oglinzi electrice, se pot pune pe solnitza oglinzi electrice de logan?
![]() ![]() ![]() |
oglinzi electrice, se pot pune pe solnitza oglinzi electrice de logan?
cristio_79 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
releu de temporizare???
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da,am impresia ca Supernova si Loganul au asa ceva.Mergi la un electrician si iti face legaturile.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
pot scoate firele fara sa mai dau jos fetele de usi?stie cineva?ce fel de fire sa folosesc?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu merge fara dat jos fetele de usi. Trebuie trecute firele prin burdufurile de cauciuc prin care trec firele de la actuator si boxa, si scoase spre bord. Poti sa scoti firele doar din suportii oglinzilor, dar tot va de jos fetele de usi electricianul, asa ca mai bine le demontezi tu (sa ai grija la lipitul foliei cu masticul ala inainte de re-montare, ca iti intra apa daca nu sunt bine lipite). Exact aceeasi modificare vreau sa o fac si eu, am cumparat tot ce imi trebuie, dar lenea asta...
This post has been edited by bogdanmardare: 24 Nov 2008, 12:35 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
o sa fie belea de belea sa mai dai fetele usilor jos (in cazul meu) eu am izolat si panourile de usi si schelete metalic al usilor si nu cred ca mai pot sa mai trag cabluri prin cauciucul ala.
|
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca exista cineva care poate face treaba cap-coada pe un logan preference, vreau doar degivrare (bagat oglinzi caldute), cu piese manopera etc. facut cu releu, siguranta separata, astept un mesaj pe PM. (zona dr taberei).
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Banu1974 |
![]()
|
am reusit sa am oglinzi incalzite.cum?usor.....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
cum ? dezvaluie secretu
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Banu1974 |
![]()
|
am demontat fetele de usi,a fost un pic mai greu ca am aluband,am tras firele,si am fost la un electrician
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 14:19 |