Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre va luati de om atat ,nu vedeti ca motocileta lui nu incape in ratb
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Motociclistul, nu ma uita, TU DE CE NU MERGI CU RATB-UL daca e asa de bine cu el?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:32) ele se cumpara din magazine si nu se fabrica clandestin ca sa fie considerate ILEGALE Daca se dadea si bunul simt la magazin... Macar gratis pentru unii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai nu raspunde ,ce tupeu pe capu nostru sa punem asa intrebari la maria sa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
TOCMAI TI-AM SPUS CA MERG CATEVA LUNI BUNE PE AN CU RATB-UL!
![]() <span class='edit'>13 Oct 2008, 16:50:</span> Bun simt ati fi avut voi, soferii, daca atunci cand am cazut pe o pata de ulei lasata tot de unul de-al vostru m-ati fi ajutat sa ridic motorul de jos in loc sa stati si sa va uitati formand un mare codoi. Mai mult unii se chinuiau sa se stecoare pe langa mine. Probabil ca era prea mare trecerea de la temperatura din masina la cea de afara ca sa va dati jos pentru a ajuta un om. Trebuia sa las motorul in mijlocul drumului ca la cat sunteti de comozi ati fi stat ore intregi in masini. Am facut si un Topic pe tema asta, dar de ala nu v-ati aratat atat de interesati. ![]() This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 16:51 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu, nu, ai spus ca iarna si cand e naspa afara mergi cu RATB-ul, ca in rest mergi cu motocicleta:
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:32) Eu merg cu RATB-ul cateva luni bune pe an si nu se misca bine din cauza celor ca tine, care nu lasa masina acasa pentru nimic... Cand e acceptabil afara merg cu motocicleta, pentru ca ma misc ceva mai bine decat cu RATB-ul, dar nu atat de bine pe cat ar trebui tot din cauza celor ca tine care nu ar lasa masina acasa pentru nimic... Tu spui aici ca cei cu masina sa mearga TOT TIMPUL cu RATB-ul. Tu de ce nu mergi tot timpul cu RATB-ul? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
iarna
![]() stim noi gandirea celor care au bmw passat mertan etc. ce plm nu se duc astia cu troacele lor in rapa sa mergem noiu linistit pe sosea ![]() <span class='edit'>13 Oct 2008, 17:52:</span> QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:47) TOCMAI TI-AM SPUS CA MERG CATEVA LUNI BUNE PE AN CU RATB-UL! ![]() <span class='edit'>13 Oct 2008, 16:50:</span> Bun simt ati fi avut voi, soferii, daca atunci cand am cazut pe o pata de ulei lasata tot de unul de-al vostru m-ati fi ajutat sa ridic motorul de jos in loc sa stati si sa va uitati formand un mare codoi. Mai mult unii se chinuiau sa se stecoare pe langa mine. Probabil ca era prea mare trecerea de la temperatura din masina la cea de afara ca sa va dati jos pentru a ajuta un om. Trebuia sa las motorul in mijlocul drumului ca la cat sunteti de comozi ati fi stat ore intregi in masini. noroc ca na aruncat unu din masina un muc de tigara sa faca totu frumos ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Oct 2008, 16:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Motociclist |
![]()
|
Klaus... Numai din titlul Topicului ti-ai da seama despre ce este vorba.
Am zis asa: Nu mi se pare normal... Omul si masina. De ce sa ocupe un singur om atat spatiu pe strada cand ar putea sa mai ia cu el 4 colegi de munca, iar acestia ar lasa acasa 4 masini. Chiar e atat de greu sa ne intelegem? Incerci tu sa-mi rastalmacesti cuvintele, dar nu-ti prea iese. ![]() Cataline, la caterinca suntem buni toti, ca doar la asta se pricepe romanul cel mai bine. This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 16:59 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
ptr ca poate omu vrea liniste nu sa inceapa toti sa dea din gura in masina lui vrea sa asculte o melodie etc
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Motociclist |
![]()
|
Pai, daca nu te intelegi cu 4 oameni pe care-i cunosti, imi dau seama cum te intelegi cu altii straini.
![]() ...Si nu trebuie sa-i suporti decat pana la munca, adica maxim 15-20min. This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 17:01 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 13 Oct 2008, 16:35) Corect, mai sunt si cazuri d-astea, nu contest... ca doar nu poate da geamul jos. ![]() Cand un motociclist este "inghesuit" in masina de pe cealalta banda pentru ca soferul de pe banda 1 nu s-a uitat in oglinda cand a trecut pe banda 2, ii cam vine si lui la stop sa-l ajunga pe "conservar" si sa-i spuna vreo doua, indiferent c-o face elegant sau mai putin ortodox. "Nu te-am vazut domle, scuze"... o sa spuna soferul, insa din astfel cauze se intampla cam toate accidentele in care soferii sunt vinovati. Nu amintesc aici pe vitezomanii care mor ca prostii din cauza teribilismului, pt ca nici in randurile motociclsitilor nu sunt acceptati. Aia sunt oarecum o alta categorie de motociclisti. QUOTE(Illusi0n @ 13 Oct 2008, 16:40) Dar accelerarea in gol de ce se face? (mai ales daca langa motor e o tipa singura la volanul unei conserve) Du-te si canta la alta masa! Multumesc pentru sfat. Eu iti raspunsesem strict la treaba cu viziera. Daca te-ai atacat mii de scuze... Si iar mii de scuze pentru ca am omis sa-ti raspund la problema cu "ambalarea" motorului. Sunt 3 situatii... Prima... ca sa se faca auzit la stop sa se dea lumea la o parte si nu numai (am patit si eu chiar de curand sa tureze unul langa mine motorul, de mai ca-mi venea sa ma dau jos din masina si sa-l scuip pe motociclist), a doua este cam ce ai intuit tu... Figuri si bashini cat curpinde... iar a treia, majoritatea motocicletelor sunt pe carburatie... si stii tu, nu tre' sa moara motorul... Remeber batrana Dacie cum la stop mai acceleram un pic. Multumit ? Inca o data... Nu ii bagati pe toti motociclistii in aceeasi oala. Pentru o mana de copii tampiti, nu trebuie sa aruncati cu pietre in toti. Intr-o zi cand aveti timp, incercati sa numarati motociclistii din trafic si sa-i separati pe cei "buni" de cei "rai. Tare sunt curios la ce rezultat o sa ajungeti. Eu pe drumul de acasa la job si retur, ii stiu cam pe toti... Pe unii din vedere, dupa motor, nr. etc iar pe cativa, personal. Din 12-13 motocislti in medie, daca sunt 2, maxim 3 copii tampiti, mare lucru. Si nu exagerez deloc. Acum n-aveti decat sa dati drumul mai departe la mistouri, ca oricum n-o sa se schimbe nimic in niciuna din tabere... Schimbarile se vor vedea in timp... This post has been edited by Flamingo: 13 Oct 2008, 17:04 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
C@talin |
![]()
|
sar cu sabia la gatu lor
![]() nu asta era ideea da gandeste poate fiecare sta in trun colt al bucurestiului ? tieti convine sa mergi ptr fiecare in parte ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:57) De ce sa ocupe un singur om atat spatiu pe strada cand ar putea sa mai ia cu el 4 colegi de munca, iar acestia ar lasa acasa 4 masini. Chiar e atat de greu sa ne intelegem? Pai daca tu mergi cu RATB-ul vei economisi spatiu ocupat de o motoreta. In cazul tau de ce sa nu se aplice aceeasi regula? Tu de ce sa nu mergi tot timpul cu RATB-ul? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 18:00) Eu pe drumul de acasa la job si retur, ii stiu cam pe toti... Pe unii din vedere, dupa motor, nr. etc iar pe cativa, personal. Din 12-13 motocislti in medie, daca sunt 2, maxim 3 copii tampiti, mare lucru. Si nu exagerez deloc. Tocmai d-aia generalizeaza lumea ... ca aia 3 tampiti va eclipseaza pe voi astia care mergeti corect ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
traisca cu multa carne cei care trec pe aici pe la mine nopatea la 1 cu motoarele ambalate la maxim de iti vibreaza plamani in tine
![]() 13 Oct 2008, 18:06: QUOTE(C@talin @ 13 Oct 2008, 18:01) sar cu sabia la gatu lor ![]() nu asta era ideea da gandeste poate fiecare sta in trun colt al bucurestiului ? tieti convine sa mergi ptr fiecare in parte ? si porma ami vine ideea ca vii de scarbici nu cred eu ca mai ai chef sa faci pe taxiu ptr fiecare coleg ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Oct 2008, 17:06 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 18:00) [...] Eu iti raspunsesem strict la treaba cu viziera. Daca te-ai atacat mii de scuze... Si iar mii de scuze pentru ca am omis sa-ti raspund la problema cu "ambalarea" motorului. Sunt 2 situatii... Prima... ca sa se faca auzit la stop sa se dea lumea la o parte si nu numai (am patit si eu chiar de curand sa tureze unul langa mine motorul, de mai ca-mi venea sa ma dau jos din masina si sa-l scuip pe motociclist) si a doua este cam ce ai intuit tu... Figuri si bashini cat curpinde. Multumit ? Credeam ca vrei sa eviti subiectul. Multumesc pentru raspuns. QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 18:00) Inca o data... Nu ii bagati pe toti motociclistii in aceeasi oala. Pentru o mana de copii tampiti, nu trebuie sa aruncati cu pietre in toti. Intr-o zi cand aveti timp, incercati sa numarati motociclistii din trafic si sa-i separati pe cei "buni" de cei "rai. Tare sunt curios la ce rezultat o sa ajungeti. Si de la noi pentru voi: Nu ii bagati pe toti conservarii in aceeasi oala. Pentru o mana de tampiti, nu trebuie sa aruncati cu pietre in toti. Intr-o zi cand aveti timp, incercati sa-i separati pe cei "buni" de cei "rai. Tare sunt curios la ce rezultat o sa ajungeti. QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 18:00) Eu pe drumul de acasa la job si retur, ii stiu cam pe toti... Pe unii din vedere, dupa motor, nr. etc iar pe cativa, personal. Din 12-13 motocislti in medie, daca sunt 2, maxim 3 copii tampiti, mare lucru. Si nu exagerez deloc. [...] Uite eu iti spun altfel. Anul asta am vazut prea putini motociclisti care sa circule corect. Majoritatea mergeau pe o roata, mergeau cu viteza fara echipament (era unu' in slapi, bermude si tricou, fara casca) si "crosetau" benzile. Plus scuteristii, care-s dezastru 9 din 10. Mergeam intr-o noapte spre Deva si trecusem de Arad cand m-am trezit cu retrovizorul interior inundat de lumina. Eram cap de coloana si ma indepartam, ca stiam drumul ca pe buzunarul propriu. La un moment dat am ajuns la limita vitezei pe care o consideram sigura pentru drumul ala si am semnalizat dreapta ca sa-l las sa se duca (era o curba deschisa si aveam vizibilitate, apoi urma linie dreapta). M-a depasit (cred ca era un Harley), apoi mi-a semnalizat stanga-dreapta-stanga si dus a fost. Numarul de inmatriculare era de Germania. Avea o geaca pe care scria MC Trust. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nenea motociclistu', hai sa-ti zic si eu doua vorbe.
La liceu ma duceam cu autobuzul, am calatorit pe scara de multe ori, uneori fara bilet, ca preferam sa ma duc la un film la Floreasca. La 19 ani m-am angajat si am mers cu tramvaiul cate 17 statii zilnic. La 20 ani mi-am luat scuter, la 21, masina. Nu zic ca nu e frumos pe doua roti, dar 4 roti sunt mult mai utile. De atunci, am mai mers cu RATB-ul sau metroul in caz de extrema urgenta. Si da, au fost perioade cand ma duceam cu masina pana la paine... si n-am de ce sa-mi fie rusine cu asta. Sincer, acum prefer sa ma duc cu bicicleta pana unde am treaba, decat sa ma inghesui in vreun autobuz, sau sa astept in ditamai hardughia cate 20 de minute la semafor. Acum am motocicleta, recunosc ca ma strecor altfel, dar prefer un scuter. Motocicleta e un moft in acest oras. ![]() Concluzia mea despre transportul in comun este ca e doar pt. cei nevoiasi, pentru batrani, copii sau analfabeti (aici includ ciorile care-ti bag mana-n buzunar) This post has been edited by vis-a-vis: 13 Oct 2008, 17:17 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Klaus... Numai din titlul Topicului ti-ai da seama despre ce este vorba.
Am zis asa: Nu mi se pare normal... Omul si masina. De ce sa ocupe un singur om atat spatiu pe strada cand ar putea sa mai ia cu el 4 colegi de munca, iar acestia ar lasa acasa 4 masini. Chiar e atat de greu sa ne intelegem? Incerci tu sa-mi rastalmacesti cuvintele, dar nu-ti prea iese. Nu stiu de ce tot incerci sa intaresti ideea ca eu as fi propovaduit numai mersul cu RATB-ul. This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 17:15 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
daca dadeau drumu si la metrou abonamnete gratis mosilor,cred ca deja era carnagiu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Motociclist |
![]()
|
Vis-a-vis,
Eu sunt categoria"A" de pe Motociclism. Daca ai citit cateva din post-urile mele de acolo cred ca ai vazut ce parere am eu despre fitobikerii din ziua de azi si cum am luat apararea tuturor conservarilor cu care s-au ciocnit. Dar acum incepe sa-mi para rau ca am facut lucrul asta, lucru pentru care mi-am luat si Ban, din cate se pare permanent. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
C@talin |
![]()
|
pe mine deja ma doare neuroni care este mai multi de la topicu asta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:13) Klaus[...] Am zis asa: Nu mi se pare normal... Omul si masina. De ce sa ocupe un singur om atat spatiu pe strada cand ar putea sa mai ia cu el 4 colegi de munca, iar acestia ar lasa acasa 4 masini. Chiar e atat de greu sa ne intelegem? Oare, asta ai zis? Ia sa mai vedem odata, sa ne reamintim, nu de alta:Incerci tu sa-mi rastalmacesti cuvintele, dar nu-ti prea iese. Nu stiu de ce tot incerci sa intaresti ideea ca eu as fi propovaduit numai mersul cu RATB-ul. QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 21:15) [...]M-am uitat apoi prin autobuze si-am vazut ca erau mai mult goale.[...]cand ocupantii tuturor masinilor aflati la coada incap in 2-3 autobuze, iar acestea (fara celelalte masini) te-ar duce la destinatie in cel mult 15 min. ...Chiar daca stai inghesuit intr-un autobuz, dar ajungi in 10-15 minute acolo unde ai nevoie. Asa... Ore petrecute in trafic, nervi, etc. Ar mai fi si varianta "doua roti", dar presupun ca multora vi s-ar parea periculos, iar iarna inutil. [...]Ce s-a schimbat? Ce au mijloacele de transport in comun? Deci unde ziceai sa se bage lumea in masini mici cate 4? Ca eu vad ca ziceai sa mearga cu RATB-ul. Si tot nu inteleg si nu mi-ai raspuns: de ce tu nu mergi tot timpul cu RATB-ul? Este gol, este comod, dupa cum spui... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:13) Nu mi se pare normal... Omul si masina. De ce sa ocupe un singur om atat spatiu pe strada cand ar putea sa mai ia cu el 4 colegi de munca, iar acestia ar lasa acasa 4 masini. Hai sa te lamuresc eu si cu treaba asta.Aia 3-4 colegi, trebuie sa-i culegi de pe la casele lor... asta inseamna poate chiar si o ora in plus. Sau trebuie sa vina pana la un loc anume si unii poate prefera sa se suie in autobuz si sa mearga pana la munca. Plus ca nu prea iti convine sa te trezesti nici macar cu o jumatate de ora mai devreme ca sa faci tu pe altruistul. Deci asta cu plecatul impreuna cade din start. Iti zic ca asa e, crede-ma pe cuvant. Bun. La plecare, da, e alta treaba. Iei cei 3-4 colegi si-i lasi macar aproape de casa, nu neaparat in fata scarii... DAAAR, ei trebuie sa fie oameni. Chiar daca eu am facut treaba asta benevol, fara sa cer niciun ban de benzina sau altceva, ei se urcau cu hainele jegoase, cu bocancii plini de noroi... ba am gasit tapiteria rupta, ba cate un buton scos... uneori fumau ca turcii, scrum pe peste tot, chiar si tapiteria arsa, ca deh... i-a cazut mucul cand gesticula ca un prost. Si uite asa, astea se aduna si nu mai iei pe nimeni. D-aia e omul si masina, ca romanul ori e prea egoist, ori prea prost sa fructifice un avantaj mai mult de cateva zile, pana isi da in petec. ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 13 Oct 2008, 17:29 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Motociclist |
![]()
|
C@talin,
Te dor neuronii pentru ca n-au mai fost pusi la treaba de mult timp, iar acum au facut febra musculara. Eu zic sa-i odihnesti in continuare. ![]() This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 17:28 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Si totusi, de ce tu nu mergi tot timpul cu RATB-ul? Este gol, este comod, dupa cum spui..
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bocxoa |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 October 08 ![]() |
mai dar sa deviat rau de tot de la subiectul topicului doar pt ca topicul a fost deschis de un motociclist, e de-a dreptul jalnic, sa nu spun patetic ca e prea greu pt nivelul de inteligenta al unora,
unele motociclete trebuiesc turate pt ca sunt pe carburator iar cand e rece motorul se opreste chiar daca e cald afara. intradevar sunt si smecheri care tureaza pt impresi dar slava domnului ca astia se intalnesc mai mult prin bucuresti,stiti voi care bucuresti unde tot taranul incult e smecher de capitala, dup cum spuneam problema e de educatie si civilizatie iar prin raspunsurile unora se pare ca nu m-am inselat, asta e uni copiaza pe bulgari si turci iar alti pe nemti motociclistu nu te mai chinui sa le raspunzi ca nu merita, toate raspunsurile inteligente vad ca vin din frustrarile unora ca stau ca berbeci la semafor in timp ce alti trec pe langa ei. in tarile civilizate nu romania ca din pacate legile se dau in capitala in bucale...,, e incurajat mersul pe doua roti iar acolo la semafor conservari fac loc motocicletelor sa treaca pe langa ei, ca si-au dat seama ca prin asta reduc lungimea coloanei de oameni blocati la semafor si ca nu au de stat de doua trei ori la semafor. dar din pacate frustrarile nu va lasa sa ganditi pragmatic credeam ca se vorbeste in topicul asta despre soluti de descongestionarea traficului, dar vad ca intra lumea frustrata sa se scuze de ce merg cu masina zilnic doi trei km, imediat vor da cu pumnul in masa ca vor medicamente gratuite pt bolile provocate de obezitate si sedentarism. p.s. ma bucur ca nu sunt jmecher de bucuresti |
--------------------
capra transalp
opel
conserva opel
- mmxxxxxx
|
|
Motociclist |
![]()
|
Domnule Klaus, am mai spus ca nu asta este subiectul discutiei, dar cred ca-mi cauti nod in papura ca sa iau BAN.
![]() Cinste si Respect! Ca sa-l citez pe bocxoa "credeam ca se vorbeste in topicul asta despre soluti de descongestionarea traficului". This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 17:36 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Adica altii sa mearga cu ratb-ul ca e comod, e liber si tu nu?
De ce? PS: nu stiu care e subiectul topicului in opinia dvs, eu doar observ care e subiectul din primul post. Si e ala pe care bat eu apa in piua, nu devieri ulterioare colaterale. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:40 |