Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.524 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Vezi cat te-ar costa cateva placi de osb din cel mai subtire. Le prinzi in cateva holzsuruburi, inauntrul magaziei,si rezolvi si eventuale alte deformari ale lemnului, care oricum vor exista. Cred ca nu depasesti pretul unor tuburi de silicon sau chit.
https://mathaus.ro/p/osb-3-egger-dimensiune...000000010303800 Or fi si mai ieftine. This post has been edited by bgdrenault: 25 Aug 2019, 08:22 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
OSB zic si eu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu zic să mai aștepți, încă nu e uscat bine lemnul.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Clar operatiunea o voi face probabil in primavara, ca daca ma apuc de umplut cu diverse rahaturi mi-e ca o sa gasesc crapaturi si mai mari. La OSB m-am gandit si eu la un moment dat, dar aveam impresia ca o sa fie mai scump. Am mai gasit solutii mai artizanale, gen aracet amestecat cu rumegus fin, dar cred ca OSB-ul o sa fie solutia, nu sunt foarte mari peretii. Mersi de sugestii!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tot prin vara apuca-te ca se usuca sigur... bucati de osb(asta daca nu imbraci tot peretele) si dupa un lac sau altceva pe el ca se umfla
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Osb-ul nu se umflă. Dar nici nu-i strică un strat de lac.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.694 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ba se umfla.
Si se deterioreaza de la soare. Deci lacul nu doar ca nu ii dauneaza, chiar e necesar |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Merced |
![]()
|
O sa fie in interior daca îl voi folosi. Nu prea are cum sa îl bată soarele.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.417 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu ziceai ca ai lucrat pe vapoare? calafatuiestele
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
El a lucrat pe vapoare sudate, cred...
![]() Nu pe galioane... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
A lucrat pe vapoare, nu pe corabii.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.417 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta intre vapor si corabie consta in modul de propulsie, una e cu panze, ailalta cu motor termic. Si o barca Riva e calafatuita si are motor pe benzina altminteri.
Ce-i drept, si marinarii de pe vapoarele sudate mai stiu sa matiseze o parama de exemplu, sa lege 27 de noduri desi parame se folosesc mai rar (doar ca sa lege barcazul de mal sau sau usuce chilotii). Bine, sunt si barmani pe vapoarele alea... tot marinari se cheama. This post has been edited by einstein1984: 26 Aug 2019, 09:30 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci ai inteles la ce ma refeream, dar esti carcotas
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
desigur
![]() habar nu am daca la academia de marina ii invata cu calafatuitul sau zic ca treaba de santier naval |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu cred că Merced a făcut Academia de marină.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Merced |
![]()
|
Și nici n-am fost barman
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parca futograf erai
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am o intrebare. Pentru radierea masinii, dosarul trebuie sa cuprinda, printre altele, un... certificat de radiere in trei exemplare. Dar certificatul asta se elibereaza de ei
![]() Trebuie sa le pun eu o foaie A4 cu cele trei exemplare ca sa le completeze ei cu pixul acolo? Mi se pare stupid. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mergi la o firma de intermedieri auto sa-ti faca dosar de radiere (la mine-n urbe era 20 de lei). Doar sa ai grija sa fie toate datele completate corect, ca daca nu, e posibil sa ai bai cand o radiezi de la impozit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
Asa o sa fac. Inca ceva. Pot transfera RCA de pe masina veche pe cea noua? Maine sau poimaine o dau la Remat pe cea veche si in 2-3 zile o iau pe cea noua. RCA la masina veche e valabil pana in ianuarie 2020.
Nu reusesc sa gasesc nimic pe net. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Nu, nu se poate.
Cel mult, banii înapoi, parcă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
da, gen aveai un matiz de dat la remat si transferai RCAul pe un phaeton .......
iei banii inapoi pe lunle neconsumate si faci alt rca de banii aia pe cea noua. This post has been edited by einstein1984: 27 Aug 2019, 14:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DannyY |
![]()
|
Da, geniule. Dau un Astra la Remat si iau o Corsa cu motor mai mic. "Gen".
Daca nu se poate, nu se poate. O sa studiez faza cu returnarea banilor. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
marksman |
![]()
|
Nu transferi asigurarea, ca nu se poate. Iei banu inapoi pe aia veche si faci una noua. Asa e procedura, am trecut prin ea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
Mai am o intrebare de imbecil autohton: daca fac radierea din circulatie la politie (sau dracu stie ce institutie e aia), de ce trebuie sa mai bat un drum la taxe si impozite ca sa fac acelasi lucru?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Trebuie certificat de distrugere sau declaratie ca nu e pe spatiul public depozitata, de aia
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.694 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Pentru ca esti roman.
Radiatul din circulatie=nu e inmatriculata. Radiatul de la impozite=nu mai platesti impozit. Poti detine o masina fara sa fii obligat sa o inmatriculezi. Ar fi fost imposibil sa apelezi la una din institutii si sa ai o bifa daca vrei sa o scoti si de la impozite sau nu. Probabil in alte tari se poate |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 28 Aug 2019, 18:03) Mai am o intrebare de imbecil autohton: daca fac radierea din circulatie la politie (sau dracu stie ce institutie e aia), de ce trebuie sa mai bat un drum la taxe si impozite ca sa fac acelasi lucru? Pentru ca fiecare vrea sa se acopere de hartii. Cu certificatul de distrugere am fost la militie si mi-a dat certificat de radiere. Cei de la impozite au avut nevoie de certificat de distrugere plus certificat de radiere de la politie. Adica daca tu ai radiat masina de la politie, pe baza unui certificat de distrugere, trebuie sa platesti impozit in continuare, daca nu duci la taxele locale si dovada ca ai distrus-o. Mi se pare ca si scrie in certificatul ala de la politie ca masina a fost radiata pentru ca a fost distrusa. This post has been edited by marksman: 28 Aug 2019, 17:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
Aha. Deci: un fiscal pentru dealer. Un fiscal pentru radiere din circulatie. Un certificat de distrugere la politie. Unul la dealer. Unul la taxe si impozite.
Originale sau copii legalizate (50 lei bucata).Suntem tampiti. LE. De ce plm trebuie sa cer eu dovada ca mi-am platit impozitul? O interogare simpla, webservices, whatever in timp real ar spune daca am sau nu datorii. Gizas, cati freaca menta aiurea dar se simt importanti! This post has been edited by DannyY: 28 Aug 2019, 17:42 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 17:10 |