Jaf la drumu mare, ce ma sfatuiti?
![]() ![]() ![]() |
Jaf la drumu mare, ce ma sfatuiti?
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.396 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Gescu @ 20 Oct 2008, 19:51) Lichid frana si servo trebuiesc schimbate..uleiu in cutie nu dar il schimb fiindca e selenia si e najpa....nu agata dar incerc sa protejez cutia.... Si totusi, in carnetul de intretinere al masinii ce scrie? La ce interval se schimba lichidul de frana & servo? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
2 ani !
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Pai in cazul asta mi se pare ca Albea e o mega-țeapa, masina ieftina si intretinere scumpa. Posibil si alte Fiat-uri. Deci da, cred ca ai fost jefuit din pacate la drumul mare cand ai cumparat masina.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu ma intreb cat de handicapati au fost aia de la Fiat Romania cand au trecut o asemenea prevedere in carte, de schimbare a distributiei la 2 ani.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Stii cum e vb aia...nu-i prost cine cere...ala care da.Eu am pus botu 2 ani dar acum e groasa....deci nu mai merge..cum il Turcia aceeasi masina si ai 4 ani sau 60 000 km si la noi 2 ani.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
O fi de vina aerul de la noi ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si s-o schimbat cumva ceva? De o marit astia intervalul reviziilor, de la 15k la 20k si de la 10k la 15k ? Sa fim totusi cat decat seriosi.
This post has been edited by Serje: 21 Oct 2008, 22:21 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 11:10 |