Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
E plauzibila chestia asta?
'Un farsor rus care s-a dat drept Macron a vorbit cu președintele Duda după explozia din Polonia de săptămâna trecută' https://www.g4media.ro/audio-un-farsor-rus-...na-trecuta.html E posibil ca cineva sa stie numarul de telefon al unui presedinte european, sa-l sune de pe o linie nesecurizata, si sa se dea drept alt presedinte? Eu cred ca nu, mai exact sper ca nu, altfel e jale... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
se dă un telefon din ăla mai deștept decît proprietarul, o boxă și un microfon
boxă comunica cu telefonul prin bluetooth, microfonul wireless intrebare: cum reușesc ca vocea mea captată de microfun să se audă în boxă fără să o înregistrez sau altele? vreau să pot reda un mp3 cu VLC-ul iar peste să pot zice ceva |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, tu vreo Karaoke…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cosstel |
![]()
|
ești pe aproape 😂
<span class='edit'>8 Dec 2022, 07:39:</span> revin cu ce-am făcut pina acum, din lene pun un răspuns copiat din altă parte ... în căutările mele am dat și de așa ceva dar nu mi s-a părut că mă coafează am încercat citeva aplicații după o căutare "mic to speaker bluetooth" însă m-am lovit de o altă problemă, microfonie 🤕 așa-i cînd te repezi ca berbecul fără să cunoști despre ce e vorba 😁 mulțumesc pentru interesul arătat 🙂 deci problema încă n-are rezolvare, sau nu ceva rudimentar cum gindeam eu ... This post has been edited by Cosstel: 8 Dec 2022, 07:41 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ai nevoie de un microfon unidirecțional. Cele din telefoane sau cele pe care le găsești în magazinele "cu de toate" sunt omnidirecționale, și așa fac foarte ușor microfonie.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Cosstel |
![]()
|
cred că și al meu e cu de toate 😁
mulțumesc! sap după unidirectional |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Acu' n-am intrat în detalii despre "microphone arrays", reducerea/anularea zgomotului, selecția benzii de frecvență, HD Audio ș.a.
This post has been edited by marksman: 8 Dec 2022, 11:08 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Costel din rahat nu faci bici de matase care sa si pocneasca.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosstel |
![]()
|
te pui cu entuziasmul habarnistului? 😁
inițial totul mi se părea simplu ca apoi să văz cît de serioasă e treaba iar pentru ce-am nevoie și cu ce-ar trebui să mă dotez constat că la ce-mi trebuie atita bătăie de cap 😀 însă pe viitor voi fi olecuță mai inteligent 😇 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Bine, boicotam OMV dar de unde bagam benzina?
-Petrom sunt din acelasi grup -Mol au cea mai naspa benzina, nu vreau nici gratis - Lukoil sunt rusi, clar nu - .... - Nelu Galbenus??!?? |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pun Rompetrol de ceva vreme , merge okish
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
OK, un prim-ministru rigid, nepoular, cu cădere mare în sondaje, o reușit să dea peste cap aderarea. A lăsat un gust amar și la el acasă, și-n Europa.
Ca idee, înțeleg chestia cu sabotarea firmelor austriece. Ar fi o refulare. Dar, dacă revin la realitate, până la urmă ce realizăm? Ne-o faultat Nehammer și-i dăm în cap lui Wolfgang... Cred că Nehammer la butoane e mai mult decât orice sabotaj românesc. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 Dec 2022, 15:09) Bine, boicotam OMV dar de unde bagam benzina? -Petrom sunt din acelasi grup -Mol au cea mai naspa benzina, nu vreau nici gratis - Lukoil sunt rusi, clar nu - .... - Nelu Galbenus??!?? nu am vazut sa fie naspa benzina de mol aici la bucuresti, dar e de la petrom:) Romnamol e scumpa.... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Benzina de la Mol probabil provine de la Petrom, dar NU e aceeasi benzina, ca dovada am istoric pe masini benzinare aspirate, la care am alimentat cu Mol si dupa un timp am trecut pe Petrom. Posibil ca altii sa aiba alte experiente, mai bune.
De Rompetrol uitasem, am bagat de cateva ori ocazional, fara probleme dar cu pret chiar mai mare decat OMV, intr-adevar. Deci raman la OMV, acum am si aplicatie pe telefon, mai iau cate o cafea gratis de la ei. Csf, ncsf. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ani de zile MOL. In ultima vreme omv. Acu o sa fie iar mol. Nu am avut pb. Cu lukoil si petrom experiente nasps
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bulgarii cum au procedeaza? Tot asa nu se mai duc la schi in Austria?
This post has been edited by IRONICK: 9 Dec 2022, 17:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Eu aveam card de reducere la Gazprom. Chiar înainte de răzbel am ajuns la concluzia că oricum e mai scumpă benzina la ei, cu tot cu reducerea, așa că i-am boicotat ușor.
Lukoil niciodată, Rompetrol are benzină mai scumpă decât concurența, mai rămâneau OMV și Petrom, plus Mol. Petrom și OMV fiind cel mai aproape, de la ei alimentez. Ar mai fi benzinăria din sat, dar (coincidență sau nu) după ce am băgat de acolo de multe ori fără probleme, la o alimentare cu 95 a început să meargă foarte zgomotos motorul. Așa că rămâne să cotizez la imperiul austro-ungar. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
M-am razgandit. Alimentez la omv dar nu platesc
![]() This post has been edited by bion: 9 Dec 2022, 19:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
marksman |
![]()
|
Ai card de carburant de la angajator?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
bion |
![]()
|
Oras din Croatia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.519 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 Dec 2022, 17:26) Benzina de la Mol probabil provine de la Petrom, dar NU e aceeasi benzina, ca dovada am istoric pe masini benzinare aspirate, la care am alimentat cu Mol si dupa un timp am trecut pe Petrom. Posibil ca altii sa aiba alte experiente, mai bune. De Rompetrol uitasem, am bagat de cateva ori ocazional, fara probleme dar cu pret chiar mai mare decat OMV, intr-adevar. Deci raman la OMV, acum am si aplicatie pe telefon, mai iau cate o cafea gratis de la ei. Csf, ncsf. O aditiveaza ei la cinsterna cand ajunge. Dar nu cred ca e asa mare diefrenta doar de la aditivi. Si avand 2 bezinare aspirate cu raport de comprimare de 12:1 (una de 160 CP:l si una de 89Cp/l) ma gandesc ca ma prindeam daca era vreo problema cu vreuna din ele. Loganu a mers la austrieci si cu 92 RON fara sa zica nimic saracu. This post has been edited by einstein1984: 12 Dec 2022, 13:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 9 Dec 2022, 16:09) Bine, boicotam OMV dar de unde bagam benzina? -Petrom sunt din acelasi grup -Mol au cea mai naspa benzina, nu vreau nici gratis - Lukoil sunt rusi, clar nu - .... - Nelu Galbenus??!?? De boicotat , boicotezi "decat" daca nu mai pui benzina; Cumva, ceva tot vine de la OMV-Petrom; Mai ai si alternative gen: SOCAR: ceva Azeri parca SMART- pe la Craiova, ART Gazprom Celly BulRom (stie Paul Damian) CarboGaz CrimboGaz Din pacate, nu-mi permit sa nu alimentez, raman la Petrom , Rompetrol si SMART pentru zeama de tractor; Putem sa boicotam si alte firme: Banci: Raiffeisen BCR – Erste Bank Immofinanz Vienna Insurance Group Uniqua Insurance Grawe Beuturi: Red Bull Julius Meinl - cel mai greu pt mine de boicotat Pfanner Stroh Inutile: Swarowski Diabetogene Manner Loacker Mozzart (bomboane) Lemne Holzindustrie Schweighofer Egger Kronospan Holver XXXLutz Baumit Austrian Airlines Fischer - echipament sportiv, Atomic- idem Hervis Sports - magazin de echipament sportiv Agrana Steyr - tractoare Schwarzmueller - remorci Auto: Porsche Romania SRL Mazda Romania Billa - parca a plecat Husqvarna - drujbe Swarowski - bijuterii Humanic - Toale naspa Da' am si io o intrebare; Nici un protestel , ceva, prin fata pe la Ambasada Haustriei? Nici prin copitala Venna? Diaspora nu se agita si ea asa? Sau nu-i ordin? Ce chestie , domne' ?! Daca nu stiti cum si de ce o sa fie la guvernare hAur peste 2 ani, iete d'asta va fi! Cre'ca cucaciosu' de la Kremlin s-a imbatat cui de fericire ca ne-a dat un cap in gura cu capul lui Karl Nehammer! I-a iesit faza asta lu' Kracanatul din KRemlin, ce-i a lui, e a lui! This post has been edited by dizzy: 12 Dec 2022, 13:19 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
La benzinarii ai si RO daca vei sa fii nationalist.
This post has been edited by einstein1984: 12 Dec 2022, 11:50 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Cosstel |
![]()
|
să reînnoiesc RCA-ul la Generali sau nu? 🤔
stai că vine la scadență și asigurarea la casă... eu zic să stau cuminte 😁 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 12 Dec 2022, 10:35) Putem sa boicotam si alte firme: Banci: Immofinanz Vienna Insurance Group Uniqua Insurance Grawe Beuturi: Julius Meinl - cel mai greu pt mine de boicotat Da' am si io o intrebare; Nici un protestel , ceva, prin fata pe la Ambasada Haustriei? Nici prin copitala Venna? Diaspora nu se agita si ea asa? Sau nu-i ordin? Ce chestie , domne' ?! Astea nu s-ar incadra la "banci". Daca zici de cafea (buna, just) sau ceai (nu simt nevoia, am macese in fata geamului ![]() Referitor la proteste, poate s-or fi prins mai multi ca vina neaccederii in Shengen nu apartine exclusiv decidentilor haustrieci, ci si decidentilor din "cel mai performant guvern". Ordin era pe vremea de trista amintire cand era doar psd-ul la butoane, si Floricica Dansatoarea la microfon. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa boicotam OMV Petrom. OMVul din A detine 51% actiuni, statul roman 28,1 % actiuni. Pilonul II de pensii este al treilea detinator de actiuni.
Decono idee bna. Boicotom OMV Petrom ii fwtem pe austrieci si pe statul roman si pe viitori pensionari romani si pe angajatii romani. OMav Petrom este persoana juridica romana plateste impozite statului roman.:: Toata isteria asta cu boicotul este o actiune emontionala motivata de votul negatv. Dar as zice ca dam singuri suturi in cer. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:42 |