Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Doar ecranul: 44 lei! Si o juma de ora de chitibusereala!
Succese! ![]() This post has been edited by koldun: 29 Mar 2010, 12:05 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Multumesc mult!
Si alta intrebare: Am cumparat astazi un stilou care e crapat pe portiunea unde se tine in mana si curge. Arata impecabil, nu e zgariat, nu nimic, deci nu au cum sa spuna ca l-am crapat eu. Intrebarea e: pot sa cer banii inapoi sau ei au datoria doar sa mi-l schimbe? Am sunat la librarie cam dupa 2 ore de la cumparare si mi-au zis sa vin maine cu bonul sa imi rezolve problema. Doar ca eu prefer banii inapoi, pentru ca dupa ce m-am documentat pe net am aflat ca nu e tocmai ok acea firma, e din China samd. LE: Am gasit cum ca e dreptul meu. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 29 Mar 2010, 20:20 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am primit banii inapoi.
Alta intrebare: Stie cineva ce e acel dispozitiv din poza? Cum functioneaza mai exact. Ca nu pare sa se lase la pamant cand trece peste el. Attached thumbnail(s) cesunt.jpg ( Size: 260.52k ) Number of downloads: 509 cesunt2.jpg ( Size: 234.64k ) Number of downloads: 543 |
--------------------
facebook
groups
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
e o banda cu tepi pusa acolo sa ii taie aluia de trece cauciucurile.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Dispozitivul ala l-am vazut la majoritatea parcarilor cu plata/private din Israel. Chiar l-am studiat
![]() Este rabatabila numai intr-un singur sens. Este amplasata la iesirea parcarii, daca iesi se culca la pamant si treci fara nicio problema. Daca insa incerci sa intri in parcare pe acolo (in loc sa treci pe la intrare, la bariera, la plata, etc) dispozitivul nu se va rabata si vei face pana. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
exact, se "culca" intr-o singura directie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Pai asta e, ca nu pare sa se culce deloc. M-am straduit sa fac print cand e peste ea si nu se culca... Sau se culca doar cate un tepus? Credeam ca sunt mai multi tepusi prinsi la un loc. Macar in grupuri, nu unul cate unul.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 5 Apr 2010, 22:04) Asa zice si Mitica Dragomir ![]() Lasand gluma la o parte - 'tepusele' pot fi independente sau legate in grupuri mai mici. Astfel e mult mai greu sa pacalesti sistemul. Daca ar fi toate legate unele de altele ar putea cineva calca pe dispozitiv din lateral si ar culca toate 'tepele'. Independente e mai greu. La parcarile pe care le-am vazut eu iesirea era destul de ingusta, incat incapea destul de exact o masina si aveau 2 dispozitive complet separate exact acolo unde venea fiecare roata. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Spuma asta la tub e rezistenta si la apa? Vreau sa sigilez spatuil dintre podeaua de beton a balconului si partea inferioara a unei balustrade cu o banda de spuma. Ar rezista la apa/soare etc.?
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La soare nu rezista. Dupa 2 saptamani se transforma toata in praf.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
eXtenSion |
![]()
|
1. Cam cat consuma un camion din-acela Roman de transportat nisip?
2. La un excavator, de exemplu, cum se calculeaza consumul? Pe ore de functionare? 3. Dar o sageata albastra cam cat consuma? Dar un automotor din-acela mai vechi? |
--------------------
facebook
groups
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1) Raba tip Irak? Basculanta cred ca ia 40 la suta incarcata.
2) Da |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
voua va place reno fluence?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Extraordinar de mult, mai ales cind jubileaza de la groapa la groapa
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
hai ma, ziceti-mi si mie
![]() are senzor de ploaie? da' de intuneric? da' card are vreo versiune? ce naiba au mai scos de pe ea? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are un senzor nou, face detectie de meganari.
This post has been edited by IRONICK: 5 May 2010, 10:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aveti idee care-i cel mai ieftin telefon 3G pe care-l pot gasi? E pentru RDS si ma freaca cineva la cap de nu mai am liniste.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Altceva decat Huawei-urile de RDS?
This post has been edited by paul_damian: 7 May 2010, 20:36 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
nokia3120c
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
eXtenSion |
![]()
|
Mie nu imi place Ren. Fl.
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
si modemuri pt. net, a venit unul la usa sa ma intrebe daca nu vreau.
This post has been edited by tribunul: 11 May 2010, 12:28 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ceva modele de casti cu microfon de genul acesta http://www.logitech.com/en-roeu/webcam_com...es/devices/5756 dar mai ieftine ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Canyon, sunt decente. Si ieftine
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
La castile astea dau si drivere?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am unele de la Genius de vreo 2 ani. Le folosesc la Mp3 player si la telefon (cu un adaptor, cara face din jack-u' mare, un jack' mic). Am dat 50 de lei pe ele. Se aude foarte fain, si nici nu ma doare urechea ca la restul castilor.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 21:03 |