Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bai dar sunteti culmea. Conservarilor. Atata se zbate Flamingo al nostru pe topicul asta... si voi sa nu-l bagati in seama... Railor... La naiba!...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
tolerand atitudinile lor iresponsabile nu ii vei face mai responsabili. dar nici nu trebuie trantiti pe jos si juliti. poate doar atentionati..cu grija.
ca sa fie respectati in trafic motociclistii trebuie intai sa-i respecte pe ceilalti, sa-si castige acest respect. ai inteles d-le Motociclist? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 23:16) Toleranta zici? Fata de copii din parcare te referi? Sau fata de parintii lor? Sau astia nu se incadreaza la "tolerabili"? ![]() ![]() ![]() ![]() credeam ca aidci discutam despre trafic, dupa capu' la matale cam ce ar cauta copii in aceasta discutie? oricum .... parca ti-am mai spus daca tu consideri ca este Oki sa-ti lasi copilu' nesupravegheat in parcare ... e treaba ta .... numai ca dpdv al meu chestia asta se incadreaza la inconstienta. mai cauta pe forum ... prin dosare .... sigur in astia aproape 5 ani de cand sunt inscris pe forum am mai "disutat" si despre alte lucruri "intolerabile". Spor la sgarmat This post has been edited by tarzy: 26 Nov 2008, 07:55 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
Ca sa nu traiti cu impresia ca motociclistii romani sunt cei mai nenorociti de pe planeta...
Uitati-va cum se merge pe afara. http://www.220.ro/ml3CmONMvV/Nebunie-Pe-Motocicleta.html Probabil ca asa ar trebui sa merg si eu. Macar atunci as sti motivul pentru care soferii nu ma suporta. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
LC_TM... ai asteptat degeaba ieri un raspuns pentru ca abia acum am intrat pe forum. Scuze...
![]() In legatura cu acele "magarii aberante" pe care le-am invocat, iti repet pentru a doua sau a treia oara... ca am folosit intentionat acea exprimare pentru ca si tu ai folosit ceva similar. M-ai acuzat ca spun tampenii. Simplu. Pe scurt, am postat si eu dupa acelasi principiu "cine spune tampenii este tampit". Si data viitoare, spune-mi te rog inainte ca astepti raspunsul meu ca sa nu care-cumva sa fac greseala sa ma deconectez cand saracutul de tine esti cu fufletul la gura... sa vezi ce mai scriu. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Nenea,in momentul in care intri aici si incepi sa spui ca toti ne crizam,ca toti va vanam si mai stiu eu ce(va victimizati aiurea),nu am dreptul sa spun ca e o tampenie? Iar daca tu consideri ca te-am facut tampit e dreptul tau,insa dupa cum observ nu poti deosebi ce inseamna sa-i spui unui om ca a scos o tampenie si sa-i spui direct ca e tampit,cred ca e o diferenta mare. Fiecare mai scoate cate o tampenie,dar voi(tu si motobicilistul) aveti tendinta sa aratati cu degetul si sa ne bagati pe toti in aceeias oala cu vreo 10-15 bolovani care s-au ciomagit in trafic.
![]() LE: Calm...nu eram cu sufletul la gura ![]() ![]() This post has been edited by LC_TM: 26 Nov 2008, 10:38 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 26 Nov 2008, 10:19) Probabil ca asa ar trebui sa merg si eu. Macar atunci as sti motivul pentru care soferii nu ma suporta Eu nu cred ca asta este motivul pentru care nu te suporta. Eu cred ca in trafic nu te comporti normal. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cica azi iar ploua...v-ati pus cauciucuri de iarna?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 26 Nov 2008, 10:36) Nenea,in momentul in care intri aici si incepi sa spui ca toti ne crizam,ca toti va vanam si mai stiu eu ce(va victimizati aiurea),nu am dreptul sa spun ca e o tampenie? Iar daca tu consideri ca te-am facut tampit e dreptul tau,insa dupa cum observ nu poti deosebi ce inseamna sa-i spui unui om ca a scos o tampenie si sa-i spui direct ca e tampit,cred ca e o diferenta mare. Uite cine vorbea ! ![]() Zici de mine ca m-am simitit "tampit", dar tu de ce te-ai simtit crizat ? Vorbeam la modul general. Deci e 1-1, daca ar fi sa ma iau dupa tine. QUOTE(LC_TM @ 26 Nov 2008, 10:36) Fiecare mai scoate cate o tampenie,dar voi(tu si motobicilistul) aveti tendinta sa aratati cu degetul si sa ne bagati pe toti in aceeias oala cu vreo 10-15 bolovani care s-au ciomagit in trafic. ![]() Asa-zisele "tampenii" ale noastre cred ca insumate sunt de zeci de ori mai putine decat ale unora de pe aici... cu idei fixe. Parerea mea. QUOTE(LC_TM @ 26 Nov 2008, 10:36) LE: Calm...nu eram cu sufletul la gura ![]() ![]() Relax, ca nu ma interesa acest aspect. Nu toti gandesc ca tine. ![]() @Klaus... Da, ai facut referire la acele statistici, dar tot faci referire de vreo luna sau mai bine... Intentionat am fost carcotas... Mea culpa (sau nu)... ![]() In alta ordine de idei... Ce e astazi pe ordinea de zi ? Care se inscrie la cuvant ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
cred ca topicul asta a fost citit si de cei de la politia rutiera
am auzit la radio azi de dim ca cica prioritate vor avea autoturismele cu mai mult de 2 persoane care circula pe prima banda nu stu cat de reala e stirea asta dar m-a bufnit rasu |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
LC_TM |
![]()
|
Treaba veche,prioritate sa circule pe benzile speciale pentru autobuze,era prin ziare mai de mult treaba asta
![]() This post has been edited by LC_TM: 26 Nov 2008, 11:32 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa fie de la trei persoane in sus.
Cred ca putem banui cine a propus asta... |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
LC_TM |
![]()
|
Da...Moto
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca eu am un autoturism cu un singur loc dar cu dimensiuni de scuter, pe unde circul?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pe unde au dreptul sa circule si mopedele sau alte cascarabete care pot fi conduse fara permis (asta daca motorul are sub 50 cmc)
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
77 pagini si inca n-ati gasit unde sa o plasati pe Elodia?
![]() |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 26 Nov 2008, 11:11) cred ca topicul asta a fost citit si de cei de la politia rutiera am auzit la radio azi de dim ca cica prioritate vor avea autoturismele cu mai mult de 2 persoane care circula pe prima banda nu stu cat de reala e stirea asta dar m-a bufnit rasu Si daca circuli pe banda aia special destinata dar esti singur in masina ce o sa iti faca? O sa iti ia permisul pentru asta? Pun pariu ca banda aia o sa fie plina de masini indiferent de cati pasageri are fiecare. This post has been edited by ionutctn: 26 Nov 2008, 15:24 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
YOU'VE BEEN ERASED!
![]() Si se face loc. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 26 Nov 2008, 15:23) Si daca circuli pe banda aia special destinata dar esti singur in masina ce o sa iti faca? O sa iti ia permisul pentru asta? Pun pariu ca banda aia o sa fie plina de masini indiferent de cati pasageri are fiecare. Dar tu unde te crezi de sustii asemenea lucru? In Romania? ![]() |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in romania unde se circula si pe banda speciala ptr autobuz
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un Logan MCV seamana totusi destul de mult cu un autobuz..... Si nu zice nicaieri ca e banda pentru autobuze pline!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
Da un Piaggio MP3 pe unde ar trebui sa circule?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
intreba careva daca punem cauciucuri de iarna...
de la mine pt tine : nu dau bani p asa cva nici in ruptu capului...iau lanturi cu 40 ron si atat...daca da zapada mare o las in parcare ca ma descurc si fara..pt 4 km merg cu bus-u...ca asata fac oricum de 3 ori pe sapt ![]() nu dau banii pe prostii(gume de iarna)....iau benzina la copii ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Brava tie, da' nu le mai baga si altora prostii in cap. Si mataluta ar trebui sa te documentezi un pic cum sta treaba cu cauciucurile de iarna inainte sa debitezi ineptii pe topic. Pe scurt: cauciucurile de iarna nu sunt doar pentru zapada, ci se comporta mai bine ca alea de vara si pe umezeala, polei, mazga, temperaturi scazute (sub 7 grade). De asemenea, la temperaturi scazute se uzeaza mai putin ca alea de vara. Si inca o chestie: lanturile se folosesc doar pe zapada, nu pe gheata.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
tarzy |
![]()
|
eu ma intreb oare de ce nu te "descurci" tu in fiecarea zi?
de fiecare data cand da cate un pic de zapada se vad "inteligentii" care nu dau banii pe prostii cum patineaza aiurea la plecarea de pe loc, raman pe linia de tramvai ..... blocheaza intersectii, etc si nu sunt doar cei cu dacii (care masini de bine de rau se descurca onorabil si cu cauciucuri de vara ca-s subtirele si "taie" zapada) dar e de mai mare rasu sa vezi mertan & audi & co, cu cate un cocalar la volan ca nu misca de pe loc. parerea mea .... pe voi astia de va zgarciti la cauciuce v-as lasa fara permis&talon instant ..... sa veniti sa va luati cascarabeta cu platforma si nu primiti talonul inapoi pana nu veniti la inspectie cu gume de sezon (si factura sa nu le imprumutati de la altu') |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Sa nu poata pleca de pe loc e una, ca blocheaza traficul, dar ce te faci daca circula in spatele tau si din cauza de caucioace opreste fix in masina ta? Prin tarile cu apa calda, intr-un asemenea caz RCA-ul lui ar avea acoperire legala sa nu plateasca o letcaie la reparatia masinii tale, si-ar ramane sa se judece cu asiguratorul CASCO al tau. Si mi se pare normal: de ce-ar acoperi RCA-ul inconstienta premeditata a unora?
LE: Ca sa nu fiu total off-topic, exista si pentru moto cauciucuri de iarna? This post has been edited by namidee: 26 Nov 2008, 17:12 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:27 |