DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 70 71 72 73 74 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

ionutctn
post 25 Nov 2008, 11:01
Post #2131

Membru cu TDI

Group: Members
From: Bucuresti

Eu aseara ce am bagat combustibil la TDI: 3.75 ron litrul la Mol. Poate cu criza asta mondiala se mai scumpeste sau poate nu se scumpeste dar nu mai merge atata lume cu masina si atunci am eu mai mult loc cu TDI-ul icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
namidee
post 25 Nov 2008, 11:13
Post #2132

Membru autentic

From: Frankfurt

@Moto: misto ultima poza, da' ai ramas dator cu un raspuns. Daca vezi in trafic modelul de scuter postat de Klaus, cum iti dai seama daca e moped sau motor? Ziceai ca sunt diferente intre diferitele motorizari care-ti permit sa distingi mopedul de motoare, care-s diferentele alea?
@Tarzy & rest: E adevarat ca ar trebui ca toti sa acordam atentie sporita astora pe 2 roti, de la biciclisti la motociclisti, insa eu unul prefer sa acord un bonus de atentie astora care n-au permis, ca nu stii daca dau sau nu prioritate, sau daca stiu sa se asigure. De asta mi-ar fi util sa disting mopedistii de motoristi (sa stiu care-s "oile negre" in trafic wink.gif ).

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
klaus
post 25 Nov 2008, 11:22
Post #2133

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 09:23)
Asteptam replica.  icon_mrgreen.gif
*

Eu personal nu am ce replici sa dau la vorbaria gaunoasa, fara argumentatie.
Ni s-au prezentat exemple evidente de mopede/motociclete si s-a spus de catre diversi "cuoscatori" ca automobilistii nu sunt in stare sa faca diferenta. Le-am dat la "cunoscatori" un exemplu care a demonstrat ca nici ei nu sunt in stare sa faca diferenta. Deci cum se cheama treaba ca-i ii acuzi pe altii de ceva ce si tu faci? Ipocrizie cumva?
Motociclistul a "propus" modele de fluidizare a circulatiei, pentru ca e prea aglomerat pe strada si nu se poate deplasa el cum trebuie (egoism feroce).
A "propus" soferilor ca, in loc sa ia masina sa ia autobuzul, care e gol. Aceasta afirmatie a fost afirmatie cu iz de inselaciune (=prezentarea ca adevarate a unor fapte neadevarate), ca atunci cand ai nevoie (la ore de varf) autobuzul e plin, lucru admis de toata lumea de altfel.
A refuzat cu obstinatie sa ia si el autobuzul atunci cand poate merge cu motoreta. Doar atunci cand e obligat de vreme (frig, ploaie etc) e dispus sa ia autobuzul. Deci ceea ce ii sfatuieste pe altii el nu e de acord sa faca. Acest lucru se cheama iarasi ipocrizie.
A sfatuit de asemenea trecerea la doua roti, inclusiv la mopede. La intrebarea el de ce nu trece la mopede a invocat argumentul ca merge pe autostrada. Nici macar un moment nu si-a pus problema ca ar putea merge si pe drumuri nationale (adica sa gaseasca ALTERNATIVE, cu care e asa plina gurita domniei sale).
Invoca faptul ca motocicletele sunt superioare in circulatia din oras. A rezultat din discutie ca multe motociclete nu sunt facute pentru oras pentru ca nu se pot deplasa IN SIGURANTA prin oras, cu viteza legala. Trebuie sa faca nu stiu ce naiba de incalzire de anvelope prin balansare pe strada, unora le trebuie flux de aer suficient pentru racire etc etc, nu mai reiau. Pe cand mopedele sau scuterele cu motor mai mare nu au aceste neajunsuri.
De asemenea s-a invocat, e adevarat in mare viteza, si un argument de poluare. De catre cine? De catre un motociclist care are o motocicleta de 1000 cmc, care polueaza fix cat un autoturism. Si care nu-si poate argumenta optiunea pe care a avut-o de a-si lua o motocicleta mare, sportiva, cand putea sa-si ia una mai buna pentru oras (ca asta e discutia, deplasarea prin oras).
S-a spus de catre motociclisti ca soferii produc mai multe accidente. Statistica politiei a aratat exact invers. Ca a fost eroare, ca asa au impresia motociclistii ca sunt oropsiti, as intelege. Dar ca si in urma statisticii s-a sustinut acelasi lucru, deja aia e minciuna. Iarasi s-au folosit argumente cu iz de inselaciune.
S-a manifestat o pozitie de superioritate din partea motociclistului fata de "scuteristi". Din pacate fara a se face diferentierea intre mopede si scutere cu motor > 50cmc (care sunt tot motociclete). Si asta pentru ca scuteristii nu ar avea carnet ci doar un curs de legislatie. As mentiona ca motociclistii dau si examen practic in plus fata de scuteristi pentru ca motocicletele se conduc mult mai greu. Nu sunt cu nimic superiori din acest punct de vedere, doar ca ei conduc un vehicul mai dificil decat scuteristii si trebuie sa demonstreza ca sunt capabili. Dar asta nu inseamna ca stiu mai multa legislatie.
S-au invocat niste prevederi legislative care le-ar permite celor pe 2 roti deplasari intre masini, depasiri pe dunga continua (infierarea soferului care intoarce pe dunga continua fara sa se asigure din spate, de parca din spate peste dunga continua avea voie sa vina motociclistul), s-au invocat prevederi petnru mopedisti care atunci cand li s-a demonstrat la onor motociclistii ca habar nu au de legislatie (si anume cierculatia pe benzile de biciclete) s-a dat in diverse, ca legea e proasta, cretina etc. Le recomand sa faca o initiativa legislativa in acest sens, insa pana atunci legea in vigoare e aia care e si ei trebuiau SA O STIE. Ei bine, cu tot rahatul de examen supercalifraagilistic pe care l-au dat pentru categoria A, habar nu aveau (na, noroc cu mine ca le-am mai indicat niste texte spre analiza tongue.gif )de lege.
Nici un "motociclist" de pe acest topic nu a fost in stare sa stie ca mopedistii au si limitari suplimentare (in afara de aia cu viteza) la deplasarea pe drumurile publice. Deci, desi recomanda, habar nu au ce au voie si ce nu.
S-a mai sustinut pe aici ca poate o sa-si duca lumea copii cu motocicleta, de ce nu. As zice eu de ce nu: pentru ca e interzis deplasarea pe motocicleta fara atas a copiilor sub 7 ani. Daca acest lucru a fost mentionat imi fac mea culpa, dar eu nu tin minte sa-l fi vazut. Motocicleta este astfel un mijloc de deplasare pentru bogatani (la cat costa) egoisti. Asta in cazul in care pot avea copii...
Si in toate sustinerile privitoare la superioaritatea ca mijloc de deplasare a vehiculelor pe 2 roti, fie ele mopede sau motociclete s-a evitat cu obstinatie amintirea DEZAVANTAJELOR, majorul dezavantaj fiind cel de siguranta (de altfel invocat cu lacrimi plangacioase in alt topic). Masina, indiferent de ce crede un neuron sau altul din capul unuia sau altuia, este mai sigura. Si mai comoda, si vara si iarna. Unii isi iau vehicule si pentru alte motive decat capacitatea de a se baga ca spermatozoidul printre gauri.

PS: s-a sustinut ca cineva lucreaza la Faur. Din cate stiu eu Faur nu e pe ... auostrada, unde zi de zi motociclistul se duce la lucru, conform declaratiilor sale.

PPS: sunt dezamgit de capacitate de combatere pe argumente. Ca exemplu o sa dau invocare de catre mine a depasirii coloanei de catre motociclisti, ca fapta cu retinere de permis. Stie vreunul dintre combatantii mei cand e depasirea coloanei? Ca nu m-a contrazis nimeni... Si as mai avea la exemple, mama, mama. Insa din pacate lumea nu le vede petnru ca nu stie...

PPPS: Na, analyze this one!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 11:25
Post #2134

QUOTE(namidee @ 25 Nov 2008, 11:13)
@Moto: misto ultima poza, da' ai ramas dator cu un raspuns. Daca vezi in trafic modelul de scuter postat de Klaus, cum iti dai seama daca e moped sau motor? Ziceai ca sunt diferente intre diferitele motorizari care-ti permit sa distingi mopedul de motoare, care-s diferentele alea?
@Tarzy & rest: E adevarat ca ar trebui ca toti sa acordam atentie sporita astora pe 2 roti, de la biciclisti la motociclisti, insa eu unul prefer sa acord un bonus de atentie astora care n-au permis, ca nu stii daca dau sau nu prioritate, sau daca stiu sa se asigure. De asta mi-ar fi util sa disting mopedistii de motoristi (sa stiu care-s "oile negre" in trafic wink.gif ).
*

smile.gif Tu chiar vrei sa nu mai apara Klaus pe aici?
Eu raman la parerea mea ca, par identice in poze, dar in realitate sunt diferite.
Iti spun sigur ca exista o diferenta de gabarit vizibila si la exterior.
Uita-te cu atentie la greutate.

Attached thumbnail(s)
Pages_from_Catalog_PIAGGIO.jpg ( Size: 205.33k ) Number of downloads: 23

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
klaus
post 25 Nov 2008, 11:29
Post #2135

步步

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 11:25)
smile.gif Tu chiar vrei sa nu mai apara Klaus pe aici?
Eu raman la parerea mea ca, par identice in poze, dar in realitate sunt diferite.
Iti spun sigur ca exista o diferenta de gabarit vizibila si la exterior.
Uita-te cu atentie la greutate.
*

radmasa.gif radmasa.gif
Eu pentru diferente de gabarit m-as uita la... dimensiuni.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 11:40
Post #2136

QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 11:22)
Eu personal nu am ce replici sa dau la vorbaria gaunoasa, fara argumentatie.
Ni s-au prezentat exemple evidente de mopede/motociclete si s-a spus de catre diversi "cuoscatori" ca automobilistii nu sunt in stare sa faca diferenta. Le-am dat la "cunoscatori" un exemplu care a demonstrat ca nici ei nu sunt in stare sa faca diferenta. Deci cum se cheama treaba ca-i ii acuzi pe altii de ceva ce si tu faci? Ipocrizie cumva?
Motociclistul a "propus" modele de fluidizare a circulatiei, pentru ca e prea aglomerat pe strada si nu se poate deplasa el cum trebuie (egoism feroce).
A "propus" soferilor ca, in loc sa ia masina sa ia autobuzul, care e gol. Aceasta afirmatie a fost afirmatie cu iz de inselaciune (=prezentarea ca adevarate a unor fapte neadevarate), ca atunci cand ai nevoie (la ore de varf) autobuzul e plin, lucru admis de toata lumea de altfel.
A refuzat cu obstinatie sa ia si el autobuzul atunci cand poate merge cu motoreta. Doar atunci cand e obligat de vreme (frig, ploaie etc) e dispus sa ia autobuzul. Deci ceea ce ii sfatuieste pe altii el nu e de acord sa faca. Acest lucru se cheama iarasi ipocrizie.
A sfatuit de asemenea trecerea la doua roti, inclusiv la mopede. La intrebarea el de ce nu trece la mopede a invocat argumentul ca merge pe autostrada. Nici macar un moment nu si-a pus problema ca ar putea merge si pe drumuri nationale (adica sa gaseasca ALTERNATIVE, cu care e asa plina gurita domniei sale).
Invoca faptul ca motocicletele sunt superioare in circulatia din oras. A rezultat din discutie ca multe motociclete nu sunt facute pentru oras pentru ca nu se pot deplasa IN SIGURANTA prin oras, cu viteza legala. Trebuie sa faca nu stiu ce naiba de incalzire de anvelope prin balansare pe strada, unora le trebuie flux de aer suficient pentru racire etc etc, nu mai reiau. Pe cand mopedele sau scuterele cu motor mai mare nu au aceste neajunsuri.
De asemenea s-a invocat, e adevarat in mare viteza, si un argument de poluare. De catre cine? De catre un motociclist care are o motocicleta de 1000 cmc, care polueaza fix cat un autoturism. Si care nu-si poate argumenta optiunea pe care a avut-o de a-si lua o motocicleta mare, sportiva, cand putea sa-si ia una mai buna pentru oras (ca asta e discutia, deplasarea prin oras).
S-a spus de catre motociclisti ca soferii produc mai multe accidente. Statistica politiei a aratat exact invers. Ca a fost eroare, ca asa au impresia motociclistii ca sunt oropsiti, as intelege. Dar ca si in urma statisticii s-a sustinut acelasi lucru, deja aia e minciuna. Iarasi s-au folosit argumente cu iz de inselaciune.
S-a manifestat o pozitie de superioritate din partea motociclistului fata de "scuteristi". Din pacate fara a se face diferentierea intre mopede si scutere cu motor > 50cmc (care sunt tot motociclete). Si asta pentru ca scuteristii nu ar avea carnet ci doar un curs de legislatie. As mentiona ca motociclistii dau si examen practic in plus fata de scuteristi pentru ca motocicletele se conduc mult mai greu. Nu sunt cu nimic superiori din acest punct de vedere, doar ca ei conduc un vehicul mai dificil decat scuteristii si trebuie sa demonstreza ca sunt capabili. Dar asta nu inseamna ca stiu mai multa legislatie.
S-au invocat niste prevederi legislative care le-ar permite celor pe 2 roti deplasari intre masini, depasiri pe dunga continua (infierarea soferului care intoarce pe dunga continua fara sa se asigure din spate, de parca din spate peste dunga continua avea voie sa vina motociclistul), s-au invocat prevederi petnru mopedisti care atunci cand li s-a demonstrat la onor motociclistii ca habar nu au de legislatie (si anume cierculatia pe benzile de biciclete) s-a dat in diverse, ca legea e proasta, cretina etc. Le recomand sa faca o initiativa legislativa in acest sens, insa pana atunci legea in vigoare e aia care e si ei trebuiau SA O STIE. Ei bine, cu tot rahatul de examen supercalifraagilistic pe care l-au dat pentru categoria A, habar nu aveau (na, noroc cu mine ca le-am mai indicat niste texte spre analiza tongue.gif )de lege.
Nici un "motociclist" de pe acest topic nu a fost in stare sa stie ca mopedistii au si limitari suplimentare (in afara de aia cu viteza) la deplasarea pe drumurile publice. Deci, desi recomanda, habar nu au ce au voie si ce nu.
S-a mai sustinut pe aici ca poate o sa-si duca lumea copii cu motocicleta, de ce nu. As zice eu de ce nu: pentru ca e interzis deplasarea pe motocicleta fara atas a copiilor sub 7 ani. Daca acest lucru a fost mentionat imi fac mea culpa, dar eu nu tin minte sa-l fi vazut. Motocicleta este astfel un mijloc de deplasare pentru bogatani (la cat costa) egoisti. Asta in cazul in care pot avea copii...
Si in toate sustinerile privitoare la superioaritatea ca mijloc de deplasare a vehiculelor pe 2 roti, fie ele mopede sau motociclete s-a evitat cu obstinatie amintirea DEZAVANTAJELOR, majorul dezavantaj fiind cel de siguranta (de altfel invocat cu lacrimi plangacioase in alt topic). Masina, indiferent de ce crede un neuron sau altul din capul unuia sau altuia, este mai sigura. Si mai comoda, si vara si iarna. Unii isi iau vehicule si pentru alte motive decat capacitatea de a se baga ca spermatozoidul printre gauri.
PS: s-a sustinut ca cineva lucreaza la Faur. Din cate stiu eu Faur nu e pe ... auostrada, unde zi de zi motociclistul se duce la lucru, conform declaratiilor sale.

PPS: sunt dezamgit de capacitate de combatere pe argumente. Ca exemplu o sa dau invocare de catre mine a depasirii coloanei de catre motociclisti, ca fapta cu retinere de permis. Stie vreunul dintre combatantii mei cand e depasirea coloanei? Ca nu m-a contrazis nimeni... Si as mai avea la exemple, mama, mama. Insa din pacate lumea nu le vede petnru ca nu stie...

PPPS: Na, analyze this one!
*

Prietene, Klaus!
Sper sa ma apreciezi macar pentru faptul ca am avut rabdarea necesara sa citesc tot ceea ce ai scris.
Din pacate, din nou profiti de faptul ca lumea uita repede si ai reluat niste idei la care ai primit raspuns.
Ca sa fac un rezumat la tot ce ai insirat in post-ul asta, iar ca lumea sa inteleaga ca nu faci altceva decat sa deturnezi atentia tuturor, sa duci discutia in alta directie, sa faci sa para ca noi am spus numai minciuni, iar tu adevarul absolut, voi da un singur exemplu:

"PS: s-a sustinut ca cineva lucreaza la Faur. Din cate stiu eu Faur nu e pe ... auostrada, unde zi de zi motociclistul se duce la lucru, conform declaratiilor sale."

Tin sa iti reamintesc ca nu eu am spus ca lucrez la Faur si stii si tu lucrul asta, dar il faci uitat, pentru a ma scoate pe mine mincinos. Treaba asta, cu lucratul la Faur, a aparut ca o ironie de prost gust la adresa unor oameni simpli, muncitori, din randurile carora cica as face si eu parte. Cu alte cuvinte, in incercarea de a ma face sa par un sarac prost si incult, v-ati gasit sa spuneti ca lucrez la Faur, de parca asta ar fi o rusine. V-am si atras atunci atentia ca nu e bine sa faceti misto, ca nu-i o rusine sa lucrezi la Faur si n-a fost frumos sa-i ironizati pe angajatii de acolo.

25 Nov 2008, 11:44:
QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 11:29)
radmasa.gif  radmasa.gif
Eu pentru diferente de gabarit m-as uita la... dimensiuni.
*

Eu vad ca nu-s identice... Tu te uiti la dimensiuni si ti se par identice, iar eu ma uit la greutate si nu le vad identice.

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 11:44

--------------------
+
costin_bad
post 25 Nov 2008, 11:47
Post #2137

Membru

Pai cre'ca matale confunzi "gabaritul" cu "greutatea"!!!
La gabarit au dimensiuni absolut identice, dar greutatea difera.

This post has been edited by costin_bad: 25 Nov 2008, 11:50

--------------------
suzuki sx4 glx 2009
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 11:49
Post #2138

membru violet

De parca ar fi prima confuzie...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 11:53
Post #2139

QUOTE(costin_bad @ 25 Nov 2008, 11:47)
Pai cre'ca matale confunzi "gabaritul" cu "greutatea"!!!
*

Omule, ca sa n-o mai dam cotita, ca va faceti ca nu intelegeti si ce-i drept v-am oferit chiar eu ocazia asta, exprimandu-ma prost.
Am vrut sa spun ca, daca scuterele sunt diferite ca cilindree, ca greutate, eu zic ca, desi dimensiunile date sunt aceleasi, totusi s-ar putea sa nu arate la fel, s-ar putea ca unele sa fie ceva mai mari, macar ca robustete, daca nu ca altceva.
Vad ca discutam numai despre ce vrea domnul Klaus. Cum canta asa jucam. Ce treaba o avea asta cu Topic-ul nu stiu. biggrin.gif

--------------------
+
klaus
post 25 Nov 2008, 11:53
Post #2140

步步

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 11:40)
Prietene, Klaus!
Sper sa ma apreciezi macar pentru faptul ca am avut rabdarea necesara sa citesc tot ceea ce ai scris.
[...]
Tin sa iti reamintesc ca nu eu am spus ca lucrez la Faur
[...]
Eu vad ca nu-s identice... Tu te uiti la dimensiuni si ti se par identice, iar eu ma uit la greutate si nu le vad identice.
*

1. Recunosc, apreciez.
2. Daca e asa, imi retrag cuvintele referitor la faur
3. 2 recipienti de metal de aceeasi dimensiune, de aceeasi forma, sunt identici. Chiar daca unul e plin cu apa si celalalt cu plumb. Asta nu ineamna ca sunt diferiti dpdv gabarit, aspect exterior etc. Ci doar din punct de vedere al greutatii.

4. Sunt deosebit de incantat ca din toate ideile mele tocmai de cea cu Faur te-ai legat. Daca aia e singura care merita combatuta in opinia ta, inseamna ca celelalte sunt adevarate. Multumesc!

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 11:55
Post #2141

QUOTE(vijelie @ 25 Nov 2008, 11:49)
De parca ar fi prima confuzie...
*

Pai, daca tot incepeti sa bateti campii pe confuziile mele, eu zic sa discutam si despre aiureala aia cum ca eu as lucra la Faur.
As dori ca cel care a scris lucrul asta sa spuna, ca sa nu mai caut eu post-ul, sa-i demonstrez lui Klaus si voua ca spune numai neadevaruri. ...Nu ca ar fi singurul.

25 Nov 2008, 11:58:
QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 11:53)
1. Recunosc, apreciez.
2. Daca e asa, imi retrag cuvintele referitor la faur
3. 2 recipienti de metal de aceeasi dimensiune, de aceeasi forma, sunt identici. Chiar daca unul e plin cu apa si celalalt cu plumb. Asta nu ineamna ca sunt diferiti dpdv gabarit, aspect exterior etc. Ci doar din punct de vedere al greutatii.

4. Sunt deosebit de incantat ca din toate ideile mele tocmai de cea cu Faur te-ai legat. Daca aia e singura care merita combatuta in opinia ta, inseamna ca celelalte sunt adevarate. Multumesc!
*

Pai le-am combatut la timpul lor... Vrei s-o luam de la inceput? Si dupa ce le voi combate din nou, ce vei face? Imi vei cere sa o luam de la inceput? blink.gif

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 11:58

--------------------
+
autom
post 25 Nov 2008, 12:00
Post #2142

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

Pana la urma ce tot vrea acest ,,Motociclist,,?

Cred ca i se acorda mai mult spatiu pe server decat e nevoie.

022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif

Du-te nene cu tot cu alea doua roti ale tale si lasa-ne pe noi, cei cu 4 sau mai multe roti , in plata noastra.

Eu urasc motociclistii caci sunt obraznici in trafic, fac enorm de mult zgomot si polueaza.

Daca ar fi dupa regulile de bunsimt, ar trebui interzise motocicletele si motociclistii examinati mai atent (dpdv psihic).

La nerevedere Dl Motociclist!

Iti dau un sfat :UITA-NE!!!! 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif 022.gif

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
klaus
post 25 Nov 2008, 12:03
Post #2143

步步

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 11:55)
Pai le-am combatut la timpul lor... Vrei s-o luam de la inceput? Si dupa ce le voi combate din nou, ce vei face? Imi vei cere sa o luam de la inceput? blink.gif
*

Zi-le Loredana!

--------------------
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 12:03
Post #2144

membru violet

@Moto: sincer, eu nu stiu ce ai mai putea obtine de la topic. te-a pus dracu sa te arunci la tot felul de indemnuri care mai de care mai paralele cu realitatea, sa postezi fimulete cu microcefali la volan etc. ce-ai fi vrut sa spuna oamenii? ca ai dreptate? strict legat de aspectul fizic, de volumul ocupat pe strada de catre masinile cu un singur pasager, ai perfecta dreptate. dar faptul ca ignori ca fiecare om are motivatiile lui denota o oarecare tendinta, ca sa nu zic un simptom. sanatate! (pari a avea nevoie)

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 12:04
Post #2145

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 12:00)

022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif

Du-te nene cu tot cu alea doua roti ale tale si lasa-ne pe noi, cei cu 4 sau mai multe roti , in plata noastra.

Eu urasc motociclistii caci sunt obraznici in trafic, fac enorm de mult zgomot si polueaza.

Daca ar fi dupa regulile de bunsimt, ar trebui interzise motocicletele si motociclistii examinati mai atent (dpdv psihic).

La nerevedere Dl Motociclist!

Iti dau un sfat :UITA-NE!!!! 022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif
*

biggrin.gif Cred c-o sa reiau niste filmulete suprinse in traficul bucurestean. Sa vedem care-s aia obraznici in trafic, care-s aia de incalca mai mul Legea, care-s aia de fac zgomot. biggrin.gif

--------------------
+
os
Post #2146

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

@autom: A... nu... nu lui i se acorda spatiu pe server, ci celorlalti wink.gif

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
IRONICK
Post #2147

-

From: Romania

Oricum i se potriveste salopeta pe motocicleta. Probabil este idol intre muncitori ...

25 Nov 2008, 12:06:
QUOTE(os @ 25 Nov 2008, 12:04)
4 useri au voie sa scrie un post ...

This post has been edited by IRONICK: 25 Nov 2008, 12:06

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
ionutctn
post 25 Nov 2008, 12:09
Post #2148

Membru cu TDI

Nene motociclist, eu propun sa mearga cu masinile doar aia la care scrie TDI pe cur sau DCI sau CDI sau CRDI sau CRTDI radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
klaus
post 25 Nov 2008, 12:09
Post #2149

步步

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 12:04)
biggrin.gif Cred c-o sa reiau niste filmulete suprinse in traficul bucurestean. Sa vedem care-s aia obraznici in trafic, care-s aia de incalca mai mul Legea, care-s aia de fac zgomot. biggrin.gif
*

Zi-le lautare!

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 12:11
Post #2150

Poza asta, care s-a mai postat, rezuma foarte bine unele aspecte pe care am vrut sa le scot in evidenta.

Attached thumbnail(s)
car_bus_bike.jpg ( Size: 77.91k ) Number of downloads: 26

--------------------
+
klaus
post 25 Nov 2008, 12:12
Post #2151

步步

Mai zi-le, ca poti mai mult, ce naiba!

--------------------
+
Flamingo
post 25 Nov 2008, 12:12
Post #2152

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 12:00)
022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif
*

Eh, uite ca e "mai" vedeta decat tine. biggrin.gif

QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 12:04)
Oricum i se potriveste salopeta pe motocicleta. Probabil este idol intre muncitori ...
*

Alta mica rautate. wink.gif
Bre, (Motociclist) sa nu te simti... ca dai apa la moara celorlalti. smile.gif

QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 12:04)
4 useri au voie sa scrie un post ...
*

Si vreo 30 sa scoata piatra. radmasa.gif

Scuze, ma amuzam doar. tongue.gif

OS, meriti un premiu. N-am mai vazut asa admin. Bravo tie. icon_mrgreen.gif
(nu m-as mira sa aflu ca esti mare pasionat a tot ce inseamna 2 roti)

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 12:13
Post #2153

QUOTE(os @ 25 Nov 2008, 12:04)
*

De ce nu terminati cu Topic-ul asta, daca va deranjeaza atat de tare initiatorul sau ce se discuta?

--------------------
+
os
post 25 Nov 2008, 12:13
Post #2154

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Ironick - replica ta cu aia 4 useri ma depaseste...

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 12:14
Post #2155

QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 12:12)
Eh, uite ca e "mai" vedeta decat tine.  biggrin.gif
Alta mica rautate.  wink.gif
Bre, (Motociclist) sa nu te simti... ca dai apa la moara celorlalti.  smile.gif
Si vreo 30 sa scoata piatra.  radmasa.gif

Scuze, ma amuzam doar.  tongue.gif

OS, meriti un premiu. N-am mai vazut asa admin. Bravo tie.  icon_mrgreen.gif
(nu m-as mira sa aflu ca esti mare pasionat a tot ce inseamna 2 roti)
*

Eu zic ca Os a fost ironic, nu te lasa pacalit atat de usor. smile.gif
Daca n-o fi asa, imi prezint scuzele mele sincere.

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 12:15

--------------------
+
klaus
post 25 Nov 2008, 12:22
Post #2156

步步

Eu nu, mai ales cand merg pe dunga

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 12:40
Post #2157

QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 12:22)
Eu nu, mai ales cand merg pe dunga
*

Ce anume?

--------------------
+
ady77
post 25 Nov 2008, 12:52
Post #2158

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 12:04)
*

Bre Moto ti-am mai zis de cateva ori, daca nu exista filmulete pe youtube cu motociclisti defecti cu motociclete defecte, asta nu inseamna ca ei/ele nu exista in trafic.

Legat de fluidizarea traficului ce legatura au filmuletele alea cu care ne ameninti cu subiectul topicului? Asta pentru ca tot dai vina pe altii ca deturneaza subiectul discutiei.

Si asa cum te-am intrebat si eu si altii de mai multe ori: De ce nu mergi tot anul cu RATB-ul? De ce atunci cand ai posibilitatea (meteo) folososesti motocicleta si nu RATB-ul?

Eu, de exemplu, nu pot folosi transportul public deoarece:

1. Stau intr-o zona in care imi ia 20 minute minim ca sa ajung intro statie de autobuz.
2. Am copil mic pe care trebuie sa-l duc la cresa dimineata.
3. Trebuie sa imi duc si sotia la munca dimineata, din fericire e in drumul meu (si ca sa vezi ce baiat bun sunt mai duc si o colega a sotiei care sta pe langa noi tongue.gif .)
4. Daca as folosi transportul public as ajunge in cca 1h si 20 minute la munca, in loc de 40-45 minute cat fac in mod normal.

PS Cred ca e cel mai ontopic post al meu radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by ady77: 25 Nov 2008, 12:53

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
namidee
post 25 Nov 2008, 12:59
Post #2159

Membru autentic

From: Frankfurt

Si acum intrebarea cheie: ce crezi dumneata ca ar trebui facut ca sa se reduca timpul in care ajungi la munca de la 40-45 min la 20-30 min? Si cand spun "ar trebui facut" ma refer la chestii punctuale.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
ady77
post 25 Nov 2008, 13:05
Post #2160

راحتزیل یو

From: near Bacau

Nu am mai spus acum, dar eu nu-s din Bucuresti. Eu sunt din Bacau si lucrez la Roman, deci ca sa ajung mai repede de atat ar trebui autostrada ca sa nu mai trec prin localitati. Eu oricum sunt multumit de timpul pe care il fac sa ajung de la Bacau la Roman, tinand cont ca sunt cca 50 Km de acasa pana in curtea fabricii.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
79 Pages « < 70 71 72 73 74 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 21:41
Forum Renault