Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
De la lucru pana acasa:
Pe jos: o ora 2 trolee: ~ 45 minute Cu masina : 15-20 de minute de obicei, 10 in Schumacher mode (noaptea, trafic 0) Din pura intamplare, chiar mergem 2 la lucru cu masina mea. Mare parte, motivul e ca i-au saltat carnetul pe o perioada suficienta , ca altfel ar fi venit cu a lui. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mi mi se pare normal
![]() ![]() 13 Oct 2008, 15:24: ps topicele astea sunt degeaba mereu,odata e omu sia luat masina de ce sa merga cu autobuzu ? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 13 Oct 2008, 14:24 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cazul meu:
- distanta: 6 km - bicicleta cade (sosea ingusta/frig/somn/laptop mare si greu de carat) - cam 20 min - maxi-taxi: astepti si 20 min dupa ele, IMPUTITE in ultimul hal, foarte pline - ar trebui sa angajeze "impingatori" ca in japonia. Ba alearga daca au concurenta in spate, ba merg cu 30 kmh (nu exagerez). Cam tot 20 min. - masina - 5-10 min in conditii bune. Acum pune tu pe oricine sa aleaga si spune-mi si mie care s-ar duce cu altceva. E mai usor sa-i desconsideri pe conservarii melteni si plini de ifose, care vor sa-si etaleze daciile 1310 decat sa-i intelegi. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 13 Oct 2008, 14:03) Păi nu poți să faci o astfel de comparație între șoferi de autoturisme și motocicliști pentru că șoferii sunt mult mai mulți decât posesorii de motociclete. E ca și cum ai spune că cei care au logan fac mai multe accidente decât cei cu maybach. Nu poti face comparatie la fel cum nu poti baga toti motociclistii in aceeasi oala... si referitor la traversarea strazii cu copilul de mana... este fix aceeasi situatie. Am copil si stiu prea bine ce inseamna. De pilda la mine in cartier circula baietii ca nebunii cu masinile tunate (tunate probabil in spatele blocului, c-arata ca dreaq) si nu le mai zice nimeni nimic. De ce ? Pentru ca au devenit ceva normal...? Nooo, ci pentru ca daca se supara si coboara 4-5 gealati tuciurii, nu stiu cine iti mai ia apararea in acele momente... pe cand in motociclist mai arunci cu cuvinte, mai arunci cu pietre pentru ca ce mama dreaq... ori nu te aude ca il injuri, ori nu te mai gaseaste ulterior (dupa 2 sapt. de spitalizare). Si apropo de sportul asta, aruncatul cu diverse in motociclisti... Pe Sos. Oltenitei (Bucuresti) se pare ca un bloc intreg si-a format o adevarata echipa de aruncatori... unii dintre motociclisti ajungand raniti destul de grav la spital. Imi pare rau ca nu mai gasesc topicul ref. la asta pe www.motociclsim.ro... In fine... educatie primitiva. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 15:26) Se pare ca ati trecut cam usor peste mesajul lui Bocxoa... In afara de faptul ca nu avem cum sa verificam cum este in Belgia si ca Bocxoa s-a inscris probabil la indemnul lui Motociclist, nu pot spune decat ca are dreptate. Interesant (sau nu) este ca ulterior nu i-s sarit nimeni in cap precum Motociclist-ului de mai devreme. Da, are dreptate. In Belgia, si nu numai (similar este si in Germania, Olanda, chiar si in Italia), se merge foarte mult cu bicicleta in oras. In Belgia era un serviciu de inchirieri foarte convenabil, luai bicla dintr-un loc si o puteai lasa in alt loc. Costul inchirierii era mai mic decat un bilet de autobuz/metrou. Si la noi a aparut ceva similar (promovat de asociatia 'mai mult verde'), dar, pentru a avea succes, numarul centrelor de inchiriere trebuie sa fie mai mare. Pe de alta parte, in Belgia metroul este mult mai eficient ca la noi (statiile foarte apropiate, timpii de asteptare mici), asa ca pana la urma 'concurenta' acolo este intre metrou (+ tramvai) si biciclete. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
bocxoa |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 October 08 ![]() |
e de-a dreptul patetic unde deviaza discutia,
eu nu am intrat pe acest topic la indemnul motociclistului , cautam date despre curba la intrerupatoarele automate e absurd sa pui eticheta la toti motociclisti doar pt ca unul doi sunt nesimtiti, tobele alea zgomotoase se pun in idea ca poate cochelarul care asculta muzica la maxim si e preocupat cu alte chesti inafara soferitului, te va auzi si nu va mai intoarce masina pe linie continua fara sa se asigure si al naibi daca reusesc sa pun poze pe acest forum sa vedeti cum arata strazile in belgia si olanda dar exista si google un link la o poza in care se vede o parcare de biciclete, din leuven ca acolo am stat mai mult http://www.american.edu/dlublin/travel/leuven.html http://lh4.ggpht.com/_7VP6zpOTauU/RoTzw2PA...X8/pict0519.jpg Iar in linkul urmator se vede cel mai bine la ce ma refer eu http://web.pdx.edu/~jdill/photos_Europe_transport.htm cel mai mult mi-au placut ca aveau si semafoare speciale pt biciclisti ![]() This post has been edited by bocxoa: 13 Oct 2008, 14:45 |
--------------------
capra transalp
opel
conserva opel
- mmxxxxxx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi:
in topicul despre "expresii cool" uitasem una - o adaug aici (din motive care vor deveni imediat vizibile). Dom'bocxoa, stimati colegi, dragi comentatori de la televiziune si din redactiile revistelor lucioase: Nu "patetic" ai vrut sa spui, ci "jalnic". VA ROG nu mai folositi vorbe "d'astea". |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bocxoa @ 13 Oct 2008, 14:41) ...e absurd sa pui eticheta la toti motociclisti doar pt ca unul doi sunt nesimtiti, tobele alea zgomotoase se pun in idea ca poate cochelarul care asculta muzica la maxim si e preocupat cu alte chesti inafara soferitului, te va auzi si nu va mai intoarce masina pe linie continua fara sa se asigure... De acord cu ne-etichetarea. Dar cine a facut asta aici? Cat priveste justificarea folosirii tobelor neomologate... chiar nu inteleg de ce va mai mirati ca mai luati cate un cartof in casca... la fel cum voi alegeti sa va protejati fizicul de "cochelari" (new item added), asa altii aleg sa isi protejeze somnul sau linistea... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum e frumos afara dar nu puneti la socoteala ca vara nadusesti in statie la autobuz pana vine si pe urma te sui intr-un miros de nu se poate pe cand asa te sui in masina, dai drumul la clima si in 10 minute pe ceas ai 20 grade? Sau iarna cand stai in statie in frig? Te sui in masina in fata blocului si dai drumul la clima la cate grade vrei.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
DECI ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bocxoa @ 13 Oct 2008, 15:41) e absurd sa pui eticheta la toti motociclisti doar pt ca unul doi sunt nesimtiti Din pacate pe strazi se vede invers. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 13 Oct 2008, 15:52) Acum e frumos afara dar nu puneti la socoteala ca vara nadusesti in statie la autobuz pana vine si pe urma te sui intr-un miros de nu se poate pe cand asa te sui in masina, dai drumul la clima si in 10 minute pe ceas ai 20 grade? Sau iarna cand stai in statie in frig? Te sui in masina in fata blocului si dai drumul la clima la cate grade vrei. Domnu', mai nou autobuzele au si aer conditionat si incalzire. Sau mergi cu metroul, unde e mereu numai bine. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Flamingo |
![]()
|
Recunoastesti cu mana pe inima acum...
Cati dintre voi stand la semafor si vazand in oglinda ca se apropie un motocilist sau un scuterist... ati tras un pic de volan sa-i faceti loc sau ati pliat oglinda ? A facut careva asa ceva pana acum ? Dar sincer... Ia sa va vad... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 11:53) Dar cum la noi nu mai e o problema sa ajungi tarziu, va complaceti foarte usor in situatia de a sta in trafic la ora 9. Io de obicei vin pe 11-12 la servici cind nu-i asa aglomerat pe strazi si sper ca nu-i deranjez pe motociclistii grabiti ce mai sint prin trafic, ma lasi sa vin si io cu masina? Uite, la servici am si garaj unde sa parchez deci n-o sa ocup 2 locuri de parcare numai bune pentru motociclete ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu, vinerea trecuta pe la orele 19.30, pe Cheiu' Garlii, pe sensul de mers inspre targul Vitan. Se mergea (de fapt mai mult se stationa) in coloana de 2km.
Am vazut 2 motoristi in oglina retrovizoare care se chinuiau printre oglinzile laterale ale masinilor din spate, asa ca m-am tras cat am putut sa le facilitez trecerea. Nu stiu daca cel din fata m-a observat pe mine sau nu insa si el s-a miscat idem. (apropos, era tot logan ![]() Si nu am facut-o de frica sa nu-mi agate oglinda, oricum sunt subrede ptr. ca au fost vandalizate in parcare (probabil tot de indivizi care detin masini ![]() This post has been edited by Kojak: 13 Oct 2008, 15:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 16:31) Recunoastesti cu mana pe inima acum... Cati dintre voi stand la semafor si vazand in oglinda ca se apropie un motocilist sau un scuterist... ati tras un pic de volan sa-i faceti loc sau ati pliat oglinda ? A facut careva asa ceva pana acum ? Dar sincer... Ia sa va vad... ![]() Oglinzile masinii mele nu se pot plia din interior. Loc fac atunci cand spatiul imi permite, nu cand vrea Maria Sa pe doua roti sa ajunga primul la semafor. Foarte multi motociclisti zbiara ca au dreptul sa foloseasca toata banda, ca si conservarii (deci sa nu-i inghesuim), dar tot ei cer sa le facem loc sa se inghesuie printre conserve. Am impresia ca multi cred ca daca sunt pe motor au numai drepturi, nu si obligatii. E drept ca sunt foarte multi care nu au nicio treaba cu volanul in trafic, dar la fel se poate spune si despre motociclisti: multi nici n-au permis (aici ma refer in special la scuteristi) sau l-au luat foarte usor. Pasionati de motoare sunt cam putini, majoritatea posesorilor de motor si-au luat unul din urmatoarele motive: "e cool, nici nu stii ce lipici incepi sa ai la tipe", "vreau sa nu mai stau printre masini, si cu motorul ma strecor printre ele ca sa fiu primul la semafor", "am zis ca daca am dat acu' tzâshpe ani de carnet si am luat si A-ul sa-mi iau si eu motor, ca nu ma fac pe mine 3000 de euro", "are tata/mama bani si numai un copil are". Personal am vazut putini motociclisti care sa circule corect si dintre aia majoritatea aveau placi de inmatriculare de Germania sau Ungaria. Vineri seara eram la semafor pe banda a 3-a; pe a2-a era o Toyota Corolla cu o singura tipa, iar pe 1 (sau tot pe 2?) in dreptul ei erau doi tipi pe motor. Si-a ridicat "driverul" viziera si a inceput sa accelereze in gol, ca sa-i atraga atentia tipei. Dupa cum se auzea cred ca avea evacuare directa. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Discutia e inutila in general despre transportul in comun pentru ca civilizatia si la astia mai cu apa calda s-a facut dupa ce i-a ars la buzunar. Ia sa fie toate locurile de parcare mai pe sponci si doar cu plata la 10 lei ora, benzina sa mai urce un pic cu 20%-30% si sa vedeti cum nu o sa va mai puta in metrou.
De asemenea sa se aplice controale la toate service-urile auto sa vedeti cum se imputineaza si se scumpeste manopera ca piesele deja is sus bine dar mai e loc, numai sa mai creasca salariile muncitorilor ce le produc precum si energia, materia prima, etc... Cand o sa ajunga 50 de euro ora de manopera in service o sa inceapa sa va placa muzica din metrou. Mai ramane sa se creeze un cadru legislativ care sa oblige asiguratorii sa plateasca daune imporante in caz de Doamne fereste. Atunci asigurarile platite acum in lei vor pastra suma dar vor schimba moneda si vor trece la euro. Cand se va intampla o sa va paziti buzunarele si va veti urca in tramvai. Si cand o sa fiti toti acolo si o sa fie naspa o sa incepeti toti sa strigati ca vreti transport in comun si o sa uitati sa va plangeti de gropile din sosele ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu ajung in mod normal in 20-25 de minute pe jos la serviciu, dar mai am cate-o programare la dentist seara, in capatul alalalt al orasului; mai trebuie sa fac cumparaturi, mai merg la sala (cativa kilometri departare de serviciu, plus cat mai trebuie sa ajung acasa; acum am gasit o sala in cartier, dar dotarile si oamenii de acolo cam lasa de dorit -- mai caut).
Teoretic m-as descurca cu transportul in comun, dar uneori trebuie sa schimb doua mijloace de transport ca sa ajung la destinatie; intarzie unul, am pierdut minim 10 minute. Mai nou, la ce buluceala e in trafic, stau si tramvaiele si autobuzele si troleibuzele sa se decongestioneze soselele. Si cred ca s-ar circula mai lejer daca s-ar respecta semnificatia semafoarelor, nu sa se inghesuie toti ca sa treaca pe galben sau rosu, privandu-i pe cei ce au verde de dreptul de a trece. "Car pooling" -- m-am gandit si la asta, am propus, dar nu s-a concretizat. Am fi trei, dar nu vrea nimeni sa cada de acord cu o ora comuna de plecare (si de sosire). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
observa ca uni vor sa ne intorcem la carutza cu cai :wakoo: e trist :|,de ce sa stau in metrou in care mis a facut si rau intr-o dimineatza cand erau caldurile alea.cand pot sta linistit cu muzica si aer conditionat sa nu aud ce vb altu si ce barfe zic unele pitipoance ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(C@talin @ 13 Oct 2008, 17:03) observa ca uni vor sa ne intorcem la carutza cu cai :wakoo: e trist :|,de ce sa stau in metrou in care mis a facut si rau intr-o dimineatza cand erau caldurile alea.cand pot sta linistit cu muzica si aer conditionat sa nu aud ce vb altu si ce barfe zic unele pitipoance ? Dar de ce sa stai tu la aer conditionat si cu muzica , cand poti sa stai in metrou inghesuit si sa asculti barfele pitipoancelor ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
ca am cu ce baaaaaa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 13 Oct 2008, 16:15) Domnu', saru'mana, sa traiti dumneavoastra. Cu respect. Da apa calda, sapun si deodorant, au? Sau nu se pune problema la prima ora? Sau daca au aer conditionat si caldura nu mai put romanii? Ma gandesc si eu ca prostul, ca poate v-a intins vreodata mana pe la nas, o spalata d-aia de 145kg, cu stalactite la subsuoara. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 12:53) Klaus?! Vezi daca nu mergi pe jos prin bucuresti? Si mai spui la altii sa mearga. E plin centrul bucurestiului de benzi speciale. Incearca sa mergi si pe jos si ai sa fi uimit cate ai sa gasesti.Benzi speciale pentru scutere si biciclete? Cate? Unde? Cred ca esti din alt film. QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 12:53) Si nu sunt subiectiv mai mult decat voi. Asa e, esti la fel de subiectiv ca noi. Iar freferitor la treaba cu concediile medicale, de unde stii, ai facut o statistica? Sau afirmi habar neavand ce afirmi?[...]iar pe la munca sa stati mai mult in medicale si fara plata. QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 12:53) Nu cred ca exista multe orase pe lumea asta care sa fie aglomerate la orice ora din zi, asa cum este Bucurestiul. Am rugamintea ca, din banii pe care ii economisesti pentru ca nu ai masina ci motoreta, sa pui deoparte ceva in fiecare luna si sa mai mergi prin strainatate. Chiar si prin Europa, nu doar pana la Istambul.QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 12:53) Normal ca nu puteti lasa masinile acasa, ca doar n-ati mai putea pleca din timpul programului ca sa o repeziti pe sotie pana la parinti, n-ati mai putea apuca sa duceti si cumparaturile acasa, etc. Probabil pentru acelasi motiv si tu nu pleci de acasa decat cu motocicleta, nu? Ca nu ai de unde stii de ce pleaca soferii cu masina motiv pentru care presupun ca extrapolezi de la motivatiile tale. Am dreptate?![]() In continuare nu inteleg TU DE CE NU POTI MERGE CU RATB-UL CI NEAPARAT CU MOTOCICLETA? Numai soferii ar trebui sa faca asta? Dar motociclistii de ce nu? Sunt superiori cumva? Sunt vreo rasa ariana? Recomand sa dai sfaturi cand o sa faci tu asa cum dai si sfaturile. QUOTE(ionutctn @ 13 Oct 2008, 14:06) Eu nu inteleg de ce merg motociclistii cu motocicleta. De ce nu merg cu RATB-ul? Daca tot e gol si e comod, dupa cum sustine initiatorul pe aici? Se chinuie in pozitii incomode (dupa cum declara initiatorul) cand ar putea merge cu ratb-ul si ar putea face cu limba la soferii blocati in trafic...QUOTE(bocxoa @ 13 Oct 2008, 15:41) e absurd sa pui eticheta la toti motociclisti doar pt ca unul doi sunt nesimtiti, tobele alea zgomotoase se pun in idea ca poate cochelarul care asculta muzica la maxim si e preocupat cu alte chesti inafara soferitului, te va auzi si nu va mai intoarce masina pe linie continua fara sa se asigure Mai, tu te auzi ce spui? Adica acele tobe ILEGALE, care depasesc limitele LEGALE de nivel de zgomot sunt puse ca soferii sunt ocupati? Ocupati cu ce? cu a fi atenti la motociclistii care croseteaza printre masini (inclusiv coloana care sta, si depasesc fie pe stanga, fie pe dreapta)? Si masinile se intorc pe linie continua fara asigurare, dar intrebarea mea este, ce cauta motociclistul dincolo de linia continua? ce depaseste pe acolo in mod nelegal? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
Domnule, daca n-ar mai fi atatea masini, ar trebui sa o suporti pe tanti aia maxim 15 min. Dar preferi sa stai 2 ore in masina prsonala doar pentru ca ai aer si nu pute.
Incep sa am impresia ca va e scarba si de voi. Klaus! Eu merg cu RATB-ul cateva luni bune pe an si nu se misca bine din cauza celor ca tine, care nu lasa masina acasa pentru nimic... Cand e acceptabil afara merg cu motocicleta, pentru ca ma misc ceva mai bine decat cu RATB-ul, dar nu atat de bine pe cat ar trebui tot din cauza celor ca tine care nu ar lasa masina acasa pentru nimic... ...Tobele alea sunt zgomotoase doar la un anumit nivel de turatie si ele se cumpara din magazine si nu se fabrica clandestin ca sa fie considerate ILEGALE. This post has been edited by Motociclist: 13 Oct 2008, 16:44 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi, motociclistule, TU DE CE NU MERGI CU RATB-UL daca e asa de bine cu el?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 13 Oct 2008, 15:51) Ma faci sa rad... ![]() Viziera se ridica cand stai pe loc (la stopuri in cazul povestii de mai sus) ca sa nu se abureasca "geamul" pe interior. Adica trebuie sa vezi culoare verde, nu ? In fine... Cand motorul se va pune in miscare, viziera se lasa, aceasta nemaiaburindu-se datorita sistemelor de aerisire pe care le au mai toate castile de bun simt (nu ma refer la porcariile de 50-100 lei). Daca stai pe loc pe o astfel de vreme, din cauza respiratiei si a diferentei de temperatura, este normal ca aceasta se aburesca. De aceea se ridica viziera si nu din alte motive. ![]() Vedeti ca nu stiti ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:32) Incep sa am impresia ca va e scarba si de voi Doar atat poti sa injuri? Eu zic sa te mai fortezi ...13 Oct 2008, 17:37: QUOTE(Flamingo @ 13 Oct 2008, 17:35) De aceea se ridica viziera si nu din alte motive. Ca sa poata sa scuipe ...![]() This post has been edited by IRONICK: 13 Oct 2008, 16:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 17:32) Domnule, daca n-ar mai fi atatea masini, ar trebui sa o suporti pe tanti aia maxim 15 min. Dar preferi sa stai 2 ore in masina prsonala doar pentru ca ai aer si nu pute. Incep sa am impresia ca va e scarba si de voi. ![]() ![]() ![]() Mai degraba ne e scarba de cei ca tine ... care vor drumuri libere dar doar prostii sa mearga cu RATB , voi sa mergeti cu masina / motocicleta ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:55 |