Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ieri am avut un schimb de replici cu un sofer tanar, eu pieton fiind. M-am angajat in traversarea bulevardului (doua benzi pe sens) la semafor pe verde pemtru pietoni. Cand m-am apropiat de axul dumului verdele continuu a trecut pe verde intermitent iar in 2 , 3 secunde a trecut pe rosu. Eram cam pe la mijlocul benzii a doua de pe contrasens. De regula, cand prind verde intermitent pe trotuar astept urmatorul verde, desi pana se face verde la masini as avea timp sa traversez, dar prefer sa astept.
Un pulete foarte grabit a inceput manevre, accelera, calca frana. Il intreb, semnul clasic cu mana dreapta cu degetele intinse. Ce faci bai? Ala deschide geamul din dreapta si imi striga. E rosu ba boule. Ii raspund, bou e ma-ta, ce pwla mea vrei sa fac, traversez... Ala 100% inca nu avea verde. Cretin isteric. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Strada brasov sa fac stanga sa intru pe dr taberei, sunt marcaje pe jos te ghidare ca sa facem toti stanga sa nu ne interectam, 2 inteligenti de pe contrasens care faceau stanga sa intre pe cealalta parte a dr taberei se trezesc in fata mea, ba chiar unul de valcea isi pierde timpul sa imi explice ca "Nu se mai face stanga asa" desi eu nu ocoloeam centrul intersectiei si eram fix pe marcaj, pe cand el era razna.....
This post has been edited by einstein1984: 27 Jul 2023, 06:47 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ieri, furtuna si la mine-n targ. Un vecin era cu masina, la iesirea din oras in sens spre Defileul Jiului. Vantul puternic a pus la pamant o salcie mare, batrana, banuiesc, uscata. A picat transversal pe sosea la cca. 5 m in fata vecinului. A avut noroc cu carul. Daca se rupea copacul o secunda mai tarziu il facea praf.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pentru copaci recomand[attachmentid=1628151296]
Apropo la paulesti pe dn1 a "apărut" un nou giratoriu. Fiindcă unii "șmecheri" cu saloane de nunti in zona, interese, etc.[attachmentid=1628151297] Inca un giratoriu peste cele 7 sau 8 de pe centura Ploiesti. Fmmm This post has been edited by axabrt: 27 Jul 2023, 07:58 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ieri s-a desenat/amenajat in mijlocul zilei...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ca zona aia e plina de accidente serioase, am si vazut unul acum cateva luni. Deci cred ca se justifica.
Bine, urmeaza discutia nesfarsita cu iesitul din giratoriu, stiu... ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Giratoriul a devenit ointersectie...reguli de intersectie. Schimbi banda..dai prioritate.
b1 rock |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai si inainte nu era la fel?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Depinde ce politist iti scria pv...da si nu
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asa e, am auzit ca era un natarau prin Bihor care a inventat prostia. Si tot prin Bihor am vazut semnul de "obligatoriu dreapta" in giratoriu, in loc de "ocolire prin dreapta".
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 14 Jul 2023, 18:29) Trebe difuzoare noi la usile fata pt 407, alea vechi gajaie. 16.5 - 17cm, si ceva care sa intre in usa (ca adancime). La un magazin din Vitan mi s-a zis de Hertz. Nu sunt scumpe, cam 220-230 ley. Trebe luate si inele adaptoare+cablaj (fo 90 leusteni). N-am auzit niciodata de Hertz astia, e ceva de capu' lor? Eu eream chitit pe JBL, eventual Alpine sau Pioneer, dar omul m-a dezumflat repede - sunt prea 'groase' si risti sa dai cu geamu' in ele. Deci repet, e ceva de Hertz? N-au intrat Hertz-urile ![]() Camd le-am cumparat era alt tip cu un 407 identic cu al meu, el isi montase JBL si s-au potrivit la fix. Maine ma duc sa le dau inapoi si sa iau JBL. Si pentru spate, ca gajaie si alea. Poze nu ma lasa sa postez, wtfff.. This post has been edited by Bicicleta galbena: 28 Jul 2023, 20:12 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
Micsoreaza pozele
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Adica dai sfaturi marelui expert
![]() Sfat util. Luat la pila difurile sau gaura in tabla. In definitiv e o conserva Stellantis ![]() This post has been edited by bion: 28 Jul 2023, 23:50 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
macar a incercat!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am raspuns cu explicatii dar l-a mancat vaca forumului ca era verde
![]() 29 Jul 2023, 09:45: Eu eream chitit pe JBL, eventual Alpine sau Pioneer Astea aduc orgasm auditiv Restul aduc frustrari. PS La ikea nu au? This post has been edited by bion: 29 Jul 2023, 08:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La Ikea au kit. Carton, magnet, tabla, fir de cupru.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
'ai salut!
Iar am o speta tampita... De vreo 3 saptamani s-a apucat sa picure apa in garaj. Apa curge pe langa o teava (deci nu se prelinge pe teava), drept pe luneta masinii mele. Mai mult de atat, s-a format o ditamai baltoaca in care ma ud cand plec si cand ma-ntorc. Am reclamat administratorei si aia mi-a zis ca celor de la parter le intra apa de pe balcon in casa, pe langa izolatie, ca au si ei sufrageria plina de apa, parchet umflat, blabla, etc. si ca aia nu-s acasa (apartamentul e tinut exclusiv pentru a fi inchiriat, aia nu stiu unde locuiesc, nici macar daca locuiesc in tara), iar ea n-are ce sa faca pana nu vin aia sa remedieze problema. Ideea e ca juma' de portbagaj si aripa spate stanga sunt deja cu depuneri de calcar (n-au iesit la spalarea la perii), iar balta insista sa se mareasca, de o sa ajung sa ma sui in masina ca Ponta la inundatie. Asadar, eu ce parghii legale am ca sa strang pe cineva cu usa sa rezolve situatia? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Din ce mai știu eu, în cazul ăsta se face sesizare scrisă la asociația de proprietari, cu număr de înregistrare, și ar trebui ca asociația să obțină pe cale juridică "obligația de a face", respectiv obligă proprietarul apartamentului respectiv să remedieze. Dar astea din amintiri, cel mai bine te lămurește un jurist sau un avocat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Eu am doar un comentariu...ai` de capul dumneavoastra...
![]() ![]() P.S. e vorba de colegul @Marty. This post has been edited by Agrig: 31 Jul 2023, 14:47 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
wolfin |
![]()
|
Din palnie faci un colector...plus furtun/teava si scoti afara ..pana se rezolva..plangeri..etc.
|
--------------------
pegas
3120
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Foloseste careva stergatoare de parbriz Bosch? Sunt bune de ceva ca durabilitate?
Actualele pe care le am de + 9 ani sunt Champion, si-au facut treaba cu brio pana acum dar dau semne de oboseala. Partea proasta - nu se mai gasesc (apar pe cateva magazine online, da' dupa ce am plasat comanda m-au sunat inapoi cu pareri de rau). |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Foloseam la Opel. Vreo 2 ierni țineau, destul de bibilite. (Avut grija sa nu șters cu ele când era prabtizul cu resturi de gheata, daca erau prinse în gheata așteptăm până se topea , etc)
Pe de altă parte cine îmi decupează trandafirii? [attachmentid=1628151406] Aveți idee ? This post has been edited by axabrt: 31 Jul 2023, 17:48 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ai intrebat sotia inainte sa ne intrebi pe noi?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
axabrt |
![]()
|
Ei na,
Bărbații sunt de 2 feluri Cei care își întreabă soția daca au voie sa posteze pe Daciaclub Cei adevărați, care știu că nu au voie |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
E viespea croitor care-i decupeaza asa, e de forma unei albine dar cam 3/4 din dimensiune.
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
Ei na,
Deci după albina dulgher acum am albina croitor Aștept să vina și albina instalator că am o problema la scurgerea de la casa. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
Exista si din aia, nu stiu cum se cheama, in Ardeal ii ziceam bumbarita, astupa gaurile cu paie si noroi, asa o mare bucrie aveam pe valea Muresului, toate broastele daca nu erau protejate le infunda!
![]() This post has been edited by Agrig: 1 Aug 2023, 14:31 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:02 |