Dacia, sau de ceea ce imi era frica nu am scapat, un biet surub la stergatoare...
![]() ![]() ![]() |
Dacia, sau de ceea ce imi era frica nu am scapat, un biet surub la stergatoare...
ursul-alb |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|||
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
M-as mira sa reusesti sa urgentezi rezolvarea. Bineinteles ca gestul tau este laudabil si ar trebui toti sa luam atitudine cand suntem pusi in fata unui astfel de tratament care se propaga de ceva vreme fara nici o modificare. Din pacate, atata timp cat "uriasul" Dacia/Renault nu va pati nimic care sa-l afecteze cat de cat, nu cred ca vor schimba ceva in politica binecunoscuta de "merge si asa". Cu alte cuvinte, "cainii latra caravana trece".
Sa ne tii la curent cu raspunsul / rezolvarea problemei. Bafta. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ursul-alb @ 31 Dec 2004, 20:54) Inca ai stat putin E ceva deplorabil ce se intampla cu piesele de schimb pentru loganuri.....eu am stat o luna dezile cu masina in service..... Daca asa cred ei ca o sa atraga alti clienti pentru produsele ulterioare.... iti impartasesc nemultumirea. Eu semney si ma fac martor in proces! This post has been edited by kAndrei: 1 Jan 2005, 18:40 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Aasteptam cu mare interes raspunsul VC (integral).
Un An Nou mai bun! |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
frontEND |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
o scrisoare poate un pic cam lunga ... nu cred ca o sa atraga atentia nimanui din dacia...ii doare in cot... timpu trece ... leafa merge...
|
--------------------
Volvo
S 40 2.4i
2004 summum
- B 03 ...
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(frontEND @ 1 Jan 2005, 19:07) o scrisoare poate un pic cam lunga ... nu cred ca o sa atraga atentia nimanui din dacia...ii doare in cot... timpu trece ... leafa merge... Eu am reusit sa o citesc in max.2 minute... asa ca nu am considerat a fi prea lunga... Eu cred ca asa e corect, sa le descriu in detaliu ce sa intamplat ca sa nu aiba edit nelamuriri... Apoi in ce priveste nepasarea, eu plec tocmai de la premisa asta si incerc sa fac ceva ... daca nu am trece toti asa usor peste si daca ne-ar pasa fiecaruia de cum suntem tratati, probabil asa ceva nu s-ar mai intampla sau macar nu ar mai ramane fara urmari... Chiar daca momentan poate par un Don Quijote, poate/sper ca altii care vor mai urma dupa mine sa nu mai semene cu el.. ![]() Ne mai auzim This post has been edited by ursul-alb: 2 Jan 2005, 13:26 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vericule, esti cam prea politicos cu ei... sigur or sa-ti trimita ceva la modul: "va multumim ca aveti incredere in serviciile Dacia, am luat la cunostinta si vom incerca sa rezolvam problema"
nesimtire crasa... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Draga Ursule alb, tu acum astepti in Iasi sa-ti rezolve astia problema dupa care sa
te duci acasa la Timisoara? |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Neplacuta situatie ! Totusi povesteste-ne, cum ai rezolvat problema si ce raspuns ai primit ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ursul-alb |
![]()
|
As vrea eu sa va spun cum am rezolvat-o, dar din pacate nu pot folosi inca verbe la timpul trecut
![]() Va anunt, stati pe faza! PS: inca e bine ca nu a mai plouat/nins in Iasi de cand sunt eu acasa... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
marescosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 14 December 04 ![]() |
Doresc sa se rezolve cat mai repede problema "ursului-alb"! Sa poata omul circula linistit cu masina pe timp de ploaie!
Este INADMISIBIL ce se intampla cu aceste masini si cu cei de la DACIA! Sa ai masina in garantie,sa ti se strice in 100 Km!!! ![]() Bine ca nu mi-am cumparat LOGAN fiindca acum cred ca-i dadeam foc in fata uzinei si filmam imaginile pentru a le trimite la toate televiziunile nationale si la revistele auto de specialitate care nu stiu din ce motiv...cred ca sunt platiti adica "SPAGITI" in stil romanesc sa manance KKT in stil pozitiv despre LOGAN,in timp ce posesorii fac crize de nervi in jurul autoservice-urilor! Daca puteti,vindeti aceste nenorociri de masini si luati-va macar un CLIO care desi fabricat la turci,nu pune problemele LOGAN-ului! Cu stima,Mares Cosmin din Ploiesti,neposesor de LOGAN...din prudenta! klaus edit: pentru acest mesaj iei un warn si pentru faptul ca demonstrezi prin el ca tu esti cel care a scris mesajul de mare porc pe care l-ai pus in carca altcuiva care "cica a intrat cu contul si parola ta pe forum" |
--------------------
PEUGEOT
206 X-Design
- Numar provizoriu
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
bai nene ai peugeot, ce cauti tu la forumu' dacia, culmea mai rezolvi si probleme oamenilor de la sectiunea "probleme tehnice cu logan"
Doamne... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Saga continues, episode II: "Dacia strikes back" (sper eu...)
Azi, undeva dupa 17.00 primesc un telefon... misterios, numar la secret... cineva de la VC de la Dacia; evident, in stilul profesionist al celor de la VC mi se cer scuze peste scuze (de apreciat, dar eu aveam altele pe cap), imi explica ca la fel ca in multe alte firme in perioada aceasta au un numar redus de persoane (aici as avea ceva comentarii, dar daca asta a fost politica Dacia, ce sa mai zic?) oricum, nu ma prea interesa, asa ca am trecut rapid la concret: ce facem acum? Imi spune ca au o comanda primita pentru piesa respectiva (cred ca a zis pe 28.12, desi service-ul a zis ca a facut-o pe 24.12), dar din nou problema: de la 1.01.2005 Service Autoturisme Dacia din Iasi nu mai apartine retelei autorizate Dacia-Renault!! Asa ca eu trebuie sa ma duc sa-mi iau actele ramase acolo si sa ma duc la celalalt service autorizat, Caremil (pentru cei care cunosc Iasul, cam 10 km de la unul la altul ![]() Concluzie episodul II: un tip simpatic la VC, care parea si el destul de constient de cum se misca celelate compartimente la Dacia si nu a vrut sa se avante in promisiuni prea mari ![]() ![]() Si tot maine am de parcurs circuitul cu inamtricularea, pentru ca oamenii saritori de la Auto Europa Timisoara mi-au trimis repede actele masinii sosite de la Dacia astfel incat sa o pot inmatricula la Iasi. Keep in touch This post has been edited by ursul-alb: 3 Jan 2005, 21:12 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
m-power |
![]()
|
Ursule, eu zic ca cel mai corect ar fi ca cei de la Caremil (pentru ca au service si ei) sa ia frumos piesa care iti trebuie de la una din masinile care stau absolut degeaba in magazin si sa-ti rezolve problema. E solutia cea mai de bun simt la care trebuiau sa se gandeasca astia de la Caremil, pentru ca problema cu piesele lipsa pare (desi NU ar trebui) destul de nevinovata. Asa se intampla cand exportul are prioritate, iar comenzile sunt foarte mari. Nu prea le pasa de noi ca si asa le cumparam masinile. Iti urez drum bun si fara alte neplaceri! |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
ursul-alb |
![]()
|
QUOTE(m-power @ 3 Jan 2005, 22:17) Ursule, eu zic ca cel mai corect ar fi ca cei de la Caremil (pentru ca au service si ei) sa ia frumos piesa care iti trebuie de la una din masinile care stau absolut degeaba in magazin si sa-ti rezolve problema. Da, e o idee buna, dar as baga mana in foc ca atunci cand o sa le pomensc maine de asa ceva o sa sara ca arsi (si ca sa fiu sincer nu prea cred ca au masini care stau, dar o sa vad maine, pentru ca e prima data cand ii vizitez...) PS: deocamdata astia d e la Caremil inca nu aveau la ce sa se gandeasca... de-abia de maine is problema lor ![]() Merci oricum |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
m-power |
![]()
|
Au trei masini in magazin. De altfel magazinul e misto !
Nici eu nu cred ca vor fi binevoitori, dar cine stie...poate odata si odata s-o indrepta si Iasingtonu' spre Bucuresti macar, daca nu spre vest. Ne tii la curent da? Bafta! |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Asa e, au trei masini in show-room care nici gind sa aiba nevoie de stergatoare, dar ma indoiesc si eu ca vor fi de acord cu acest compromis...anyway, incercarea moarte n-are...pai nu?
Bafta! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Asadar, Caremil...
Dimineatza m-am dus unde stie toata lume aca e Caremil in Iasi, pe DN28, Valea Lupului...cam la 2 km de Iasi; acolo aflu ca service-ul de la Caremil e in Zona Industriala (cam la vreo 6-7 km de Caremil dealer), undeva pe aproape de fostul service Dacia de unde mi-am recuperat eu actele dimineata (deci cam vreo 30-35 km batuti azi pe chestia asta, incluzand si drumul de/pana acasa ) Am ajuns la service pe la 16 (dupa ce cei d ela VC ma sunasera din nou pe la 14:30, ingrijorati ca nu ajunsesem la Caremil inca - o sa povestesc in alta parte, azi am umblat pentru inmatriculare...), au fost destul de amabli mai ales ca in mare ii cam pusese la curent VC cu problema mea; initial au zis ca nu e nevoie de nici o piesa de schimb (asa au zis si dincolo prima data) dar dupa vreo 20 de min de chinuiala au ajuns la concluzia ca trebuie... asa ca au lansat comanda pentru o bucata mai mare din mecanismul de la stergatoare (chestia aia mica si defacta de la mine cica nu vine separat). Ei au speranta ca pana joi le ajunge, asa ca teoretic joi la 14 trebuie sa ma prezint la ei pentru montaj. Astept sa vad ce va urma, faza proasta e ca au inceput ploile... PS: nici o problema cu serviceul de la Caremil (apropo, destule Loganuri lovite pe acolo, nimic foaret serios, daca ar fi dupa mine as spune ca pareau evident accidente datorate neatentiei soferilor), baieti tineri si politicosi; despre dealer nu pot spune absolut nimic. PS: a cazut din start varianta schimbului cu stergatoarele de pe alta masina, avand in vedere ca acolo nu au nici un Logan expus ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
m-power |
![]()
|
Realizezi ca daca chiar ar tine cu tot dinadinsul sa-ti repare masina, ar putea sa dea o fuga in partea astalalta (locuiesc in Pacurari). Dar eu am vazut atelier in spatele magazinului, cu intrare de pe laterala dinspre oras. Nu stiu ce sa zic. Nasol ca ploua afara.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
ursul-alb |
![]()
|
Ei, evident, dar sa nu exageram totusi... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Frate, eu zic sa te duci direct la Protectia Consumatorului! Du-te la dealer si ameninta cu 'varu' tau de la nu stiu ce ziar de presa... Crede-ma ca daca afla directoru ca e pe cale sa vina presa sa ii denigreze, masina o sa fie gata in 5 minute.. Eu lucrez in Comert si stiu ca cel mai mult ne este frica de presa si concurenta! In ordinea asta ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(frontEND @ 1 Jan 2005, 20:07) o scrisoare poate un pic cam lunga ... nu cred ca o sa atraga atentia nimanui din dacia...ii doare in cot... timpu trece ... leafa merge... Voi face poza la o scrisoare trimisa MIE de GUVERNUL ROMANIEI. Ca idee ...dupa ce am apelat la cine trebuie am fost sunat de Nenea Ala mai Mare <nu i-am retinut numele> de la VC Dacia. Dar toate astea peste vreo 3 zile! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai o sa te rugam insistent sa ne dai detalii, asteptam cu interes...
|
--------------------
D
Logan
|
|
thegodsglory |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 31 December 04 From: B ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 5 Jan 2005, 00:27) Voi face poza la o scrisoare trimisa MIE de GUVERNUL ROMANIEI. Ca idee ...dupa ce am apelat la cine trebuie am fost sunat de Nenea Ala mai Mare <nu i-am retinut numele> de la VC Dacia. Dar toate astea peste vreo 3 zile! Hehe... tot vechile parghii sunt mai bune... Ma gandesc la o alta solutie. De ce nu faceti un grup de lobby? O scrisoare deschisa, ceva care sa fie trimis de la VC la PRul al' mare al lui Renault, trecand pe al Orificiul pt Protectia Consumatorului si eventual presa. Spun "sa faceti" fiindca nu am un Logan inca, si din ceea ce am citit pe forum sunt muuuuulte nemultumiri legate de calitatea serviciilor din perioada de garantie. Cred ca ar iesi un document solid, capabil sa schimbe ceva. Forumul acesta a devenit o comunitate puternica deja, un fel de lider de opinie... In fond, nu ati cere altceva decat sa va fie respectate drepturile contractuale! |
--------------------
dacia
1310 alb-ruginiu :)
- b14 it's a feature, not a bug.
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Revin, informatii intermediare:
Azi la 12 am primit confirmarea de la Caremil ca Dacia mi-a trimis mecanismul de la stergatoare (asadar, in mai putin de 48 de ore, deci se poate...)... chiar sunt curios sa vad cat de mult din el va fi schimbat pentru un amarat de stift... La 14 ma duc sa il monteze. Bafta! This post has been edited by ursul-alb: 6 Jan 2005, 13:06 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
m-power |
![]()
|
Cum saptamana asta a plouat, prevad ca dupa ce il monteaza nu mai ploua...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
|
bybystrocel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 16 November 04 From: Iasi ![]() |
Sper ca cei de la Caremil sunt de cuvant, caci si eu am de gand sa dau comanda la ei si chiar sunt interesat de capitolul garantie, sevice, etc in ceea ce-i priveste. astept cu nerabdare rezolvarea problemei
|
--------------------
DACIA
1410
- IS-97-DYA dupa scumpirea benzinei
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Ursule-alb, eu am stat 8 luni dupa o piesa de la VC (era motorasul de inchidere usa). Dupa 8 luni a venit piesa, dar mecanicul de acolo a reusit (eu neobservand) sa-mi puna un motoras vechi - reparat, care a mai mers fix 2 luni (pana am iesit din garantie) - Asta se intapla la Motor Service Bucuresti.
Deci tu esti un "fericit ca ti-ai rezolvat pb pe garantie asa de repede. Pentru un ax volan am stat alte 2 luni, iar cand m-am dus la Latin-Efe aveau piesa, dar nu se putea pe garantie... Asta e!!! |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bybystrocel @ 6 Jan 2005, 16:20) Sper ca cei de la Caremil sunt de cuvant, caci si eu am de gand sa dau comanda la ei si chiar sunt interesat de capitolul garantie, sevice, etc in ceea ce-i priveste. astept cu nerabdare rezolvarea problemei ei sunt de cuvant, dar din pacate Dacia si faptul ca sunt tineri pe piata le creeaza o serie de neajunsuri. Poate o sa se mai rezolve din problemele lor atunci cand se vor muta in Pacurari si poate patronul lor o sa ii plateasca mai bine ca altfel risca sa ramana fara oamenii buni... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
Dsign |
![]()
|
off-topic: pe vremea cind aveam DSN am fugit de Latin si m-am dus la motor service, recte nea IOrdache, sefu de garantii... daca stii sa vorbesti, iti schimba ce vrea muschiu matale... dar se pare ca unii "nu stie sa sa dascurce, vere"!
daca stii sa vorbesti, se rezolva orice ! chiar si in tara asta (si nu-mi spuneti ca nu sunteti adeptii spagii, ca mai mult conteaza masina proprie decit spiritul civic!!!!) This post has been edited by Dsign: 6 Jan 2005, 17:46 |
--------------------
D
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:42 |