Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dizzy @ 13 Aug 2021, 11:50) Io am niste linguri convexe. ![]() QUOTE(dizzy @ 13 Aug 2021, 16:06) Rezolvare: bagat picioru', resetat totu', reinstalat uindoz. Daunlodat timz, logat, mers. Ulterior logat in O365, daunlodat, mers. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bion @ 13 Aug 2021, 10:09) Reflexie domnu' inginer, refractie e cand lumina primeste un sut in cwr de la oglinda si se intoarce de unde a venit, sub un unghi apropiat mai mult sau mai putin de 0 grade.. Cu geamul de la ceas e usor sa te joci, eu in armata ma distram facand pe bancute pirogravuri cu ochelarii. Cu multi ani in urma mi-am lasat masina intr-o pararcare din Budapesta, cu bonul de parcare pe bord, in bataia soarelui. Cand am revenit la masina, dupa aproape 3 ore, chitanta era maro, banuiesc ca nu-i mai trebuia mult sa se aprinda de la razele soarelui reflectate prin parbriz. This post has been edited by radian: 13 Aug 2021, 15:39 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chitantele alea sint din hirtie termosensibila sau fotosensibila, la fel se facea si daca o lasai in soare sau puneai un uscator de par sa sufle pe ea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Exact, mai repede de la efectul de sera.
Ca sa aprinzi ceva cu o lupa trebuie sa focalizezi bine, lupa mare, soarele puternic, asa dela o bucata de geam cam slabe sanse insa pompierii trebuie sa dea o cauza, in general e de la instalatii electrice desi ...focul provine de afara! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Marty |
![]()
|
Foarte operativi pompierii, pina au ajuns ei s-a stins focu' de la sine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Refracția este schimbarea direcției de propagare a unei unde din cauza schimbării vitezei de propagare, la interfața dintre două medii sau la gradientul local al proprietăților mediului în care se propagă. Cel mai ușor de observat exemplu este în cazul luminii, atunci când aceasta trece dintr-un mediu transparent (aer, apă, sticlă etc.) în altul.
REFLÉXIE, reflexii, s. f. 1. Fenomen de reîntoarcere parțială a luminii, a sunetului, a radiațiilor în mediul din care au venit This post has been edited by bion: 13 Aug 2021, 20:42 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
O365 ma baga-n balamuc, sa dea dracu'! Am salvat un eveniment in Calendar, imi apare-n contul O365 online, dar nu-mi apare-n calendarul de la Outlook. Pe linga asta, aveam niste cursuri pe care a trebuit sa le anulez, asa ca le-am sters din calendar. Mare minune mare, in fiecare zi primesc notificari de la Outlook pentru cursurile alea, desi ele nu apar niciunde listate.
Vreo idee sau o apuc pe calea balamucului? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai undeva ce calindare să îți afișeze.
Te lămuresc luni, că până atunci nu vreau sa deschid leptoapa |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu ma pricep la astea "mai noi", da' ma gandesc ca poate Outlook-ul e pe calculator, celalalt e onlain. Ceva cu sincronizarea, e doar o idee.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
O intrebare din curiozitate: ce poti face daca esti in concediu, eventual si in alta tara si pierzi cheia de la masina? Sa zicem Logan.
This post has been edited by b34uen: 17 Aug 2021, 19:53 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
O aduci acasă pe platformă. Sau, dacă ai dealer Dacia/Renault in zonă, poți cere duplicat la cheie, dar nu știu cât costă și mai ales cât durează.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Scoti din bagaj a doua cheie
![]() In 44 de ani de volaneala in CO am avut ambele chei. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Bine, primii 20 ani le plimbai pe amândouă cam degeaba.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(yoncv @ 17 Aug 2021, 19:58) O aduci acasă pe platformă. Sau, dacă ai dealer Dacia/Renault in zonă, poți cere duplicat la cheie, dar nu știu cât costă și mai ales cât durează. Ai nevoie sa fii proprietar si sa prezinti cartea de identitate a masinii, nu doar talonul. Daca nu a dat sotiei cheia de rezerva sa o tina ea in alt loc decat tine el originala, sunt sigur ca nu a carat nici cartea de identitate. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(RDK @ 17 Aug 2021, 21:37) Adevărat. Daca avea Dacie 13xx, nu era mare panică. Așa îmi amintesc că taica-meu ascundea niste bani într-o cutie de vaselina in dulăpiorul din portbagajul Daciei, când plecam in concediu la mare. In caz că dispare portofelul. In '94 pe la Neptun a fost "sparta" mașina . S-a furat un pistol de jucărie de-al meu și rezerva. Banii erau tot acolo. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b34uen |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 18 Aug 2021, 00:19) Ai nevoie sa fii proprietar si sa prezinti cartea de identitate a masinii, nu doar talonul. Daca nu a dat sotiei cheia de rezerva sa o tina ea in alt loc decat tine el originala, sunt sigur ca nu a carat nici cartea de identitate. Daca ii dau cheia sa o bage in geanta o pot considera pierduta... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pune-o de gat
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(b34uen @ 18 Aug 2021, 11:39) Asa e maica-mea. Nu e saptamana sa nu o aud ca nu gaseste cheia de la masina, mai ales cand pleaca de la tara. Eu am pe chei si acum o copie din tinerete, cand mai mergeam si eu cu masina ei. De cate ori ma roaga sa-i mai duc bagaje la masina, imi folosesc cheia mea, ca pana o gaseste pe a ei in geanta... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b34uen |
![]()
|
Cheia care o foloseste nu o pierde, e vorba de ideea de a da ceva sa pastreze in siguranta. Atunci dispare magic undeva in geanta si apare doar daca nu e nevoie.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
La mine așa se întâmplă cu banii. Cum pune mâna pe ei, se topesc
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai stie cineva ce reguli mai sunt cu camere video de pe masina cand merg in Austria?
Plec saptamana viitoare, la megane am montate si fata si spate Stiam ca pot fi folosite cu conditia sa nu folosesti filmarile in scopuri publice, sa le zicem. S-a mai schimbat ceva? Dar in Ungaria, Cehia? This post has been edited by bgdrenault: 20 Aug 2021, 07:50 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu știam că-s interzise. În 2015 am făcut un drum de Austria, iar cei de la hotel mi-au văzut camera din parbriz și m-au sfătuit s-o dau jos, că dacă mă oprește poliția amenda e uriașă.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.520 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
informatiile sunt contradictorii.
Gasisem pe undeva ca doar folosirea in alte scopuri(in afara de arhiva personala) poate fi amendata daca nu se face cu acordul celor filmati https://www.oeamtc.at/thema/vorschriften-st...erkehr-16180594 https://www.oeamtc.at/thema/vorschriften-st...rreich-16180590 This post has been edited by bgdrenault: 20 Aug 2021, 08:49 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai daca filmezi vreun grossglockner e ok, daca te efresti de accidente nu e ok. deci banui ca depinde unde te opreste.
Reporting crimes of others: The right to the protection of personal data is also violated when reporting (misconduct) behavior to the police or authorities in public spaces and trying to prove this with video recordings or digital photos. Recordings of videos or the creation of digital photos for law enforcement purposes are only permitted to the police on public roads and only under very strict conditions. A private person must reckon with a penalty and civil rights asserted injunctive relief because of the unauthorized forwarding due to the violation of data protection law. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
Pai tocmai pe grossglockner am drum. Dar si pana acolo Austria are peisaje frumoase.
N am mai fost prin Austria din 2013, atunci nu aveam camera. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
pe baza info de pe siteul OAMTC, eu as monta camera doar cand e ceva frumos de filmat, in rest in torpedou.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Apropo de camere auto, unde as putea gasi suport pe care sa-l “agat” de oglinda?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Să ai filme tremurate sau cum?
Treaba se face pe parbriz, ori lipit direct ori pe folie de telefon. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 15:17 |