Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Dec 2019, 08:51) Este a doua oara, cel putin, cand imi reprosezi ca te-as acuza ca ai avea ceva cu mine personal. N-ai, mai nene, nimic cu mine personal, e doar modul tau de relationa pe forum. Nu ti-am reprosat niciodata ca ai avea ceva de impartit cu mine. In rest, daca vrei tu ca gulyasul sa fie gulas, am retinut, gulas sa-i ramana numele. ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi nu'ș ce să mai zic, că uneori pare suficient doar a scrie ceva și sare lumea de posterior în sus...
Iar acu' m-am gândit sa nu crezi că zic ceva legat de termenul din ungurește... ![]() P.S. Și nu a fost cu niciun reproș... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' ciare gulyas? Zău, e o mâncare de proveniență maghiară. Despre care face referire un aparținător, măcar parțial, al etniei.
Presupun că-i atenționezi și pe cei ce folosesc termenii/expresiile sandwich, vis a vis ș.a. This post has been edited by gabize: 3 Dec 2019, 09:51 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
Pe aici n-am văzut pe nimeni atât de elevat, din păcate..
Dar câtă vreme avem cuvânt în dex, da, cu siguranță, dacă uzul se transformă în abuz. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acum chiar abuz?
In zona Ardealului au fost preluate in uzul popular mai multi termeni culinari din limba maghiara, n-am realizat ca ar putea deranja pe cineva "gulyas" in loc de "gulas". Draogs, intreaba-ti rudele din Valea Jiului, probabil prefera sa spuna "lucskos" (se pronunta lucicoș) decat "mancare de varza murata cu afumutari". Pur si simplu e mai comod sa definiesti o mancare cu un cuvant decat sa folosesti 6 cuvinte. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu scrie bre, nu că nu mănâncă, despre scris irosim biții, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Asta-i ca si imbecilitatile din categoria "Nu sunt rasist, daaaaaaar..." E amuzant ca inca mai incearca lumea sa le discute cu el, de parca chiar spera sa rezolve ceva.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
Poate m-aș fi supărat dacă mi-era adresată marlania.
Nu am ce face însă dacă lumea nu vrea sa înțeleagă diferența dintre mârlănie și dex. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tocmai pt. ca nu exista comparatie intre situatii, lasa omu' sa scrie cum vrea numele mancarii, nu mai lua dex-ul ca litera de lege.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Aia e părerea ta, asta e părerea mea, eu mă gândesc că n-a omorât nimeni pe nimeni exprimându-și-le.
L.E. Acu' eu ar trebui să te întreb, supărat nevoie mare, de ce te bagi în discuție? ![]() Sau doar dacă scriu în clar numele interlocutorului se pune, cu toate că e evident? This post has been edited by DragosP: 3 Dec 2019, 11:48 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Fiind discutie ne-privata, mi-am permis un delict de opinie. Ti se pare, nu-s suparat, mai ales acum in postul... ce post era?
![]() Hai sa-i vootem la icre si p-aia care scriu olteneste, daca tot ne dam cocosei. |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Bine, renunț, se pare că amestecăm prea multe în prea puțin.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
Mai bine tăceam...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
Macar noi intre noi sa ne-ntelegem, ca cei mici sunt varza (fara afumatura).
|
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ati auzit de careva recent sa fi calatorit pana in Rusia, sa zicem Moscova, cu masina?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.403 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
cauta pe goagal si FB hello siberia sau Bertici atilla , au fost si prin moscova anu trecut
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai era si ala care facea bancuri cu bombe pe aeroport si a fost umpic ascuns
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Stie cineva care ar fi cel mai mic transformator de la medie la joasa tensiune? E vorba de niste echipamente in camp, in apropiere este numai o linie de medie tensiune (20kV, daca nu ma insel) iar Electrica vrea sa ne bage pe gat ditamai transformatorul de 'jdemii de euro. Acolo e nevoie doar de cativa wati. Solutii alternative nu prea sunt, panourile solare devin periodic tinta pentru populatia... "indigena". plus ca intretinerea e scumpa (prin prisma duratei de viata la panouri si baterii).
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
DragosP |
![]()
|
Ar trebui sa fie inclusiv de 10kVA.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Cam asa, 10 kVA sau putin mai mare, in jurul lui 15 kVA sigur gasesti, pentru ca, teoretic, orice e peste 10kW consum, esti obligat sa-ti faci punct trafo
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 04:20 |