cam 29.700 km cu astea 4.
Din cate stiu nici nu se mai fabrica modelul asta, ca sa mai iau una si sa le schimb pe ambele pe fata. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 04:02 |