Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca aveai gemeni aveam eu unu' de vanzare da' se poate folosi as is numa' pentru transportul puradeilor in carucior... si e 4 x 4
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.transauto.be/car/mailing.php?de...gmail.com&lg=fr
siteul asta vinde o gramda de masini 4x4 (asta e doar un exemplu) care cica nu se pot inmatricula in eu. de ce nu se pot? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D'asta:
- Version tropicale sans certificat de conformité européen et pour vente export uniquement hors CEE Moteur CC : 4.164 CV DIN : 128 ![]() This post has been edited by corbex: 28 Oct 2011, 12:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aia am citi si eu.
dar nu pricep de ce nu pot sa fac omologarea eu. daca aduci o masina din america e acealsi lucru. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai sa bag si eu una.
Se da una bucata bloc turn ceausist, construit cu mezanin pentru spatii comerciale, plus sub o terasa o spalatorie d-aia de volum mare. Pac pac, cade Ceasca, astia cu timpu' isi impart spatiile, dupaia o industriasa desteapta cumpara cam tot p-acolo, deci si fost spalatorie, si ce ar fi fost comercial pe la mezanin si face croitorie p-acolo. Ne fac capu' calendar noptile intr-o perioada, pana la urma ramane doar cu program de zi, trecem peste. Ideea e ca undeva la parter este o ghena. Ghena cu tubulatura(asta e desfiintata de mult din cauza ca se infunda si mai mirosea si in tot blocu') gandita exlusiv pentru proprietari. Adica teoretic acolo statea inchis, se umplea containeru', veneau aia si luau gunoiu'. La luna, cum dracu' veneau, ca-mi aduc aminte copil fiind ca era gunoiu' de 2 metri. Acum in dracia asta de spatiu se afla un container al blocului, si inca unul al acelei croitorii. Ce se intampla? Pai e simplu. Astia din bloc arunca cate un sac de gunoi din joi in Pasti, aia arunca zeci de saci cu ramasite textile pe zi acolo. Ca sa n-o mai lalai si mai inutil, sa intreb ce vroiam sa aflu: * Cumva acea ghena ar putea fi comuna si pentru spatiile celelalte si pentru locatari? Sau este exclusiv a blocului(datorita faptului ca avea initial tubulatura doar pentru apartamente, si ca la 30-40m este oricum o "rampa" in spatele blocului vecin unde stau frumos containerele)? Din cauze pe care nu mai stau sa le enumar, am prefera ca in interiorul ei sa nu ramana decat containerul blocului, si ala al lor sa aterizeze 35 de metri mai departe, la o rampa comuna unde mai sunt sapte containere, si ei sa-si care frumos catrafusele pana acolo. Acte care sa zica ca e "asa" sau "altfel" nu [mai] sunt. Aia de la Salubritate sunt si mai in ceata iar fomeia cica-i si cam piloasa in primarie. A mai intalnit cineva un caz similar pe undeva? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Suna un pic la garda de mediu, ca in principiu deseurile textile se platesc separat la colectare, intrucat trebuie distruse. Cam 125-150 euro/tona.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, n-aveti saraci p-acolo? Rezolva aia totul ca furnicile...
Acum vreo 4, 5 ani, peste drum de cladirea unde imi aveam biroul, o firma, cu retea de magazine de haine second hand in multe judete, a deschis o sectie de prelucrare a deseurilor textile care nu puteau fi vandute nici macar ca haine second hand. Nu stiu prea multe detalii tehnice, dar stiu ca acele deseuri textile erau transformate intr-o mixtura care intra in componenta asfaltului. Dar pana si astia faceau o selectie, nu orice carpa putea fi bagata la prelucrat. Deseurile textile pe care nu le puteau prelucra, le incarcau in saci de plastic si le scoteau langa rampa auto. De acolo, veneau VMGistii le luau in spinare si plecau fericiti acasa. Cu un sac de ala faceau focul acasa cateva zile. Toata lumea era multimita. Firma ca scapa de deseuri si VMGistii, apreciau sincer ce domni is patronii ca le dau moca combustibilul pentru iarna. Au cu se incalzi si gati... This post has been edited by radian: 29 Oct 2011, 05:44 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se mai gasesc tichete rabla pt 2011 de vanzare?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ooooooooooooooooooooo
![]() ne'noim? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ma, treaba sta asa. Si-a busit taica-miu rapandula aia de Cielo, care era oricum de dus la rabla de mult, dar el se atasase de ea
![]() Acum l-am convins sa-si ia naibii un agregat nou. Ma gandeam la un Symbol de-ala de 5000 de iepuroi plus trei tichete rabla, ca are si AC. Un tichet îl ia pe Cielo si mi-ar mai trebui doua. Chestia e ca trebuie sa ma misc rapid, ca pe la jumatatea lunii se termina distractia. Pareri? Tichete? This post has been edited by Markos: 4 Nov 2011, 21:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Ideea e ca habar n-ar cum arata mizeriile alea. Okazii? Pot fi contrafacute?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Pai te intalnesti cu vanzatorul, te duci undeva unde pot fi verificate (gen un dealer auto) si apoi dai banu'
![]() Ai mama mea... De toate tre' sa te-nvat! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Gasesti destui disperati sa scape de ele. Si, profitand de disperarea lor ii iei frumos de mana si va duceti la dealer. El stie sa le verifice.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Markos |
![]()
|
Ok, am înteles. Randevu la dilar, sar'na.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Spurky, du-te direct la dealer, sigur are el de vinzare!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
Depinde jlace pret, nu? Pi net ar fi 2700 de lei 2 bucati.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Du-te ma la dilar, n-auzi? Ai au preturi competitive, ca vor sa-si vinda cazanele. La ce agregat s-a oprit padre, ce-si doreste?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Markos |
![]()
|
Symbol, ma, n-auzi? Cinci miare plus 3 tikete.
4 Nov 2011, 21:54: QUOTE(cristio_79 @ 4 Nov 2011, 21:53) Maine dimineata facem o vizita la dilar si întrebam, mersi de informatii ![]() This post has been edited by Markos: 4 Nov 2011, 21:54 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toata lumea renunta la limuzine...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
Iote ba, am vrut sa configurez si eu un Sandel si am reusit! Nici nu costa 11 mii de euro si n-am luat cea mai de belea echipare....
![]() This post has been edited by Marty: 5 Nov 2011, 12:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Ma, al meu batran n-are nevoie de racheta. Ceva cu 4 roti, portbagaj decent, AC si macar un 3 ani garantie. Nu-l intereseaza gadgeturi, jante de alu, motor puternic sau mai stiu eu ce nebunii. Ceva cat sa-l duca pana la pescuit si înapoi, cu tot cu sculele aferente si pestele capturat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Pai atunci ii trebuie sandel.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Nov 2011, 22:23) M-am uitat si la sandel. Cel mai chior e la 4600 (cu 3 tichete), dar fara AC, chior-chior. Symbolul e la 5000, dar cu AC, plus alte maruntisuri. De-aia am ales symbol. Cica reno are o reducere de doua mii de iepuroi (asta independent de tichete) la modelulul asta basic de 1.2, pana pe 20 nov. This post has been edited by Markos: 4 Nov 2011, 22:32 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bre intreb si eu... ala de 1.2 nu e cam lesinat?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 05:44 |