Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bai tu sigur ti-ai cumparat lensar? Sa nu iti fi dat aia o clona facuta la chinezi ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
geely art
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2008, 01:38) Ba, scrie pe ea Mitsupishi. Sa fie oare fake? ![]() Serios acuma. Ti se pare normal ce vezi in video? Astia vor sa ma faca sa cred ca is nebun ![]() Am avut o zi lunga azi in service. Discutii peste discutii, treaba nu a iesit chiar cum trebuia. Idea e ca am discutat cu alt tip, ceva mai deschis si m-a rugat sa o duc si maine. Daca maine se repeta povestea, ma duc la Mitsubishi Europe. Filmele is facute, sunt uploadate, mai trebuie poveste doar. <span class='edit'>9 Dec 2008, 10:37:</span> QUOTE(FLP @ 9 Dec 2008, 09:01) Da. Da' numa' daca ii pun para stabilizatoare. Asta inseamna sa cumperi 2 brate si bara si sa le montezi intr-un service autorizat. <span class='edit'>9 Dec 2008, 10:38:</span> QUOTE(semit @ 9 Dec 2008, 01:43) ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 9 Dec 2008, 11:16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Geelyart e o placere sa o conduci, Tefal te pune in valoare...
This post has been edited by 2dor: 9 Dec 2008, 11:15 Attached thumbnail(s) meghatch.jpg ( Size: 22.51k ) Number of downloads: 758 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Iar cu tefalu' ? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
drivere... s-o fi infundat jigleru tati... l-ai verificat ?
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
driverx |
![]()
|
Nu ma. Asta era problema. Thanks man.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
in baia de ulei te-ai uitat? o fi cazut acolo ralantiu`
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
driverx |
![]()
|
Nu o pot da jos de bara stabilizatoare.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Or fi uitat ăia să pună vreo șaibă la corpul clapetă. Ia legătura cu Marty.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
fugitiii.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 9 Dec 2008, 11:10) Am cateva intrebari : 1.Ce consum iti arata pe cb? 2.Esti multumit de senzorii de ploaie si lumina? 3.Cum merge geamul cu impuls pasager? 4.Te deranjeaza ca ai buson ca la 1310 si nu ''trapa carburant''? 5.Simti nevoia de un buton start? 6.Oglinda electrocrom te ajuta? Hai ma 2dore ca ai o masina frumoasa..nu tefal ca mine...este ea cam replica dupa evo si cu kit-ul geelyart dar e frumoasa... QUOTE(b76bgaarh @ 9 Dec 2008, 12:09) ma....Aici sa stii ca ai dreptate... ![]() ON : Draivărx>>incearca si alte service-uri....cine stie..poate gasesti meseriasul This post has been edited by MHY: 9 Dec 2008, 14:23 |
--------------------
------
------
------
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 9 Dec 2008, 15:19) Am cateva intrebari : 1.Ce consum iti arata pe cb? 2.Esti multumit de senzorii de ploaie si lumina? 3.Cum merge geamul cu impuls pasager? 4.Te deranjeaza ca ai buson ca la 1310 si nu ''trapa carburant''? 5.Simti nevoia de un buton start? 6.Oglinda electrocrom te ajuta? Hai ma 2dore ca ai o masina frumoasa..nu tefal ca mine...este ea cam replica dupa evo si cu kit-ul geelyart dar e frumoasa... ma....Aici sa stii ca ai dreptate... ![]() ON : Draivărx>>incearca si alte service-uri....cine stie..poate gasesti meseriasul 1. La 7000 de ture cand incepe rosu, nu am nevoie de CB sa vad consumul. 2. Nu sunt multumit dar nu ma intereseaza cand am motor de EVO sub capota, chiar si fara turbo. 3. Geamul merge bine ca e lucru japonez. 4. Am buson de benzina nu de carburant. 5. Am deja un buton de start la Windows, si e suficient. 6. Oglinda nu ma ajuta ca am ochelari heliomati. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 9 Dec 2008, 17:03) that`s the play of the day .. ![]() soferule X.. du-o si tu in alta parte... la alta locatie de ciocanari in alt oras mai apropiat tie.. daca nu fa si tu un pustiu de bine si du-o la tara pe post de cotet cu incalzire..sau incubator ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 9 Dec 2008, 17:03) ![]() ![]() ![]() ![]() Draga Draivăre.....eu si cu 2dor avem o placere in a ne sicana unul pe altul...deh...fiecare isi ''iubeste masina'' (asta e pt j.d ![]() ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
driverx |
![]()
|
Ai enumerat acolo tot felul de features. Io in reply-ul meu m-am legat doar de faza cu botonu' de start
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
semit |
![]()
|
radem, glumim da repara odata troaca
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
M i h a i |
![]()
|
Ah..am uitat de buton..
![]() ![]() Pt 2dor un jpg mic ![]() Le : xcss....asta a fost primul jpg care a aparut la search.... pot sa pun si un ''start button'' de la Audi.. ![]() This post has been edited by MHY: 9 Dec 2008, 18:01 Attached thumbnail(s) 0612_ec_04_z_Aston_Martin_Vantage_engine_start_button.jpg ( Size: 76.88k ) Number of downloads: 569 |
--------------------
------
------
------
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
driverx, nu vreau sa-ti poluez topicu'... Dar MHY, nu prea ti-ai ales bine exemplul...
aston_volvo_key.jpg ( Size: 48.46k ) Number of downloads: 589 ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
driverx |
![]()
|
Stai flexat. De mult timp a ajuns topicu' GALEATA. Daca m-as mai stresa si cu asta..........
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie tot nu mi-e clar, si sa ma scuzi, ce ai schimbat tu pana acuma ca parca ai fost de mai multe ori in service...
Pt mine e clar ca este o problema de la corpul clapeta sau de la vreun senzor de la injectie... Cred ca ti-ai dat si tu seama... Nu le poti cere sa umble pe acolo? Fac comparatia, desi e un pic fortata si sper ca nu te superi, cu problema pe care am avut-o cu nova mea cand se tura la relanti la 4000 si nu aveam ce sa-i fac ca nu scadea sub... uneori in mers ramanea turata aiurea la 2000 (adica f. enervant). Nu era cablul agatat sau ceva. Am scos toate mufele de la toti senzorii de acolo + releele scoate + spray de contacte si n-am mai avut niciodata probleme. Prebleme se invisera dupa ce umblasem pe acolo deci posibil sa fi dislocat niste mizerie desi ma indoiesc. Poate te ajuta, macar ca sprijin moral.. Iti urez succes! |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
E o idee!Ca daca stau sa ma gandesc bine masina asta a venit din Japonia pe vapor!Si nu vor fi incaput toate in cala!Poate ca ta a stat pe punte cat o fi durat voiajul si s-a sarat un pic!Ia pune mana si dai cu spray la toate mufele ca nu are ce sa strice!Ce te costa?
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
Am miscat toate mufele. Nu le-am dat jos pentru ca is prafuite bine si ca tot umblu la ei, sa nu comenteze.
Adevaru e ca masina asta ori e facuta din rahat, ori are ceva. Mai toate furtunaraiele, chiar si ala de la admisie zici ca e dat cu talc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() nu e asa ca atunci cand ai cumparat-o te-ai bucurat ca era pe stoc ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:09 |