logan 1,8 mpi, tunning motor
![]() ![]() ![]() |
logan 1,8 mpi, tunning motor
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
EMMY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 16 October 08 ![]() |
"va multumesc frumos ptr informatii"
|
--------------------
dacia
logan
2005
- MS 44 EMY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu placere!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Bai Emmy lasa-o mai moale ca ne-ai innebunit
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
QUOTE(EMMY @ 19 Oct 2008, 19:31) pentru dependenti de logan si viteza cateva amanunte cum modifici un logan 1,4 in 1,8 ;inlocuiesti vibrochenul cu unul de Renault 1,6 -16v ,biele de super nova si pistoane in functie de ce vrei mai departe adica daca vrei sa pui turbo trebuie sa decomprimi motorul si folosesti pistoane de 1,6 daca vrei sa-l comprimi folosesti de 1,6-16v.Pentru chiuloasa va rcomand axa de super nova (came mai mari ) ai dat josa grila de la audi?... frumusica masina...cat la suta esti sigur ca o sa reziste motorul ala daca faci modificarile alea?...mi se pare ca nu foarte mult si costul modificarii...enorm...parerea mea e sa iti iei alta masina... advice(asta in caz ca mai ai banuti)... schimba-i exteriorul punei niste jante mai maricele gen 18",joaca-te un pic cu garda la sol niste lambo doors daca iti mai raman banuti si vei primi locul 1 la best design exterior...garantat! This post has been edited by dandrei: 6 Nov 2008, 00:36 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Inchideti va rog,mereu intru sa citesc ceva interesant si mereu iau teapa !
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
EMMY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 16 October 08 ![]() |
am schimbat bara ptr ca am prins un contract de reclama si mi-a iesit kitul dacia in conditii acceptabile ,a avut si jante mai mari 17 dar sincer imi place mai mult asa ,cat despre garda ma abtin ca iar iese scandal.
un sfat ptr dan.gutu @company nu mai intrati si sigur nu mai luati teapa |
--------------------
dacia
logan
2005
- MS 44 EMY
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(EMMY @ 19 Oct 2008, 20:31) pentru dependenti de logan si viteza cateva amanunte cum modifici un logan 1,4 in 1,8 ;inlocuiesti vibrochenul cu unul de Renault 1,6 -16v ,biele de super nova si pistoane in functie de ce vrei mai departe adica daca vrei sa pui turbo trebuie sa decomprimi motorul si folosesti pistoane de 1,6 daca vrei sa-l comprimi folosesti de 1,6-16v.Pentru chiuloasa va rcomand axa de super nova (came mai mari ) Continua frate ideea cu motorul de 1,4 transformat in 1,8 , nu ne prezenta bara ta,kitul Dacia sau garda micsorata cu 15 cm,si totul este ok.Cand ai inceput chiar ma minunam,ca uite ce baiat destept aici. |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
snakemic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 October 08 From: Timisoara ![]() |
Cam de 2 luni am luat un 1,6 16v. Ce pot face (dar sa nu depaseasca 1000-1200 euro) ca sa am un cuplu mai mare ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 1.6 16v
- TM-23-VDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
1. Evacuare cap-coada Borla, traseu Inox;
2. Admisie sport; 3. Inlocuit catalizator cu unul sport; 4. Schimbat axe cu came; 5. Resoftare. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
sa-l vinzi si sa-ti iei dizal.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
poti folosi pentru moment o detenta de cuplu (cu gatuire a evacuarii, dar nu prea mult ca-l omori si in ture), un resoft din-ala standard de 150 de lei, hai si un filtru sport sau admisia de la un motor renault mai mare. nu ma pricep, dar poate se pot monta cele necesare pentru a ajunge la 133 cai cum are twingo RS (parca distributie variabila, nu?)
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
sau ceea ce am facut si eu: luat 1 mm din admisie. dar la 1.6 16v habar n-am cat se ia.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din ce ai luat?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
al!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 30 November 08 ![]() |
Cred ca a vrut sa zica chiulasa.
|
--------------------
Dacia
Logan -
1.4MPI
- AG 16 Y M A
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ei, admisie, chiulasă .... rezistență, siguranță
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
razvanamza |
![]()
|
mea culpa. lostboy, ce legatura au masinile cu sigurantele?
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Era o glumă .... adresată lui YRX.
|
--------------------
.
.
.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Musiu Lostboy confunda rezistenta cu siguranta ....
![]() Ia mai dezvolta putin treaba cu prelucrarea chiulasei. La ce raport de compresie ai ajuns cu acest mm luat? This post has been edited by YRX: 21 Jun 2011, 07:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
razvanamza |
![]()
|
cam la 11 dupa niste calcule de demult. motorul care urmeaza nu va fi 1.8, ci un 1.6 cu "gheare de pisica" pe chiuloasa, axa de 1.4 si luat 1mm din blocul motor.
compresia acestuia va fi tot cam 10,5-11. nu mai am unde sa urc fiindca voi lovi supapele. Despre "gheara de pisica": 20 Nov 2011, 16:00: softul ramana, deocamdata, cel de 1.4 refacut de Dimsport. profilul axei cu came cred ca se va multumi si cu acesta, iar datorita "zgarieturii" nu va fi prea sarac amestecul. This post has been edited by razvanamza: 20 Nov 2011, 15:00 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:58 |