Nintendo wii
![]() ![]() ![]() |
Nintendo wii
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Uite asta nu am putut eu exprima .... Nu ideea de a face sport/miscare e importanta ci senzatia pe care o ai din gameplay. Nici nu se poate compara sportul real cu un joc pe computer.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ma scuzati, eu is mai de la tara
![]() ![]() PS: nu radeti, is in urma cu chestiile astea tineresti ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Wii Fit nu se 'joaca' cu telecomanda aceea cu accelerometru, are o placa speciala.
http://www.nintendo.com/wiifit Ce sa mai, e incredibil de distractiv Wii-ul prin felul in care functioneaza, prin realitatea alternativa pe care o ofera. This post has been edited by giany911: 21 Oct 2008, 22:15 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
WiiFit vine si cu placa si cu soft-ul ?
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 21 Oct 2008, 22:51) Uite asta nu am putut eu exprima .... Nu ideea de a face sport/miscare e importanta ci senzatia pe care o ai din gameplay. Nici nu se poate compara sportul real cu un joc pe computer. Si mie imi place sa ma joc, dar tenis, inot, si alte alea mentionate nu le-am vazut rostul nici in multiplay cand poti sa-ti iei prietenii si sa mergi la tenis sau bazin, in schimb sunt alte genuri de jocuri interesante...auto, shootere, strategii.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si care ar fi diferenta de "interesant" intre un FPS si un tenis in multiplayer? De ce ar fi mai interesant sa tragi cu pusca decat sa dai cu racheta de tenis intr-o minge?
Jocurile auto da, sunt palpitante si interactive. Cat despre jocurile de strategii .. astea fac parte din alta categorie. WUB, da, e un kit ![]() |
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fiecare cu preferintele lui, eu mi-am exprimat-o pe a mea...cu sporturile ultimul pe care l-am jucat a fost voleiul ala pe 386 cu omuletii aia rotunzi
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(WUB @ 22 Oct 2008, 14:25) Exista family ski, un joc (snowboard, ski, etc) separat care merge doar cu wii fit. Pr mai fi si altele, or mai aparea si altele... Insa wii fit vine cu un pachet de jocuri care iti va ajunge ceva vreme (ala cu cercurile, e inclus in pachet - vezi in linkul dat de giany parca - nenea ala cu shoarecele in avatar). Placa se conecteaza wireless (e bluetooth la partea de radio, dar nu e specificat standardul/protocolul) insa unii au scris stack-ul custom pentru a folosi telecomanda cu accelerometru la PC. |
--------------------
...
..
|
|
Liviu |
![]()
|
Am jucat "top spin 3" ... pretty cool. Pacat ca nu are multiplayer pe net.
Am testat de asemenea "StarWars the force unleashed" ... asta da .. cred ca o sa pierd ceva timp cu el ![]() |
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Dar canalele alea nu sunt activate in Romania? Sau e ceva de configurat? Dar nu vad ce as putea configura.
Da, am descoperit, nu trebuie pusa Romania la tara . This post has been edited by logan1.5dci: 25 Oct 2008, 03:19 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
|
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
damn
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
![]() http://www.youtube.com/experiencewii Nu a vrut altfel... ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 25 Oct 2008, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Tie iti merge linkul?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut pe undeva wii fit ? ca nu gasesc.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
Liviu |
![]()
|
La mediagalaxy in unirii au
4 mil pachetul. Vreau si eu ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
eu nu inteleg rationamentul de a da banii pe wii. In afara de cateva joculete care le joci cu un coleg/amic care e plictiseste o ora si isi face de lucru cu tine, nu prea ii vad utilitatea. Controllerul ala senzational e groaznic pentru orice shoter/action/rpg.
Sa nu uitam ca wii nu citeste nici un film de pe dvd macar. Eu raman la convingerea ca nintendo e pentru cei care vor sa joace...mario. Oricum din cate am vazut a inceput sa se impuna playstation 3 pe piata si isi imbogateste colectia de jocuri, asa ca pot spera ca in 2 ani wii sa moara ![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Liviu |
![]()
|
In 2-3 ani wii o sa dispara cu siguranta .. si va fi inlocuit cu urmatoarea generatie a consolei de la nintendo, evident
![]() Cat despre rationament, exista jocuri care sunt facute sa te te duca intr-o alta lume, care cer sa fie jucate cu o atentie si o concentratie maxime si sunt jocuri care pur si simplu sunt distractive. Wii-ul e axat pe al doilea tip . Dai banii pe wii ca sa ai o sursa de distractie. Daca esti "gamer" atunci wii nu e ptr tine .. nici macar ps3 nu e ptr tine .. ia-ti frate cel mai tare PC de pe planeta si baga ultimele racnete in materie de FPS/RPG. Cu wii poti sa joci un joc cu copilul sau cu sotia si chiar te distrezi ... E alt fel de distractie. Nici nu stiu daca merita comparate. Engine-ul 3D al wii-ului e slab, rezolutia e mica .. dar e al naibii de fun ![]() Cand te gandesti la rationamente incearca sa gandesti (cum spune americanul) "out of the box". E exact ca in reclama asta: Addendum: un gamer adevarat are ultimul model din fiecare consola acasa ![]() ![]() This post has been edited by Liviu: 2 Nov 2008, 15:22 |
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Dracovenia aia de alimentator, ori e prost ori e prea dotat.
La mine wii sta in permaneta conectat la priza, aia mica, a capatat un obicei, prost, tot opreste curentul de la intrerupatorul de pe prelungitor(o atrage ca e luminos). E dupa vreo 3 opriri constat ca wii nu mai vroia sa mearga nici batut, reset, tot ce recomanda cartea. nimic. Am masurat alimentatorul, era mort. Am zis asta e, la garantie. Am impachetat tot, in ideea sa-l duc cand am timp. Am revenit peste doua ore, noroc ca l-am mai probat inca o data. Mergea, isi revenise. This post has been edited by logan1.5dci: 29 Nov 2008, 11:37 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate e ce la pc
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Lume, lumeeee... Femeia cu sarpele!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ha ha supertare.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
Salut all,
Abia acuma am vazut si eu topicul asta. ![]() La servici am un ps3 si o masa de fusball .. clar ca la ps3 nu e nimeni .. si coara la fusball. Ce pot sa zic .. ca ps3 -ul e plictisitor tare. Acasa am un wii din noiembrie. Am investit ceva in el ![]() am 4 wiimoturi cu nuckeackuri ,wii fit , wii dancer .. si o tona de plastice. E super distractiv .. si nu ma refer pentru copii .. ci pentru aduti de peste 25 -30 de ani. Clar daca e sa cumperi jocurile .. .. sunt scumpe ... si trebuie sa ai buget enorm... dar eu mi-am spart-o si imi iau jocurile de pe pirate bay. ![]() De regula incepem mai usor cu mario cart. Fain .. dupa ce se incalzeste lumea cu ceva alcool trecem la lucruri mai serioase tenis sau box. Cel mai tare e sa vezi cum se bat fetele ![]() si la final cand lumea e terminata pui fit-ul sa invarta cercuri cu corpul. Sunt ceva secvente in prezentarea oficiala la fit. Oricum e periculos de tare (si la propriu si la figurat). Bine ca pana acuma nu s-a intamplat nimica grav in afara de vreo 1-2 pahare. Merita .. dar cep putin e necesar de o investitie de min 20 mil .. si sa ai si un televizor LCD de min 81. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Întreb și eu ca prostu' ce sunt: wiiplay.ro nu mai există?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu stiu, dar exista iplay.ro, care are si d-astea pt wii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Sau pe rutracker.org, dacă nu te deranjează că-i în rusă
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 12:20 |