Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(tarzy @ 26 Nov 2008, 16:57) eu ma intreb oare de ce nu te "descurci" tu in fiecarea zi? parerea mea .... pe voi astia de va zgarciti la cauciuce v-as lasa fara permis&talon instant ..... sa veniti sa va luati cascarabeta cu platforma si nu primiti talonul inapoi pana nu veniti la inspectie cu gume de sezon (si factura sa nu le imprumutati de la altu') da tu bani si venim....logic ca daca e gheata masina intepeneste in parcare...nu ca ar patina pe gheata...ci ca ma loveste altu ca franeaza brusc..... daca tot sta degeaba de ce sa ii pun gume de iarna? 26 Nov 2008, 19:02: p.s. pe gheata daia pura nu cred ca fac mare branza nici gumele de iarna..... si la un traseu de max 200 km pe luna dc sa pun gume noi? si cand e gheata imparti la zece traseul lunar.... sa fim si in topic.... autobuzele patineaza? si nu vin peste motociclete? This post has been edited by cristitranca: 26 Nov 2008, 19:02 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(namidee @ 26 Nov 2008, 17:12) E asa e cand se ajunge omu!Nu credeam sa ne prosteasca si pe noi marketingul asa curand!!Acum 10 ani nu erau dealeri de masini noi si toti visam la un sh mai nou de 8 ani ca sa-l putem inmatricula.Iar vulcanizarile vindeau la greu cauciucuri sh de iarna si de vara pentru tot ce mergea pe patru roti si acum nu mi se pare normal sa ne puta cauciucurile all-seasons ca asa ne invata marketingul. |
--------------------
a
b
c
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 26 Nov 2008, 18:59) da tu bani si venim....logic ca daca e gheata masina intepeneste in parcare...nu ca ar patina pe gheata...ci ca ma loveste altu ca franeaza brusc..... daca tot sta degeaba de ce sa ii pun gume de iarna? <span class='edit'>26 Nov 2008, 19:02:</span> p.s. pe gheata daia pura nu cred ca fac mare branza nici gumele de iarna..... si la un traseu de max 200 km pe luna dc sa pun gume noi? si cand e gheata imparti la zece traseul lunar.... sa fim si in topic.... autobuzele patineaza? si nu vin peste motociclete? auzi da tu esti cumva ruda cu mama de-ti permiti sa-mi ceri bani? eu am dat bani pe masinba ca sa-o folosesc ori de cate ori am nevoie, fie ca e ploaie, vant, furtuna, arsita, etc daca tot consideri desuet sa pui gume noi ma intreb la ce bun sa ai parbriz la masina .... volan ... sau mai stiu eu ce .... in dewfinitiv nu mori daca te bate vantu aia 200 km-tri ... iar o cheie franceza prinsa de coloana de directie face la fel de bine treaba ca si volanu' @bulan - sa inteleg ca matale ai all sezon la porcusor? .... la prima zapada te invit sa-ti arat ca anvelopa de sezon nu e numai marketing, sunt situatii cand face diferenta This post has been edited by tarzy: 26 Nov 2008, 20:03 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tarzy @ 26 Nov 2008, 20:01) auzi da tu esti cumva ruda cu mama de-ti permiti sa-mi ceri bani? eu am dat bani pe masinba ca sa-o folosesc ori de cate ori am nevoie, fie ca e ploaie, vant, furtuna, arsita, etc daca tot consideri desuet sa pui gume noi ma intreb la ce bun sa ai parbriz la masina .... volan ... sau mai stiu eu ce .... in dewfinitiv nu mori daca te bate vantu aia 200 km-tri ... iar o cheie franceza prinsa de coloana de directie face la fel de bine treaba ca si volanu' Ce ai bre de te agiti ca spray-ul? Omul a zis ca la nr de km pe care ii face nu i se pare rentabil sa-si cumpere cauciucuri de iarna si ca prefera sa foloseasca alte mijloace de transport. Mai grav era daca nu-si lua cauciucuri de iarna si folosea masina. This post has been edited by ady77: 26 Nov 2008, 21:18 |
--------------------
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ms pt sustinere
oricum ..daca nu ies din parcare ce iti pasa? cand te-oi accidenta, atunci sa faci galagie.... si cu gume de iarna si tot patineaza....las-o balta |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Un pic off topic, dar se poarta observ...
Tocmai mi-am cumparat lanturi (romb). Nu am incredere in cauciucele de iarna. Am mai avut si mare branza n-am rezolvat cu ele. Cum s-a dus zapada, le-am vandut cu mai putin de jumatate din bani... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 26 Nov 2008, 21:14) Un pic off topic, dar se poarta observ... Tocmai mi-am cumparat lanturi (romb). Nu am incredere in cauciucele de iarna. Am mai avut si mare branza n-am rezolvat cu ele. Cum s-a dus zapada, le-am vandut cu mai putin de jumatate din bani... Soarele se invarte in jurul pamantului, care se afla in centrul universului. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
This post has been edited by Victoras2001: 27 Nov 2008, 02:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 26 Nov 2008, 18:01) @bulan - sa inteleg ca matale ai all sezon la porcusor? .... la prima zapada te invit sa-ti arat ca anvelopa de sezon nu e numai marketing, sunt situatii cand face diferenta Am mers cu gume de vara,pe Logan, si era zapada de 6-7cm pe drum,culmea ca nu am ramas blocat niciodata si nici nu m-am proptit in alte masini. ![]() Acuma umblu cu gume all-season pe Terrano si am prins tot asa zapada de 6-7cm depusa pe sosea prin Cehia,in urcare si coborare,nu am avut nici cea mai mica problema. Sunt bune gumele de iarna,insa conteaza foarte mult si felul in care conduci pe zapada si gheata,eu inca nu am prins gheata sau zapada pe care sa nu fi putut pleca de pe loc sau sa fi patinat aiurea(plec cu a 2-a de pe loc pe zapada si/sau gheata si folosesc frana de motor f mult). LE:@namidee: Nu am generalizat,am dat un caz particular,iar in situatia mea sunt multi,cei care au generalizat au fost mai sus si au inceput sa ii ia la rost pe cei care nu cumpara gume de iarna. De mine nu s-a legat politia ca am all-season in tarile cu apa calda pe timp de iarna ,tari in care esti obligat de la o data anume sa umbli cu gume de iarna sau all-season si nu doar gume de iarna. This post has been edited by LC_TM: 27 Nov 2008, 12:17 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Ideea de baza e ca ORICE sofer se descurca mai bine pe gume de iarna decat pe alea de vara la temperaturi scazute si/sau pe suprafata uda, cu gheata sau cu zapada. Ca unii mai priceputi se descurca bine pe zapada si cu cauciucuri de vara, poate chiar mai bine ca incepatorii cu cauciucuri de iarna, e neindoios. Sa nu generalizam totusi...
LE: @LC_TM: Corect, n-ai generalizat, in schimb ar trebui sa fii constient ca prin postul tau le dai apa la moara unora care cred ca iarna e ca vara si ca n-au nevoie de cauciucuri de iarna. De fapt, ce m-a deranjat cel mai tare a fost atitudinea de "je m'en fiche" a lui cristitranca, adica "ma doare la basca, eu nu-mi iau asa ceva", asta in ciuda faptului ca admite c-o sa conduca pe timp de iarna, chit ca nu mult. Eu unul interpretez asta ca lipsa de responsabilitate; daca s-ar fi multumit sa fie iresponsabil, da' sa mai fii si mandru de asa ceva e prea mult totusi. This post has been edited by namidee: 28 Nov 2008, 10:07 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu pe logan am de cadn am luat masina din 2004 gumele originale montana
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Nov 2008, 21:04) faci misto? Motocicleta nu, se conduce cu categoria a, doar mopedul se poate conduce cu B. Nu stiu ce are Mp3-ul in talon, dar as zice ca motocicleta. L.E. Exisat si versiuea omologata ca automobil, dupa cum se scrie aici This post has been edited by einstein1984: 28 Nov 2008, 09:50 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
OnTopic:
Daca tot n-aveti probleme cu aglomeratia si nu va deranjeaza sa stati ore in sir prinsi in trafic, de ce intoarceti precum in cazul Nistorescu? Oare el n-a facut manevra respectiva tocmai din cauza faptului ca se saturase de stat pe loc? Sincer, inteleg ca a incalcat Legea, ca doar toti suntem fortati de imprejurari sa facem asta, dar nu inteleg de ce trebuie sa iesi cu Jeep-ul cand stii ca va fi omor in trafic (Sf. Nicolae, aprinderea luminilor...). Cum spuneam, nu puteti lasa masina acasa pentru nimic in lume. Mergeti singuri, ocupati mult spatiu de pomana si tot voua va faceti rau. In cazul in care n-ati aflat, din cauza manevrei domnului Nistorescu un motociclist si pasagerul au suferit grave leziuni. Imi pare rau atat pentru motociclist si pasager, cat si pentru domnul Nistorescu, un om care mi se pare lucid, serios. Sper ca tot cazul acesta sa se termine cu bine pentru toata lumea. This post has been edited by Motociclist: 12 Dec 2008, 12:34 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
chiar ma gandeam cand o sa apari
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Baaaaaaaaaaaaaaaa! Ia toti aici, aliniati frumos, cu pieptu' drept si privirea la 50 de metri-n fata, o latime de bocanc intre varfurile bocancilor vostri, degetul responsabil cu "pretuirea" sa fie pe vipusca!
Deci, Baaaaaaaaaaa, de ce intoarceti precum in cazul Nistorescu? Aud? This post has been edited by Victoras2001: 12 Dec 2008, 12:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Dec 2008, 12:39) Baaaaaaaaaaaaaaaa! Ia toti aici, aliniati frumos, cu pieptu' drept si privirea la 50 de metri-n fata, o latime de bocanc intre varfurile bocancilor vostri, degetul responsabil cu "pretuirea" sa fie pe vipusca! Deci, Baaaaaaaaaaa, de ce intoarceti precum in cazul Nistorescu? Aud? Eram oarecum ironic la adresa voastra, care spuneti ca nu va deranjeaza aglomeratia si ca nu sunteti fortati niciodata sa incalcati Legea, ci numai motociclistii fac lucrul asta. Am spus ca-l inteleg pe domnul Nistorescu si ca-mi pare rau pentru intamplarea nefericita, dar uite ca nu aveti nici voi, soferii, rabdare in trafic si asa cum noi ne strecuram printre masini, tot asa si voi apelati la diferite "gaselnite" in materie de sofat prin oras. Domnul Nistorescu chiar parea marcat de eveniment si sper ca totul se va termina cu bine atat pentru el cat si pentru motociclist si pasager. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ooooo ce surpriza! Gata sedativele?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 12 Dec 2008, 14:10) Eram oarecum ironic la adresa voastra, care spuneti ca nu va deranjeaza aglomeratia si ca nu sunteti fortati niciodata sa incalcati Legea, ci numai motociclistii fac lucrul asta. Am spus ca-l inteleg pe domnul Nistorescu si ca-mi pare rau pentru intamplarea nefericita, dar uite ca nu aveti nici voi, soferii, rabdare in trafic si asa cum noi ne strecuram printre masini, tot asa si voi apelati la diferite "gaselnite" in materie de sofat prin oras. Domnul Nistorescu chiar parea marcat de eveniment si sper ca totul se va termina cu bine atat pentru el cat si pentru motociclist si pasager. Acum ai pus traducerea? Cat de lipsit de importanta te poti crede, incat sa-ti comentezi singur posturile? ![]() Oricum, ai primit aici mai multa importanta decat vei primi in doua vieti. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Moto vezi daca nu stii cum sa pui problema: QUOTE(IRONICK @ 12 Dec 2008, 11:53) QUOTE(IRONICK @ 12 Dec 2008, 11:55) QUOTE(radian @ 12 Dec 2008, 12:00) QUOTE(ady77 @ 12 Dec 2008, 12:04) |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Noile discutii sunt pe fondul crizei financiare ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Nu...sint pe fondul crizei voastre intelectuale. Adica "n-ai cu cine".
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 12 Dec 2008, 10:33) OnTopic: Daca tot n-aveti probleme cu aglomeratia si nu va deranjeaza sa stati ore in sir prinsi in trafic, de ce intoarceti precum in cazul Nistorescu? Oare el n-a facut manevra respectiva tocmai din cauza faptului ca se saturase de stat pe loc? Sincer, inteleg ca a incalcat Legea, ca doar toti suntem fortati de imprejurari sa facem asta, dar nu inteleg de ce trebuie sa iesi cu Jeep-ul cand stii ca va fi omor in trafic (Sf. Nicolae, aprinderea luminilor...). Cum spuneam, nu puteti lasa masina acasa pentru nimic in lume. Mergeti singuri, ocupati mult spatiu de pomana si tot voua va faceti rau. In cazul in care n-ati aflat, din cauza manevrei domnului Nistorescu un motociclist si pasagerul au suferit grave leziuni. Imi pare rau atat pentru motociclist si pasager, cat si pentru domnul Nistorescu, un om care mi se pare lucid, serios. Sper ca tot cazul acesta sa se termine cu bine pentru toata lumea. Iara ai aparut cu generalizarile? huh? ![]() Nene...tu ai niste probleme cu dibla,mergi la doftor de te verifica putin ca vad ca esti insistent rau. LE: Daca citeai bine ce s-a scris in presa,omul nu era singur in masina,isi ducea copilul undeva. This post has been edited by LC_TM: 12 Dec 2008, 14:40 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da' tu? alta activitate n-ai avut de'o saptamana, si atunci la bursa..voi umblati in grup?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La damigeana, da.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
Vorbeam cu brvictors... care tocmai emanase ceva.
![]() Se pare ca abia astepta sa-mi dea o replica. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 21:25 |