cum se monteaza oglinzile retrovizoare?, cele de pe portiera?
![]() ![]() ![]() |
cum se monteaza oglinzile retrovizoare?, cele de pe portiera?
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) oglinda.JPG ( Size: 77.6k ) Number of downloads: 156 |
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
v_razvan_c |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 11 March 07 ![]() |
Pai e simplu daca se misca in fata si in spate, desfaci rotile alea 2 si inauntru sunt 2 rotite mici zimtate, pe trebuie sa ,,le strangi" in sensuri opuse, apoi sa pui rotile alea la loc... Nu prea le am cu explicatul, sorry... dar si una a mea la fel facea, o batea vantul si nu mai vedeam nimic. Desfa rotile alea 2 de unde le reglezi si te descurci, ca nu-i mare greutate, parerea mea... Bafta!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e ca inainte de vopsitorie sa ti-o dezechipezi tu cat de mult se poate, sigle, fete de usi, manere, tapiterie daca e si vopsitorie interioara... cat mai mult
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
mc pt raspunsuri, problema era ca nu a mai dat niste piese pt montare, maine merg sa-mi iau 2 oglinzi, apoi cu factura merg direct la tinichigiu sa-mi recuperez banii,....
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Mai bine ar cauta piesele tinichigiul ca oglinzile sunt scumpe tare.
Da nu stiu ce tinichigiu e asta care nu poate pune toate suruburile si piesele intr-o cutie... Mai bine ai lua oglinzile si sa le plateasca si mai bine daca ar face toti ca tine asa incat sa dea faliment sau sa se invete minte! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
lasa ca oglinzile tale sau pierdut pe la altii. le vinde si el ,ca na ,e om sarac
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
HIV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Am si eu o intrebare oarecum la subiect : Gasesc la piese auto doar sticla de la oglinda ? Adica...nu oglinda cu totul , doar partea aia casabila
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986 CJ 06 JBU
|
|
ZTV |
![]()
|
asta nu prea cred, cred ca nu gaswesti numai oglinda completa
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Ba e bine sa caute, eu am gasit sticla-oglinda de la modelul mai vechi (plastic dar nereglabile) si, tin minte, aveau si modelul reglabil (numai sticla). E max 3-4 ron una.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
5lei sticla de la oglinda
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Se gaseste oglinda simpla. Eu nu am gasit cum era cea originala-convexa cred-decat tot ansamblul.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
HIV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
nah multumesc pentru raspunsuri . O sa merg maine sa caut ca azi am fost tare aglomerat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986 CJ 06 JBU
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
vedeti ca nu se vede deloc interesant in sticla aia de cumparat
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:28 |