Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Cre' că nu posibilitatea de schimbare a obiectivului determină încadrarea într-o categorie sau alta ci sistemul de vizare, după cum ne zice și Wikipedia, iar la asta imaginea pe care o vezi prin vizor nu e optică ci electronică (a se vedea butonul ,,EVF LCD'').
This post has been edited by adilehanceanu: 30 Dec 2010, 22:45 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Sunteti pe aproape dar cititi mai bine aici
![]() http://www.ziare.com/preturi/rca/cele-mai-...cepatori-707138 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Exista vreo metoda de prevenire a depunerii prafului pe mobila sau televizoare/monitoare ? Un aparat care sa atraga praful la el ...
Multumesc |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Prafsteru' !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ti-e lene sa-l stergi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ala intra greu în sufragerie.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Renunti la covoare, la pat si la haine si ai rezolvat cu praful.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 Jan 2011, 14:47) Renunti la covoare, la pat si la haine Asa s-ar putea sa intre. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca nu mai are pe ce se depune, o sa stea in aer.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Se mai poate reduce cu aspiratoarele alea cu filtru HEPA,parca...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
Cu orice aspirator il reduci....nu conteaza ca are filtru din hartie, cu apa, din burete....etc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Covoare nu sunt, hainele sunt in dulap.
Fara pat nu cred ca pot trai in conditii optime ![]() @Tribunul : deocamdata il sterge mama, dar cam da semne de rebeliune ![]() ![]() @Markos : multumesc. O sa ridic problema acelui aparat la urmatoarea sedinta in care se voteaza bugetul This post has been edited by Shush: 5 Jan 2011, 15:01 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai aparatul pe care-l cauti tu se numeste nevasta.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Costa mult?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
depinde. initial are costuri mici si beneficii mari, dar pe masura ce intervine uzura cresc costurile si scad beneficiile. nimic in viata nu e gratis.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
Nu vreau inca ceva atat de avansat ... si la varianta mai slaba, adica prietena, imi e rusine sa ii zic sa stearga praful
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kxz |
![]()
|
Si ea nu se simte??? NEEEEXT!
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
corbex |
![]()
|
Sterge tu prafu' cu ea!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exact
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Pe urmatoarea o sa o aleg pe principiul asta : "Draga mea, cam cum stai cu abilitatile de sters praful ?"
In afara de ce a spus Markos nu exista altceva ? Ca ala din ce am citit nu e prea eficient pentru o camera mare ... |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
corbex |
![]()
|
Se vind si seturi de cite 4.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Actuala nu mai e de ceva vreme
![]() ![]() This post has been edited by Shush: 5 Jan 2011, 16:02 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
Viitoarei
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Adica la orice prietena am avut / voi avea imi e rusine sa ii spun sa stearga praful !
Acolo era "prietenă" (la modul general) nu "prietena". Probabil si la sotie imi va fi rusine sa ii spun chestia asta ... This post has been edited by Shush: 5 Jan 2011, 16:06 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:59 |