cea mai ieftina masina noua
![]() ![]() ![]() |
cea mai ieftina masina noua
fermi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Cea mai ieftina masina e aia pe care ti-o permiti. Cit isi permite acel om de afacere sa dea pe o masina?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
fermi |
![]()
|
el isi permite sa dea mult. dar nefiind masini pe care le va conduce personal ci doar pentru angajati, le doreste cat mai ieftine
|
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daewoo Matiz , undeva in jurul a 5000 de euro, garantie 3 ani, fiabilitate buna, intretinere usoara, consum redus.
Nu stiu daca se mai fabrica, ca e o problema cu licenta care le expira. Portbagajul e ... decent Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Matizul nu are portbagaj . De fapt are , dar e prea mic .
Si eu sunt pentru LOGAN . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 2 Jan 2006, 21:51) Daewoo Matiz , undeva in jurul a 5000 de euro, garantie 3 ani, fiabilitate buna, intretinere usoara, consum redus. Nu stiu daca se mai fabrica, ca e o problema cu licenta care le expira. Portbagajul e ... decent Bafta! Matiz Euro 3 Van, 2 locuri, portbagaj imens(nu are bancheta spate), 5200 euro, garantie 3 ani, si e de MUUULT mai fiabil ca un Logan ![]() Asta in conditiile in care ajung 2 locuri.. QUOTE sa fie modele de baza (angajatii nu au nevoie de aer conditionat, geamuri electrice, etc) Angajatii AU nevoie de aer conditionat, geamuri electrice etc, pentru ca ei se spetesc muncind pentru patron ![]() This post has been edited by argon: 2 Jan 2006, 22:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cielo se mai fabrica? Parca nu , dar s-ar putea sa se mai gaseasca in stoc undeva...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
fermi |
![]()
|
sper ca s-a inteles tonul ironic din "(angajatii nu au nevoie de aer conditionat, geamuri electrice, etc)"
cred ca ar avea de gandit de mai multe ori la achizitionarea unui daewoo (matiz sau cielo) din cauza licentei mai sus pomenite. cred ca ar prefera un chevrolet spark in locul unui matiz This post has been edited by fermi: 2 Jan 2006, 22:31 |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da un Spark cat costa???Ca n-am idee.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
fermi |
![]()
|
preturi CIP intre 5100 si 7100 Euro.
pentru detalii click aici This post has been edited by fermi: 2 Jan 2006, 22:39 |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai un Spark fara optiuni n-ar fi bun? Depinde si cu ce se ocupa firma aia de care zici...daca nu e nevoie de mult spatiu io zic ca un Spark e acceptabil.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
fermi |
![]()
|
ar fi bun dar nu si in cazul a cel putin trei oameni plus un echipament de cam 100 l. insa fiind vorba de un leasing cred ca mai buna ar fi una dintre urmatoarele masini: Dacia Logan, Chevrolet Kalos, Hyunday Accent 1.3 sau Renault Clio Symbol 1.4. ar fi mai buna pentru ca diferenta in plus nu ar fi decat de 20-25 euro/luna. îi drept ca si avansul este mai mare, dar cred ca se merita
This post has been edited by fermi: 2 Jan 2006, 23:09 |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
pastrama |
![]()
|
Pan la urma cred ca tot Golanu e mai bun.
Da io ziceam Spark pentru ca tu ai zis sa fie si foarte ieftina. This post has been edited by pastrama_stelistu: 2 Jan 2006, 23:13 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(fermi @ 2 Jan 2006, 23:09) ar fi bun dar nu si in cazul a cel putin trei oameni plus un echipament de cam 100 l. Matizul are portbagaj de vreo 170 de litri, spark-ul cam tot atata. Daca nu incape mai ramane si bancheta din spate, nu? Daca se descurca cu spatiul atunci va iesi mult mai ieftin decat la Logan, ora de manopera la daewoo era 20 de lei prin vara, nu cred ca s-a modificat. La fel si cu consumul, diferenta de 1.5-2 litri la consum. Nu stiu la Spark cum e cu ora de manopera, dar la consum sta ceva mai bine. Livrarile merg inca bine la masini, ar fi bine insa sa se grabeasca. La banii pe care ii dai pe masina nu gasesti nimic mai bun. This post has been edited by Laurentziu83: 2 Jan 2006, 23:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu traiesc cu impresia ca lumea deja e hotarata, si a facut acest topic ca sa capete un sprijin moral ca a facut alegerea corecta...
Presupun ca domnu' patron are notiuni de eficienta investitiilor, coroborate cu imaginea de firma si cu costurile ulterioare, nu? Deci, succes la cumparaturi! Sfatul meu este sa-si ia masina pe care o alege el, pe baza principiilor economice si de PR. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
QUOTE(fermi @ 2 Jan 2006, 21:26) -om de afaceri care doreste sa cumpere 2-3 autoturisme pentru angajati -sa fie modele de baza (angajatii nu au nevoie de aer conditionat, geamuri electrice, etc) daca ar fi sa raspund eu as zice Dacia Logan, dar poate sunt si alte variante... Vai, da ce patron grijuliu ca angajatii sa aibe un climat de munca decent ca sa poata muncii cu eficienta! Nu vrei matale ca angajatii sa vina cu masinile lor si cu benzina lor ca doar pentru ei muncesc nu? Doar la sfirsitul lunii pleaca cu banii acasa ce ii lasa la patron? Auzi domne sa vre angajatii conditii decente de munca.... |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mah io nu inteleg o chestie . .. ce fel de patron cu Dacia 1310 break, cumpara Logan-uri la angajati ?
hmmm . . . . locatie Iasi . .. dar numar de Buc ? This post has been edited by IRONICK: 3 Jan 2006, 11:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ca la noi in tara nu exista placerea de a merge pe 2 roti. Se economiseste timp, benzina si in plus nici n-ai nevoie de aer conditionat. Nu mai pomenesc de investitie, care este minora.
cart_burgmania1.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
fermi |
![]()
|
ma asteptam la reactii negative. nu-s nici patron nici angajat la acea firma. insa cunosc un angajat care este insarcinat sa gaseasca solutia optima. si care, neavand cunostinte foarte mari in domeniul pietei auto m-a intrebat pe mine (si s-o zic drept nici eu nu prea am vaste cunostinte). eu i-am propus logan ambiance dar am impresia ca termenul de livrare este cam mare. daca in spark ar incapea trei adulti + bagaje de 100l (cam cat doua butoaie de bere pentru cunoscatori; sa nu incepeti cu "da' ce firma-i aia care livreaza butoaie de bere cu loganu" am dat un exemplu pe care-l intelege toata lumea) cred ca-l voi indrepta catre chevrolet spark. insa am retineri ca ar incapea.
Locatie iasi numar de bucuresti. care-i problema? credeti ca-s singurul din tara care are masina inmatriculata pe alt nume, din alt judet? sau care locuieste momentan in alta localitate decat cea din buletin? |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.545 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
QUOTE(fermi @ 3 Jan 2006, 15:39) ma asteptam la reactii negative. nu-s nici patron nici angajat la acea firma. insa cunosc un angajat care este insarcinat sa gaseasca solutia optima. si care, neavand cunostinte foarte mari in domeniul pietei auto m-a intrebat pe mine (si s-o zic drept nici eu nu prea am vaste cunostinte). eu i-am propus logan ambiance dar am impresia ca termenul de livrare este cam mare. daca in spark ar incapea trei adulti + bagaje de 100l (cam cat doua butoaie de bere pentru cunoscatori; sa nu incepeti cu "da' ce firma-i aia care livreaza butoaie de bere cu loganu" am dat un exemplu pe care-l intelege toata lumea) cred ca-l voi indrepta catre chevrolet spark. insa am retineri ca ar incapea. Locatie iasi numar de bucuresti. care-i problema? credeti ca-s singurul din tara care are masina inmatriculata pe alt nume, din alt judet? sau care locuieste momentan in alta localitate decat cea din buletin? Care este domeniul de activitate al firmei respective sau mai bine zis ce trebuie sa faca respectivii cu masinile? |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(fermi @ 3 Jan 2006, 15:39) Probabil că Logan s-ar potrivi cel mai bine la ce vrea el să transporte. Dacă dorește motorizare MPi atunci nu durează foarte mult, mai mult durează la dCi, deși variantele mai ieftine (Ambiance/Preference) sunt livrate mai repede decât cele superioare (Laureate/Ambition), mai ales dacă nu alegi o vopsea anume sau metalizată. Ar putea eventual să caute un dealer care are deja mașinile pe stoc - nu e neobișnuit să aibe variantele cele mai ieftine pe stoc. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(fermi @ 2 Jan 2006, 20:43) el isi permite sa dea mult. dar nefiind masini pe care le va conduce personal ci doar pentru angajati, le doreste cat mai ieftine In ce domeniu e firma? Cit de mult tine patronul la imaginea firmei? Ca daca e o firma care vrea imagine, ar trebui sa ia Golf, Octavia sau Megane (sau ceva in gama de pret 12,000-15,000) pentru angajati. O firma care tine la imagine si care lucreaza intr-un domeniu unde conteaza prestanta foate mult, are de pierdut daca are ca masini din dotare Dacia (fie chiar si ultimul racnet de Logan), chiar daca sint folosite de angajati... Sper ca intelegi ce vreau sa spun ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 3 Jan 2006, 15:14) In ce domeniu e firma? Cit de mult tine patronul la imaginea firmei? Ca daca e o firma care vrea imagine, ar trebui sa ia Golf, Octavia sau Megane (sau ceva in gama de pret 12,000-15,000) pentru angajati. O firma care tine la imagine si care lucreaza intr-un domeniu unde conteaza prestanta foate mult, are de pierdut daca are ca masini din dotare Dacia (fie chiar si ultimul racnet de Logan), chiar daca sint folosite de angajati... Sper ca intelegi ce vreau sa spun ![]() Depinde de cat e media valorii de snobism a clientilor la care se adreseaza. Seful e de indicat sa aiba o masina mai scumpa, eventual cei care se ocupa de marketing pentru ca reprezinta imaginea firmei si din cauza ca de obicei se intalneste cu alti sefi care de obicei sunt snobi. Pentru angajatii care misuna prin teren insa, un Renault Clio de exemplu n-are de ce sa strice imaginea firmei pentru ca au de a face cel mai des cu alti angajati ai altor firme. Exemplu: Am vazut masina a OMV Logan cu desene pe ea in culorile OMV. Care-i problema ? Crezi ca le scade prestigiul ? Sunt mai multe Logan in tara acum decat orice alta marca de masina, unde crezi ca vor alimenta aceste masini ? Logan e o masina populara (si nu neaparat ieftina), nu e asa de cocheta insa. Depinde de activitatea firmei si de ce anume imagine vrea sa genereze celor vizati. Din punctul asta de vedere OMV n-are de ce sa se comporte cu snobism fata de masinile mai putin pretentioase. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(DigitalScribe @ 3 Jan 2006, 16:50) Nu vă mai agitați atât, se pare că firma nu-și poate permite Golf, Octavia sau Megane, Clio și alte asemenea... Probabil vor cea mai ieftină mașină posibilă care are spațiu suficient, iar cele enumerate nu prea se potrivesc întru totul... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
fermi |
![]()
|
masinile vor fi pentru deplasari prin oras (iasi) sau prin imprejurimi. ele vor fi folosite de agenti de vanzari si de cei de la contabilitate. nu se pune problema de imagine a firmei. seful cel mare audi A6, pt livrari dacii papuc. pentru departamentele vanzari, marketing ar merge ceva din gama de pret 5000-7000 CIP. oricum multumesc pentru idei, am cautat si eu pe internet deja amicul meu ii prezinta astazi mai multe oferte sefului sau. la urma urmelor el va alege.
|
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
fermi |
![]()
|
considerati topicul inchis. cica trebuie modernizate niste instalatii+spatii ca sa fie in conformitate cu niste norme (probabil care vor intra in vigoare in 2007). banii de masini se duc in alta parte cel putin pana la vara. oricum multumesc pt sfaturi.
PS angajatii care au sperat la masini noi se vor multumi cu talpa, tramvaiul sau cu masina proprie. |
--------------------
DACIA
Logan 1.4 Mpi Laureate
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:08 |