Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dacă-i "fost bancher", evident nu-i Manole.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, pentru a o inmatricula in Romania, tre' sa merg la RAR c-o masina care are niste folie pusa pe geamuri, dar nu de fabrica. Prin certificatul de inmatriculare nu scrie nimic de chestia asta (scrie doar de carlig, da' aia-i alta discutie).
Intrebarea mea e: se iau inginerii de la RAR de acest aspect si-mi dau cu revenire dupa ce scot folia sau n-au nicio treaba cu asta? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Folia trebuie insotita de un ceferticat de conformitate de la ferma care a aplicat-o. Nici macar nu-i treaba doar de RAR, ar trebui sa verifice asta la fiecare ITP.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da...cine intreaba de folii cand inmatriculezi o masina?
da la taxe ..nu..de la madam care bate la masina CV ..nu..la politie nici atat (ulterior poate in trafic daca ai pe fata). singura problema la rar..doar daca masina nu a fost inmatriculata in ro...si /sau ai folii pe fata/parbriz QUOTE(bucatzel @ 18 Mar 2024, 10:51) Folia trebuie insotita de un ceferticat de conformitate de la ferma care a aplicat-o. Nici macar nu-i treaba doar de RAR, ar trebui sa verifice asta la fiecare ITP. doar daca ai folii pe fata. am eu..si de fiecare data ma intreaba..unii se uita cu mirare..altii rad..de fapt radem impreuna ![]() This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2024, 10:55 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai eu ce spanac vorbesc aici? E vorba de prima inmatriculare in Romania, deci trebuie sa-i fac RAR-ul/sa-i scot carte.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.798 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ai pe fata..nu scapi..daca ai pe spate....nu ar trebui sa te intrebe nimic.
cauta in torpedo daca nu ai pe folii omologerea This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2024, 10:59 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai la RAR, in momentul inmatricularii, ii fac baietii si ITP, nu?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
carligul se trece in certificat. foliile nu.
e suficient sa aiba hartiuta de la montator sau eticheta din geam. |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 18 Mar 2024, 10:51) da...cine intreaba de folii cand inmatriculezi o masina? da la taxe ..nu..de la madam care bate la masina CV ..nu..la politie nici atat (ulterior poate in trafic daca ai pe fata). singura problema la rar..doar daca masina nu a fost inmatriculata in ro...si /sau ai folii pe fata/parbriz doar daca ai folii pe fata. am eu..si de fiecare data ma intreaba..unii se uita cu mirare..altii rad..de fapt radem impreuna ![]() La englezi umbla politia cu aparatul de masurat transparenta... Ca romanul isi ia omologare pe 80% transparenta si mai pune una peste , sau doar timbrul de la aia cu 80% |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
vorbim de folii fata ..sa nu il incurcam pe Marty
|
--------------------
pegas
3120
|
|
Marty |
![]()
|
NU are folii pe fata! Exista un aptibild pe hayon, dar ala e cu numele firmei care a montat folia, nu cu caracteristicile foliei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
wolfin |
![]()
|
ar trebui sa fie sufucient.
din ultima interactine cu rar..nu au intrebat de foliile de pe spate. This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2024, 11:45 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
daca pe fata nu are, no problem, pe spate poti pune si tabla.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
doar daca are oglinzi laterale
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Apăi n-o fi o Dacie 1100.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
wolfin |
![]()
|
eu am zis condita pusa de rar pt tabla pe spate
|
--------------------
pegas
3120
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Stiu pe cineva care a trecut pe la RAR TM fara sa stie ca are folie, iar dupa ce a trecut i-a zis inginerul de acolo sa isi faca omologare sau sa o dea jos ca la itp va pica sau la un control in trafic.
A zis ca la RAR nu le pasa, dar sa fie informat. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stiam si eu pe cineva care cauta o firma autorizata doar sa-i dea o fituica ca sunt foliile montate de ei inainte sa mearga tot asa, cu masina la RAR. Nu mai stiu detalii daca a rezolvat sau nu a rezolvat, si nici daca era vorba de fata sau spate. Dar cred ca poti intreba la firmele care se ocupa cu asa ceva, daca nu vor sa faca si ei un ciubuc sa-ti dea o foaie din aia si eventual un sticker de-al lor impreuna cu ea.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 18 Mar 2024, 12:42) E un sticker pus pe dinafara lunetei, cu numele firmei. Ceva gen "Tanta si Costel - folii si piscoturi".L.E.: Am si eu folii de vreo 6 ani, dar nu m-a-ntrebat nimeni de autorizatie la ITP (care sta bine merci in torpedou). This post has been edited by Marty: 18 Mar 2024, 18:11 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
wolfin |
![]()
|
Depinde de tara la tara. Poate de unde ai luat tigaia e suficient sa se stie cine a montat. Se intra pe web si se vede ca e montator oficial. Speculez si eu..habar n am.
Ideea e ..la rar te intreaba de folii fata. De spate nu. Cel putin asta stiu eu. |
--------------------
pegas
3120
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Hai sa vedem mai concret:
https://www.youtube.com/watch?v=HB7VfvUHVHQ Ai aici raspunsul tau, Marty, din punct de vedere legal. Ce fac - sau nu - inspectorii e alta discutie. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
citesc aici si ma sperii retroactiv... la elsa (scenic 3) am carlig si nu e trecut pe carte! de geamuri spate si luneta nici nu amintesc. da io bou, m-am dus la RAR (acu 2 ani) ca mielu la taiere si aia nu au avut nici o treaba cu mine. dat banu (la ghiseu), inspectat masina, asteptat si plecat rezolvat. din ciclul frumos sa fiu, ca norocul ma urmeaza!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
wolfin |
![]()
|
Marty n are folii pe fata..deci nu e problema..pe spate are abtipild cu firma montatoare.deci nu a pus o mirel in curte la tara.
La rar sunt alte prostii...de ex eu cu o masina..inginerul comenta ca n are umar la praguri pt cric. Daca vor..iti gasesc orice. This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2024, 22:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io am privit pe geam cand facea inspectia la masina. tu ai stat langa inginer sa-i auzi comentariile?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
wolfin |
![]()
|
Acu 20 ani...erau alte vremuri...sa zic de itp...cum se facea?
Dar cu folia vs rar..e fresh..2023. Date jos pe fata..pe spate nu l a interesat. This post has been edited by wolfin: 18 Mar 2024, 22:31 |
--------------------
pegas
3120
|
|
kato |
![]()
|
eu acum 2 ani. hai sa nu-l speriem pe marty.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(wolfin @ 18 Mar 2024, 22:16) Era vorba de ce zice mai incolo. Printre altele pe luneta poti sa ai si zero transparenta daca ai oglinda pe partea dreapta.This post has been edited by paul_damian: 18 Mar 2024, 23:50 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
In pod am un căprior sau cum i o zice grinda din ăia de 8x8 care s a crăpat rău pe lungime.
Evident nu pot sa o înlocuiesc, ma gândeam să i pun peste crăpături niscaiva platbanda de 20x2 cu 2 tije filetate de M10 și să o mai strâng în vreo 3 locuri. Daca n aveti alte idei mâine mă apuc de treaba |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.517 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
https://www.googleadservices.com/pagead/acl...6BAgEEA4&adurl=
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3...QAAAAAdAAAAABAE incearca sa confectionezi ceva de genul, ma rog, patrat, daca i grinda, cand ai zis caprior m am gandit ca i rotund This post has been edited by bgdrenault: 9 Apr 2024, 20:38 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:27 |