Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Asta e nimic. Eu am niste pantofi de pe vremea primei neveste.
Dar recordul e pantalonii de la banchetul din clasa a 8 a. Mai incap in ei dar nu pot da mă închei la nasture. Deh, burta de aproximativ 50 de ani |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand am vazut bocancii imi aduc aminte de armata.
Ce fericiti pe ei cand primeau bocanci noi. Asta pana la prima alergatura ![]() Ps. N am facut armata...dar nici ea pe mine ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Feb 2025, 19:19 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.964 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Off nu mai vad bine.
In loc sa citesc armata am citit amanta. Ce s ai faci bătrânețea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
fiecare cu cel doare
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(volint @ 6 Feb 2025, 18:14) Bocanci din liceu.... bravo domle... felicitari. Alor mei s-au rupt capsele de sus si n-am gasit de schimb. Nu chiar Terminasem de vre 1 an... ![]() Sint intr-adevar bocanci de parasutist militar PS! I-am purtat azi, i-am vaxuit si i-am pus inapoi in debara Pentru ca mi -am adus aminte de ce i-am pensionat: sint grei ca dracu D-aia am trecut la columbii.... This post has been edited by miki: 6 Feb 2025, 23:29 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 6 Feb 2025, 15:22) Il pui sa se certe cu sotia. Ca tot il trimit la lidl.....au crema neutra pentru piele...gen 10 lei bidonul. Eu o folosesc sa sterg prin masina. Pielea arata ca noua. O poza cu crema se poate, te rog? Nu cred ca strica crema și pe combi piele și sintetic. Da- i încolo de bocanci, le ajung 10 ani. am băgat o perie de sarma în zona cu adeziv unde se exfoliase, apoi am băgat niște perlandez. Apoi i- am lăsat în portbagajul mașinii ca bocanci de sacrificiu. Mi- au rămas niște bocanci de la fiu- meu ala mare, ca i- au crescut labele. După ce se termina și ăștia, mai vad eu ce fac. <span class='edit'>7 Feb 2025, 10:24:</span> QUOTE(miki @ 7 Feb 2025, 00:03) Nu chiar Terminasem de vre 1 an... ![]() Sint intr-adevar bocanci de parasutist militar PS! I-am purtat azi, i-am vaxuit si i-am pus inapoi in debara Pentru ca mi -am adus aminte de ce i-am pensionat: sint grei ca dracu D-aia am trecut la columbii.... Da nene, asa e, aia vechi sunt grei. Buni de stat în ei, nu de mers. Bre, dar mai aruncati și voi din vechituri. La ce mai ții pantaloni care nu te mai încap? This post has been edited by dizzy: 7 Feb 2025, 09:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Asa mai țin și eu diverse chestii. Le tot mut dintr-un loc în altul când fac ordine în ideea că poate, la un moment dat, voi mai avea nevoie de ele...
Din când în când încep și arunc din ele, cred că toți avem un pic de hoardereală în noi... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Filipeee, e vorba de tine! Eu am donat niste piese si lichide de masina de care nu mai aveam nevoie cand am vandut loganul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Feb 2025, 09:23) Mi- au rămas niște bocanci de la fiu- meu ala mare, ca i- au crescut labele. După ce se termina și ăștia, mai vad eu ce fac la fel și eu 😊 ba mai am și niște adidași de la el că...nu-i mai plac 😁 eu îmi cumpăr doar din ăștia de alergare, in rest sînt asigurat ba și niște blugi mi-au ajuns de la el ... că nu-l mai încap 😑 tot primind de la concursurile de alergare tricouri tehnice am constatat că trebuie să mai arunc din cămăși nu le mai folosesc de ani de zile |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Feb 2025, 09:23) Attached thumbnail(s) 395131562.jpg ( Size: 162.39k ) Number of downloads: 293 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 7 Feb 2025, 10:23) Io nu tin lucruri... cu exceptia astora Amintiri... si dupa cum se vede si arata tzutz Doar ca ii mai scot asa.... din an in paste Sa ma laud ![]() Aveam si niste coltari, DYI forjati din foaie de arc Va dati seama cit atirnam de picioare pe vremuri... Ce aluminiu, wolfram sau titan... noo nene otel taiat cu flexu si forjat/indoit cu autogenu Si curele din piele |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
era vorba de izmanele din clasa a 8-a a lui Axa, nu de tine
![]() Pai hai cu poze cu bocancul, pls! This post has been edited by dizzy: 7 Feb 2025, 11:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
Io?!
Am pe pagina de mai inapoi.... |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
Scuze, nu am fost atent; in prima faza credeam ca aia cu sireturi galbene au promit talpi noi, cu 65 USD;
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
neeee... aia au talpile originale
pusei un filmulet cu unu din new-york care face treaba asta acolo, la ai abogati, nu se sfieset lumea sa repare la noi... din cauza de nas pe sus, toti meseriasii au dat faliment, au disparut |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
In Zurich, la mare cinste, am vazut cateva ateliere de reparatii incaltaminte. Si naibii, ca lucrau vartos, si clientela era la ridicat reparaciuni
Ca sa nu mai zic ca faceau si incaltaminte de la zero, ca pe vremuri |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
Pai, cand imi ceri 200 lei pe reparatie si bocanci noi gasesc cu 400-600-1000, e greu sa justifici reparatia;
Daca ar fi bocanci de 4000 de lei, acolo se justifica; La cei care isi fac pe comanda, depinde de situatie: - Aveam un prieten care avea niste labe late - era nevoit sa-si faca pantofi si ghete pe comanda,; - Altul are marimea 38 si nu gaseste pantofi decat la copii; - Bunica-mea avea marimea 36 cred si avea monturi, era nevoita sa-si faca pe comanda; - Mai aveam o colega de avea 42 la pantofi; greu de gasit pantofi de gala; Cred ca pantofii facuti in Zurich pe comanda nu costa 100 de franci, este? Erau d'aia de 1000 de franci minim; E si pe la noi Mihai Albu care face panotfi pe comanda, si-a facut vara-mea pantofii de nunta, cica iti masoara labele in coispe feluri si sunt geniali; This post has been edited by dizzy: 7 Feb 2025, 14:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 7 Feb 2025, 13:20) neeee... aia au talpile originale pusei un filmulet cu unu din new-york care face treaba asta acolo, la ai abogati, nu se sfieset lumea sa repare la noi... din cauza de nas pe sus, toti meseriasii au dat faliment, au disparut daca ai pantofi facuti pe comanda cu calapod facut pe piciorul tau, da, merita retalpuiti. La astia de 200 d elei perecehea produsi in serie nu prea. Meseriasii au dat faliment ca nu pot lucra pe degeaba. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
Care aveți la femei tocuri din alea micuțe, pai pantofii aia ii incalti o lună și gata trebuie schimbate flecurile.
Vă dați seama ce ar fi sa ia nevestele cate o pereche noua de fiecare data |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 7 Feb 2025, 15:19) Pai, cand imi ceri 200 lei pe reparatie si bocanci noi gasesc cu 400-600-1000, e greu sa justifici reparatia; Daca ar fi bocanci de 4000 de lei, acolo se justifica; ... La 1000 lei bocancu, eu as da 200 pe talpa noua Nu evorba numai de costul ghetei, dar daca gheat in sine, calapot, caputa... etc sint in buna stare, si mai ales, sint in armonie cu laboaiele proprii,,, eu as da aia 200 (40USD) Si probabil mai sint destui |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
dizzy |
![]()
|
Cum zici tu, banii tai, ghetele tale;
La vreo 800-1000 de lei bocancii, folositi 10 ani, cu uzuri inerente, ca am vazut si pe dinauntru ca nu mai erau 100%; talpa nu va mai fi ce a fost, eu consider ca nu merita; Munca mea plus nitel "perlandez" as putea sice ca i-am reparat aproape moka; Daca aveam o presa din aia smechera, ii faceam ca de atelier ; Era suficient sa am chef de confectionat ca un suport de lemn il croiam in vreo 3-4 ore; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
miki |
![]()
|
Daca ai reusit singur, bravo
Ideea ear ca merita reparati In rest, know-how se plateste oriunde in lume Ah, inafara de perlandez, mai trebuie si niste pluta ( pentru umplutura) poate si o masina de cusut talpi ( ca s afie traba treaba) In fine eu ziceam, de reparat sa fie folositi asa cum le este rostul, nu gheet de sacrificiu de tinut in portbagaj Nu ca eu nu as avea asa ceva ![]() E drept, nu-s ghete ci niste pantofi de teckking |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
bgdrenault |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 7 Feb 2025, 14:19) Cred ca pantofii facuti in Zurich pe comanda nu costa 100 de franci, este? Erau d'aia de 1000 de franci minim N am idee, ca nu m a interesat, nu pareau oricum niste ateliere de fite, mai degraba de cartier Dar acolo totul e mai scump decat oriunde |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
axabrt |
![]()
|
Dinții mei fu subiectul acestei postări
Deci întrucât am avut întotdeauna dinți foarte strâmbi și n am purtat aparat când trebuia deși ai mei minau făcut ceva din sârme ce se făcea prin anii 90, mă rog... Acuma am văzut ceva reclame la niste aparate de îndreptat dinții dar știți cum e cu reclamele astea ? Chiar sunt așa eficiente aparatele astea noi sau e aceiași marketing că la pastilele de slăbit sau de putut? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ce-ar fi sa mergi la un ortodontist?
Dar s-ar putea sa iti spuna ca nu mai prea are ce face, daca n-ai fost cand erai june. Am prieteni care au purtat sarme, si-au indreptat dintii-n gura, dar mna, aveau pe la 30 de ani in momentul cand au inceput This post has been edited by bucatzel: 13 Feb 2025, 17:29 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se poate și la vârste mai înaintate.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(miki @ 7 Feb 2025, 16:47) Daca ai reusit singur, bravo Ideea ear ca merita reparati In rest, know-how se plateste oriunde in lume Ah, inafara de perlandez, mai trebuie si niste pluta ( pentru umplutura) poate si o masina de cusut talpi ( ca s afie traba treaba) In fine eu ziceam, de reparat sa fie folositi asa cum le este rostul, nu gheet de sacrificiu de tinut in portbagaj Nu ca eu nu as avea asa ceva ![]() E drept, nu-s ghete ci niste pantofi de teckking De acord ca merita, dar merita pe 100 lei dpdv meu; Din principiile mele financiare de zgarcoman, daca o reparatie se apropie de 30% din ceva nou, mai bine iau nou; Niste "pluta" sau ceva de umplutura ar fi fost bun, am bagat niste bucati dintr-un brant vechi; Masina de cusut talpi nu avea rost in cazul asta pentru ca talpa nu s-a rupta la cusatura ci s-au desfacut cele doua straturi ale lor; Mno, am preferat sa iau o pereche de ghete noi, si astia carpiti sa stea in porcbagaj ca ghete de sacrificiu; Acu ceva timp am mai avut o pereche de ghete la care a aparut o taietura in talpa dupa 2 luni de utilizare; Daca nu mi le schimbau pe garantie, pe alea le-as fi reparat mai cu simt de raspundere pt ca erau practirc noi; Mai am papuci de sacrificiu (stii vara cand esti in sandale si trebuie sa iesi pe ploaie?); QUOTE(axabrt @ 13 Feb 2025, 18:06) Dinții mei fu subiectul acestei postări Deci întrucât am avut întotdeauna dinți foarte strâmbi și n am purtat aparat când trebuia deși ai mei minau făcut ceva din sârme ce se făcea prin anii 90, mă rog... Acuma am văzut ceva reclame la niste aparate de îndreptat dinții dar știți cum e cu reclamele astea ? Chiar sunt așa eficiente aparatele astea noi sau e aceiași marketing că la pastilele de slăbit sau de putut? Ortodontistul iti poate spune daca mai are cu ce lucra; DAR, daca nu te deranjeaza, de ce nu ii lasi in pace? In cazul meu dintii sunt prea lati fata de maxilar, s-au incalecat, si se poate obtine ceva numai daca scot vreo 4 si nu vreau; Dupa ce or cadea astia imi pun dinti ca a lui Oprescu; This post has been edited by dizzy: 14 Feb 2025, 09:17 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
https://www.mediafax.ro/economic/masinile-v...e-2026-22693376
![]() Vor sa mareasca impozitul la masinilie mai vechi gen euro 2. Voi ce credeti? E posibil sa se adopte un proiect de lege de genul asta? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Vezi ca de vreo 2 zile se discuta la stiri auto pe scurt.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:42 |