Montare suport ochelari (tutorial), în locul mânerului de sprijin de la șofer
![]() ![]() ![]() |
Montare suport ochelari (tutorial), în locul mânerului de sprijin de la șofer
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Felicitari DFA, cum ai spus si tu pacat ca-i mic suportul si nu este chiar asa util. Amplasarea lui in acel loc mi se pare oK.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mulțumesc!
Inițial am pus în suport ochelarii antireflexivi, care sunt ca niște ochelari de vedere obișnuiți, dar apoi am căutat prin comerțul comunisto-chinez niște ochelari de soare și am cumpărat o pereche de ochelari pe care i-am găsit ce-i mai "înguști" și mai puțini curbați atunci când sunt strânși. Puși în suportul de ochelari nu arată așa de rău, chiar dacă stă un pic deschis, faptul că nu e perfect închis abia se observă. Dacă l-aș fi montat între parasolare, la locul lui normal, din cauza poziției s-ar vedea imediat că stă "căscat", dar în locul mânerului se observă mai greu. E foarte practic acest suport de ochelari, cum am nevoie, întind mâna dreaptă, las suportul în jos (clapeta deschisă stă aproape orizontal, ochelarii nu au cum să cadă dacă e deschis, chiar și la un hop serios) iau ochelarii și îi pun la ochi. Punerea lor la loc e la fel de ușoară. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
si eu am montat suportul de ochelari, dar intre parasolare, la locul lui, si inainte sa fie lansat ph2-ul. eu am o pereche de ochelari care stau bine inauntru, nu ii vezi decat daca deschizi suportul. imi place ca nu au cum sa cada, chiar daca sunt mai mari ochelarii, intrucat acel capac sta fix in orice pozitie.
pretul unui astfel de suport la unul din dealerii din brasov este de 45 lei din cate imi aduc aminte (asta prin toamna lui 2009). eu l-am luat moca de la cineva din brasov care le-a luat cu 10 lei, dar aduse de la pitesti ca pe atunci nici nu se stia de ele. nu stiu frate cum reusiti sa faceti rost de asemenea preturi la dealer. pretul de lista e mult mai mare. i-am auzit pe unii spunand: 'nu te lua dupa pretul de lista, ca doar nu il iei la pretul ala'. nici in ziua de azi nu pot sa 'imi traduc' aceste vorbe. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
DFA |
![]()
|
Respectivele piese sunt cumpărate de la dealer-ul Dacia din Buzău, General Autocom.
Și eu m-am mirat de prețul mic, după ce am văzut ce prețuri se practică în general la astfel de accesorii... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
marcy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 December 06 From: Bucuresti ![]() |
se poate monta maner si cat costa unul.merci
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Mii de multumiri pentru acest tutorial si in special pentru cod,suportul merge pe mai multe marci de masini.Eu l-am montat astazi pe astra G
This post has been edited by vallyyy: 11 Nov 2011, 18:41 Attached thumbnail(s) IMG_2277.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 1030 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
DFA |
![]()
|
Cu plăcere! Mă bucur că am putut ajuta!
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:28 |