DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fotbal noaptea pe terenuri amenajate in cartiere, Problema

bj
post 20 Oct 2008, 16:23
Post #31

membru de nevoie

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(tuneam @ 17 Oct 2008, 08:26)
Dar e ff mare galagia, nu se poate dormi. Am sotie insarcinata si copil mic.
O alta problema ar fi ca patronii firmei respective sunt si consilieri la primaria de sector, deci nu pot face plangere scrisa la primaria de sector pentru ca ma expun la riscul de a fi identificat si cine stie ce nebuni or fi pe acolo pe teren - nu vreau sa am probleme.
*

Eu tot nu inteleg ce pot sa iti faca? Iti iau caii de la bicicleta? blink.gif prea mi se pare asta interpretare mioritica... wacko.gif

Fii dom'le barbat! Sesizare la primarie, anuntat media, fa-ti dreptate! Daca vrei poti! Daca nu stai si inghite!

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuneam
post 20 Oct 2008, 17:32
Post #32

Membru autentic

Salut
Multumesc de idei. O sa merg mai departe cu problema la primarie, inspectorat si politie. Mai mult o sa fac un dosar complet (oameni implicati, nume, adrese, etc..) care o sa fie si public. Dat la cateva ziare, tv, etc.

NU o sa pun in practica nimic distructiv (e totusi bunul scolii, desi nu am vazut elevi jucandu-se pe el).

Din nefericire am numai vecini mosi si babe care nu au curaj sa faca nimic, le e teama de repercursiuni. O sa fiu de unul singur.

--------------------
Renault/Ford Clio IV 2014 - bucuresti
+
hash
post 21 Oct 2008, 08:54
Post #33

calculatorist

La orice hartie pe care o depui sa-ti faci o copie, pe care sa ti-o inregistreze cu data, stampila si semnatura, si pe care o pui la dosar. Odata ce au semnat ca au luat la cunostinta trebuie sa-i dea curs si tu sa primesti un raspuns.

--------------------
- - -
+
ceribros
post 21 Oct 2008, 09:28
Post #34

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

QUOTE(altisone @ 20 Oct 2008, 10:12)
Vine iarna... Sa speram ca o vreme ai sa ai parte de liniste.
*

radmasa.gif Scuze dar de obicei cand e iarna se joaca mai spectaculos fotbal, alunecari , aruncari pe zapada, cascadorii etc. pentru cine nu a jucat iarna nu stie ce a pierdut.
Sincer te compatimesc si te inteleg eu sunt in aceeasi situatie dar nu cu teren ci cu tiganii din fata blocului care urla toata noaptea si se striga, fluiera si injura unii pe altii ca in codru. Din fericire pentru mine cand vine frigul sau vreme urata se potolesc. Reclamatie la politie in fiecare seara pentru perturbarea linistei publice (chiar daca are autorizatie amenda trebuie sa ii dea) , reclamatie dupa reclamatie dupa reclamatie........in scris telefonic, pune si vecinii sa faca reclamatie si tot asa.

This post has been edited by ceribros: 21 Oct 2008, 09:29

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
vi_escu
post 21 Oct 2008, 23:24
Post #35

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Apuca-te si tu de fotbal. Poate nu o sa te mai deranjeze!

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
bucatzel
post 21 Oct 2008, 23:35
Post #36

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

pai ce? alte blocuri prin zona nu mai sunt? scoate si tu o foaie la xerox si pune-la in poste prin toate blocurile din jur, in care sa-i chemi la o intalnire , nu se poate sa fii atat de singur. Cat despre mosnegi, poti sa vezi cam care ar fi efectgul unei petitii semnate de cati mai multi vecini. nu stiu cum se intocmeste una si care e nr minim care trebuie s-o semneze, dar e si asta o idee.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
bj
post 22 Oct 2008, 10:37
Post #37

membru de nevoie

QUOTE(tuneam @ 20 Oct 2008, 17:32)
Salut
Multumesc de idei. O sa merg mai departe cu problema la primarie, inspectorat si politie. Mai mult o sa fac un dosar complet (oameni implicati, nume, adrese, etc..) care o sa fie si public. Dat la cateva ziare, tv, etc.

NU o sa pun in practica nimic distructiv (e totusi bunul scolii, desi nu am vazut elevi jucandu-se pe el).

Din nefericire am numai vecini mosi si babe care nu au curaj sa faca nimic, le e teama de repercursiuni. O sa fiu de unul singur.
*

Succes... eu tot nu inteleg ce fel de repercursiuni... chiar nu imi dau seama ce pot face unii din primarie care sa va faca rau...

Intradevar ideea e sa faci toate demersurile intr-un sens constructiv. Prima idee e sa ii scoti pe aia de pe teren, dar cine stie poate sunt si alte masuri, i.e. isi pot instala un panou fonic pe partea dinspre blocuri... sau mai stiu eu ce...

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 21:48
Forum Renault