Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
volint |
![]()
|
||
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandãr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.224 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 12 Jun 2025, 19:34) Las- o in pace, iese singur. Te dai ca bogații, cu miros de benzina , sa zicã lumea ca ai bani de mai mult ca plinul? De marti, dimineata deschid gemurile al masin si seara le inchid Inca miroase Probabil a mai curs pe undeva, ca bucata de mocheta pe care am identificat-o o am inca pe bakcon la aierisit dupa spalare/bicarbonatare |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.875 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Pentru vinil...piele ecologica ce solutie de rejuvenare ![]() Google imi zice: https://www.cds-solutions.ro/intretinere-ta...HQaAvSFEALw_wcB Sau https://www.epiesa.ro/solutie-pentru-curata...8kaAq0CEALw_wcB Stiu ca e ceva profi..mi a zis cineva ...se da pe plafon imbracat cu vinil...cica e super... am uitat cu desavarsire numele Idei ? This post has been edited by wolfin: Yesterday, 19:47 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pentru vinil avem topic separat... la tine e vinilin
![]() ![]() Apa calda+detergent de vase, si o perie moale. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se stricã. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.875 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() Mai incurca omul. English version ![]() Biocomponet a fost cel mai tare ![]() Nu vreau doar spalare ci si intretinere. ![]() https://www.pro-detailing.ro/solutie-curata...sQNuUoAPTD_zHbd This post has been edited by wolfin: Yesterday, 21:00 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 06:08 |