Probleme la Uzinele Dacia ?, Confesiunea unui angajat
![]() ![]() ![]() |
Probleme la Uzinele Dacia ?, Confesiunea unui angajat
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Topicul asta este despre altceva... Voi acum ce faceti ? Nu acceptati ideea ca Loganul se face cum se face si o dati in probleme cu si despre motociclisti ?
Scuze daca am inteles gresit, dar din ultimele posturi cam asta se deduce. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 16 Oct 2008, 12:57) ...iar legat de forumul "nostru", (probabil te refereai la www.motociclism.ro) ok, n-ai fost pe acolo sa-ti exprimi frustrarile, insa periodic apar soferi care lanseaza topicuri in speranta unei concilieri. Daca nu ma crezi, o sa ma pun pe cautat si o sa-ti dau linkul... Sa reamintesc cine a inceput? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
@IRONICK
QUOTE(FLP @ 16 Oct 2008, 11:45) Deci se poate si pe un ton prietenos.... M-am prins de unde ai aparut ... stiu despre reno.ro ... dar dupa cum spunea bulan intr`un post de al lui : "voi faceti omleta cu lapte, noi aici pe daciaclub o facem cu apa". rba Ideea era ca nu aparusei pe aici pe la noi ... Cum sa nu eman scarba... Poate nu stii prin cate am trait cand vine vorba de motoristi.....iar aici e locul daciotilor, deci a conservarilor... aici ne ducem noi plictiseala... eu nu am venit la voi pe cafenea sa imi expun frustrarile Deci cine a inceput ? Nu te aud... Ce ziceai ? Hellooo, IRONICK, are you still there ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nasol, cred ca trebuie sa imi cumpar o sticluta de visine.
This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2008, 15:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca vrei... am eu acasa tuica de Buzau... dar e cam tare...
Si daca stau si bine si caut, cred ca mai am si ceva de Arges care e mai aromata, CL Muscel mai exact, de la soacra-mea... Cand vrei tu dam un "cioc"... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Trag si eu o fuga pana in Flamandia?
![]() |
--------------------
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(FLP @ 16 Oct 2008, 08:14) corect. toti putoii care strang un surub la fabrica isi dau cu presupusul pe chestii care ii depasesc. tipic pt romania, ala de da cu matura pe strada, in timpul liber isi da cu parerea despre cum managerul e un idiot ca el (maturatorul) nu poate mai mult decat a da cu matura ![]() QUOTE(Flamingo @ 16 Oct 2008, 10:19) Fata de cum vorbesti tu si cum pui de regula problema (te stiu de pe topicul cu moto), crede-ma ca lautarul acela este un om foarte respectuos si cu mult mai mult bun simt decat tine. Nu pot eu spune... c-as povesti mai multe despre el... O las asa momentan. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca ai chef de caterinca, mars... pardon...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
pai topicul asta numai caterinca inspira, mai ales ca deja devine celebra dragostea ta pentru dacia. Prin asemenea subiecte o demonstrezi tot mai mult.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Un individ ametit de bautura si ofuscat pe viata se da rotund in fata unui smecher care se crede mare reporter.
Am fost in vizita la Dacia de 3 ori intr-un an si stiu cu merge si cum e gandit/realizat fluxul tehnologic. Ce spune domnul ca fac 480 masini in 8 ore, e adevarat, iese 1 masina pe minut. Asta o stiu de acum 4 ani, nu e o noutate pentru mine. Daca era chiar asa varza calitatea (comparativ cu cielo) ma gandesc ca nu erau chiar asa de multi prosti in tara asta care sa stea la coada si cateva luni dupa o masina noua. Iar la faza cu pauza, minte. Banda se opreste AUTOMAT la fiecare 50 de minute, si au o pauza de 10 minute, dupa care se reia lucrul. Pauza de masa e de minim 20 de minute, posibil de 30. Cu alte cuvinte, lasa-me bai nene ca povesti nemuritoare am mai auzit, nu esti primul ![]() Respecte! PS: o masina noua se face in aproape 3 saptmani, daca are vreo importanta. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 18 Oct 2008, 22:21) Am fost in vizita la Dacia de 3 ori intr-un an Poate ne povesti ce se intampla cand are nevoie cineva la wc ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 18 Oct 2008, 21:21) Ce spune domnul ca fac 480 masini in 8 ore, e adevarat, iese 1 masina pe minut. Asta o stiu de acum 4 ani, nu e o noutate pentru mine. Uite eu nu stiam asta si cred ca nici altii nu stiau... Rref. la banda care merge 50 minute cu 10 minute pauza... nu comentez... "Arta infloririi", este prezenta atat la oameni de rand cat si la mai-marii acestei tari... Deci nu a spus nimeni ca omul are dreptate 100 %... QUOTE(Lord Hades @ 18 Oct 2008, 21:21) Un individ ametit de bautura si ofuscat pe viata se da rotund in fata unui smecher care se crede mare reporter. Un "reporter", asta ca sa te citez... nu face decat sa preia niste informatii / stiri si sa le dea mai departe, nu sa dezbata ulterior problemele si sa gaseasca solutii. Pe el in doare undeva probabil de ce spune interlocutorul. Pentru asta sunt altii mult mai buni decat el, realizatorii de emisiuni de tip talk-show care diseaca problema in 'paispe... sau cei care merg in vizite la fabrici si uzine de mult mai multe ori pe an decat un un amarat de ziarist. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 18 Oct 2008, 21:42) Uite eu nu stiam asta si cred ca nici altii nu stiau... Rref. la banda care merge 50 minute cu 10 minute pauza... nu comentez... "Arta infloririi", este prezenta atat la oameni de rand cat si la mai-marii acestei tari... Deci nu a spus nimeni ca omul are dreptate 100 %... Un "reporter", asta ca sa te citez... nu face decat sa preia niste informatii / stiri si sa le dea mai departe, nu sa dezbata ulterior problemele si sa gaseasca solutii. Pe el in doare undeva probabil de ce spune interlocutorul. Pentru asta sunt altii mult mai buni decat el, realizatorii de emisiuni de tip talk-show care diseaca problema in 'paispe... sau cei care merg in vizite la fabrici si uzine de mult mai multe ori pe an decat un un amarat de ziarist. ![]() tu vorbesti acu de reporteri a la otv, un reporter profesionist trebuie sa verifice o informatie din cel putin 3 surse diferite ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 18 Oct 2008, 22:21) Daca era chiar asa varza calitatea (comparativ cu cielo) ma gandesc ca nu erau chiar asa de multi prosti in tara asta care sa stea la coada si cateva luni dupa o masina noua. Totusi iti da de gandit ca unul care lucreaza acolo,deci poate sa-si faca rost de piese stim noi cum,nu isi ia Logan!Sunt convins ca nu toti muncitorii vor Logan,le mai place si Cielo,dar la salariul ala te gandesti la buzunar prima oara... |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(daniM @ 19 Oct 2008, 12:08) Totusi iti da de gandit ca unul care lucreaza acolo,deci poate sa-si faca rost de piese stim noi cum ... Mai incearca. S-au dus de mult vremurile alea in care se scotea orice pe poarta uzinei. Paza e asigurata de o companie din afara grupului, si aia nu prea stau la discutii. Daca cineva crede ca Renault a venit in Romania ca sa fie furat, se inseala. 19 Oct 2008, 13:22: QUOTE(Flamingo @ 18 Oct 2008, 22:42) Em am dorit sa folosesc cuvantul reporter ca si ironie. Se vede clar cum respectivul il trage de limba si il provoaca intentionat pe om sa isi dea drumul la gura. Intre ce a fost si ce e acum la dacia e mare diferenta. Nu fac reclama uzinei ca nu am niciun interes, ba din contra (am chiar ceva impotriva lor de pe vremea cand eram student), dar doresc sa exprim o parere peronala si proprie. This post has been edited by Lord Hades: 19 Oct 2008, 12:22 |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Lord Hades @ 19 Oct 2008, 12:19) Em am dorit sa folosesc cuvantul reporter ca si ironie. Se vede clar cum respectivul il trage de limba si il provoaca intentionat pe om sa isi dea drumul la gura. Pai a fost sau nu reporter ? Hotareste-te ! ![]() Oricum... un lucru este cert... De regula la "mase", prinde de minune acest tip de interviu. Am terminhat Psihologia si chiar daca nu profesez, inca mai am habar de niste "siretlicuri" privind intervievarea unui subiect. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 19 Oct 2008, 12:43) Pai a fost sau nu reporter ? Hotareste-te ! ![]() Oricum... un lucru este cert... De regula la "mase", prinde de minune acest tip de interviu. Am terminhat Psihologia si chiar daca nu profesez, inca mai am habar de niste "siretlicuri" privind intervievarea unui subiect. ![]() no shit. si ia zi ala e reporter? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Lord Hades |
![]()
|
Voi nu stiti ce aia o ironie?
Un idivid care stie cum sa incarce un filmulet pe you tube, il prinde pe ala mai ametit, il trage de limba si ii da apa la moara, crezand ca va rupe locul in doua cu ce o sa ii spuna ala. Respectivul are dreptul la o opinie, dar din proprie experienta stiu ce inseamna o firma mare si cum se trateaza productia. Lucrez la un furnizor al DACIA, si cu asemenea chestiuni nu te joci. Oameni ofticati pe viata si pe locul lor de munca am intalnit destui. Efectiv nu era niciun reporter, doar un nuntas cu cont pe youtube care spera sa isi creasca rating-ul pe acolo probabil. E mai clar acum? ![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:25 |