Vreau sa fac 2 boxe, cunosteti pe cineva care face?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa fac 2 boxe, cunosteti pe cineva care face?
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 20 Oct 2008, 08:26) Nu te supara ca-ti zic, dar daca tu tai lemn de 5 centimetri grosime cu pendularul si apoi il incleiezi... cutia aia care isi mareste dimensiunile cu 10 centimetri, o sa arate ca dracu'. Cu pendularul e durere sa tai si PFL, nu-l poti tine drept pe traiectorie si de multe ori taietura nu e perfect perpendiculara. Cu alte cuvinte, la fiecare taietura trebuie sa finisezi si la finisat, orice scula ai folosi, rotunjeste cantul taieturii. Apoi la asamblare n-ai o suprafata perfect plana, marginea taiata si finisata, nu se aseaza pe toata suprafata placii cu care o imbini , cu tot cleiul aferent. De aici vibratiile in diferitele placi componente, mai ales cele cu suprafata mare. Se poate realiza o incinta, din PAL subtire (de 10 mm), din piese taiate la circularul fix cu incizor, stranse cu multe eurosuruburi si etansate cu silicon. Iar daca esti scrupulos, pui niste legaturi din straifuri inguste din Pal de 18, intre placile mari laterale, cat sa nu vibreze. Gaura de difuzor merge intradevar cum ai zis tu, dar ca sa nu te chinui foarte mult, da inainte gaura langa gaura pe contur, ca burghiul taie mai bine de sus in jos, decat din lateral. Si asta merge doar cand e rotund. Cand e oval, gaura langa gaura si finisat apoi cu un raspel. Sau cu pendularul, cine are. Cum spuneam nu-s tamplar. Dar eu folosind lemn de scandura am itinerarul asta: abricuiesc cat se poate (are un vecin abric), apoi tai cu pendularul (tai aia 20cm latime ai scandurii). Pe lungime nu ma chinui sa tai ca nu e necesar (cutia o fac si in functie de ce scandura am la dispozitie, iar volumul sa fie exact, pai fata sau spatele pot sa fie mai inauntru de exemplu. (asta daca nu ma duc la vecinu cu inc-o bere sa monteze un disc de circular pe abricul ala ca nu e greu). Incleiat la mine insemna sa lipesc 2scanduri pe lateral pt a forma o scandura mai lata.. Asamblarea tot cu clei fac pt etansare, dar bag si suruburi din alea de mobila (o gaura de 10 in care se monteaza piulita, si la 90 de grade prin ambele materiale vine surubul m6 care trage de piulita.. un fel de L nu stiu cum le cheama). Acuma zic ca e suficient de bine.. ca oricum vin cu smirghel (am din ala care vibreaza si da cu smirghel) si apoi cu lac (sau bait+lac, depinde de culoarea dorita) - good enough for me |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 09:41 |