Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
am 2 piese, si se asambleaza impreuna. sa zicem piesa A si piesa B. fiecare A si B poate avea un numar, pana la 8. cand le asamblez fac perechi gen: A1+B1; A1+B2 ...
Intrbare: cate combinatii posibile se pot forma in urmatoarele situatii: 1. A=1 / B=1 --> 1 combinatie 2. A=1 / B=2 --> 2 combinatii 3. A=2 / B=2 --> 4 combinatii 3. A=4 / B=4 --> ... 4. A=8 / B=8 --> ... Care este formula de calcul aferenta? Nu imi iese nici cu Aranjamente, nici cu Combinatii ... |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Combinari de n luate cite k ar trebui sa fie...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
nu iese ... pt ca daca pun 16 cu 2 el combina si elementele A cu A.
un coleg zice ca e nr de A * nr B. |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Rezultatul tau e clar 64, fara nici un dubiu, deci colegul are dreptate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Editat, am scris o tâmpenie. Cei 8 de ainmultn cu cei 8 de B, adică 64 de combinații posibile.
This post has been edited by radian: 14 Jun 2021, 12:42 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lord Hades |
![]()
|
am facut-o babeste pe hartie, confirm e nr. A * nr. B
![]() Multumesc pentru implicare ![]() PS: Radiane, trebuia sa lasi si tampenia, ca am vazut doar editarea si acum ma intreb ce ai sters ... |
--------------------
OOOO
A3
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Di ce sa numeri? Atat timp cat casutele nu sunt goale apar la count cand le selectezi.
Screenshot_2021_06_14_at_16.34.52.png ( Size: 754.9k ) Number of downloads: 343 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Marty |
![]()
|
Ce icsel i-ala, ma, pentru toddleri?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Razi de mac-ul meu? E de la munca, n-am nicio vina. Dar e aceeasi Mărie si pe windows. Si pe google sheets, daca nu vrei sa dai bani pe licente sa poti numara celule.
Screenshot_2021_06_14_at_17.48.41.png ( Size: 163.22k ) Number of downloads: 336 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Mah, oricum, daca nu te apuci sa scrii in ele, tot tre' sa le numeri cu dejtu-nmuiat in bot si cu dire de bale pe ecran, deci...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MuciX |
![]()
|
Vezi că liniile sunt numerotate și coloanele au litere in capăt, da?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Exista pe piata kit-uri de reconditionat faruri cu "polimerizare".
Nu gasesc nicaieri o specificatie a licoarei minune, dar cautand cu gogule am vazut ca unii acuzau ca este maxim acetona acea substanta. Curiozitatea mea este: daca slefuiesti farul pana dai jos lacul din fabrica (protectia UV), apoi pui substanta minune, in caz ca e acetona doar topeste policarbonatul ca sa il faca neted dar nu prea vad unde apare protectia la UV ca sa nu se matuiasca in 1 an sau 2. E vrajeala polimerizarea asta sau e ceva de capul ei? |
--------------------
Ford
Focus
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu știu de polimerizare, dar la Loganul vechi aveam farurile matuite. Am fost la un nene, le-a polisat, lustruit, ce le-o fi făcut, rezultatul a fost super. Pe moment. După 6 luni erau mai matuite ca înainte…
This post has been edited by radian: 15 Jun 2021, 17:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Îți faci abonament la polish
![]() This post has been edited by yoncv: 15 Jun 2021, 17:52 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pui folie daca n-ai incredere in polimer
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Jun 2021, 17:40) Nu știu de polimerizare, dar la Loganul vechi aveam farurile matuite. Am fost la un nene, le-a polisat, lustruit, ce le-o fi făcut, rezultatul a fost super. Pe moment. După 6 luni erau mai matuite ca înainte… Pentru că nu a protejat farurile după polish, fără folie sau lac peste ele policarbonatul s-a mătuit la loc. Protecția cea mai "de cartier" ar fi niște ceară auto, dar aia trebuie dată din nou dupa vreo 3-4 luni sau mai repede, dacă speli des mașina. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iti dai seama ca si ala era din cenaclul literar sau a fost recomandat de un bibliofil 😀
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
La mine cea mai buna protectie a constat din schimbarea farurilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
psychoo |
![]()
|
Am o gramada de ciupituri marunte de la sablarea de-a lungul anilor, la unele a inceput sa se exfolieze lacul protector si pare ca se vede o urma de matuire, ceea ce inseamna ca sfarsitul e aproape.
Pot sa peticesc pe zone ca sa mentin protectia de fabrica pe perioada mai lunga, sau sa le refac complet. Cu lac e cam greu, in comert nu se gaseste lac special pentru faruri chiar daca ai poza cu faruri pe eticheta, in plus din feedback-uri nu e mare sfaraiala si se exfoliaza maxim de repede. Folia este buna anti-lovituri, dar nu are acelasi aspect ca de fabrica, se vede ca este folie deasupra (vazut la alte masini). A mai ramas polimerizarea asta, dar in ziua de astazi tot ce se vinde e marketing pus pe solutii de kkt, care apar la 2-3 ani ca si "ground breaking" si dispar la fel de repede... Pun o poza cu inceputul problemei. Farul chiar nu e matuit sau galben, noaptea lumineaza ok... Attached thumbnail(s) Screenshot_20210616_090008_Gallery.jpg ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 210 |
--------------------
Ford
Focus
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
zeama de altul
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Jun 2021, 17:40) la Loganul vechi aveam farurile matuite. Am fost la un nene, le-a polisat, lustruit, ce le-o fi făcut, rezultatul a fost super. Pe moment. După 6 luni erau mai matuite ca înainte… Normal, trebuie lac. Polisarea o face toata lumea, dar protectia, nu. QUOTE(psychoo @ 15 Jun 2021, 17:28) Nu este echivalent cu lacul initial, se va matui dupa o perioada mai mare, gen 1-2 ani.This post has been edited by IRONICK: 16 Jun 2021, 09:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
psychoo |
![]()
|
Speram sa imi raspunzi
![]() Ai vreo recomandare de lac din comert care sa fie echivalentul celui initial? Sau macar apropiat... Cele la spray sunt o gluma, ar fi varianta de lac 2K. Folia e urata cu spume, se vede ca nu are aceeasi transparenta, ma atrage doar ca ar oferi protectie la viitoarele pietre care vor lovi farul... Decizii decizii. Ah, asta cu zeama de nou o sa o ignor. Ca nou la mine inseamna doar original, iar pentru asa ceva sa dau 2000E, not gonna happen |
--------------------
Ford
Focus
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(psychoo @ 16 Jun 2021, 08:06) Folia este buna anti-lovituri, dar nu are acelasi aspect ca de fabrica, se vede ca este folie deasupra (vazut la alte masini). Depinde de folie. La fel am zis si eu prima data cand mi s-a oferit, dar cand am pus pana la urma (a trebuit sa relustruiesc farurile dupa un an) mi-a parut rau ca nu am pus de la inceput. Vreo 100 de lei mi-a luat colegul sharkky parca pentru folie. E o folie groasa, dar care odata aplicata zici ca nu e acolo. De fapt asa am vandut masina aia, nici nu s-a prins neamtul ce are pe far. |
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(psychoo @ 15 Jun 2021, 17:28) Am pus eu poze pe vreo două jurnale de bord, când a venit vorba. Eu mi-am făcut la seria 7 acum aproape 1 an, în Timișoara și m-a costat 100 de lei pentru ambele. Și sunt încă mulțumit de rezultat, au iesit ca noi, iar procedeul e foarte rapid. Ce e drept, la 3 zile după treaba asta, i-am aplicat un strat de TurtleWax Ceramic Spray. Si apoi cam 1 dată pe lună, după spălare. Astfel că se mențin ca noi. This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Jun 2021, 09:53 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
SLZ are far de sticla deci no problem. Mexicana a primit rapid folie si e ok. In schimp parprizu`schimbat , la 6 luni e plin de stelute. Pilkington.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
Patisem si eu cu pilkington si nu intelegeam de ce, ca nu imi aminteam sa fi mers prin cenusa vulcanica.
Am pus nordglas si a fost ca nou pana am vandut slz, si a luat si ceva pietre intre timp |
--------------------
Ford
Focus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 03:50 |