Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Axxxaaasaaa...
Unde esti mai baiatule? La cate sfaturi ai primit ai de unde alege. Uite lumea se si incaiera pentru tine. 😁 This post has been edited by radian: 11 Feb 2020, 12:55 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.983 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai făcuși rezervare la o cârciumă in Ploiesti
Ii duc și un buchet de flori și gata am scapat. Sau nu fiindcă urmează 1 martie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.681 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() Nici cu mandra, nici cu Ploiestiul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 10 Feb 2020, 20:39) ![]() QUOTE(marksman @ 10 Feb 2020, 20:50) bratara Pandora Nope, Pandorele astea-s periculoase, nu stii ce iese din cutii. QUOTE(gabize @ 11 Feb 2020, 07:03) Trandafirul de 5 lei e din plastik sau hârtie? ![]() Un origami s-ar putea sa fie mai scump. ![]() QUOTE(Filip @ 11 Feb 2020, 08:51) Cu 100 ma duc la soacra-mea, imi umplu porcbagaju' de gaini si-am rezolvat problema. ![]() QUOTE(ady77 @ 11 Feb 2020, 10:15) Tot Dragobetele-i baza, mi se pare corect. QUOTE(ady77 @ 11 Feb 2020, 13:07) O fi prietena olteanca, si abia acum invata axa timpii corecti. Boon, deci sa rezumam: Axa, iei un marker si-un Durex (king size); pe fluturas inscriptionezi: "happy Valentine's day & 1 Martie & 8 Martie; dupa ce leșina (cercetatorii britanici sunt unanim de-acord: șocul initial e suficient incat sa-i provoace un leșin profund), o trezesti suav c-o melodie de dragoste, gen Stella , apoi o-ntrebi: Unde mi-ai pus, fã, pijamalele?! Ziua urmatoare, dac-o mai gasesti in pat, e clar: te iubeste neconditionat. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau stă prost cu alternativele...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.402 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.magnolia.ro/cryogenic-rose-fair...-gift-3675.html aproape 200 de lei
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.469 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Era vorba despre dânsa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.983 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Adevăru e ca daca ar avea alternativa mai buna m ar lăsa pentru altul, că doar nu suntem luați. Și dacă am fi , tot s ar putea întâmpla. Decât că nu pare genul. Bine, nici prima nevasta nu părea și totuși...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei, poate ai baftă de data asta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect.Il paraseste innainte de cununie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti gay, poti sa te dai cu STR8?
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Ce te retine?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
bion |
![]()
|
Ca o sa il creada lumea streit.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
Lasă, tu sa fii sănătos!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.402 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fii atent, vb cu madam, si mergeti in vreo 3-4 carciumi. O ceri de bevasta pe naspa, dar va aplaud alumea patronu da de baut in fiecare. De 1 martie mergeti in aceleasi carciumi dar va certati si divortati.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 Feb 2020, 21:10) Absolut, dar numai în combinație cu asta, în funcție de momentul zilei: LaMer-Ampullenkur.jpg |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, exista topic dedicat magazinelor virtuale? Am niste patru-litere de dat si nu stiu unde?!
Ca idee, am luat in Decembrie un telefon nou de la evomag si era un pic cam defect, asa ca i-am contactat si l-am trimis la service-return.com in garantie. Acu' am primit o nota constatatoare, care zice ca telefonu' nu avea "sigil" si ca e scos din garantie, dar se ofera, cu larghete, sa-l repare pentru modica suma de 784 ron (telefonul costind 980). Sa mai zic ca habar n-am sa desfac un telefon mobil? Aveti idee unde mama ciorilor se pune sigiliul la Xiaomi? Asadar, fmmevomag! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Acum au dat-o cu pe asta cu sigiliul? Deobicei activau senzorii de prezență umiditate și îți anulau garanția.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
"In urma diagnosticarii produsului tau de catre service-ul autorizat partener (SAP), acestia au constatat ca produsul prezinta interventie hardware neautorizata (lipsa sigil), iar insumarea acestor factori duce la functionarea defectuoasa a aparatului. Din pacate, problema produsului nu se afla in situatia unui defect acoperit de garantie, asadar acesta nu poate fi reparat gratuit de catre SAP. Aparatul poate fi remediat de catre SAP numai in regim postgarantie si implica un cost estimativ al reparatiei de 784 lei (T.V.A. si transport inclus), care implica inlocuire placa de baza, in limita disponibilitatii componentelor la SAP. Verifica-ti e-mail-ul unde gasesti si pozele constatarii SAP."
13 Feb 2020, 19:35: QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Feb 2020, 19:31) Acum au dat-o cu pe asta cu sigiliul? Deobicei activau senzorii de prezență umiditate și îți anulau garanția. Telefonul a fost folosit vreo 2 ore in total, in perioada 28 Dec - 12 Ianuarie, poate au zic ca e prea de tot sa zica ceva de umiditate. This post has been edited by Marty: 13 Feb 2020, 19:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
D-aia ne deranjezi?
![]() Ghiniaivinit! Întocmește o scrisorică în ingliș și trimite-o la service.global@xiaomi.com Iar celor din service spune-le să-ți dea în scris constatarea, că ți-e de trebuință când îi reclami la protecția consumatorilor. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Se poate vedea aici.
QUOTE Service-ul celor de la QuickMobile, respectiv intermediarul SERVICE RETURN este o mare hotie, mare grija cand cumparati produse si au ca service firm asta, pentru ca daca aveti probleme cu telefonul cumparat veti primi raspuns ca service-ul partener nu poate face reparatia din motive puerile si va anuleaza si garantia. Fugiti de Service Return cat puteti, eu le-am facut plangere la ANPC, inca nu am primit raspuns. Atentie! Service Return nu repara nimic, ei sunt intermediari de servicii, trimit telefoanele la service-uri no name-uri, de unde primesc asa zisele constatari, in speta negatii ca telefoanele au suportat tot felul de socuri scoase din imaginatia lor si scot telefoanele din garantie, asa ca faceti reclamatii la ANPC online, nu este greu, altfel isi vor extinde serviciile intermediarul asta. Am vazut ca si Emag a acceptat ca partener de service la telefoane firma asta de tot rasul, cu numar de telefon la.tarif de 1.5 euro pe minut, E un întreg topic cu și despre Service-Return. This post has been edited by AR-18-MOS: 13 Feb 2020, 19:38 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 13 Feb 2020, 19:36) D-aia ne deranjezi? ![]() Ghiniaivinit! Ghini te-am regasit! QUOTE Întocmește o scrisorică în ingliș și trimite-o la service.global@xiaomi.com Cum ca... ce? QUOTE Iar celor din service spune-le să-ți dea în scris constatarea, că ți-e de trebuință când îi reclami la protecția consumatorilor. E in scris. Am trimis niste intrebari lamuritoare, dupa ce primesc raspunsurile fac plingere la ANPC.QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Feb 2020, 19:38) Merci! Deci patru-litere e la mine, sa inteleg...13 Feb 2020, 19:45: Sa nu uit... mi-au oferit, tot cu larghete, sa trimita telefonul la un alt service autorizat, "la numai pretul de" 299 de lei. This post has been edited by Marty: 13 Feb 2020, 19:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 14:50 |