DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

Motociclist
post 13 Oct 2008, 17:37
Post #151

Group: Members

Ete ce mai scriu eu tot pe prima pagina: smile.gif
-Spuneti ca faceti mai putin cu masina, dar nu spuneti ca autobuzul face mult tocmai din cauza celor care ies singuri cu masina. Macar cupleaza-te cu inca 4 colegi de munca, iar ei sa lase masinile acasa.
-Cu agentii patogeni din autobuz m-am facut eu mare si cu bomboane si ciocolata luate de pe jos cand le scapam.
-Nu vrei sa fii furat? Ai grija de bunurile tale. Unii au fost furati chiar din masinile personale.
-Ca unii put... Este adevarat. Dar aia poate sunt oameni buni... Unii put moral si prefer sa stau 10 minute cu cei care put fizic.
-Chestia cu frica de masini in trafic ca motociclist (mi-e frica pentru ca stiu ca se lasa cu urmari) ar trebui sa va dea si voua de gandit. In general, toate accidentele dintre masini si motoare se lasa cu vatamarea corporala a motociclistului...
-Am uitat metroul. Si el este un alt mijloc de transport foarte eficient, daca nu chiar cel mai...

This post has been edited by Motociclist: Yesterday, 20:50

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 13 Oct 2008, 17:42
Post #152

DaciaClubber

From: Bucuresti

QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:18)
Vis-a-vis,
Eu sunt categoria"A" de pe Motociclism. Daca ai citit cateva din post-urile mele de acolo cred ca ai vazut ce parere am eu despre fitobikerii din ziua de azi si cum am luat apararea tuturor conservarilor cu care s-au ciocnit.
Dar acum incepe sa-mi para rau ca am facut lucrul asta, lucru pentru care mi-am luat si Ban, din cate se pare permanent.
*

Eu nici macar nu deschid vreun topic cu accidente, nu zic sa le mai si citesc. Consider ca aduc o karma proasta si tot timpul te vei gandi ca si tie ti se va intampla odata si odata ceva rau. Eu pur si simplu ma urc la ghidon/volan fara aceasta teama si poate ca d-aia sunt acum in viata, ca la randul meu, am fost si eu un fitzobiker care o ardea cu 200 prin oras sau pe o roata. Treaba e sa stii intotdeauna unde sa te opresti.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
klaus
post 13 Oct 2008, 17:59
Post #153

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:37)
Ete ce mai scriu eu tot pe prima pagina: smile.gif
*

Da, scrii dupa ce ai primit feed-back si ti-ai dat seama cata ineptia ai zis in primul post.
Daca ma insel si nu ai zis o ineptie in primul post (ca nu intelegi de ce soferii nu se inghesuie in RATB), poate iti argumentezi ideea ca soferii sa se inghesuie in RATB dar motociclistii nu.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Alexu7
post 13 Oct 2008, 17:59
Post #154

zân

From: Europa

QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15)

...Chiar daca stai inghesuit intr-un autobuz, dar ajungi in 10-15 minute acolo unde ai nevoie. Asa...

*

atat de proasta e "lumea" ca mersul cu autobuzul parca ar fi rupt dintr-un joc de groaza; fiecare autobuz ajuns in statie pare sa fie un nou nivel, pe toti ii apuca necuratu cand isi face aparitia masina in statie, ignorand complet pe toata lumea din jur, acestia devenind "inamici publici" urcand ca nebunii pana la epuizarea oricarui spatiu, fie el cat de mic.

alt lucru care ma deranjeaza sunt putorile si tot felul de mirosuri pe care le poti xperimenta pe parcursul unei calatorii. degeaba esti tu ingrijit, ca la statia unde cobori, mirosi a transpiratia altora, a inca nspe mii de parfumuri, unul mai ieftin ca altul ca deh, toata lumea foloseste unul?!!?

eu invatasem sa jonglez printre orele in care se duc mai toti pe la scoli, licee, varstnicii mellow.gif sa prinda pretul de dimineata la piata. prefer sa pierd o jumate de curs decat sa vin ca sarmaluta.

mersul cu masina, din punct de vedere financiar, ma ajunge de doua ori mai mult decat cu autobuzul, dar face toti banii.

ocazional mai folosesc si autobuzul, doar daca ase nimereste sa am nevoie in afara orelor de varf, sa pot calatori decent, nu ca ultimu animal happy.gif

ps: aia care urla ca hienele, -Avansati, avansati ca este loc!!! atunci cand autobuzul e plin ochi merita batuti cu pietre. ph34r.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Motociclist
post 13 Oct 2008, 18:06
Post #155

smile.gif Pai da nene Klaus, ca eu atunci cand merg singur pe motor asa cum mergi tu cu masina, tot 3m/2 ocup in trafic...

--------------------
+
klaus
post 13 Oct 2008, 18:12
Post #156

步步

Si cu ce sunt mai buni motociclistii ca ei sa nu mearga cu RATB-ul? Ca spui ca e comod, liber.
De ce doar soferii sa se inghesuie in RATB?

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
minny
post 13 Oct 2008, 18:19
Post #157

Membru porcos

Eu sunt siderat de ce vad pe aici. Pe langa chestia tipic romaneasca ca dupa 3-4 posturi de uita obiectul threadului si incepe datul la cotoaie nu pot spune decat ca de aia se sta in Romania in trafic, fiindca romanii merita asta. Ce spune motociclistu' e adevarat, e plina romania de sedanuri goale. Si asta e un adevar ... dar repet ... cand o sa inceapa sa arda la buzunar sau sistemul de transport in comun va fi de departe mai eficient atunci se vor schimba lucrurile. Daca a doua e mai greu de indeplinit poate cu prima ... cine stie ....

--------------------
------ ------ ------
+
Motociclist
post 13 Oct 2008, 18:20
Post #158

Domnule Klaus,
Daca nici pe doua roti nu mai ai pe unde sa mergi si stai in rand cu masinile, inseamna ca spatiul chiar a devenit inexistent. Inseamna ca e GRAV! Daca acum cativa ani se mai mergea, chiar si cu masina, acum masinile nu mai merg aproape deloc si incep si cei pe doua roti sa simta cum devin imobili. Vom ajunge sa fim toti paralizati in trafic.
Intr-o zi se va ajunge ca intr-o oarecare intersectie sa se creeze un blocaj atat de mare, incat vor trebui luate masinile cu elicopterul pentru a se face lumina acolo. biggrin.gif

<span class='edit'>13 Oct 2008, 18:30:</span>
minny,
Sistemul de transport nu poate deveni mai eficient atata timp cat autobuzele stau blocate intre masini goale (a se intelege cu un singur om in ele).
Sistemul de transport nu poate deveni mai eficient atata timp cat nu se plateste bilet sau se sare peste bari la metrou.
Ne lipseste civilizatia, si a fi civilizat nu inseamna a-ti urca fundul toata ziua in masina, a sta cu muzica la maxim si cu aerul conditionat dat drumul.
A fi civilizat inseamna a te gandi in primul rand la binele celorlalti (al comunitatii) si apoi la binele tau.
Pana atunci vom fi doar niste mitocani, niste oameni care se cred superiori altor oameni, niste infecti cu toti cei cu care venim in contact. Vom fi niste oameni nepasatori la durerea celorlalti, reci si distanti, care nu pun pret decat pe viata lor.

This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 18:41

--------------------
+
einstein1984
post 13 Oct 2008, 18:50
Post #159

fan Dacia

QUOTE(Victoras2001 @ 13 Oct 2008, 17:23)
Domnu', saru'mana, sa traiti dumneavoastra. Cu respect.
Da apa calda, sapun si deodorant, au? Sau nu se pune problema la prima ora? Sau daca au aer conditionat si caldura nu mai put romanii? Ma gandesc si eu ca prostul, ca poate v-a intins vreodata mana pe la nas, o spalata d-aia de 145kg, cu stalactite la subsuoara.
*

Asta cu nespalatii e culmea! Toata lumea o sustine sus si tare, insa pun pariu ca nici unul din aia ce invoca argumentul asta nu a mers cu un autobuz in ultimele 3 luni (ba chiar incep sa ma gandesc ca or fi ei aia de miros, si ne fac un bine ca nu se urca in ratb sau metrou ). Nu am eu simtul mirosului chiar preaascutit, insa nici nu e cum se descrie aici, ca ar mirosi orice mijloc de transport in comun ca un cos de ciorapi murdari.
Cel putin in Bucuresti, ca in Caracal o fi altfel!

This post has been edited by einstein1984: 13 Oct 2008, 19:08

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
cosmin_2300
post 13 Oct 2008, 18:52
Post #160

Banned

From: București

Si e spre binele meu sa merg cu RATB-ul ? Bai sa fiu al naibii ... eu merg zi de zi cu RATB-ul ... dar nu din cauza ca "e spre binele meu" ... ca nici nu e ! Din cauza ca nu-mi permit ( elev fiind ) sa-mi cumpar masina personala !

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
klaus
post 13 Oct 2008, 19:22
Post #161

步步

Motociclistu', cand o sa intelegi de ce tu nu mergi cu RATB-ul ci cu motocicleta, (poate) o sa intelegi de ce soferii nu merg cu ratb-ul. Doar ca soferii eventual au alte motivatii.
Asa cum tu mergi cu motoreta din anumite motive (ca e mai rapida, ca-ti place etc) asa si soferii merg cu masina pentru anumite motive ale lor (multe relativ obiective enumerate pe aici, altele poate mai subiective).
Fiecare cu motivatiile lui.

Insa ce este mai grav este ca tu privesti soferii cu superioritate, consideri ca ei trebuie sa faca ceva ceea ce tu nu trebuie, pentru simplu motiv ca vrei sa mergi tu mai repede si mai bine pe o strada mai decongestionata de masini. Si apoi te intrebi de ce soferii nu vor sa mearga pe o strada cu motociclisti... Ar fi ok ca ei sa spuna ca voi motociclistii ar trebui sa mergeti doar cu RATB-ul ca sunteti un pericol pe strazi?

Si ca sa-ti raspund la intrebarea "de ce merg soferii cu masina": pentru ca au acest drept prin lege. Asa cum si motociclistii au dreptul sa mearga cu motoreta. Nu e nici o diferenta. Si fiecare are motivul lui sa circule cu mijlocul lui, nu cuu transportul in comun.

Cand o fi transportul in comun ca ala din paris macar (si ma refer la metrouri) atunci poate ca o sa fie bucurestiul mai liber. Pasna atunci ne multumim cu 4 infectii de tramvaie denumite metrou usor care nu inseamna de fapt transport in comun.

Parerea mea: autobuzul nu e pentru transportul in comun la stadiul actual de dezvoltare al oraselor.

--------------------
+
Victoras2001
post 13 Oct 2008, 20:06
Post #162

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:32)
Domnule, daca n-ar mai fi atatea masini, ar trebui sa o suporti pe tanti aia maxim 15 min. Dar preferi sa stai 2 ore in masina prsonala doar pentru ca ai aer si nu pute.
*

Exact.

QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:37)
-Cu agentii patogeni din autobuz m-am facut eu mare si cu bomboane si ciocolata luate de pe jos cand le scapam.
-
*

Bunica-miu a scapat din razboi pisandu-se-n causul palmei, apoi band. De sete. E cazul sa facem la fel?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 13 Oct 2008, 20:08
Post #163

Domnule MODERATOR Klaus,
Nu intelegeti sau va faceti ca nu intelegeti ceea ce spun. Eu spun aici ca pentru a descongestiona traficul, pe timpul iernii mai putem trece si la mijloacele de transport in comun, iar pe timpul verii am putea sa mai mergem si pe doua roti (biciclete, scutere, mopede, trotinete, role-chiar daca suntem la costum) ca sa fim mai subtirei in trafic si ca masina salvarii sa ajunga mai repede la... Doamne fereste, poate chiar o ruda de-a dumneavoastra.
In schimb, dumneavoastra ii dati inainte cu dreptul de a circula cu ce vreti, ca faceti ce vreti si ca dreptul asta vi s-a dat prin Lege... Ca unii put, ca varstnicii va cer locul, ca misuna prin autobuze agentii patogeni (acestea din urma nefiind spusele dumneavoastra).
V-am mai spus: Luati-va toti Jeep-uri, urcati-va dimineata in ele, dati drumul la aer, la muzica, agatati-le de oglinda odorizantul cel nou si sunati la munca sa anuntati ca nu mai ajungeti, pentru ca mai mult de a va deplasa cativa centimetri inainte si inapoi prin parcare nu veti mai putea.

This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 20:57

--------------------
+
klaus
post 13 Oct 2008, 20:24
Post #164

步步

Motociclist: totusi, de ce doar soferii sa mearga cu transportul pe vreme buna in comun si motociclistii nu?
Sunt motociclistii mai cu moț? sunt chiar asa de superiori ca oameni? Sunt ei rasa suprema ca sa aiba voie sa se miste cum vor iar ceilalti sa le asculta orbeste dorintele?

--------------------
+
Motociclist
post 13 Oct 2008, 20:37
Post #165

blink.gif Asta ai inteles tu din ceea ce am scris? biggrin.gif
GRAV!!! FOARTE GRAV!!! radmasa.gif

Stii ceva?! Promit ca daca-mi dai BAN, nu mai intru in viata mea aici. smile.gif

This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 20:38

--------------------
+
C@talin
post 13 Oct 2008, 20:43
Post #166

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

cred ca motociclustu sa dus sa se converteasca la muritori de rand cu conserve biggrin.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
vis-a-vis
post 13 Oct 2008, 20:43
Post #167

DaciaClubber

Hai c-o dati din cola-n fanta... ala ca de ce nu merg motociclistii cu autobuzu', ala ca de ce e un om in fiecare masina.

Am inteles din prima, nu trebuie sa mai repetati. O dati deja-n penibil.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
C@talin
post 13 Oct 2008, 20:56
Post #168

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

cand ajunge la studenti care vin in capitala cu masini sa ma anuntati laugh.gif radmasa.gif sa mai rad

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
liviu2004
post 13 Oct 2008, 21:43
Post #169

Membru autentic

QUOTE(bocxoa @ 13 Oct 2008, 15:41)
cautam date despre curba la intrerupatoarele automate
*

Ce anume?

QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 16:31)
Recunoastesti cu mana pe inima acum...

Cati dintre voi stand la semafor si vazand in oglinda ca se apropie un motocilist sau un scuterist... ati tras un pic de volan sa-i faceti loc sau ati pliat oglinda ? A facut careva asa ceva pana acum ? Dar sincer...

Ia sa va vad...  smile.gif
*

Eu.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
DAVIDK
post 14 Oct 2008, 07:01
Post #170

Membru autentic

Eu am o fobie legata de mersul cu masina prin oras: Parca ma simt handicapat intr-un scaun cu rotile, nu mai suport sa merg 2 metri si sa stau 5 minute si sa vad cum in fiecare zi e mai rau decat in ziua precedenta. Pana iarna trecuta mergeam numai cu masina, cam o ora - doua pe zi, pana mi-am luat abonament de metrou si ratb si am constatat ca drumul pana la munca nu mai e o munca anosta si plicticoasa, ci chiar o plimbare; de la a fi singur, pedepsit in acel scaun cu rotile si volan (pe care il foloseam din scara blocului pana in usa firmei), am trecut la "bai de multime" si la mersul pe jos intre casa si metrou, si parca simt ca merg la plimbare, nu la munca.
Problema e ca m-am obisnuit asa, iar cand am nevoie neaparat de mers cu masina, ma apuca asa o scarba de imi strica juma' de zi.

--------------------
Renault Symbol Expression 2010, 1.4 16V
Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
+
bulan
post 14 Oct 2008, 07:30
Post #171

Membru autentic

Nu mi se pare normal ce se intampla la capatul mijloacelor de transport in comun din Ghencea!Acolo de o parte este o padure de blocuri cu zece etaje si de cealalta parte capatul liniilor de tramvai,autobuz,maxitaxi,taxiuri.Gatuirea traficului in zona se datoreaza exclusiv pietonilor care traverseaza pe cele trei treceri de pietoni.Acolo este o mare de pietoni care vine din cartier si se duce in statii si invers.Trei semafoare care sa tempereze trecerea pietonilor ar fi binevenite ca sa nu zic un pasaj subteran.Pe cele trei treceri de pietoni permanent este cineva in traversare si trec doar unul cate unul.

--------------------
a b c
+
einstein1984
post 14 Oct 2008, 07:40
Post #172

fan Dacia

In galati, daca zebra nu e cu semafor, nu au tupeu sa treaca mai putin de 5-6, ca nu opreste nimeni.
Klaus, stai tu linistit, ca dintre motocilcisti, aia care folosesc 2 roti ca sa se duca la munca sunt extrem de putini. Cei mai multi, ca si vis-a-vis al nostru au si masini cu care aglomereaza traficul si merg cu motorul seara, in weekend sau in concediu (fratimiu are 1400 de km cu un motor nou in 3 ani). Eu unul mergeam cu scuterul pentru ca faceam 30 de minute pana la birou in loc de 1 ora. Numai pe petricani, de la intersectia cu dimitire pompeiu pana la rondul de la omv economiseam minim 10-15 minute fata de autobuz.
Davidk, tot respectul. Ar fi buni mai multi ca tine.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
ZTV
post 14 Oct 2008, 07:43
Post #173

fost membru activ pe Daciaclub

de cand am permisul suspendat, am descoperit cat de relaxant sa mergi pe jos la servici, dupa ce recuperez permisul, cred ca tot o s amerg pe jos, macar vreo 2-3 ori pe saptamana. Nu fac mult cam 6-7 km dus-intors, daca prind aglomeratie fac cam 10-15 minute cu masina, daca intind picioarele fac cam 20-25 minute pe jos. Cred ca e bine sa mai fac si miscare.

--------------------
------- xxx xxx - xxx xxx
+
B30KDT
post 14 Oct 2008, 07:52
Post #174

Membru autentic

From: bucuresti

si ar trebui sa asteptam inca trei persoane ca sa traversam eficient pe zebra,sa nu ocupam prea mult timp ,dar ce te faci daca din alea 4 persoane una este in varsta si merge mai greu?

intradevar este o mare problema acolo,mai ales dimineata,dar nu e corect nici sa impui pietonilor sa nu mai treaca unu cate unu
ar fi nemaipomenit un pasaj subteran acolo ,dar cine sa il faca?ca nu suntem in stare sa asfaltam o parcare nici in 3 luni (in urma cu 3 luni am primit somatie ca in termen de max 2 zile sa dau garajul jos,toata lumea dupa 2 zile a dat garaju jos,acu dupa 3 luni de la eveniment parcarea e plina de gunoaie ,resturi de fiare,cioburi betoane sparte etc)dar sa facem un pasaj subteran

--------------------
DACIA DACIA 2012
+
bulan
post 14 Oct 2008, 08:04
Post #175

Membru autentic

Pai nici nu le impune nimeni asa ceva.A ca bombanim noi asta e altceva numai ca pietonii care traverseaza spre statii dupa ce au trecut asteapta mult si bine pentru ca mijloacele alea de transport in comun vin in coloanele pe catre tocmai ei le bulverseaza.Trei semafoare ar fi bine venite de azi ca sa reglementeze cat de cat situatia.

--------------------
a b c
+
Motociclist
post 14 Oct 2008, 08:42
Post #176

Hai sa va mai dau alt exemplu... Au fost "Zilele Bucurestiului" si am mers si eu ca tot omul sa vad ce e pe acolo, sa mananc un mic. Eu am mers cu metroul, iar apoi pe jos de la Izvor.
Dar, ca de obicei, multi n-au putut sa-si lase masinile acasa si... mare haos era cu masinile parcate pe unde nici nu-ti imaginai.
Daca nici macar in ziua aia cand stiau ca va fi mare nebunie prin Centru si Politia chiar a rugat bucurestenii sa-si lase masinile acasa sau sa ocoleasca zona, ei tot n-au facut lucrul asta... Macar sa te gandesti ca e un bun prilej de a face miscare, de a te mai plimba printr-un parc, de a mai simti ca traiesti, ca esti om inzestrat de Dumnezeu cu maini si picioare pentru deplasare.

This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 08:42

--------------------
+
miki
post 14 Oct 2008, 09:12
Post #177

#Hırsızlargibigeceniniçine

Io in schimb, vazui numa motorete parcate pa spatiu verde in parc la Izvor!
Astia de ce nu venira pa picioarele proprii?!
Aud?!

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
vis-a-vis
post 14 Oct 2008, 09:13
Post #178

DaciaClubber

QUOTE(einstein1984 @ 14 Oct 2008, 08:40)
Cei mai multi, ca si vis-a-vis al nostru au si masini cu care aglomereaza traficul si merg cu motorul seara, in weekend sau in concediu (fratimiu are 1400 de km cu un motor nou in 3 ani).
*

Taci ma, ca eu ma duc la cu masina la munca doar pt ca am o susta. taci.gif
In rest, n-o las nici cand ploua. wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Flamingo
post 14 Oct 2008, 09:18
Post #179

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(Illusi0n @ 13 Oct 2008, 17:11)
Credeam ca vrei sa eviti subiectul. Multumesc pentru raspuns.
*

Daca vrei sa extragi doar ce te intereseaza, e problema ta... Ti-am spus clar...

QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 17:00)
Sunt 3 situatii...
(...)
...iar a treia, majoritatea motocicletelor sunt pe carburatie... si stii tu, nu trebuie sa moara motorul... Remember batrana Dacie... cum la stop mai acceleram un pic.
*

...lucru confirmat "in treacat" si de Bocxoa... care cred ca e "mai" motociclist decat mine.

QUOTE(bocxoa @ 13 Oct 2008, 17:31)
unele motociclete trebuiesc turate pt ca sunt pe carburator iar cand e rece motorul se opreste chiar daca e cald afara. intradevar sunt si smecheri care tureaza pt impresi dar slava domnului ca astia se intalnesc mai mult prin bucuresti,
*

Deci repet si cu asta sper sa se termine o data discutiile astea (Motociclsit, n-ai avut de lucru, de parca nu stiai unde se ajunge cu un astfel de topic)...

QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 17:00)
...n-aveti decat sa dati drumul mai departe la mistouri, ca oricum n-o sa se schimbe nimic in niciuna din tabere... Schimbarile se vor vedea in timp...
*

Amin ! smile.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
marksman
post 14 Oct 2008, 09:54
Post #180

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Flamingo @ 14 Oct 2008, 10:18)
Daca vrei sa extragi doar ce te intereseaza, e problema ta... Ti-am spus clar...
[...]
*

Tu ai raspuns doar la prima parte, apoi, dupa ce te-am interpelat iar, ai raspuns si la partea a 2-a; acum pozezi in victima.

Ti-am mai spus: du-te si canta la alta masa.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
79 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 17:54
Forum Renault