Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
In speranta ca spiritele s-au mai calmat, redeschid.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 14:14) As fi vrut sa va uniti fortele si sa ma adunati de pe jos atunci cand am cazut tot din vina unuia de-al vostru care merge cu o masina ce nu corespunde d.p.d.v. tehnic pe drumurile publice. tu atat te oftici ca nu tea ajutat nimeni .eu zic sa plangi la alta masa,da ma intreb oare asa nu cunva au trecut si cativa frati deai tai cu scutere si motoare si nici aia nbu teau ajutat ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 13:23) O sa-mi permit atat, ca moderator, sa postez dupa inchiderea topicului cu citatul din OUG 195/2001, pentru a se reflecta asupra continutului sau: Tu vezi ce scrie, domnu' Klaus? Domnu' vis-a-vis, dumneata vezi? Ca ai avut grija sa te dezici repede de mine. "...prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule in care s-a aflat initial." Deci, daca suntem 3 motorete oprite la semafor, una in spatele celeilalte si tu cu masina, pentru ca ai loc pe aceeasi banda, treci pe langa noi si ajungi primul la semafor, nu se numeste depasirea coloanei, dar in cazul nostru DA. As zice ca Legea tine cu voi... ![]() Eu nu te depasesc conform articolului citat de tine, pentru ca nu trec linia continua ci merg pe aceeasi banda cu tine, pentru ca am loc. Daca pricepeti ca se poate interpreta e foarte bine, daca nu... Si e valabil si pentru situatia in care eu ar trebui sa merg pe banda 1 cat mai aproape de marginea din dreapta. Nici in situatia asta eu nu te depasesc, ci trec pe langa tine pe aceeasi banda, intre masina ta si bordura. Mda... recunosc ca mi-e greu sa exprim lucrurile astea in scris. Sper ca intelegeti ceea ce vreau sa spun, desi nu cred ca vreti. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 17:17) Deci, daca suntem 3 motorete oprite la semafor, una in spatele celeilalte si tu cu masina, pentru ca ai loc pe aceeasi banda, treci pe langa noi si ajungi primul la semafor, nu se numeste depasirea coloanei, dar in cazul nostru DA. Vorbesti PROSTII.Te rog sa-mi arati unde am zis eu ca daca o masina depaseste motocicletele nu face depasire. Te rog sa-mi arati! Ca vad ca pe jos le recomanzi soferilor sa mearga, dar tu nu mergi pe jos (ca altfel stiai cate piste de bicicleta si mopede sunt prin bucuresti, ca-s pe trotuuar nu pe unde mergi tu tot timpul pe strada), ca recomanzi legea dar nu stii ce prevede in fapt, ca spui doar adevaruri si in fapt MINITI CU NERUSINARE. Deci, te rog sa-mi arati unde am zis eu ca daca masina nu trece pe langa motorete nu face depasire. Insa vezi ca acolo la depasire scrie si "schimbarea directiei de mers" si "iesire din sir". Stiu, e greu cu intelesul legii cand nu o stii si o vezi acuma prima oara, dar fa un efort! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 16:22) Vorbesti PROSTII. Te rog sa-mi arati unde am zis eu ca daca o masina depaseste motocicletele nu face depasire. Te rog sa-mi arati! Ca vad ca pe jos le recomanzi soferilor sa mearga, dar tu nu mergi pe jos (ca altfel stiai cate piste de bicicleta si mopede sunt prin bucuresti, ca-s pe trotuuar nu pe unde mergi tu tot timpul pe strada), ca recomanzi legea dar nu stii ce prevede in fapt, ca spui doar adevaruri si in fapt MINITI CU NERUSINARE. Deci, te rog sa-mi arati unde am zis eu ca daca masina nu trece pe langa motorete nu face depasire. Insa vezi ca acolo la depasire scrie si "schimbarea directiei de mers" si "iesire din sir". Stiu, e greu cu intelesul legii cand nu o stii si o vezi acuma prima oara, dar fa un efort! Omule, eu nu ies din niciun sir si nu schimb nicio directie. Eu vin din spate pe aceeasi banda cu tine si trec pe langa tine ajungand la semafor. Chestia aia cu motoretele era un exemplu, pentru ca asa faceti si voi cu masinile cand noi stam la semafor, treceti pe langa noi pentru ca aveti loc. Calmeaza-te! ![]() Arata-mi un text de lege in care scrie ca daca tu treci pe langa mine sau chiar si eu pe langa tine pe aceeasi banda (unul pe langa altul, in paralel... PE ACEEASI BANDA), asta se numeste depasire. This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 19:12 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 14:17) Eu nu te depasesc conform articolului citat de tine, pentru ca nu trec linia continua ci merg pe aceeasi banda cu tine, pentru ca am loc. Arata-mi un text de lege in care scrie ca daca tu treci pe langa mine sau chiar si eu pe langa tine pe aceeasi banda (unul pe langa altul, in paralel... PE ACEEASI BANDA), asta se numeste depasire. Tu de conduita preventiva ai auzit? ![]() Daca ocolesc o groapa,tu esti pe banda cu mine in paralel, si te dau cu rotile'n sus cine e devina? Tu sau eu? ![]() Ai dreptul sa te strecori printre masini doar la semafoare si nu daca toti suntem in miscare,parca asa scrie in lege,ma insel? LE: Ma nene tu nici macar legislatia nu o sti si iti place sa te victimizezi aici,sa ne arati cu "dejetu' " si sa ne trimiti la autobuze. Ti-am explicat situatia mai sus ca nu e posibil,ti-au explicat si altii,dar tu si inca 2 v-ati gasit sa va p..sati contra vantului ca asa e frumos,aveti grija sa nu va stropiti. ![]() Arata-mi unde ai specificat ca era vorba de semafor? Ai zis ca poti sa treci pe langa ele fara sa calci linia continua,deci nu e specificat niciunde ca tu vorbesti strict de semafor. This post has been edited by LC_TM: 14 Oct 2008, 16:43 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 14 Oct 2008, 16:27) Tu de conduita preventiva ai auzit? ![]() Daca ocolesc o groapa,tu esti pe banda cu mine in paralel, si te dau cu rotile'n sus cine e devina? Tu sau eu? ![]() Hai ca asta-i buna... Acum ajungem la conduita preventiva cand masinile stau pe loc la semafor, iar eu merg cu picioarele pe jos cu maxim 2km/h. This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 16:30 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Te rog sa-mi arati unde am afirmat eu ceea ce tu mi-ai pus in gura!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 16:31) TOCMAI TI-AM SPUS CA A FOST UN EXEMPLU, NU O AFIRMATIE DE-A TA, KLAUS! Arata-mi unde am spus: "Klaus esti un mitocan", ca asa ai scris pe celalat Topic si eu imi voi cere imediat scuze si voi iesi de pe acest Forum. TE ROG SA-MI ARATI SI TU CEEA CE TU MI-AI PUS IN GURA! This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 16:45 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Acuma ca tot te plangi de motor,de ce ai unu de 1000cc ptr oras? Unu de 250cc nu iti era suficient totusi? Parca sunt si mult mai usoare si consuma mai putin. Sunt mai inguste,au numai avantaje.
This post has been edited by LC_TM: 14 Oct 2008, 16:45 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
Deci ai afirmat ceva ipotetic, in mintea ta, nu o realitate.
Bun asa. Deci aici e de fapt un un eseu sf, nu e vorba despre realitati. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
cu toate ca ma repet am sa o spun inca o data
1 banda=1 autovehicul(tir,autobus,autoturism,motocicleta) si zici ca nu tine de conduita preventiva "cand masinile stau pe loc la semafor, iar eu merg cu picioarele pe jos cu maxim 2km/h" ? te asigur ca politia rutiera nu e de acord cu aceasta afirmatie a ta chiar imi pare rau ca ai luat A-ul |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 16:46) Deci ai afirmat ceva ipotetic, in mintea ta, nu o realitate. Bun asa. Deci aici e de fapt un un eseu sf, nu e vorba despre realitati. Chiar asa este. Am afirmat ceva ipotetic. N-o sa vezi niciodata 3 motorete stand una in spatele celeilalte la semafor (asta in cazul in care nu mai au niste masini pe langa ele), dar daca ar sta, sigur ai trece pe langa ele pe aceeasi banda, pentru ca astfel ai ajunge sa fii primul la semafor. Si parerea mea ar fi ca ceea ce faci tu nu se numeste depasire. Ca sa ne intelegem: Eu vorbesc aici despre situatia in care niste motorete ar ajunge la semafor pe o banda goala si nu s-ar posta pe mijlocul benzii ci mai la dreapta sau la stanga, iar tu cu masina ai avea loc pe langa ele in cadrul aceleiasi benzi. Sa nu-mi spui ca daca vezi spatiu acela gol, vei sta in spatele ultimei motorete. <span class='edit'>14 Oct 2008, 17:03:</span> QUOTE(B30KDT @ 14 Oct 2008, 16:47) cu toate ca ma repet am sa o spun inca o data 1 banda=1 autovehicul(tir,autobus,autoturism,motocicleta) si zici ca nu tine de conduita preventiva "cand masinile stau pe loc la semafor, iar eu merg cu picioarele pe jos cu maxim 2km/h" ? te asigur ca politia rutiera nu e de acord cu aceasta afirmatie a ta chiar imi pare rau ca ai luat A-ul Stiu ca nu e de acord Politia, dar nici n-ar fi indicat sa ne mai adaugam si noi, motociclistii, la cozile imense de pe bulevarde. This post has been edited by Motociclist: 14 Oct 2008, 19:23 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 14 Oct 2008, 15:00) Chiar asa este. Am afirmat ceva ipotetic. N-o sa vezi niciodata 3 motorete stand una in spatele celeilalte la semafor, dar daca ar sta, sigur ai trece pe langa ele pe aceeasi banda, pentru ca astfel ai ajunge sa fii primul la semafor. Si parerea mea ar fi ca ceea ce faci tu nu se numeste depasire. Tu chiar ai vazut macar 2 motociclisti la semafor? Ca eu stiam ca la semafor se sta in pereche,iar cei solo stau de obicei pe mijlocul benzii,iar pe margine doar daca au venit pe ocolite in situatia in care sunt primii la semafor,desi i-am vazut mereu pe mijlocul benzii indiferent de situatie pana acuma,cu exceptia momentului cand se strecoara la semafor (deloc condamnabila chestia asta). |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
Daca tot o dam pe legislatie, as mentiona eu niste texte de lege care vorbesc de depasire, care vorbesc de semnalizare (apropo, cati dintre motociclisti semnalizeaza cand depasesc?), care vorbesc de numarul de vehicule pe banda (repet, legal vorbind, nu ipotetic).
Dar presupun ca lumea a luat carnetul pe bune si stie aceste texte de lege. Sper sa nu ma insel. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 14 Oct 2008, 17:07) Tu chiar ai vazut macar 2 motociclisti la semafor? Ca eu stiam ca la semafor se sta in pereche,iar cei solo stau de obicei pe mijlocul benzii,iar pe margine doar daca au venit pe ocolite in situatia in care sunt primii la semafor,desi i-am vazut mereu pe mijlocul benzii indiferent de situatie pana acuma,cu exceptia momentului cand se strecoara la semafor (deloc condamnabila chestia asta). Domnule, atunci cand am stat pe mijlocul benzii, lucru normal, am avut masini care s-au strecurat pe langa mine calcand linia continua. Mai mult, atunci cand am mers pe mijlocul benzii, cu viteza regulamentara, au fost o gramada de soferi care mi-au strigat sau mi-au facut semn sa ma dau la o parte, ca doar nu mi-a luat mama strada. ...Si eu i-am inteles, pentru ca m-am pus in locul lor si mi-am dat seama cat de frustrant este sa mergi in fundul unei chichinete pe doua roti care ocupa toata banda. <span class='edit'>14 Oct 2008, 17:19:</span> QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 17:11) Daca tot o dam pe legislatie, as mentiona eu niste texte de lege care vorbesc de depasire, care vorbesc de semnalizare (apropo, cati dintre motociclisti semnalizeaza cand depasesc?), care vorbesc de numarul de vehicule pe banda (repet, legal vorbind, nu ipotetic). Dar presupun ca lumea a luat carnetul pe bune si stie aceste texte de lege. Sper sa nu ma insel. Domnule Klaus, spre rusinea mea recunosc ca de acum aproape 10 ani nu mi-am mai aruncat insistent ochii pe Lege. Eu chiar v-as fi recunoscator sa ma luminati cu un asemenea text despre care vorbiti, iar eu voi recunoaste cat de prost, incult si tampit sunt si ma voi scoate singur, in suturi, de pe acest Forum unde mi-am urcat lumea in cap fara absolut nicio intentie. This post has been edited by Motociclist: 15 Oct 2008, 07:44 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Adevaru ce ca si eu mergand pe banda o gramada de motociclisti m-au depasit pe dunga continua venind nici nu stiu de unde. Si asta mai des decat masini care depasesc motorete.
Iar eu prefer sa merg in spatele motoretei, ca o vad ce face, decat sa fie in partea stanga sau dreapta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 13 Feb 2008, 22:11) Consumul in oras nu stiu cat va fi si nici nu ma va afecta."bebelusul"DOLOFAN va sta parcat in parcarea firmei de transport la care lucrez luni dimineata/vineri seara.In week-end voi face excursii in tara si in... Cu stima bulan! De cand am cumparat masina nu am fost nici macar o data cu ea la serviciu.50 ron un abonament pe toate liniile ratb este o suma derizorie.Pentru pretentiile mele ratb circula bine.Cu exceptia cersetorilor nu ma deranjeaza nimeni in mijloacele de transport.Pacat ca nu mai pot lasa masina in parcarea firmei unde lucrez ca sa fie un loc in plus la parcarea blocului.Fiind sofer profesionist in sensul ca practic aceasta meserie nu ca as fi vreun AS caut sa evit cand circul prin Bucuresti orele de varf 8:00-10:00 si 15:00-17:00.Nu are rost sa frec camionul,sa consum motorina in +,sa ma enervez degeaba ca tot aceleasi curse fac in ziua respectiva. |
--------------------
a
b
c
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 14 Oct 2008, 17:20) Adevaru ce ca si eu mergand pe banda o gramada de motociclisti m-au depasit pe dunga continua venind nici nu stiu de unde. Si asta mai des decat masini care depasesc motorete. Iar eu prefer sa merg in spatele motoretei, ca o vad ce face, decat sa fie in partea stanga sau dreapta. Adevarul este undeva la mijloc. Tocmai am scris ceva pe celalalt Topic si ala este punctul meu de vedere. Sa nu uitati care este si media de varsta a celor ce merg pe motocicleta. Majoritatea sunt foarte tineri si normal, teribilisti. This post has been edited by Motociclist: 15 Oct 2008, 06:29 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
pai 116 din ROUG, 45 din OUG, 118 din ROUG (asta inclusiv legat de aia cu "fumatorii cu mana prea in afara"), 120 din ROUG d-astea
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
Domnilor,
Am gresit intrand aici si-mi pare rau ca mi-am dat seama atat de tarziu. Va rog frumos sa ma iertati pentru toti nervii pe care vi i-am facut si pentru toate cele spuse de mine, daca vi s-a parut ca v-am jignit cu ceva. Va doresc multa sanatate tuturor si sa ne vedem cu bine in trafic. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 31 Mar 2008, 21:29) Luni dimineata/vineri seara bebe sta cuminte in parcare si doar in week end il bagam in seama ca noi mai si muncim in cursul saptamanii.Cred ca o sa facem cam 10000-12000km/an dar kilometrii astia vor fi parcursi doar in excursii.Pentru treburile administrative avem picioare,maini,ratb,metrou ca si asa nu se mai poate circula in orase. Pe topicul asta chiar daca se discuta in contradictoriu macar constientizam ca ceva trebuie facut.Dar ceilalti care nu discuta pe forumuri sau la o pauza de o cafea/tigare la serviciu nu constientizeza nimic si nici nu vor face nimic pentru relaxarea traficului.Asa ca masurile nu pot veni decat de la autoritati! EDIT:"""Domnilor, Am gresit intrand aici si-mi pare rau ca mi-am dat seama atat de tarziu. Va rog frumos sa ma iertati pentru toti nervii pe care vi i-am facut si pentru toate cele spuse de mine, daca vi s-a parut ca v-am jignit cu ceva. Va doresc multa sanatate tuturor si sa ne vedem cu bine in trafic.""" Dragutule!Doar pe www.daciaclub.ro&reno cu un singur clic poti sa-ti faci cont si daca nu bati campii poti posta pana la adanci batranete!!!Posteaza incontinuare! This post has been edited by bulan: 14 Oct 2008, 18:02 |
--------------------
a
b
c
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bulan |
![]()
|
Sefu raportez cu supunere:"caut sa evit" ca mai e cate un client care tine neaparat sa-i fie dusa marfa urgent si atunci nu am decat sa inot printr-o mare de masini.In cele mai multe cazuri intre orele 15:00-17:00 incarc camionul si apoi plec acasa iar doua zi pana in ora 8:00 descarc si ma intorc la vama iar dupa 10:00 plec si mai fac o cursa.
|
--------------------
a
b
c
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ia sa imi dau si eu cu parerea pe aici :
1) Motociclist, esti dus de tot pe aratatura sau pur si simplu iti place sa te certi.Ai ajuns sa afirmi chiar ca Vietnamezii au avut masini si au trecut la motoare ptr ca nu mai avea loc pe strada (hahahahaha). Spui ca vrei prioritate? Domnu Motociclist eu dau prioritate la vehicule, nu la rachete. 2) Klaus, te certi cu morile de vant, sincer, mai da un raspuns pe un topic tehnic ca ne ajuti f mult pe acolo, lasa`l pe asta, unde nu e, nici Dzeu nu cere. 3) De ce merg cu masina si nu cu RATB`ul? Voi chiar nu ati realizat ca atat strazile cat si transportul in comun sunt pline ochi de oameni? Ne dezvoltam domnilor, crestem.... Incepem sa devenim niste pui de americani, asa cum zic ei, niste CONSUMERS. Romania nu va creste prin bun simt si responsabilitate ci prin investitii serioase in infrastuctura. Nu poti sa te dezvolti pe o infrastructura de acum 40 - 50 de ani. Eu dau niste bani la stat (Multi, f multi prin impozitele pe care le platesc) si ma astept sa primesc un produs de la ei:Transport in comun, un drum mai larg, mai multi motociclisti pe la parnaie... Din pacate nu il primesc, asa ca ma deplasez cum imi vine mie mai usor: CU MASINA. PS: Unde sunt autobuzele alea goale ca eu nu am avut masina vreo 3 luni de zile si toate erau pline ochi..... This post has been edited by FLP: 15 Oct 2008, 02:42 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(FLP @ 15 Oct 2008, 03:40) PS: Unde sunt autobuzele alea goale ca eu nu am avut masina vreo 3 luni de zile si toate erau pline ochi..... Am zis eu pe prima pagina:QUOTE(klaus @ 12 Oct 2008, 21:29) Si nici macar ala tot timpul. Mai ales ca acum sunt suspendate cursele spre Ilfov |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
s-o fi uitat duminica dimineata.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Nici atunci, crede`ma, ca au program redus si vin odata la jumatate de ora si atunci tot pline merg..... Hehehe... ce crezi ca primaria nu a auzit de maximizarea profitului?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 15 Oct 2008, 02:40) Ia sa imi dau si eu cu parerea pe aici : Domnu Motociclist eu dau prioritate la vehicule, nu la rachete. ![]() Cata rautate dom'le... Cata rautate.... Pana la urma tot n-am inteles ce-aveti cu motociclistii. ![]() 1. Nu si-au cumparat motoare din banii vostri. 2. Nu voi calariti motoarele, ci ei... deci risc de accident sau vatamare corporala = aproape ZERO... ma rog, cu mici exceptii cand vreun vitezoman intra in voi sau cand din neatentie, intrati voi in el. 3. Vreo 4-5 luni pe an, nu-i vedeti deloc prin trafic, ci doar la televizor. 4. Nu ocupa locurile de parcare de la bloc, din oras si nici nu blocheaza intersectiile. 5. Nu va fura femeile. Sa mai zic ? Deci de unde atat ura ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:49 |