Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cat e unu din ăsta?
IMG_20241001_145946.jpg ( Size: 4.82mb ) Number of downloads: 365 Am văzut azi in sat, a drept asta e cea mai cea mașină de pe aici. Mai sunt și altele, dar obișnuite,Maserati Porsche d astea de săraci. Mă gândesc că oi fi vecin cu frații Tate și nu știu. Deși onlyfaniste n am prea văzut prin comuna, sau o fi ascunse 1 Oct 2024, 18:00: Ah și Bentley. D ăla suv. Nush cum ii zice. După care urmează asistații sociali cu BMW audi și Mercedese Ăștia cu Ford sunt boschetari de a dreptul This post has been edited by axabrt: 1 Oct 2024, 18:00 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Va puneti problema uleiului de masline?
Pai ala vandut(tinut) la 42 de grade pe margine drumului , prin Grecia, o mai fi bun? |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E bun pt focul grecesc, cica
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Au schimbat cei de la Delphi ambalajul? Cei de la ..karma au zis ca asa arata de ani de zile, inseamna ca mi-am luat eu numai filtre ramase pe stoc in ultimii ani?
Sau mi-am luat acum filtru contrafacut? Attached thumbnail(s) photo_5814374619514257947_y.jpg ( Size: 144.91k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Delphi technologies a fost fondata in 2017, cand Delphi Automotive (divizia GM) s-a spart si s-a redenumit Aptiv. Aftermarket-ul auto a fost preluat de Delphi Technologies.
Acum e cumparata de Borgwarner, din 2020. Probabil tu stii sigla rosie cu ambalaje negre, astea albastre sunt de ceva vreme, teoretic din 2017. S-ar putea sa mai fi fost stocuri. This post has been edited by YRX: 21 Oct 2024, 17:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Stocuri mari chiar...tinand cont ca am luat la sfarsit de 2022 si erau inca in ambalaj rosu cu negru.
Mersi frumos, deci teoretic nu e contrafacut! |
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cică navigația asta suporta și elm 27
Deci o fi incorporata sau cum? https://electroniceonline.ro/navigatie-ford...TIaAiUdEALw_wcB E safe sa pui chinezesc pe mașină? Întreb că mi e frica sa nu ia foc |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
E trecut la sectiunea de "Conectivitate internet și Blutooth"
Adica acel gadget este ca un telefon care il incorporezi in masina care stie bluetooth -> ELM care se conecteaza ptin BT este recunoscut si folosibil. Apoi, avand android poti instala ce aplicatii vrei pe el, deci pui un forscan care sa stie sa discute cu acel ELM ca sa iti citesti erorile, sa monitorizezi parametrii, etc Ma gandeam si eu la un mom dat sa imi iau o jucarie dinasta, dar citisem ca pe partea de radio este jenant ca si detectie posturi, apoi calitatea sunetului oribila comparativ cu sony cum am eu, nu stiu cum se integreaza cu microfoanele hands-free ale masinii, probabil foloseste microfon incorporat si iarna+vara lcd-ul face figuri, iar softul ar face glitch-uri (or mai fi evoluat de cand le studiam eu desi ma indoiesc) |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
Oarecum la drum lung folosesc Spotify fara reclame , mă enervează cumplit reclamele imbecile de la radio . Da și eu am sistem Sony, bine eu sunt oarecum mai surd așa că nu fac diferența între o sonorizare Sony și una Sunny da parca ai dreptate.
O interfață elm e mai ieftina plus că eu nu prea am ce monitoriza la mașină că e pe benzina. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Stie cineva ce e cu asta? Si in Edge cu Bing face la fel.
Clipboard_10_24_2024_01.jpg ( Size: 107.33k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Are cineva sau stie de unde sa fac rost de un condensator electrolitic nepolarizat 27uf/50V?
Ma scoate din sarite, nu gasesc nicaieri, decat pe Aliexpress, dar mi-ar trebui mai repede. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Str.Maica Domnului, Nr.48
Nu trebuie sa fie neaparat 50v, se poate si 63v sau 100v. Esti limitat de marime, daca ai nevoie urgent de el. This post has been edited by IRONICK: 25 Oct 2024, 16:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sogest, Veteranilor, in spatele TipTop-ului. Da' n-au de 27, au un set. Te coafează să-i pui in paralel?
https://sogest.ro/177374-superlarge_default...i-120-piese.jpg EDIT: a..... Nepolarizat... Sorry, acum am văzut. This post has been edited by tatabobu: 25 Oct 2024, 19:29 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aseară am dat de următoarea situație: am un rezervor de apă la WC cu sistemul care permite să tragi apa pentru “una mică” sau “una mare”. Dacă apăs pe butonul pentru “una mare” totul funcționează normal. Dacă apăs butonul pentru “una mică”, după ce începe să se umple rezervorul apa continuă să curgă ușor în WC, iar alimentarea nu se mai oprește. Soluția e să trag apa pentru “una mare”, și atunci sistemul funcționează corect.
Ce ar putea fi de vină? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fără să demontezi nu cred că îți dai seama, s-au rupt sau a sărit din loc vreo pârghie ceva. Am mai văzut problema descrisă de tine dar cum nu era la mine acasă nu am stat să mă stresez prea mult.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cum zice Merced, trebuie scos capacul de deasupra si vazut de ce nu inchide complet apa. Eu am reparat asa ceva mai demult, era simplu (si eu nu ma pricep). Asta daca e bazin clasic. Daca e de ala ingropat in perete... well, it's gonna be fun
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu e îngropat în perete, dar montajul a fost foarte dificil. După o oră de chin, instalatorul a decretat că mecanismul nu e de la rezervorul respectiv și a plecat. Am terminat eu, după încă o jumătate de oră în care am reușit să potrivesc pârghiile în buton și să le bag pe canalul de culisare. Am impresia că mecanismul odată asamblat nu mai poate fi scos decât prin distrugerea butoanelor. Nu există fizic loc de băgat șurubelnița să scoți butoanele. Odată băgată o șurubelniță între sau pe lângă ele, se vor deforma/rupe. Mă duc să caut mecanism de rezervă pentru WC-ul Debba Roca, dacă oi mai găsi așa ceva.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Mai bine cheamă un instalator
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e asa ...se desface tinand apasat pe el si desurubat spre dreapta "butonul argintiu"
Desfa capacul si regleaza flotorul....lasa l mai jos sa inchida mai repede. Apa curge pe la preaplin..ca nu inchide Sistemele ascunse/incastrate se desfac foarte usor. Clapeta e capac de vizitare cu acces la clopot..robinet..furtun...flotor @marks o poza =1000 cuvinte ![]() This post has been edited by wolfin: 26 Oct 2024, 13:34 Attached thumbnail(s) Screenshot_20241026_142709_Chrome.jpg ( Size: 398.55k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
marksule, manualu' asta ti-e de ajutor?
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
wolfin |
![]()
|
Cum ziceam. Desfa capacul cum am zis...si da flotorul mai jos. La semi umplere nu urca flotorul
|
--------------------
pegas
3120
|
|
marksman |
![]()
|
@Merced, să-ți dea ‘mniezo sănătate, am căutat manualul ăla prin toată casa, că-l pusesem bine, să fie acolo dacă am vreodată nevoie să desfac mecanismul. Probabil că doamna, când a făcut curat la garanțiile vechi, cu avânt patriotic, a aruncat fițuica aia. Am căutat azi prin Hornbach, Dedeman, Brico, Leroy, dar nu. Doar tot rezervorul, 381 de lei. Mulțumesc, nu. Am nevoie de o friptură, nu trebuie cumpărată toată vaca pentru asta.
În fine, am reușit să-i desfac butoanele fără să le rup, altă dandana: nu mai găsesc scula aia de deșurubat pârghii și butonul. Iau un patent și când mă pun să desfac, sună telefonul. Mama: “Ce faci?” Zic “ce să fac? Lucrez, repar WC-ul.” Aoleu, lasă tot, azi e sărbătoare mare, cruce cu roșu, Sf. Dumitru! Zic “Păi ce să fac, mama, n-am știut!” ‘nfine, am promis că las pe luni, trag apa doar pentru “una mare” și aia e. Wolfine, mulțam de pont, o să caut să văd cum se mișcă flotorul ăla. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
Scuze, am uitat sa-ti zic ca azi era si sarbatoare mare!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
![]() Maică-mea: “Voi după ce calendar trăiți?” |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Merced |
![]()
|
Io am fost și la slujbă. Ce-i drept nu pt Dumitru mersesem, era și o pomenire pentru bunica-mea ulterior. Dar stand și privind ambientul bisericii, am pus gând rău becurilor cu led urâte și cu lumină rece pe care le au în candelabrele acelea frumoase.
De unde iau niste becuri faine de tip lumanare, cu lumină caldă, fasung mic? Pe la Ikea am văzut ceva de putere mai mică, sa zicem ca as avea nevoie de 12 din alea dar aș căuta și ceva cat mai puternice, încă șase bucăți. Cam așa au și acum setupul, dar au pus niste adaptoare fasungurilor, și niște becuri de spital, albe, rotunde și cu o lumină groaznică. Mă simt și eu în stare să fac o pomană. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
wolfin |
![]()
|
Leroy
https://www.leroymerlin.ro/produse/becuri-s...ara-ambra/87580 800 lumeni https://www.leroymerlin.ro/produse/becuri-s...w-806-lm/171086 Sunt multe https://www.leroymerlin.ro/produse/becuri-s...w-806-lm/171092 This post has been edited by wolfin: 26 Oct 2024, 18:26 |
--------------------
pegas
3120
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Oct 2024, 18:08) Io am fost și la slujbă. Ce-i drept nu pt Dumitru mersesem, era și o pomenire pentru bunica-mea ulterior. Dar stand și privind ambientul bisericii, am pus gând rău becurilor cu led urâte și cu lumină rece pe care le au în candelabrele acelea frumoase. De unde iau niste becuri faine de tip lumanare, cu lumină caldă, fasung mic? Pe la Ikea am văzut ceva de putere mai mică, sa zicem ca as avea nevoie de 12 din alea dar aș căuta și ceva cat mai puternice, încă șase bucăți. Cam așa au și acum setupul, dar au pus niste adaptoare fasungurilor, și niște becuri de spital, albe, rotunde și cu o lumină groaznică. Mă simt și eu în stare să fac o pomană. Lidl, daca mai sunt osram-urile aleacu 3 la 15 lei. Nu e calda-galbuie (2700-3000k), dar nu e rece. E lumina alba. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
https://www.dedeman.ro/ro/becuri-led/c/1057...5D=calda&page=1
La mine merge ala de unspe lei de vreo sase ani zilnic minim cinci ore. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
wolfin |
![]()
|
La leroy gama lor...5 ani garantie..indiferent de h.
Sa nu cobesc...la ap am niste becuri philips....de peste 10 ani...primele iesite pe piata de genul asta la noi. This post has been edited by wolfin: 26 Oct 2024, 20:52 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:24 |