Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Mar 2011, 20:17) Intr-un spital din Brasov, incepe Shush sa strige dupa asistenta: - Soraaaaaaaa!!! - Soraaaaaaaa!!! Un paianjen!!! Asistenta: - Imediat... Sosesc in 5 min! Dupa un minut Shush striga iar.. - Soraaaaaa! Soraaaaaaa! Un paianjen! Un paianjeeen!!! Asistenta: - Vin acuma.. ai putina rabdare! Shush, dupa înca un minut: - UNDE MA DUCI, BESTIEEE???!!! UUUNDEEE MA DUUUCI???!!! Radem glumim, dar mie imi e o frica ingrozitoare de paianjeni ! ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu copile daca esti la categoria pana tre` sa te legi de partenera cand faci sex cu vreo cucoana mai istericoasa ca zbori din contra
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Le aleg din aceasi categorie deci nu am probleme
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi dracu' sa nu-i dai vreuneia un ciocan mai in forta s-o lipesti moarta, ca nu pot militienii sa-i faca conturul cu creta pe perete.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Baga-te in el, suna-l pe tiristu' ala cu care te-ai imprietenit sa opreasca un pic la tine la poarta langa tomberon sa traga un "clancson" mai serios si sa ne zici daca s-a auzit tare.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuie sa clancsonezi de 99 de dB ca sa razbeasca sunetul si in afara tomberonului. Acum ai inteles de cee spune Argon ca nu-si aude clancsonul. Pe de alta parte, cind te bate nevasta la cap si vrei sa te faci ca n-auzi, ii arati chestia aia si-i spui cit de tare trebuie sa vorbeasca ca sa se poata stabili o comunicare.
This post has been edited by corbex: 28 Mar 2011, 21:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 28 Mar 2011, 22:14) Nu ma prind... ce componenta de Logan e aia? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Cozorocul bordului.
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
A intalnit cineva, vreodata-n viata, o persoana mai enervanta ca Dan Negru?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Creca n-ai auzit de unu' pircea madea. Ala dupa ce ca pute de mediocru' ce e, isi da aere de intelectual rasat si ginditor emitent de opinii care n-au nevoie de argumente pentru a deveni categorice.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nici pe departe.
Marty, uitasem de febletea ta, ca nu mai intrebam. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
toni?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Interbare pentru savantii atomisti: Functia VG de la detectoarele radar( aka aia care simte detectorul de detector de radar
![]() Cu multumiri anticipate si frigidere de carne pentru mistocari bion This post has been edited by bion: 19 May 2011, 18:11 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-mi trce nimic prin cap momentan, baga frigiderul anticipat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dectectoarele radar moderne nu pot fi depistate de aparate gen VG-2 pentru că oscilatorul intern funcționează la o frecvență diferită de cea clasică pe baza căreia a fost construit VG-2.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
Adjudecate pentru `aciu corbex 10 kile fara os.
BTW. Ca sa-ti treaca ceva prin cap tine gura si urechile larg deschise ![]() Oricum bravo pentru sponatneitatea in ajutorul unui daciot nestiutor ![]() This post has been edited by bion: 19 May 2011, 18:16 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Taman invers. Eu zic că nu te pot detecta. Despre ce țară e vorba?
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
Serbia si Austria. Amenzile sunt mari pentru depasirea vitezei ca sa nu mai vorbesc da alea daca te prind cu detectorul. Ma gandeam daca mult laudata fctie VG e eficienta si daca timpul de reactie al VG e suficient ca aia sa nu-ti simta detectorul inainte de decuplare. Cartea zice ca o data ce asimtit un detector de detector din 30in 30 `` VG verifica daca mai e vanat si recupleaza detectorul numai daca eterul e liber.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C a t a l i n |
![]()
|
Beltronics se laudă că detectoarele radar pe care le vând ei sunt imune la VG2, spun clar că nu sunt detectabile.
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
Asa zice si uistleru din dotare ca face cand VG e ON dar ma tem ca timpul lui de reactie permite gaborilor sa te adulmece. Se pare ca singura optiune e sa incerc live. Dac sarbovetzii nu ma aresteaza e ok.
BTWUna din fatucile de la scarbici era in Zerbia si au fost opriti de un filtru in circulatie.A facut prostia ca la intrebarea :Ceva arme aveti? sa zica : Le-am vandut deja dar daca vrei iti aducem.A iesit un circ de toata frumusetea. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Cind te mai duci la astia condu incaltat in ciorapi de dama, stii ce bine simti pedala? Nici vorba sa sari de 100 fara sa-ti dai seama!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Uite ce zice un coleg mai experimentat :
QUOTE(GoGu @ 19 Aug 2007, 17:22) Datorita constructiei tip superheterodina a detectoarelor acestea au "scapari" ale oscilatorului de frecventa intermediara. Deci si detectoarele emit ceva, drept pentru care pot fi detectate de catre detectoarele de detectoare (RDD-uri). Cele mai cunoscute RDD-uri sunt Interceptor VG2 (impotriva caruia cam toate detectoarele sustin ca sunt imune, realitatea fiind cam alta) si Spectre (ajuns la versiunea 3) care detecteaza tot ce misca. Exista un singur detector momentan nedetectabil de catre orice RDD, este vorba de BEL STI Driver. |
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
La cum sunt pedalele la slz daca n-am papuci imi intra pedala sub unghie.
![]() Dom ` amiral multumesc pentru stradanie ![]() This post has been edited by bion: 19 May 2011, 19:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am nevoie urgenta de clipsuri crocodil. Am cautat prin oras, dar nu am gasit. Are cineva idee pe unde as putea gasi? Daca are cineva de vanzare, il rog sa imi dea un PM, ca ii cumpar eu. Multumesc.
Pun o poza cu ce imi trebuie mie: Attached thumbnail(s) asd.jpeg ( Size: 4.86k ) Number of downloads: 121 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ai incercat la magazinele de piese electronice?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da... si se uitau aia la mine ca la felu paispe....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai epuizat magazinele gen Dioda? Daca da si poti astepta pana saptamana viitoare ma uit eu pe aici (ajung luni pe la un magazin unde stiu ca au de obicei ca sa-i iau o pereche lui taica-meu), sa-mi spui dimensiunile (mici/medii/mari) si eventual ce culori vrei la izolatie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 22:43 |