Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uf, bine că ți-ai luat "rablă" până la urmă măi driverics! S-o birjărești cu plăcere și să n-ai belelele avute cu frigiderul!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mersi. Pana acuma am scapat.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te iubeste dubele, sau ... dubarii?
Sa ai noroc si grija de ea, si ea de tine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 19 Oct 2008, 21:18) O sa vad unde, cum si cand o sa scriu si despre drumul de Turcia, ca si ala e bun de povestit. Pacat ca n-am talent la povestit. Ca as avea ce, mai ales de prin vamile bulgaro-turce. Mai jos pun cateva poze cu Lensarul. Putine rau, sunt tare dezamagit ca nu am facut mai multe. In primul rand sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Cat despre excursia in Turcia, eu astept cu nerabdare detaliile calatoriei pe care o poti relata aici insotita de pozele de rigoare, doar de aia e jurnal de bord, nu? P.S. Unele din pozele alea sunt din Kusadasi? |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Ma gandeam eu...abia astept relatarea excursiei! Vremea cum a fost? Si cum ti s-a parut drumul?
|
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
driverx |
![]()
|
Greu. A fost foarte greu. O sa incerc sa imi fac ceva timp zilele astea.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru harb bre drivere! O masina super, sincer! Dupa cum ai realizat si tu dupa ce ai luat-o, nu am batut campii cand am spus ca merita.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Da. Da' tot ma enerveaza cu relantiul ei S.F. pana ajunge la temperatura apa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari
faina rau masinuta ... deabia astept sa-o vad si eu mai indeaproape This post has been edited by tarzy: 20 Oct 2008, 18:14 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Din duba? ?
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
driverx |
![]()
|
Din ARO ma.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
s-o stapanesti fara incidente !
totusi nu pot sa cred cum era cat pe ce sa-ti iei logan dupa ce tocmai injurai de mama focului loganu' din dotare. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
După ce că-i sadic (se știe prea bine asta) se dovedește și o țâră masochist!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(driverx @ 20 Oct 2008, 12:40) Din cate stiu eu mai multi constructori printre care si Mitsubishi inscriu in acte un an in plus (2009 la tine) in ultima parte a anului. Totusi sunt elemente care "tradeaza" anul real - inscriptii pe geamuri, diverse elemente, etc. De altfel si data primei inmatriculari in cazul tau ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Cam tot ce e fabricat din luna septembrie (??) are ca an de fabricatie anul urmator.
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cu lanceru in perete sa-ti pice o dacie
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Oct 2008, 12:45 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 24 Oct 2008, 11:47) s-o stapanesti fara incidente ! totusi nu pot sa cred cum era cat pe ce sa-ti iei logan dupa ce tocmai injurai de mama focului loganu' din dotare. Mai toate problemele care le-am avut cu el is legate de accident, nu ca Logan ar fi dezastru. Si cand ma gandesc la bani, habar nu ai cat regret ca nu am luat Logan, asta stand aici in fata calculatorului. Dar cand ma urc la volan, se schimba radical treaba ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Aha, nu vrei sa recunosti ca...
... TI-AM ZIS EU!!!! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Oct 2008, 14:09) Mai toate problemele care le-am avut cu el is legate de accident, nu ca Logan ar fi dezastru. Si cand ma gandesc la bani, habar nu ai cat regret ca nu am luat Logan, asta stand aici in fata calculatorului. Dar cand ma urc la volan, se schimba radical treaba ![]() ![]() ![]() Nu am regrete, Am bere in fata, Prea multe defecte, Si doar o viata, Ma grabesc sa traiesc... Ma grabesc sa traiesc... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu, nu nu, nu e suficient argumentul. Daca el, marele driavarics se umezeste tot si uita de cheltuieli si taxe cand se urca-ntr-un lensar 1.6... Daca si-ar fi luat un EVO second la banii astia ce facea, umbla cu plosca dupa el???
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 24 Oct 2008, 14:21) Da' ce? Io-s Muttley? Numa' tu ai fi in stare de asa ceva. Evo nu as fi luat. Lancer 2.0 in schimb as fi luat. Ba, serios acuma. Cand stai cu doua rate auto in contextul international de acuma, cand primesti pe posta ca ti se mareste dobanda la cardu de credit, mai greu poti sa nu te gandesti ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai inchiriaza Loganu'. Fa-l taxi.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Muttley |
![]()
|
Face appcident in prima zi. Isi lasa asta venele lungi
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
M-am gandit si la asta.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
La ce? La taiat vene??? Nu ma mir
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
La tacsi ma.
![]() Oricum, unu si-a luat Lensar si daca am inteles bine, vrea sa il dea la tacsi sau sa faca el curse cu el, sa isi scoata banu. In week-end va plimb io cu Loganu. Care vrea sa fie primu meu client? ![]() This post has been edited by driverx: 24 Oct 2008, 13:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar te lauzi ma cu Loganul ala nou...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
Măi nene, da' tu ai început să faci stivă de mașini? De ce nu scapi de frigider?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:50 |