Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 16 Mar 2021, 12:57) poxilina mai bine decat chit montaj la grosimea aia. Dar dat find ca am o problema similara, merci de idee! adera mai bine kit montaj la suprafetele date... poxilina doar daca ajunge tot la ea ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Voi prindeti bare de tractiune in prizele alea?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Mar 2021, 14:08) Aici m-a derutat si pe mine ![]() QUOTE(bucatzel @ 16 Mar 2021, 14:11) Pfuai, nu stii cat ma bucura comentariul asta. Deci nu iese ![]() La mine-s toate overkill, ncsf. Sa vezi ce saibe folosesc la prize, si ce rama de burete in spate, in caz ca nu-mi plac gapurile cu peretele. Revin ![]() Asta e smacolina. IMG_20210316_131948_2.jpg ( Size: 1.77mb ) Number of downloads: 411 Nush cum baga aijtain pocseepol acolo, ca eu am pus doza in perete si am pompat cu mustiucul ala de jur-imprejur. Trebuie cantitate, ca peretele n-a fost honuit la micron inainte. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Mar 2021, 14:08) nu ma gandisem sa mai bag o doza mai la fata decat cea curenta, pentru aia ii multumesc. Cum o prind vad eu. Nu pocsipol bre, poxilina, plastilina din aia cu epoxidica. il pui pe zid, infigi doza in el si ala comprima plastilina care se si lipeste. Dar cum a zis colegu sorin mai sus, epoxidica nu face priza la unele plastice deci tot nu e buna ideea . This post has been edited by einstein1984: 16 Mar 2021, 13:33 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pasta asta din poza e buna, da-i cu incredere. Problema-i ca e scumpa, si dupa cateva luni, ce a ramas in tub e pa.
Am incercat sa dau jos o placa de faianta lipita cu ea. Fu tragic. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu iti rezista rigipsul cat rezista montage kit. Singura problema e ca ai de asteptat 1 zi pana se intareste ca sa poti fixa priza.
Si intr-adevar, puteai sa scoti mai la suprafata doza, eventual bagai un lemn in spate si fixai cu un holsurub doza de acel lemn ca sa fie "flush" cu peretele, dar merge si asa atata timp cat gheara prizei prinde in plasticul dozei This post has been edited by psychoo: 16 Mar 2021, 13:40 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
te cred, dar fiind elastica, daca e jocul mare intre duza si perete mi-e sa nu miste totusi priza..... Bine, ca aia pe care vreau eu sa o repar nu e f des folosita, e de frigider si ala il scot din an in paste.
Hai merci ! This post has been edited by einstein1984: 16 Mar 2021, 13:41 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
E buna si la dibluri cu joc sau in perete de caramida eficienta daca nu ai ancora chimica la indemina, dureaza mai mult dar e perfecta.
Dupa ce se intareste isi reduce un pic volumul. Dozele adinc bagate cel mai simplu le`am rezolvat punind inca una taiata peste si impachetata in adeziv de gresie faianta pina la fata rigipsului. Nu mai iasa alea pina`i haul, cu acel adeziv la tub e si mai bine. P.S. exista si doze adinci tot pentru rigips. Adezivul ala la tub e flexibil citeva zile, cind se intareste e ca betonul. This post has been edited by Agrig: 16 Mar 2021, 13:49 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Muttley |
![]()
|
E caramida, nu rigips. Doar doza e dedicata rigipsului, avand 2 gheare pe lateral, foarte fancy alea. O aveam de la un episod similar, cand am luat toate tipurile de le-am gasit in hornbach.
Nu e bai ca nu-i la suprafata, reglez sageata de deformare a sasiului metalic al prizei din suruburi. Crede-ma, sunt artist la prize, crec-am schimbat cateva zeci pana acum. Ah, si am bagat-o mai adanc pentru ca e modelul compact de doza, si vreau sa incapa surplusul de fire si insasi priza in ea, care e dubla, si am impresia ca si ceva mai voluminoasa. Gen sa nu-mi para rau maine. Prinde gheara. E flexibil chit montajul, dar la modul ca preia deplasari iarna-vara la placi de marmura. La priza, si la fortele aplicate ei (ideal zero), se poate considera rigid. This post has been edited by Muttley: 16 Mar 2021, 13:48 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Babaets, exista inaltatoare de doze pentru situatii de genul asta, nu trebe doze taiate sau lemne in spatele dozei
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Exista, la magazin!
Cind nu`i in casa o tai de numa ca uzuale sau inalte am. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Muttley |
![]()
|
http://www.dablerom.com/doze-st-pt-accesor...tru-doze-aparat
Habar n-aveam!!! ![]() Pe de alta parte, inteleg ca: - leg inelul asta din link de doza veche via 2 suruburi; - leg priza de inel via 2 suruburi + ghearele de ancorare ale prizei, care agata in acelasi inel. Rezultat: leg priza de doza veche prin 2 suruburi si atat. Si cred ca mie-mi trebuiau vreo 4 inele d-astea de prelungire, la cat de adanc shade doza veche. Nush csz, dpmdv am incastrat o doza noua in perete, fixata binisor (bara tractiuni). Mi se pare mai ok isprava mea parca. Poate un electrician prefera prelungirea, ca nu dureaza o zi si o are la el. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Agrig |
![]()
|
Tot asa gasiti prelungitoare pentru instalatii de la 10mm la 50mm
https://www.dedeman.ro/timisoara/prelungito...-s600/p/2021898 Alea insa chiar e indicat sa le luati din magazin. This post has been edited by Agrig: 16 Mar 2021, 19:58 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Muttley @ 16 Mar 2021, 19:53) [Pe de alta parte, inteleg ca: Daca mai pui s-un rulment si doua piulite, iti mai iese un Subaru, da' mai model de baza asa...- leg inelul asta din link de doza veche via 2 suruburi; - leg priza de inel via 2 suruburi + ghearele de ancorare ale prizei, care agata in acelasi inel. This post has been edited by Marty: 16 Mar 2021, 20:53 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
HSBPNu sm stiut cata stiinta e in bagatul unei doze in perete
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
ehe... n-ai idee ce-nseamna stiinta tehnicii rasucirii unei sarme cu patentul explicata d-un prof dr ortodont, cand duci plodul sa-i ajusteze dintii.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Muttley |
![]()
|
Ah, ma scuzats, doar argumentam care si de ce tine mai bine
![]() Ma rog. 17 Mar 2021, 10:22: Gata, mi-am amintit cand am vazut semnatura. Volint, tu aveai Nova aia de i-ai facut motorul cu piese de pe Mecaparts, in service. Deci io-s ala de mi-am facut motorul cu piese de magazin cu usa pe o masa in curtea unui prieten. Faza e asa: topicul asta e de DIY. Ca altfel, avem toti numere de telefon de diversi Dorei in agenda. In cazul de fata, DIY inaltare doza priza. Electricianul tau o sa ti-o inalte cu prelungitor. Al astuia de a facut casa mea nici nu s-a obosit, a bagat lemne. Restul variantelor s-au descris aici, complet. Lasa-ma nene sa ma cac pe mine pe forum la cafenea, ca-n alte parti e offtopic. Dar se pare ca n-am de ales. This post has been edited by Muttley: 17 Mar 2021, 09:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ti-o ridica p*%ea cu inaltator... pe unde am fost n-am vazut asa ceva inca... ori e pusa cum o fi ori o ridica pe material in spate, ori cu scandurica... sta dreaq sa faca inginerie pentru o priza/intrerupator.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(Muttley @ 17 Mar 2021, 08:54) Volint, tu aveai Nova aia de i-ai facut motorul cu piese de pe Mecaparts, in service. Deci io-s ala de mi-am facut motorul cu piese de magazin cu usa pe o masa in curtea unui prieten. Inca o am, am loat de la meca doar set motor, ganitura de chiulasa si segmentii axiali. piesele sunt inca sunt in motor, scapara la prima cheie, nu arde oloiu dupa 200 km. Troaca are cam 150k km rulati cu motorul facut atunci; intre timp a pierdut din greutate vreo 20kg... urmeaza in vara flex, ap sudura, chit, vopsea... s-o ingras la loc ca a-nceput pisica sa scoata capul. La service nu servesc ca-s chitros, mai bine beau io banii aia decat sa-i bea vreun Vali ce pierde 2 ore sa scoata un surub de la un amortizor. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De sters.
This post has been edited by marksman: 17 Mar 2021, 22:35 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(bion @ 17 Mar 2021, 00:09) Si-ntr-o-ncheiere definitiva pentru mine, c-am sa ma rezum la topicul meu unde am buton de sters idiotenii de genul asta... as reaminti de Piatra Neamt si Bals. Stiinta neaplicata. De Giulesti n-as mai zice, c-aia-i poate tragedia suprema si mi-e efectiv scarba sa-mi amintesc. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Agrig |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 17 Mar 2021, 09:29) ti-o ridica p*%ea cu inaltator... pe unde am fost n-am vazut asa ceva inca... ori e pusa cum o fi ori o ridica pe material in spate, ori cu scandurica... sta dreaq sa faca inginerie pentru o priza/intrerupator. Nu mai este pasta de tomate la cutie...la fix se potrivea ca doza! Si daca trebuia sa o schimbi la viteza era minunata cutia aia de tabla. ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
Muttley daca e definitiva sa iti fie gura aurita
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Agrig |
![]()
|
Corect, eu doar le transport.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:35 |