Sistem audio de calculator, subwooferul nu isi mai face treaba
![]() ![]() ![]() |
Sistem audio de calculator, subwooferul nu isi mai face treaba
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
poate e dat incet subwooferul
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Incearca sa bagi semnal de la alta sursa , banuiesc ca toti ceilalti sateliti se leaga la el , reglajele de volum sint tot pe el nu? poate nu este legat corespunzator sau o setare a sursei de semnal necorespunzatoare (in cel mai rau caz poate fi defect finalul ) dar nu cred asta mai deraba o problema de setare a sursei de semnal, incearca cu un MP3 player sau altceva , chiar si cu un radio care are iesire corespunzatoare
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@ionutctn - o posibila problema la tine e sa fi schimbat din greseala sub-ul cu una din boxe (centralul). Verifica daca ai bagat bine cele 3 mufe in placa de sunet si sistem. Daca astea sunt ok incearca sa gasesti o optiune prin meniurile de la placa de sunet care sa faca "interschimbare sub cu central".
@bygy007 - nu cred ca merge testa cu mp3-ul, deoarece are 3 intrari. Sau ma rog, sa le iei pe fiecare la rand... Din moment ce inainte a mers bine e o chestiune de (re)montare gresita Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 15 Oct 2008, 11:34 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Placa mea de sunet, ma intreaba pt fiecare mufa in parte ce am bagat in ea. Adica : ce ai intrdus in mufa verde? central , front left, subfooer, etc. Eu momentan folosesc pe roz 2.1 prin TV si pe negru castile. Asa s-a nimerit...
Poate wooferul este setat pe alta mufa, chiar daca tu ai introdus corect conform culorilor. This post has been edited by altisone: 15 Oct 2008, 11:42 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ionutctn |
![]()
|
Sistemul functioneaza asa: are un panou de comanda micut cu un display si ceva butoane de reglaj. In acel panou de comanda intra mufele de la placa de sunet. De la acel panou mai departe se duce o mufa de un anumit tip direct la subwoofer. In subwoofer se leaga toti cei 5 sateliti.
Ca sa verific placa de sunet Creative o sa procedez asa: voi activa din nou din BIOS placa de sunet aia de pe placa de baza. Este tot 5.1 dar macar pot verifica daca e vreo diferenta in functionare sistemului. Daca isi revine, e de la placa Creative, daca nu: trebuie sa ii mai dau de cap. Asa-zisa defectiune mi se pare ciudata pentru ca nu e prima data cand il demontez si nu am avut nici un fel de problema si mai ales ca atunci cand fac test pe fiecare difuzor (stiti voi apare pe ecran o imagine cu fiecare difuzor si dai click pe el si se aude numai difuzorul selectat) imi arata ca sunt legate corect. Poate fi stricat ceva fizic la sistem? Ma gandesc ca nu s-ar fi auzit deloc un anumit canal/difuzor. probabil ceva de la legaturi/placa de sunet. Am si un mp3 player si voi lega cate un canal pe rand din cele 3 mufe sa vad ce se intampla. This post has been edited by ionutctn: 15 Oct 2008, 12:25 |
--------------------
Dacia
1310
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sper ca prin demontant de referi la scos satelitii din el, nu la demontat subwooferu' in sine... Daca e asa, verifica cu multa atentie cablajele, poate nu mai face cum trebuie un fir contact. Sau poate, daca tot ai facut curatenie generala, ai pus in alt loc din camera ori in alta pozitie subwooferu' si aceasta nu-l mai avantajeaza asa de mult ca inainte.
Si asta conteaza, chiar mult. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 23:01 |