Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
OK asa este dar depinde si cat a stat pe stoc.Nissanu ala tida din 2007 care are discount 6000 de euro chiar o fi in firea lui?Si totusi pune-te cu spray-ul pe mufe si nu au ce sa comenteze!Mie la o scania mi-a murit motorul in Ungaria si a venit service-ul de la Budapesta.Laptopul o tinea una si buna:contacte imperfecte!I-a dat Guryko cu spray pe la toate mufele pana a inviat motorul.
This post has been edited by bulan: 9 Dec 2008, 23:00 |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
E fabricata anu asta ma.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(bulan @ 9 Dec 2008, 20:16) Ia pune mana si dai cu spray la toate mufele ca nu are ce sa strice!Ce te costa? Sa luam ca exemplu Loganu' ... altceva nu avem pe forum asta ... daca iese mufa de la potentiometru care citeste cursa clapetei, face exact ca la driverx. Se tureaza in jur de 1500rpm ...This post has been edited by IRONICK: 9 Dec 2008, 23:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Bine eu nu contest ca nu e facuta anu asta dar pe vapor a venit si poate s-au sarat niste contacte pune-te cu spray-ul pe ele ca nu are ce sa se strice!!!Decat sa-si bage nasul mecanicii peste tot si sa se perfectioneze la locul de munca pe masina ta mai bine dai tu cu spray poate ii ia cu mana.
This post has been edited by bulan: 9 Dec 2008, 23:08 |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2008, 23:05) Sa luam ca exemplu Loganu' ... altceva nu avem pe forum asta ... daca iese mufa de la potentiometru care citeste cursa clapetei, face exact ca la driverx. Se tureaza in jur de 1500rpm ... Si nu cumva ECU logheaza patzania asta? Ca ei se jura ca n-are nici pe dracu. No fucking errors. De unde iau spray dinasta? This post has been edited by driverx: 9 Dec 2008, 23:16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 9 Dec 2008, 22:32) Domne' dar ziceti de parca are probleme EXTRAORDINARE (am vazut niste Passaturi B6 luate de noi cu niste probleme de o aruncati pe geam cu tot cu Porsche)... Asta sa fie problema cea mai grava sincer... IN MOD EVIDENT e de la un senzor, contact imperfect, worst-case de la soft... Dar se rezolva |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
La vitacom la noi in cluj drivere.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta ii tot zic si eu...ca e o problema banala mai mult ca sigur.Ceva care se va rezolva pana la urma.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 9 Dec 2008, 23:16) Si nu cumva ECU logheaza patzania asta? Ca ei se jura ca n-are nici pe dracu. No fucking errors. Bovinele alea trebuie sa verifice de unde exista "dorinta" de corectare a turatiei de relanti. Se face in functie de tensiunea bateriei, bilantul electric (consumatori > o aeroterma, dezaburire, faruri aprinse, etc...), directie asistata, gestionare climatizare. De obicei la exces de aer >> aer fals, clapeta dereglata, potentiometru iesit din valoare, contacte electrice, turatia de relanti este scazuta automat de ecu La lipsa de aer >> adica infundare, turatia de relanti creste Uite ce recomanda in unele parti la relantiu' ridicat... – nivelul de ulei. – functionarea corespunzatoare a senzorului de presiune. – igiena conductelor legate la colector. – electrovanele de comanda pneumatica. – garniturile colectorului. – garniturile cutiei clapeta fluture. – etanseitatea amplificatorului de franare. – prezenta ajustajelor in circuitul de reaspirare a vaporilor de ulei. – jocul supapelor si calajul distributiei. Iar la sfarsit ..inlocuirea motorasului pas cu pas This post has been edited by IRONICK: 9 Dec 2008, 23:40 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 9 Dec 2008, 23:39) Bovinele alea trebuie sa verifice de unde exista "dorinta" de corectare a turatiei de relanti. Se face in functie de tensiunea bateriei, bilantul electric (consumatori > o aeroterma, dezaburire, faruri aprinse, etc...), directie asistata, gestionare climatizare. De obicei la exces de aer >> aer fals, clapeta dereglata, potentiometru iesit din valoare, contacte electrice, turatia de relanti este scazuta automat de ecu La lipsa de aer >> adica infundare, turatia de relanti creste Uite ce recomanda in unele parti la relantiu' ridicat... – nivelul de ulei. – functionarea corespunzatoare a senzorului de presiune. – igiena conductelor legate la colector. – electrovanele de comanda pneumatica. – garniturile colectorului. – garniturile cutiei clapeta fluture. – etanseitatea amplificatorului de franare. – prezenta ajustajelor in circuitul de reaspirare a vaporilor de ulei. – jocul supapelor si calajul distributiei. Iar la sfarsit ..inlocuirea motorasului pas cu pas Fix astea tot le urlu de 2 zile. Dar daca e in parametri ei o considera buna, iar pe mine nebun (neoficial, dar se vede pe fata lor). Le-am zis ca mie deja dupa atata timp imi este destul de clar ca ECU este prostit in vreun fel si sa facem in asa fel incat sa izolam cazurile si sa vedem CE se schimba in acele momente. HABAR NU AI cate dume o bagat in mine. Pana la urma tot diagnoze la cald mi-au facut. Cand l-am intrebat daca imi merg heaterele de la senzorii de oxigen o zis ca n-are a face, ca senzorii is ignorati. Noah...n-am avut cu cine, am trecut mai departe la alti senzori. Dupa ce au trecut 2 ore, o diagnoza, durere de gat de la atata urlat, l-am intrebat CARE sunt senzori ignorati de ECU cand motorul este rece. Si mi-a aratat pe un tabel printat (cu premeditare sa mi-l fluture in fata ca aia is parametri si ca rabla mea e in acei parametri) care is aia (scrie intr-un tabel "Engine: After Warm up"). Stiam asta, dar vroiam sa ajung undeva. Dupa care l-am intrebat CUM mama dracului s-a asigurat el cu diagnozele lui facute la cald ca valva de la canistra de carbon mi-ar fi inchisa...PENTRU CA ea TREBUIE sa fie inchisa daca apa e sub 65 grade. Stiti care a fost raspunsul la intrebarea asta? O fraza parca scoasa dintr-o carte in care imi explica circuitul inchis cica a acestui sistem de recirculare a vaporilor ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
Senchiu. De Iuliu Maniu stiam, dar nepractic pentru mine. Deci nu mai is pe Republicii. Dar Buna Ziua merita de incercat
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum mergi din Gheorgheni spre Calea Turzii, pe partea stanga, o cladire verde (parca).
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
Cool. Thanks.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Serje |
![]()
|
Sa cresti mare si sa-ti scada relantiul.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Am avut si eu ceva pb cu fosta masina ( Kalos) . DAR MARE PARTE DIN PB AU FOST CREEATE CHIAR DE NEPRICEPEREA CELOR DE LA SERVICE !
Spre ex - mi-au schimbat computerul de bord - eu nu-s convins ca avea ceva si nu au facut procedura TEC - explicata MAI JOS : TEC (TOOTH ERROR CORRECTION) Learn Procedure When an ECM is reflashed, initialized or replaced, and driveplate of fly wheel has been replaced, follow these procedures to relearn the crankshaft position (CKP) system variation : Caution : To avoid personal injury when performing the TEC learn procedure, always set the vehicle parking brake and block the drive wheels. Release the throttle immediately when the engine starts to decelerate. Once the learning procedure is completed, engine control will be learned to the operator, and the engine will respond to throttle position. Stay the gear parking or neutral. Install the scan tool and select "TEC (Toth Error Correction) LEARN" menu. Start the engine with A/C off. Keep the engine coolant temperature above 65°C (149° F) Put the acceleration pedal above 4000 RPM until the fuel cut-off occurs. Wait 10-15 seconds. Fulfill this procedure again if the scan tool does not display "OK" message. Turn the ignition switch OFF. Turn the ignition swtich ON and then clear the DTC code. Dupa ce m-am dus cu procedura asta pt ca era aprins check engine-ul si dupa scandalul de rigoare " Ce domle vine clientu' sa ne spuna ce sa facem ? " au executat procedura si totul a fost ok . Sunt varza multi din cei din serviceuri ! PS Service-ul a fost Di Bas - feriti-va de ei ! This post has been edited by body: 10 Dec 2008, 10:34 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Drivere, serios vorbind, o forja ai incercat sa ii dai?
5 - 6 mii de ture, un condus mai sportiv asa ? |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eventual niste Metabond, macar acum pe timp de iarna...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca tia trebuit masina..japoneza......
daca era logan...numai aveai atatea batai de cap... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 10 Dec 2008, 13:54) Sa o crezi tu. Din pacate am trecut prin fix acelasi rahat cu Dacia. Din cauza senzorului aval de oxigen. Ei ziceau ca e ok, ca nu da eroare, dupa vreo 2 diagnosticari au zis ca intradevar e mare, dar e din cauza benzinei si m-au flituit din service nu inainte sa imi recomande sa pun benzina de 100 DAR SI adivitv benzina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Credeti-ma. NU e absolut nici o diferenta intre Dacia si Mitsu cel putin cand vine vorba de diagnosticari si parametri dubiosi, dar nu stricati. ABSOLUT nici o diferenta. Pentru a rezolva problema m-am plimbat de 3 ori in alt oras ca sa o diagnosticheze altcineva care sa ma ia si in serios. This post has been edited by driverx: 10 Dec 2008, 14:13 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si te-au rezolvat in celalalt oras?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca a gasit problema ...eu zic ca da....
doar ca la mitsu asta...cam putine serviceuri in zona lui... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Serje |
![]()
|
Mai este la:
Tg Mures ~ 100km Baia Mare ~ 120km Oradea ~ 150 km Deci cam ar avea ceva pe aici prin zona, si in plus parca de pe la Oradea vine ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si in Turda este. Acolo fac reviziile cu loganul lui tata ca e mai ok lumea pe acolo.
aaa....acum vazusem ca e vorba de service-urile de Mitsubishi. Driverre, o cunostiinta si-o luat mitsu de la mures si imi zicea ca aia din service de acolo is foarte amabili. Incearca si acolo ca nu e asa departe pana acolo. This post has been edited by bogdan_dsn: 10 Dec 2008, 23:03 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
driverx |
![]()
|
Si ala a ajuns cu un Mitsu in service?
![]() This post has been edited by driverx: 10 Dec 2008, 23:06 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 17:00 |