Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.080 Joined: 11 February 04 ![]() |
In cazul asta, le-as pune pe lateral, pentru estetica.
Presupun ca le poti instala 4 pe stanga, 4 pe dreapta. This post has been edited by dizzy: 7 Apr 2021, 13:42 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 7 Apr 2021, 13:39) Tubulatura aparenta, nu. Ingropata.... tre' sa scot tavane, pereti...7 Apr 2021, 13:45: QUOTE(dizzy @ 7 Apr 2021, 13:40) In cazul asta, le-as pune pe lateral, pentru estetica. Estetica sau nu, tot prin spate ramine cel mai scurt traseu. Lateralul este ocupat de apartamente, camerele se afla in mijloc. In spate am calcan si 4 geamuri de baie, deci estetic e mai bine p-acolo.Presupun ca le poti instala 4 pe stanga, 4 pe dreapta. This post has been edited by Marty: 7 Apr 2021, 13:45 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
O faci prin pod. Sa ajungi la inferior, cobori prin colturi opuse. Doar mai adaugi niste rigips.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.080 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Apr 2021, 14:41) Estetica sau nu, tot prin spate ramine cel mai scurt traseu. Lateralul este ocupat de apartamente, camerele se afla in mijloc. In spate am calcan si 4 geamuri de baie, deci estetic e mai bine p-acolo. Pai atunci, asa sa fie! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu zic si io carcotas. Cum sta stabilimentu pe movila cheala, tre sa fie misto cand bate soarele vara si cand bate vantul iarna. Ce munte e ala cu muste si tantari
![]() Pe unde am umblat in zona de munte, nu e nevoie de clima in celula |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Apr 2021, 15:42) Acu zic si io carcotas. Cum sta stabilimentu pe movila cheala, tre sa fie misto cand bate soarele vara si cand bate vantul iarna. Ce munte e ala cu muste si tantari ![]() Pe unde am umblat in zona de munte, nu e nevoie de clima in celula Aia din dobrogea, acolo nu te musca tantarii, te darama! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Apr 2021, 14:42) Cum sta stabilimentu pe movila cheala, tre sa fie misto cand bate soarele vara E un adevarat deliciu... simti cum ti se usuca inima-n tine, de la 6 dimineata si pina pe la 6 seara.QUOTE si cand bate vantul iarna. Dac-ar bate vintu' doar iarna, ar mai fi cumva, dar bate aproape incontinuu. Anu' trecut am luat vreo 300 de kile de nisip, iar a doua zi cind au venit oamenii la munca, tot nisipu' era-n via vecinului. QUOTE Ce munte e ala cu muste si tantari Clima e sub-desertica, iar anul trecut a fost o seceta extrema. Nimeni nu-si amintea sa fi secat vreodata fintinile in sat, asa cum s-a-ntimplat anu' trecut. A fost chinul dracu' sa asiguram apa cazatilor, aveam niste rezervoare d-alea de plastic pe care le umpleam in timpul noptii de la teava comunala. La un moment dat, nici la teava n-a mai curs, asa ca cumparam in fiecare w/e cite o cisterna de 3 sau 4 mc de apa potabila.![]() La un moment dat a fost un botez la noi. Tin minte ca a fost prima noapte in care n-a mai venit apa cum trebuie de la teava comunala. Am carat vreo 400 de litri de apa la galeata, dintr-un rezervor tampon (umplut de un destept fix in mijlocu' curtii) in rezervorul care avea sorbul hidroforului). Dupa primii 200 de litri s-a dus dracu' diferenta de nivel, deci pa vase comunicante, asa c-am luat-o la caldare. Io caram apa, aia se duceau si se pisau, ca acolo era consumul maxim. QUOTE Pe unde ai umblat in zona de munte, aveai pomi pe linga tine, aici e numai piatra, piatra, piatra si praf. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Mbre, ma maninca la gaoace sa fac un curs de Excel, da' d-ala mai avansat, ca d-un conditional formating stiu si eu. Ma refer la whatif(s)-uri si chestii similare. Aveti idee de vreun curs d-ala sponsorizat de UE/Guv.ro? Parca n-as da 150+ Eur.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Tocmai ce i-am inscris pe "ai mei" la https://www.sas-sibiu.ro/. Se tin online, deci nu conteaza unde esti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marty |
![]()
|
Multumesc frumos!
Fara suparare, da' la cum le arata site-ul, lasa impresia ca vor sa-i invat eu una-alta. E curs subventionat? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Da, ca de ala ai intrebat, nu? ;-)
Ii cunosc pe oameni destul cat sa stiu ca li se rupe de site. Cat de calitatea la cursuri... nu stiu inca nimic. La cum sunt cursantii pe care ii trimit eu pana si nivelul mediu cred ca e prea mult pentru ei. Daca vrei iti dau un contact, si poate te lamuresti dintr-o discutie cu tanti aia. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
predai IT si ti se rupe de site (au licente de XP si office 2003....)? Sifon de bani europeni acolo. Mai vazusem unii acre invatau oameni de la tyara sa-si faca CV in word... dumnezeu cu mila cati bani luau pt asta
This post has been edited by einstein1984: 19 Apr 2021, 11:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@Marty, te coafează?
https://www.udemy.com/course/excel-for-analysts/ La 17€, renunți la o pizza și-o bere în oraș și l-ai plătit. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 19 Apr 2021, 11:21) predai IT si ti se rupe de site (au licente de XP si office 2003....)? Sifon de bani europeni acolo. Mai vazusem unii acre invatau oameni de la tyara sa-si faca CV in word... dumnezeu cu mila cati bani luau pt asta Ia cauta pe Guagal cursuriexcelbrasov.ro si intra pe site-ul lor. SA NU TE PUNA DRACU' SA DAI CLICK PE CEVA!!!!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
huh, mai fain siteul ca cel indicat de pauldamian , ce nu merge? Sau nu e optimizat pe mobil? Desi firma e din bucuresti
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
La mine intra automat bolidoliveri, indiferent ca intru de pe laptop sau telefon...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
de pe latop intru si merge bine, inclusiv sa deschid ceva pe acolo. Dar am si un ad blocker.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(paul_damian @ 19 Apr 2021, 09:46) Tocmai ce i-am inscris pe "ai mei" la https://www.sas-sibiu.ro/. Se tin online, deci nu conteaza unde esti. Aia au sediul in fostul Centru de Calcul? Uuuuu, e o lista de cursuri de mare angajament. QUOTE Cursuri - Inițiere în domeniul calculatoarelor compatibile IBM-PC - Calificare operatori introducere, validare și prelucrare date - Formare programatori de aplicațtii de gestiune economică pe microcalculatoare compatibile IBM-PC; - Formare programatori asistenți pe microcalculatoare compatibile IBM-PC - Pregătire și testare in vederea obținerii permisului ECDL Ultima oara cand am auzit pe cineva insistand pe compatibile IBM-PC inca era Iliescu presedinte... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ceva cursuri de scriitor de cartele perforate nu au?!?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu, doar cu cilindri cerati.
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
einstein1984 |
![]()
|
in al doilea. Cand a venit nea nelu la Poli in vizita, noi faceam cursuri de programare si element finit pe 286 (chiar IBM, nu doar compatibile).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
Faceai calcule cu UN element finit, ca atataea putea?
![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
Erau mai multe, dar cred ca pana in 16 la ce faceam noi (declaram manual coordonatele nodurilor) cred ca avea si un server HC Felix laboratorul, nu mai tin minte sigur.
This post has been edited by einstein1984: 19 Apr 2021, 16:36 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
JA007?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc, cred ca acolo era
This post has been edited by einstein1984: 19 Apr 2021, 16:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 19 Apr 2021, 16:39) Erau mai multe, dar cred ca pana in 16 la ce faceam noi (declaram manual coordonatele nodurilor) cred ca avea si un server HC Felix laboratorul, nu mai tin minte sigur. Am prins și eu asta cu declararea manuala a nodurilor, fara posibilitatea de a corecta. Să-mi trag ceasul ce porcărie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Egzista whatif(s) in Excel?
Marty, nevoia te învață cel mai bine. Și fără costuri banesti, da’ e ceva bătaie de cap. Fa Excelu’ chior, apoi pune-l aci și zi ce vrei sa obții. De regula, sunt mai multe moduri de a jupui pisica. Sa nu uit: dacă înveți Vlookup și Pivot Table, deja o sa fii un zeu ![]() This post has been edited by DannyY: 19 Apr 2021, 22:05 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:54 |