Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu, dar pentru axa sunt foarte importante. Aproape tehnice.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
A greșit topicul.
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
https://www.facebook.com/dragoslaslo/videos...71613013430699/
Asta este o problema tehnica? Nu imi dau seama. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Deci sa ti-o tragi in cur nu este o problema tehnica?
Este in regula un presedinte popo? This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 20:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Exista vreun tratament de parbriz anti muste?
Dau cu strop gel de ma satur, lamele de stergator noi, nici nu e cald sa zici ca s-a uscat... Cum se zdropsesc muste pe parbriz, de-abia se mai duc. Si in spalatorie, de multe ori dau mai abitir pe parbriz decat pe restul masinii. Exista ceva tratament incat sa se ia naibii cand dau cu stergatoarele? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Trebuie sa mergi mai încet
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
RainX & co (alea de ploaie) ajuta, dar sub asteptari.
Solutiile de pus in rezervor, nu am gasit nici eu una sa isi faca treaba cum as vrea. La spalatorie dai inainte cu solutie de insecte si se curata. Dar de la Sonax in sus. Chiar sunt curios si eu de o solutie care nu le intinde pe tot parbrizul. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
Nunta? Nu a fost marketing?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 11 May 2025, 22:25) Exista vreun tratament de parbriz anti muste? Dau cu strop gel de ma satur, lamele de stergator noi, nici nu e cald sa zici ca s-a uscat... Cum se zdropsesc muste pe parbriz, de-abia se mai duc. Si in spalatorie, de multe ori dau mai abitir pe parbriz decat pe restul masinii. Exista ceva tratament incat sa se ia naibii cand dau cu stergatoarele? Nu prea, au o perioada ganganiile alea cand sunt grase si unsuroase; mai poti sa bagi niste deteregent suplimentar in lichid, si niste alcool, ca de multe ori lichidul e cam apa chioara; Cand facusera astai lichidul de parbriz la pret de whisky de 20 de ani, am preparat acasa lichid din apa , detergent de vase si si alcool sanitar; Nu a iesit rau; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Detregentul de vase nu face spuma cind se agita in mers?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu face spuma. De fapt chiar deloc.
Eu ma refer la detergent pentru MSV This post has been edited by wolfin: Today, 09:33 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu ma gandeam sa fac un experiment cu degresant industrial de la ma-fra dar mi-e frica sa nu reactioneze urat cauciucul din furtunuri, oringuri si stergatoare
Teoretic ai nevoie sa cureti grasime |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.382 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ramasitele alea de insecte sunt chitina, care cred ca e o polizaharida (seamana cu celuloza), nu au grasime. Stiu ca la spalatorie cu solutii alcaline le elimina.
Eu folosesc lichid concetrat de vara de la W5 sau sonax si nu ma plang. Worse case dau cu un teu din ala cu plasa peste burete care le racaie cand sunt fresh, dar nu merg asa repede incat sa fie o problema, mai mult am pe bara decat pe parbriz This post has been edited by einstein1984: Today, 09:56 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:30 |