Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Carambol |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410
1999
- 2
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si cam cat costa toata "afacerea" asta ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Carambol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 11 ![]() |
Prin Prahova in jur de 600 lei. In alte judete nu stiu, dar tot pe acolo ar trebui sa fie.
|
--------------------
Dacia
1410
1999
- 2
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
deoarece accesoriile laptopului se inmultesc la mine ca iepurii am nevoie de niste sfaturi de achizitionare de huse/tocuri. Mai precis in geanta laptopului am alimentatorul, doua hdd-uri portabile, un router wireless, modem 3G, casti, cabluri mini usb 3 bucati, cabluri micro-usb 2 bucati, maus, dvd-rom extern, flash usb, doua teancuri de post-it-uri, pixuri etc.
Pot sa fac undeva comanda de husa in care sa le pot pune pe toate astea? ca doar cate compartimente are rucsacul sau geanta nu imi ajung. Momentan fiecare hdd are cutia/husa lui, cablurile sunt puse la gramada intr-un saculet, etc... Am mai redus putin spatiul prin folosirea tocului de la detectorul de radar, in care intra perfect cele doua hdd-uri, modemul usb si 3 cabluri, iar un toc de wayteq tine loc de cutie pentru restul cablurilor, restul deviceurilor fiind aruncate prin geanta. As vrea sa le organizez cumva, sa le pun pe toate intr-un asemenea toc sa nu stau sa scormonesc dupa ele prin geanta de fiecare data cand am nevoie de ceva, eventual daca se pot face la comanda tocuri de genul care vreau eu. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai aproape la fel de multe "accesorii" in geanta de laptop ca si Rodi
![]() Ce as face eu : in loc de 2 hdd-uri portabile as lua unul singur de 2 ori mai mare, la cabluri as pastra cate unul din fiecare, un memory card in modemul 3G si astfel renunt la stick, un singur pix si un teanc de post-it. Router wireless si dvd-rom ... pentru ce ? :-? |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
inca nu am gasit hdd de 2 Tb portabil, stikul e de 32 GB, routeru wireless il mai folosesc cand am nevoie de net si pe telefon/pda nu doar pe laptop, iar dvd-romul il folosesc pentru ca nu am dvd intern la netbook, cablurile micro-usb le folosesc la incarcarea telefoanelor/castii BT. Problema nu e la pixuri si post-ituri ci la cabluri...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
Pai si ai nevoie de 3 cabluri din fiecare ?
Daca zici ca nu are dvd intern probabil e un netbook si ala nici mai mult de 2 USB-uri n-are ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Alydor |
![]()
|
am 3 porturi usb
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
auzi parinte, mata ar trebui sa stii cel mai bine zicala: si f.... si cu sufletu in rai nu se poate. ori renunti la anumite accesorii ori iti iei o geanta de laptop cat mai subtire, plus un rucsac (volumul il stabilesti in functie de cabluri).
bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
bre arhi am deja un ditai rucsacu de 15.4 pentru un netbook de 11. Problema e ca nu gasesc ceva in care sa le organizez frumos. sa bag toate cablurile si sa le pot scoate fara sa le descurc.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 28 Jan 2011, 15:36) am 3 porturi usb ![]() ![]() Suma respectelor, Alydor Nu cred ![]() Bine doar in cazul in care trebuie sa scri un DVD cu informatii de pe cele 2 hdd-uri, dar nu cred ca asta se intampla prea des cand nu esti acasa/la birou ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Alydor |
![]()
|
Scriu/copiez (pe)un dvd cu informatiile (de) pe un hdd extern si pe celalalt il folosesc pentru alte activitati.
Pana la urma ca sa revenim on-topic am sanse sa gasesc asa ceva? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alydor @ 28 Jan 2011, 14:32) netbook am si io o intrebare: de ce ti-ai luat netbook? Nu mai bine iti iei un laptop normal, cu dvd in el, cu hard cat cuprinde, poate si cu modem gsm integrat (al meu are), si in felul asta scapi de toata mataraia actuala? Nu-mi spune ca-i mai mare/greu decat netbook-ul tau, ca te pun sa cantaresti toate acareturile care le cari cu tine ca sa-ti faci netbook-ul sa fie cate mai notebook ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da, dar onor clientela da pe spate cand vede ce dotare hard are colegu`. Ar arata si mai bengos daca le-ar avea ca in trusa de scule de reglor fiecare in rastelu ei si cu un mic sticker expilcativ.
PS Unde e imprimanta portabila. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai n-auzi ca are post-it-uri si pixuri?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vreau sa-mi iau un router wireless dar (din nou) e un domeniu in care sunt cam bâta. Ce trebuie sa faca divaisu': sa dea cate un pic de net fara fir unui telefon sau ocazional laptop. Aplicatie cat se poate de domestica.
Ce sa iau, la ce sa fiu atent? La fazele alea cu BGN? Am auzit ca D-link-urile sunt ok. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pentru aplicatia ta asta cred ca e mai mult decat suficient... Plus ca cica e un router bun (neasteptat la pretul asta). De standard N nu cred ca ai nevoie (chiar daca laptopul de care pomenesti are N, zici ca-l folosesti ocazional...)
This post has been edited by GoGu: 28 Jan 2011, 22:20 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Un D-Link DIR-300 e ok?
Pentru TP-link sunt si pareri negative. Adica utilizatori pe care i-a lasat in pana. 29 Jan 2011, 11:13: Sau D-Link DIR-600? E doar cu 10 lei mai scump decat 300-le. La emag sunt ambele pe stoc, le pot ridica imediat. Doar sa-mi misc fundul pana acolo ... This post has been edited by cdadan: 29 Jan 2011, 11:13 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
confirm si eu pentru TP-link
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Alydor |
![]()
|
Am si laptop dar utilizez mai des netbook-ul. Pentru ca are autonomie de 9 ore. Lucru care nu l-am gasit la nici un laptop. Si acareturile din dotare nu le utilizez zilnic. Ocazional de cateva ori pe saptamana, in functie de necesitati. Dar daca am nevoie de oricare din ustensile sa pot sa o folosesc nu sa ma cacai pe mine ca am nevoie de ea si nu o am la mine..
Pana la urma discutia nu era de ce am si ce considera unii ca as avea sau nu nevoie ci de ceea ce am eu nevoie. Imi poate da cineva un raspuns concret la ceea ce am cerut eu? Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 30 Jan 2011, 13:36 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
din tot ce ai scris am inteles doar ca folosesti un notebook
![]() QUOTE Dar daca am nevoie de oricare din ustensile sa pot sa o folosesc nu sa ma cacai pe mine ca am nevoie de ea si nu o am la mine.. ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Alydor |
![]()
|
esti off-topic. daca este necesar iti desenez poate pricepi mai multe. Mai citeste o data primul rand al postului pe care l-am scris si poate te luminezi.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Pentru tine, doar "the best ever":
http://www.samsonite.co.uk/cosmolite-spinn...m?or=7681964081 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(Shush @ 28 Jan 2011, 14:06) Aiurea, Shush., uite postul meu de la ,,Laptop... ce probleme aveti" : 30 Jan 2011, 14:56: QUOTE(rodi @ 28 Jan 2011, 11:08) Deci, in afara de carton, folia protectie ecran peste taste si alimentator cu protectia de scurt pentru priza, un stecher adaptor pentru toate configuratiile de priza nu mai pun altceva in geanta laptopului pentru ca o ingreuneaza. This post has been edited by rodi: 30 Jan 2011, 14:56 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Alydor |
![]()
|
@kzx... tu macar te-ai obosit sa citesti CE AM nevoie? sau te-ai gandit tu sa postezi din lipsa de ocupatie?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu te mai aprinde ,a trecut revelionu' ..nu te-am luat la misto ,dar nu e prea tarziu...
am scris ce am inteles din ce ai scris tu ..esti ala cu flacara violet? |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai io ma gandesc ca nu a inventat nimeni geanta cum vrei tu. impresia mea ca tie iti trebuie sacul lui mos craciun.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Alydor |
![]()
|
am intrebat daca se poate face la comanda o cutie de genul asta sau daca pot sa gasesc ceva asemanator la un magazin. Ma interesa daca pot gasi ceva care sa imi indeplineasca cerintele total sau macar partial.
@abc - nu te mai baga ca musca-n... ca vad ca peste tot esti off-topic. nu ai descoperit tu apa calda sau mersul pe jos asa ca shezi bland. Ca sa stii si tu posturile la cafenea nu se contorizeaza asa ca nu te mai agita ca un pepsi rostogolit pe scari. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kxz |
![]()
|
daca nu sareai asa in sus, vedeai ca la samsonite pe site exista si o sectiune BUSINESS unde ai genti de laptop si cat un geamantan.
http://www.samsonite.co.uk/shop-en.htm |
--------------------
Dacia 1410
/
|
Alydor |
![]()
|
Gogule... repet... NU AM NEVOIE DE GEANTA de laptop sau de geamantan! ai inteles acum?? geanta am! am si rucsac. Am nevoie de huse pentru alte divaisuri. Capisci? Erted? Inteles? Cat de greu poate sa fie sa intelegi simpla cerinta pe care o am? chiar trebuie sa iti desenez? Daca nu esti capabil sa dai un raspuns clar, scurt si la obiect nu te mai obosi sa consumi bitii doar ca sa raspunzi pe langa subiect.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:04 |