au inceput sa scoata tarusii, la proTV i-au aratat pe baieti la treaba
![]() ![]() ![]() |
au inceput sa scoata tarusii, la proTV i-au aratat pe baieti la treaba
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(Ducu1 @ 26 Jan 2005, 11:02) ??? Nu am zis de nimeni nimic...poate ca nu s-a intamplat ptr. tine sa mergi intr-o vizita si sa parchezi undeva nemarcat...Daca e marcat, nici eu nu parchez acolo...DAR fii sigur ca acolo unde ai pus-o e locul cuiva ..la mica intelegere din bloc... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Iar revenim la cum parcam, mama ei (uniti va rog threadul asta cu celalalt).
Eu am pus pe locuri marcate, am pus si atat cat s-a putut pe locuri cu tarusi, pentru ca dupa o tura de bloc m-am trezit ca nu am unde sa las masina. Sunt acum destul de multe locuri "protejate" pe care ziua in amiaza mare nu sta nimeni insa tu, ca om care se misca prin oras, nu le poti folosi. Vrei 5 minute la un bancomat, nu se poate ca sunt locuri libere protejate cu lanturi de diverse firme. Eu prefer acum sa astept un sofer de la firma sa plec cu el, ca macar in felul asta ma lasa sa-mi fac treaba si el se chinuie sa gaseasca vreun locsor unde sa stea. Nu mai poate sta acolo, da ture de bloc pana ies. Aseara am ajuns mai devreme acasa, nu se terminase slujba la bisericuta si toti enoriasii erau buluc acolo (face popa ala nu stiu ce scos de draci si alte chestii cu priza la prostime). Loc de parcare ciuciu. Am lasat masina pe trecerea de pietoni, ca la o statie de autobuz totusi nu puteam sa o las. Popa si-a pus stalpisori de jur imprejurul bisericii, sa nu se puna masini. Asa ca enoriasii le lasa la mine in parcare sau in fata blocului meu. Ce draci sa le fac? |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
Eu nu m-am prins care-i problema cu tarusii astia.
Pe aici prin Germania nu-i nici o problema daca oamenii care au locuri inchiriate isi pun taruse la intrarea in parcare, cu toate ca locurile inchiriate sunt marcate clar si nimeni nu indrazneste sa ocupe un astfel de loc mai mult de 5 minute (si asta in cazuri foarte rare). Si situatia locurilor de parcare nu e nici pe aici intotdeauna roza (singurele amenzi pe care le-am luat in Germania au fost pentru parcare aiurea, ca n-am gasit loc de parcare pe cateva stradute in jurul blocului). In schimb pe aici nu exista "mica intelegere din bloc". Daca gasesti loc de parcare nemarcat ca fiind inchiriat, ai tot dreptul sa-l ocupi fara sa-ti fie frica de represalii din partea "proprietarului" autonumit. |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maddan @ 26 Jan 2005, 11:25) Ieri, fortat de imprejurari (se blocasera stergatoarele din cauza carbunilor de la motorasul de stergatoare (nu i-am putut schimba pe vajul ala), si nu mai vedeam nimic pe lapovita aia) a trebuit sa las masina fix in centru, pe un trotuar din Piata Unirii. Am urmarit-o insa de acasa, din Titan, de pe computerul din dotare, pe webcamul de la Piata Unirii.... ![]() ![]() ![]() Ba se putea si mai rau de atat!.... se putea sa vezi pe webcam un echpaj de politie plus masina de blocari/ridicari auto cum isi faceau de lucru cu masina ta!... ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu m-ar fi deranjat foarte tare (oricum azi la 7 dimineata eram acolo sa o recuperez inainte sa se sesizeze baietii...).
Mai nasol ar fi fost sa vad doua siluete (persoanele nu se vad asa bine pe webcam) care se urca in masina, cum clipesc becurile 2-3 secunde pana termina aia alarma, si apoi cum pleaca cu masina de pe loc... ![]() Din fericire n-am avut parte de asa ceva. Acum trebuie sa stau sa caut carbuni... ![]() Revenind la parcare: am remarcat surprins ca si cei care parcheaza abuziv pe spatiul verde (transformat in mocirla) si-au pus tarusi. Mai au un pic si isi planteaza si garaje acolo, daca ar fi dupa ei! Dupa umila mea parere, daca Primaria tot nu intretine respectivele spatii "verzi", ar fi mai bine sa pretinda celor ce doresc sa concesioneze spatiile respective sa plateasca si transformarea lor in parcari prin punerea de dale gaurite la mijloc, lasand si pamantul sa respire (si iarba sa iasa printre ele). Asa, ar impusca dintr-un foc trei iepuri: 1. Ar reda aspectul estetic unor spatii transformate de nevoie in parcari insalubre, din care masinile aduc noroaie si pe trotuare 2. Ar reface spatiile verzi pe cheltuiala proprietarilor de masini. Oricum in cartiere nu prea raman masini in timpul zilei, deci gazonul iesit printre dale ar arata frumos 3. Ar realiza cel putin 30-50 de mii de spatii NOI de parcare, intr-un mod civilizat si pe cheltuiala celor care le concesioneaza. Daca le-ar delimita clar, cu placuta de inmatriculare la capatul fiecarui loc de parcare, s-ar elimina orice fel de probleme. Am vazut o chestie din asta facuta intre niste blocuri de langa IOR. Erau zeci de masini care stateau pe alei, maidane, trotuare si peste tot pe unde se putea. Au dat oamenii ban de la ban si au amenajat intreaga zona dupa stilul mentionat mai sus. Asa zisele spatii verzi, care oricum disparusera, si-au redobandit verdeata (numai ca acum au un "covor" din dale de piatra colorata peste ele, insa pamantul poate respira), iar masinile au disparut de pe alei si stau frumos aliniate in parcare. Mi se pare solutia cea mai buna. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.238 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AL @ 26 Jan 2005, 07:06) In Bucuresti nu ai ce face legal daca iti parcheaza cineva pe locul platit de tine.... nici macar daca e unul care parcheaza un harb acolo pentru vecie, nu pentru o ora-doua sau o zi-doua!.... Poate vre un avocat sau jurist sa ma contrazica, dar de la "millitianul de proximitate" stiu ca dai telefon la circa din zona ta, baietii trebuie sa vina si sa-i arda "abuzivului" proces verbal de "tulburare de posesie". Nu mai retin cit este amenda ! Informatiile le-am aflat in urma unui scandal pe tema "loc platit" |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Mai fratilor, care platiti taxe la primarie pentru parcare, lamuriti-ma si pe mine, de ce mama naibi platiti taxa aia? Daca platiti pentru un loc de parcare si nu il puteti folosi, nu cel care il vinde ar trebui sa raspunda, respectiv sa rezolve problemele aparute?
This post has been edited by LucVer: 26 Jan 2005, 15:18 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@Miki
Corect se spune "militianul de promiscuitate" (Zgubi, administrator de bloc, "Editie cenzurata de ziceri si cugetari"). |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am si eu o intrebare.
Cum se poate inchiria un loc de parcare? Banuiesc ca cererea e mult mai mare ca oferta. Daca langa blocul meu sunt 10 locuri de parcare si 40 de proprietari de autoturisme cui inchiriaza primaria? Nu vreau sa-i supar pe cei care "au locul lor" dar nu mi se pare corect ca ei sa aiba locul lor si altii nu. Cine vrea "locul lui" sa isi ia casa la tara si in curte la el poate sa aiba locul lui si numai al lui. Parerea mea. This post has been edited by b64chr: 27 Jan 2005, 10:31 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
se merge pe principiul " primul venit, primul servit" . In momentul care au aparut locurile cu plata , cei care au inchiriat acele locuri au drepturi asupra lor. Cat timp nu sunt construite de ADP locuri noi si cei care deja au inchiriat locurile existente nu renunta la ele se parcheaza pe unde se poate. Mai nasoala e faza cu cei care exclama ca ala e "locul lor" undeva unde nu este amenajata parcare cu plata - ei au drepturi acolo doar ca sunt mai vechi sau mai "tari in gura" . Eu unul prefer sa nu ma cert cu toti vecinii mei pentru un loc de parcare si sa parchez pe unde pot in jurul blocului , jumatate in strada - jumatate in boscheti ...
Oricum iti doresc succes in lupta cu morile de vant .... PS - vezi daca exista vreun harb parcat pe undeva si fa reclamatie la primaria de sector sa vina sa avertizeze proprietarul sa sa-l ridice si ocupa repede locul ... |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Daca ar fi locuri pentru toti doritorii si ar mai ramane si la liber (pentru cei care sunt in trecere) as intelege sa se inchirieze. Altfel mi se pare o porcarie. In Timisoara nu are nimeni "locul lui". Fiecare parcheaza unde gaseste loc, indiferent ca locuieste acolo de la pas'opt sau e doar in vizita la cineva.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Stii care-i treaba? La noi la Bucuresti lumea e mai cu mot. Nu e la fel ca in provincie. De exemplu si la parcarile neplatite, e un intreg dichis. E legea primului venit in bloc. Ai parcat pe locul lui, harst un cui, o roata fara aer etc. Asta chiar pentru cei care locuiesc in blocul respectiv. Nu mai vorbim de vizitatori.
La Buzau daca ma duc, las masina unde ma taie capul si unde nu scrie ca e platit si nu zice nimeni nimic. Se parcheaza in ordinea venirii in parcare si gata. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Momentan nu am probleme in a gasi un loc de parcare... De cand m-am mutat am gasit doua locuri unde nu parca nimeni, unul sub geamurile de la bucatariile unui bloc si unul exact langa. Vecinii s-au obisnuit cu mine ca parchez acolo. Mai parcheaza cate unul in locul "meu" si atunci parchez si io pe unde apuc.
Acum cateva zile vin io hotarat cu olteanca si pac o bag in locul obisnuit... dau sa ies din masina si "pac!" un muc de tigara aprinsa pe masina mea.... un bou terminase de fumat si mi-a aruncat cu tigara exact pe capota! ![]() Pana sa ma uit io in sus sa vad care e inconstientul, ala deja bagase capul intre urechi si nu l-am zarit. DAR, blocul avand 10 etaje, m-am holbat bine, si am observat ca doar la etajele 2 si 7 era geamul deschis, banuiesc ca nu a avut timp sa-l inchida! Asa ca dupa o ploaie de injuraturi in care il invitam sa-si bage tigara in partile moi, i-am spus in gura mare (ca sa afle ca io mi-s mai tampit din fire ![]() Pe aici nu prea se poarta cu tarusii infipti. Si oricum nu imi fac probleme cu ei, dau cu spatele ca am dita-mai cuiul de remorcare! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b64chr @ 27 Jan 2005, 11:20) Am si eu o intrebare. Cum se poate inchiria un loc de parcare? Banuiesc ca cererea e mult mai mare ca oferta. Daca langa blocul meu sunt 10 locuri de parcare si 40 de proprietari de autoturisme cui inchiriaza primaria? Nu vreau sa-i supar pe cei care "au locul lor" dar nu mi se pare corect ca ei sa aiba locul lor si altii nu. Cine vrea "locul lui" sa isi ia casa la tara si in curte la el poate sa aiba locul lui si numai al lui. Parerea mea. Conteaza foarte mult relatia cu asociatia de proprietari/adminsitratorul/presedintele de bloc. De ce? Surpriza! Chiar daca un loc e liber si vrei sa platesti nu il poti obtine fara acordul asociatiei! Ce conteaza ca nu au nici-o legatura legala cu domeniul public asociatiile de proprietari/locatari! Am vazut eu cand m-am mutat niste harburi, am facut reclamatie la primarie, le-au ridicat, dar daca eu nu ma inteleg bine cu administratorul au obtinut altii locurile ca eu aveam si doar2 de ani-deci ma deplasa si un kilometru pe jos si mai ma si mutasem de cateva luni. Catde tupeista pot fi, nu credeti? Dar masinile alea zaceau de 10 ani acolo si nimeni nu s-a deranjat sa reclame deoarece costa. cand s-a eliberat unul, m-am dus sa platesc, dar nu s-a mai putut pt ca administratorul a decis ca in Bucuresti este poluare prea mare asa ca desfiinteaza acel loc de parcare, sparge betonul si planteaza iarba. asa ca pachez asemeni 80% din vecinii mei pe locurile fara plata, aplicand legea primului venit. Nu parchez doua seri la rand pe acelasi loc, dar nici nu imi poate reprosa cineva ca parchez pe locul lui. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
@ Madalina
Presupun ca acordul Asociatiei este necesar, intrucat Asociatia este cea care, la origine, a solicitat la Primarie (la Administratia strazilor mai demult) amenajarea unei parcari de resedinta. |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
QUOTE(AL @ 26 Jan 2005, 10:12) Nici la mine nu exista tarusi... insa cateodata ar fi nevoie.... stii cand se intampla cel mai des sa parcheze altul?... atunci cand dupa o ninsoare am curatat locul si locurile "la liber" sunt cu zapada sau ocupate... Atunci sunt fara mila pentru cel care parcheaza... ii "fur" tot aerul din cele 4 roti ! Si eu am patit-o identic. Am pus intai bilet. Politicos. Apoi a venit gerul. Am pus telefonul sa sune din ora in ora si am iesit cu o galeata de apa rece. Pe capota, parbriz, roti. TOTAL 60 litri apa. Tot atata gheata. Rezultat 6 zile de PARCARE. P.S. Era chiar un vecin care se uita de la geam cum eu dadeam zapada. Acum nu mai incearca. This post has been edited by GABY IS BACK !: 21 Feb 2005, 14:46 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Mai bine dadeai cu calda...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Dupa.......
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 01:50 |