Cum ajung la Parlament, de pe E85 / E60 ?
![]() ![]() ![]() |
Cum ajung la Parlament, de pe E85 / E60 ?
Alex G. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
In primul rand pe unde vrei sa intri in Bucuresti? Presupunand ca pleci din Iasi, mergi pe DN2 si intri in Bucuresti pe la Afumati cel mai scurt si rapid drum in situatia asta (fara a te aventura pe stradute) este sa continui pe Sos. Colentina (de la complexul Europa tot inainte) iar la rondul de la Bucur Obor faci stanga. Aici intri pe linia de pe harta ta si continui pana in Piata Hurmuzachi (fosta Muncii - ai grija sa nu intri in pasajul subteran!) unde faci dreapta spre Piata Alba Iulia iar de acolo intri pe bulevardul cu fantani si mergi tot inainte pana la Palatul Parlamentului.
Intersectiile in detaliu le poti gasi si pe Google Earth. Drum bun! This post has been edited by alecsz99: 17 Oct 2008, 10:01 Attached thumbnail(s) 111.JPG ( Size: 206.2k ) Number of downloads: 401 |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau de ce nu s-o tina drept pe calea mosilor, apoi iese la universitate, unirii, etc.
Attached thumbnail(s) 111.JPG ( Size: 207.59k ) Number of downloads: 404 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Alex G. |
![]()
|
Multumesc de informatii! Vin din Iasi pe E85 / DN2 si intru pe la Afumati. Intr-adevar vad ca ruta aceasta data de tine este mult mai scurta.
Am sa ma uit exact dupa numele intersectiilor pe Google Earth sa vad cum pot ajunge fara sa ma invart prea mult. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Vii maine adica sambata, nu? La ora aia nu e nici un trafic, poti merge pe Colentina, Obor, Universitate, Unirii, Parlament. In 30 de minute ajungi din Voluntari.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Alex G. |
![]()
|
Da, maine dimineata ajung. Daca nu e nici un trafic e si mai bine ca ma descurc mai usor urmarind indicatoarele. Tocmai ce m-am uitat pe Google Earth, intr-adevar dupa cum zici, e Voluntari, Colentina, Obor, P. Unirii, Parlament.
altisone, n-are rost sa candidez la Parlament, un om corect si cinstit nu ar ajunge sa ocupe o functie de acolo. ![]() ![]() Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai de aia nu ajung oameni corecti si cinstiti in Parlament. Pentru ca gandesc ca tine.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Alex G. |
![]()
|
![]() Te linseaza repejor daca vii cu idei corecte si oneste. Daca vii cu coruptia, te primesc cu bratele deschise. Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum zice si yahoo http://maps.yahoo.com/broadband#mvt=m&lat=...7275%2C26.09241 , eu as lua-o Voluntari --> Colentina --> Calea Mosilor pana in capat --> inainte pe Mantuleasa (asta-i o straduta mai mica, dar e drept inainte) inainte pe linia de tramvai pana la semafor --> dreapta-stanga pe langa Udriste si la Junior (al doilea semafor) faci drepta si se vede ditamai hardughia undeva in fata.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Excelent, multumesc tuturor, informatiile sunt de un real folos, deja mi-am notat pe o hartie mai multe dintre indicatiile voastre, sa le urmez la fata locului.
Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
Stefan |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 17 Oct 2008, 14:05) Dupa cum zice si yahoo http://maps.yahoo.com/broadband#mvt=m&lat=...7275%2C26.09241 , eu as lua-o Voluntari --> Colentina --> Calea Mosilor pana in capat --> inainte pe Mantuleasa (asta-i o straduta mai mica, dar e drept inainte) inainte pe linia de tramvai pana la semafor --> dreapta-stanga pe langa Udriste si la Junior (al doilea semafor) faci drepta si se vede ditamai hardughia undeva in fata. Asta e traseul meu de la serviciu acasa ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci tu locuiesti la parlament...
Nice, cum se vede Bucurestiul din living? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ce interesant ar fi ca Alex sa fi fost vreun kamikaze, iar acuma sa fiti acuzati toti de complicitate.
![]() This post has been edited by eXtenSion: 19 Oct 2008, 10:48 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai n-are avion in dotare, d-aia ne-am riscat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alex G. |
![]()
|
M-am descurcat mai mult decat onorabil. Din Afumati de acolo am facut cca. 30 minute pana la Parlament, pe Colentina -> Calea Mosilor -> Bd. Ferdinand -> Bd. Unirii.
Am vazut si soferi politicosi probabil din cauza ca aveam numar de Iasi (alta localitate decat Bucuresti), care nu m-au innebunit cu flash-uri si claxoane daca am mers cu 20-30km/h pentru a ma putea orienta dupa denumirile strazilor. PS: Nu mi-am inchipuit ca e asa de nasoala portiunea aceea de sosea cum intri in Bucuresti, am prins o vreme nasoala spre dimineata: ploaie marunta si ceata. Trebuia sa ma adaptez conditiilor de trafic (90-100km/h) pentru a nu strica fluiditatea traficului dar nasol de tot, sarea o mizerie groaznica (apa cu praf = noroi) intr-o veselie de la masinile din fata si cele de pe contrasens. In rest, ca stare a drumurilor, mi s-a parut mai mult decat ok. In Iasi avem cratere mai mari pe strazi. Multumesc celor de m-au ajutat cu informatii! Alex This post has been edited by Alex G.: 19 Oct 2008, 11:18 |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Prin amabilitatea celor din
QUOTE circumscripția electorală nr.10 BUZĂU, colegiul uninominal nr.5 Iote-l si pe colegu`. This post has been edited by D-Ice: 23 Sep 2013, 19:32 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sacrificați 13 minute din viață, că-i incredibil gagiul. Asta c-o tot ardem aiurea pe-aici cu politica, politicienii și alte căcaturi de-astea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io mă mir mereu cum naiba oameni ca ăsta nu uită să respire. Uneori mi se pare că și asta e prea greu pentru ei.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Avea căști.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Sep 2013, 20:13) Cred ca l-au votat niste oameni plini de intelepciune, sperante si bune intentii. Creier n-au avut, dar nici nu le trebuie. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă-i de Gl l-a votat kum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
La urmatoarele alegeri numa' de-astia caut si votez. Pe cuvant!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!
This post has been edited by DragosP: 24 Sep 2013, 10:16 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai si io ce-am zis?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 Sep 2013, 10:07) Cred ca l-au votat niste oameni plini de intelepciune, sperante si bune intentii. Creier n-au avut, dar nici nu le trebuie Badie, vezi ca nu e cazul sa repeti portretul robot al votantului uselist! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kum |
![]()
|
Da' partida tiganilor se mai egzista?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu conteaza ce partid il impinge. D-aia-i bun uninominalul curat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:44 |